Νέα

Πυρφορογκόμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
;)
dirty-old-man.jpg
:rockon: :rockon: :rockon:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
αρα ανετα θα μπορουσε να χαρακτηριστει αυτη η γυναικα ως εμμονικη αφου ενω την αγνοω συνεχιζει να ασχολειται μαζι μου φαντασου να της εδινα και σημασια

Θα' σαι ωραίο παιδί , γι' αυτό ...

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
30
Πόντοι
16
 " Όταν όλα πάνε καλά σε μία σχέση, ο άντρας περιγράφεται στις φίλες της ως το απόλυτο αρσενικό, ο μέγας γαμιάς, ο ΠΙΛΟΤΟΣ στο σεξ!. Όταν όλα στραβώσουν.... γίνεται αυτόματα ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ! Κι ας την έχει και 30 πόντους!"

:2funny: :2funny: :2funny:

Και γαμώ τις περιγραφές!!

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
30
Πόντοι
16
 Τρία πράγματα κοιτάει μια γυναίκα σε έναν άντρα.

1. ΛΕΦΤΑ
2. ΕΞΟΥΣΙΑ
3. ΠΟΥΤΣΑ.
Ναι ρε πούστη μου,η πούτσα πάντα τελευταία!!
Αν δηλαδή έχουμε προσόντα,αλλά δεν έχουμε λεφτά,δε μετράει;;; :P :P :P :P :P :P :P :P

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Και γαμώ τις περιγραφές!!

ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ

Γκόμενα: - Ασε σου λέω! Πιλότος! Τέτοιο σεξ δεν μου χει κάνει κανένας... Πιλότος Λέλα μου! Μονο για προκαταρκτικά έφαγε μία ώρα. Με ξετίναξε στο γλείψιμο, και μετά κάναμε σεξ 2 ολόκληρες ώρες. Σταματούσαμε μόνο για μπάνιο και να πιούμε νερό... Απίθανος σου λέω!

Λέλα: - Εεεεελα! Πρέπει να είσαι πολύ ερωτευμένη... Κι είναι και ωραίο παιδί.

Γκόμενα: - Και πολύ πλούσιος...! Έπρεπε να δεις το σπίτι του. Τζακούζι, πισίνα, μεγάλος κήπος, τεράστιο σαλόνι, καταπληκτική θέα στη θάλασσα...

Λέλα: - Είσαι πολύ τυχερή! Πλούσιος, όμορφος, κάνει και καλό σεξ.... Κάναν αδερφό δεν έχει;

Γκόμενα : - Αμέεε! Θες να σου κάνω κατάσταση; Είναι κι αυτός ένας κούκλος!

Λέλα: - Μίλα καλέ ! (Γέλια κακαριστά) Πότε θα βρεθούμε;

--------------------

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ.

Γκόμενα: - Τι αλήτης Λέλα μου! Τι αλήτης! Χτες μου είπε πως θα έβγαινε με φίλους του και τον πέτυχα με μία ξεπλυμένη χοντροκώλα ξανθιά στον δρόμο! Κι ούτε που χλώμιασε ο μαλάκας... Τον έβρισα κι εγώ και τον εκανα ρεζίλι σε όλον τον κόσμο!

Λέλα: - Αντε να χαθεί το κοπρόσκυλο!

Γκόμενα: - Και μαμάαααακιας Λέλα μου! Παναγία μου... Τι ήταν αυτό το κόλλημα με την μάνα του; Ασε που και στο σεξ... τι να πω... την είχε πολύ μικρή!

Λέλα: - Αμ δεν το ξέρω; Ίδιος ο αδερφός του!

Γκόμενα: - Αμ το άλλο; Πόσο σιχαινόμουν τα σάλια του όταν με έγλειφε... Αυτός νόμιζε πως έπαιζε σε τσόντα! Μου έφτυνε το πιπί μου και μου έλεγε όταν τον επαιρνα στο στόμα να του κάνω το ίδιο!

Λέλα: - Α τον σιχαμένο!

Γκόμενα: - Μεγαλο κοπρόσκυλο χρυσή μου! 30 ετών και τρωει τα λεφτά του μπαμπά του... Δεν έχει δουλέψει ποτέ του! Όλο στο τέννις, βόλτες με την Πόρσε και ψηλή θεωρία...!

/.........................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μου εφτυνε το πιπι μου λεει....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
30
Πόντοι
16
  Γκόμενα: - Μεγαλο κοπρόσκυλο χρυσή μου! 30 ετών και τρωει τα λεφτά του μπαμπά του... Δεν έχει δουλέψει ποτέ του! Όλο στο τέννις, βόλτες με την Πόρσε και ψηλή θεωρία...!
Καριόλες γυναίκες!!!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.770
Πόντοι
5.595
Γραφ'την  κανονικα... κ μην φοβασαι...  θα σου κλασει τα αρχιδια!!

Οσο για το αν εχουμε γνωρισει 'πυρφορογκομενα'....  ολες στις ζωη τους καποια στιγμη.. λειτουργισαν καπως ετσι...
λιγο μαζωχιστικα...(εν γνωση τους)  οποτε... καποιοι αντρες απο εμας :grin:  τις εχουμε γνωρισει!!!

Πριν καιρο ειμουν κ εγω με μια τετοια γκομενα... 1 φορα την εβδομαδα  :knockinb:... και τιποτα αλο...
βεβαια αυτη νομιζε οτι ειχαμε σχεση.... :idiot: 
και οταν αρχισα να 'χανομαι'  εκανε κ ελεγε τα παντα για να με κρατησει...  αλλα δεν...
Μου ειχε πει το θεικο.. 'Δεν με νοιαζει αμα πηγαινεις με αλλες.. αρκει να μην το μαθω..' :2funny:
μετα μου εστελνε πικαντικες φωτο της... με καυλιαρικα λογια... 
αλλα το 'πουλακι' ειχε πεταξει!!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μα δεν έχω λεφτά τύπε!!Προσόντα είπαμε ότι έχω!!! :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon:

τοτε την πηδας εσυ ,αλλα λιγο γλυμενη απο τον χορηγο....καλα ειναι και ετσι,τουλαχιστον θα γαμας,και μπορει να σε φτιαξει και σε καμια δουλεια απο την τσεπη του χορηγου .δυστυχως στο χρημα οι γυναικες εχουν μεγαλυτερη αδυναμια .

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
εσφιγγα και φω ενα μιλφακι στη σαλονικη ενα φεγγαρι ετσι σχεδιο.πηγαινα μετα την προπονηση και μου μαγειρευε μπριτζολα μοσχου και μετα κοπανουσα τα ουισκακια μου.ωραια ηταν αλλα μετα μπηκα στην αποτοξινωση και χαθηκαμε..

Επισκέπτης
Γραφ'την  κανονικα... κ μην φοβασαι...  θα σου κλασει τα αρχιδια!!

Οσο για το αν εχουμε γνωρισει 'πυρφορογκομενα'....   ολες στις ζωη τους καποια στιγμη.. λειτουργισαν καπως ετσι...
λιγο μαζωχιστικα...(εν γνωση τους)   οποτε... καποιοι αντρες απο εμας :grin:  τις εχουμε γνωρισει!!!

Πριν καιρο ειμουν κ εγω με μια τετοια γκομενα... 1 φορα την εβδομαδα  :knockinb:... και τιποτα αλο...
βεβαια αυτη νομιζε οτι ειχαμε σχεση.... :idiot: 
και οταν αρχισα να 'χανομαι'  εκανε κ ελεγε τα παντα για να με κρατησει...  αλλα δεν...
Μου ειχε πει το θεικο.. 'Δεν με νοιαζει αμα πηγαινεις με αλλες.. αρκει να μην το μαθω..' :2funny:
μετα μου εστελνε πικαντικες φωτο της... με καυλιαρικα λογια... 
αλλα το 'πουλακι' ειχε πεταξει!!!
σε ταραξε στην αγαπουλιαση φιλε ε

παντως τετοιου ειδους γυναικες εχουν πονηρους σκοπους και σκεφτοντε πως θα "τυλιξουν"καποιον για να τον βαλουν στη μιζερη ζωη τους δηλαδη υποκρινοντε για να πετυχουν τον σκοπο τους

το θεμα ειναι αν υπαρχουν γυναικες που δεν υποκρινοντε λειτουργουν ετσι ενστικτωδως και ειναι ευχαριστημενες με ο,τι τις δινεις εστω και ψιχουλα για να ειναι στη ζωη σου ή μηπως αυτες ειναι καταστασεις που τις δημιουργει ο αντρας στη γυναικα βγαζοντας απο μεσα της την υποτακτικοτητα

Επισκέπτης
εσφιγγα και φω ενα μιλφακι στη σαλονικη ενα φεγγαρι ετσι σχεδιο.πηγαινα μετα την προπονηση και μου μαγειρευε μπριτζολα μοσχου και μετα κοπανουσα τα ουισκακια μου.ωραια ηταν αλλα μετα μπηκα στην αποτοξινωση και χαθηκαμε..

ωραιος  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom