Νέα

Πυρφορογκόμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

...θα τον παίζεις και δεν θα χύνεις τότε.. :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
οποτε να πουμε οτι απο τα 30 και μετα ολες οι ανυπαντρες αρχιζουν σιγα σιγα πιρφοριζουν?
Mετα τα 30 η γκομενα που θα γνωρισεις θα σε ρωτησει 3 πραγματα.
Τι δουλεια κανεις,ποσα λεφτα εχεις,αν εισαι ετοιμος να παντρευτεις.
Στο πρωτο ραντεβου θα σε ψαρεψει να δει αν πληρεις τις προυποθεσεις.

Σε ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 να μην πληρεις τις προυποθεσεις εφαγες σουτι μετα το πρωτο ραντεβου.

Ενα ωραιο που ακουσα απο μια κλασσικη του ειδους ηταν ''εχασα τον καιρο μου με αυτον''
εννοωντας οτι δεν επιτελεστηκε ο τελικος στοχος της παντρειας

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
  " Ελα ρε μπάζο...!!! Εχεις και γκόμενο; "

μου ρθε να της πω....

"Μην έχει κανα κομάντο να σε πηδήξει;" ....  Ασχημη, χοντρή, και γκρινιάρα....

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολλά μπαζάκια έχουν γκόμενους γιατί τα κάνουν όλα και συμφέρουν!Η γκόμενα ξέρει ότι είναι μπάζο γι αυτό το προσπαθεί αλλιώς..Είναι γατούλα,καριόλα,πιπα-κώλο-εμπλοκή, ό,τι γουστάρει ο γκόμενος..Μόνο έτσι μπορεί να τον κρατήσει!!Αν βέβαια είναι γκρινιάρα και στον γκόμενο τότε είναι χαμένη από χέρι!!Εκτός κι αν έχει φράγκα..Τότε τη γαμάει κανονικά,στον πούτσο του η γκρίνια της,η τύπισσα του βρίσκει καλή δουλειά και με τα φράγκα που βγάζει από κει γαμάει σιτιτούρια!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μιας και μιλησες για συζητηση θυμηθηκα και εγ τι ελεγε ...

καθομουν φατσα φατσα ...  μην παει το βλεμα μου καταλαθος πανω της, αμεσως να γυρησει το προσωπο της δηθεν οτι αποριπτει το δηθεν καμακι που της εκανα  :2funny: :2funny:
ενω εγω προσπαθουσα να δω πισω της σε ποια σταση ημεθα  :headbang: για αυτην θα εμενα για καμακι, τελοσπαντων

Η συζητηση ειχε να κανει οπως παντα με το εργαλειο της νεολαιας  :jerking: το φεισμπουκ

-Ελα μωρη
>>>
- Τι κανεις
>>>
-Α ναι? δεν μου λες εχει μπει να δεις στο φεισμπουκ λιγο το wall μου γιατι δεν μπορω  απο κινητο?
>>
-Οκ φιλακια..

φενεται ο πιρφορογκομενος της της ειχε στηλει κατι στον τοιχο η αφιερωση η καποια βρισια

ξαναπαιρνει την φιλη της

- καλα δεν μου λες ποιος τα χει βαλει αυτα?
>>>
- Α μαλιστα ο νικος
>>>
Ενοια σου θα τον κανονισω , φιλακια...

Τωρα παιρνει την νυν γκομενα του νίκου ,και της λεει το και το,και την προειδοποιει οτι θα σπασει τα μουτρα του νικου οταν τον πετυχει  :2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδη ο νικος ποσο πιρφορος πρεπει να ειναι να ανεχεται μια χοντρη μπαζολα, και ξινομουρα?και ξινοχαρακτηρα γενικα? γιατι εγω ετσι οπως την ειδα με 0 δοση χαμογελου στην φατσα για ξινομουρα μου κανε  :2funny: :2funny:

τι να πω... και την αλλη φορα παλι στο ιδιο λεοφορειο ,μολις μπαινω πεφτω φεισ του φεισ με ενα ωραιο μωρο, κοιταζομασταν για 10 δευτερα επιμονα σα ματια? φορεσε γυαλια το ντροπαλουλικο μου μετα...  :rolleyes: ημουν φρεσκοξυρισμενος εκεινη την ημερα και ωραια ντυμενος να ξερετε κανει κλικ στο συνολο της εμφανισης ολο αυτο... δυστηχως η ωραια γκομενιτσα ειχε μια μπαζολα,σπυριαρα,γυαλαμπουκα φυλη που δεν καταφερα ποτε να την πλησιασω  :headbang: :headbang: :headbang:

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
5.328
Πόντοι
1.106

Σε ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 να μην πληρεις τις προυποθεσεις εφαγες σουτι μετα το πρωτο ραντεβου.

Ενα ωραιο που ακουσα απο μια κλασσικη του ειδους ηταν ''εχασα τον καιρο μου με αυτον''
Αυτο μου ειχε πει μια καποτε. "Θελω εναν ανδρα σοβαρο να αναλαμβανει τις ευθυνες του"
-Α μη σε απασχολει αυτο, εγω εχω παντα προφυλακτικα μαζι μου...
Δε ξαναβγηκαμε απο τοτε :huh:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Να πω να πω κύριε τις σωστές απαντήσεις;

1. Εμπορος. 2. Πολλά 3. Ναι είμαι έτοιμος, αρκεί να βρω την κατάλληλη...

Τι εμπορεύεστε; Καπότες μεταχειρισμένες ένεκα η κρίσις...

Και βγάζετε πολλά λεφτά; Ουουουου...!!  παίρνω λίγα από πολλούς και βγαίνει το παραδάκι...

Είσθε έτοιμος προς γάμου κοινωνίαν; Ναι καλέ! Κάτσε πρωτα να σε ζμπρώξω και μετά θα δεις πόσο έτοιμος είμαι....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Η συζητηση ειχε να κανει οπως παντα με το εργαλειο της νεολαιας  :jerking: το φεισμπουκ

-Ελα μωρη
>>>
- Τι κανεις
>>>
-Α ναι? δεν μου λες εχει μπει να δεις στο φεισμπουκ λιγο το wall μου γιατι δεν μπορω  απο κινητο?
>>
-Οκ φιλακια..

φενεται ο πιρφορογκομενος της της ειχε στηλει κατι στον τοιχο η αφιερωση η καποια βρισια

ξαναπαιρνει την φιλη της

- καλα δεν μου λες ποιος τα χει βαλει αυτα?
>>>
- Α μαλιστα ο νικος
>>>
Ενοια σου θα τον κανονισω , φιλακια...

Σε τι ηλικίες γίνονται αυτοί οι διάλογοι;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
υπαρχουν?εχετε γνωρισει?
και οταν λεω πυρφορογκομενα εννοω το αντιστοιχο του αγαπουλη σε γυναικα αγαπουλα δηλαδη
με αφορμη μια γκομενα που βγαινω κανα 3μηνο και τη γαμαω κανα 2 3 φορες τη βδομαδα δε βγαινω περισοτερο λογω βραδινης δουλειας και μου χει πριξει ταρχιδια σε μυνηματα στο κινητο καθε μερα  δεν απανταω ποτε και συνεχιζει να στελνει αγαπουλομυνηματα ωσπου της ειπα τερμα βρηκα αλλη και αρχισε τα βρισιδια εχει εδω και ενα μηνα που με βριζει σας εχει τυχει ποτε

34 χρονων η γκομενα

Υπαρχουν και μαλιστα ειναι κι αρκετες! Ξερω αρκετες πιρφορογκομενες (ειναι πιρφορος και οχι πυρφορος) που ειναι με τυπους ασχημους, χαζους, φτωχους, τεμπεληδες, αμορφωτους, βαρετους, χωρις κανενα μελλον και φιλοδοξια (ξερω μαλιστα περιπτωσεις που οι δικοι τους τα εχουν ΟΛΑ αυτα τα χαρακτηριστικα) και τους οποιους ταιζουν, τους πληρωνουν το νοικι και τους κοβουν και χαρτζιλικι! Ξερω μαλιστα περιπτωσαρα οπου η γκομενα εκανε ΔΥΟ δουλειες για να ταιζει το μαλακα της, ο οποιος ελιωνε ολη τη μερα στον μπαφο και το προ και μαλιστα την εδερνε και την κερατωνε!!

Ο πιρφορισμος ειναι ιδιοτητα που δεν κοιτα φυλο  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Υπαρχουν και μαλιστα ειναι κι αρκετες! Ξερω αρκετες πιρφορογκομενες (ειναι πιρφορος και οχι πυρφορος) που ειναι με τυπους ασχημους, χαζους, φτωχους, τεμπεληδες, αμορφωτους, βαρετους, χωρις κανενα μελλον και φιλοδοξια (ξερω μαλιστα περιπτωσεις που οι δικοι τους τα εχουν ΟΛΑ αυτα τα χαρακτηριστικα) και τους οποιους ταιζουν, τους πληρωνουν το νοικι και τους κοβουν και χαρτζιλικι! Ξερω μαλιστα περιπτωσαρα οπου η γκομενα εκανε ΔΥΟ δουλειες για να ταιζει το μαλακα της, ο οποιος ελιωνε ολη τη μερα στον μπαφο και το προ και μαλιστα την εδερνε και την κερατωνε!!

Ο πιρφορισμος ειναι ιδιοτητα που δεν κοιτα φυλο  :rockon:

Καλα εννοοουνται αυτα κυκλοφορουν πολλοι μαλακες και στα δυο φυλλα

ξες ομως τι γινεται?

Την μαλακια πολλοι αγαπησαν... τον ΜΑΛΑΚΑ ουδεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ε ειμαι και εγω καπως προκλητικος καποιες φορες για αυτο...  :P

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
και μαλιστα την εδερνε και την κερατωνε!!

Πάντα δέρνουν και κερατώνουν αυτοί οι τύποι. Είναι μέρος της γοητείας τους.

Σου διέφυγε μια σημαντική διαφορά. Οι γυναίκες γίνονται πυρφόροι για άντρες που έχουν το ταλέντο να επιβάλλονται και να επιδεικνύονται. Ένας άντρας αντίθετα μπορεί να γίνει πυρφόρος για οποιαδήποτε γυναίκα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Πάντα δέρνουν και κερατώνουν αυτοί οι τύποι. Είναι μέρος της γοητείας τους.

Σου διέφυγε μια σημαντική διαφορά. Οι γυναίκες γίνονται πυρφόροι για άντρες που έχουν το ταλέντο να επιβάλλονται και να επιδεικνύονται. Ένας άντρας αντίθετα μπορεί να γίνει πυρφόρος για οποιαδήποτε γυναίκα.

Ποια γοητεια και ποιο ταλεντο ρε τυπε... Σαν αναποδο γαμωτο ειναι οι περισσοτεροι απο αυτους. Απλα εχουν βρει το θυμα (βλεπε πιρφορογκομενα) και το απομυζουν σαν παρασιτικα εντομα.

Νομιζω πως η ριζα του πιρφορισμου πρεπει να αναζητηθει στο θυμα, οχι στο θυτη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλα εννοοουνται αυτα κυκλοφορουν πολλοι μαλακες και στα δυο φυλλα

ξες ομως τι γινεται?

Την μαλακια πολλοι αγαπησαν... τον ΜΑΛΑΚΑ ουδεις.

σαγαπαω βρε. παλι το παραπονο σε πηρε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom