Νέα

Πυρφορογκόμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
να μου τα κοψει δυσκολο να μου τα κλασει ευκολο :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
 Μην υποτιμάς ποτέ τα όπλα μιας καψουρευμένης γυναίκας.

μπα σιγά μην ασχοληθεί....
με τόσους τύπους που υπάρχουν έτοιμοι να ανοίξουν  "σπιτικό" (άσχετα αν στο μέλλον δεν μπορούν να ζήσουν τα παιδιά τους) η τύπισες μπορούν να φτιάχνουν κυριλέ και λίστες προτερεότητας.

1.μπάμπης - δικιά του επιχείρηση με καλό τζίρο (στον κόσμο του αλλά είναι  καλός μαζί μου)

αν φάμε άκυρο από μπάμπη...

2.αποστόλης - ελεύθερος επαγκελματίας αλλά λίγο ρεμάλι...(τον ανέχομαι όμως)

αν φάμε άκυρο από αποστόλη

3.μητσος - δάσκαλος (ξενέροτος αλλά  δημόσιος υπάλ. οπότε στάνταρ εισοδηματάκι, εργατικός και θέλει και παιδιά...)

κάπως έτσι λειτουργεί και εξιτάρετε το γυναικείο μυαλό.... με δηλώσεις Ε9 και λίστες προτεραιότητας...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Καθόμαστε και ασχολούμαστε τι είναι και τι δεν είναι μια γυναίκα 34 ετών! Στα αρχίδια μας!

Επισκέπτης
με τόσους τύπους που υπάρχουν έτοιμοι να ανοίξουν  "σπιτικό" (άσχετα αν στο μέλλον δεν μπορούν να ζήσουν τα παιδιά τους) η τύπισες μπορούν να φτιάχνουν κυριλέ και λίστες προτερεότητας.

1.μπάμπης - δικιά του επιχείρηση με καλό τζίρο (στον κόσμο του αλλά είναι  καλός μαζί μου)

3.μητσος - δάσκαλος (ξενέροτος αλλά  δημόσιος υπάλ. οπότε στάνταρ εισοδηματάκι, εργατικός και θέλει και παιδιά...)

κάπως έτσι λειτουργεί εξιτάρετε το γυναικείο μυαλό.... με δηλώσεις Ε9 και λίστες προτεραιότητας...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δηλαδη φιλε  δεν υπαρχει το ειδος της απαξιωμενης πιρφορογκομενας που ειναι πιστη μονο σε εναν γνωριζοντας οτι την εχει μονο για σεξ

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
δηλαδη φιλε  δεν υπαρχει το ειδος της απαξιωμενης πιρφορογκομενας που ειναι πιστη μονο σε εναν γνωριζοντας οτι την εχει μονο για σεξ

δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα τόσο ηλίθιες γυναίκες....
πάντα υπάρχει το κατιτίς, το αντάλλαγμα.
μπορεί να μην είναι πάντα λεφτά, αλλά συναισθηματική ασφάλεια η ότι άλλο...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

κάπως έτσι λειτουργεί εξιτάρετε το γυναικείο μυαλό.... με δηλώσεις Ε9 και λίστες προτεραιότητας...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ρε ΠΑΚ...

αλλά εδω ο συναγωνιστής τη γαμάει καλά. Παίζει κι αυτό το ρόλο του. Γι αυτό έχει κολλήσει μαζί του η τύπισσα.

Τα παμε και στο άλλο θρεντ.

Τρία πράγματα κοιτάει μια γυναίκα σε έναν άντρα.

1. ΛΕΦΤΑ
2. ΕΞΟΥΣΙΑ
3. ΠΟΥΤΣΑ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Το μονο για το οποίο επιφυλάσσομαι ειναι οτι ακομα δεν εχει πει την άποψη του ο Μπολντεμορτ.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
γεροντοκορος τυπε; :think:
;)
dirty-old-man.jpg

Επισκέπτης
Καθόμαστε και ασχολούμαστε τι είναι και τι δεν είναι μια γυναίκα 34 ετών! Στα αρχίδια μας!

στ αρχιδια μας αυτη το θεμα ειναι αν εχετε γνωρισει ειδος γκομενας που δεχεται υποταξη, ξεφτιλικι,αδιαφορια  που ειναι σημαδια πιρφοριασης και επιμενει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom