Επισκέπτης
να μου τα κοψει δυσκολο να μου τα κλασει ευκολο
enough said
να μου τα κοψει δυσκολο να μου τα κλασει ευκολο
Μην υποτιμάς ποτέ τα όπλα μιας καψουρευμένης γυναίκας.
μπα σιγά μην ασχοληθεί....
με τόσους τύπους που υπάρχουν έτοιμοι να ανοίξουν "σπιτικό" (άσχετα αν στο μέλλον δεν μπορούν να ζήσουν τα παιδιά τους) η τύπισες μπορούν να φτιάχνουν κυριλέ και λίστες προτερεότητας.
1.μπάμπης - δικιά του επιχείρηση με καλό τζίρο (στον κόσμο του αλλά είναι καλός μαζί μου)
αν φάμε άκυρο από μπάμπη...
2.αποστόλης - ελεύθερος επαγκελματίας αλλά λίγο ρεμάλι...(τον ανέχομαι όμως)
αν φάμε άκυρο από αποστόλη
3.μητσος - δάσκαλος (ξενέροτος αλλά δημόσιος υπάλ. οπότε στάνταρ εισοδηματάκι, εργατικός και θέλει και παιδιά...)
κάπως έτσι λειτουργεί εξιτάρετε το γυναικείο μυαλό.... με δηλώσεις Ε9 και λίστες προτεραιότητας...
δηλαδη φιλε δεν υπαρχει το ειδος της απαξιωμενης πιρφορογκομενας που ειναι πιστη μονο σε εναν γνωριζοντας οτι την εχει μονο για σεξ
μπα σιγά μην ασχοληθεί....
με τόσους τύπους που υπάρχουν έτοιμοι να ανοίξουν "σπιτικό" (άσχετα αν στο μέλλον δεν μπορούν να ζήσουν τα παιδιά τους) η τύπισες μπορούν να φτιάχνουν κυριλέ και λίστες προτερεότητας.
1.μπάμπης - δικιά του επιχείρηση με καλό τζίρο (στον κόσμο του αλλά είναι καλός μαζί μου)
αν φάμε άκυρο από μπάμπη...
2.αποστόλης - ελεύθερος επαγκελματίας αλλά λίγο ρεμάλι...(τον ανέχομαι όμως)
αν φάμε άκυρο από αποστόλη
3.μητσος - δάσκαλος (ξενέροτος αλλά δημόσιος υπάλ. οπότε στάνταρ εισοδηματάκι, εργατικός και θέλει και παιδιά...)
κάπως έτσι λειτουργεί εξιτάρετε το γυναικείο μυαλό.... με δηλώσεις Ε9 και λίστες προτεραιότητας...
1. ΛΕΦΤΑ
2. ΕΞΟΥΣΙΑ
3. ΠΟΥΤΣΑ.
Καθόμαστε και ασχολούμαστε τι είναι και τι δεν είναι μια γυναίκα 34 ετών! Στα αρχίδια μας!
αν και δεν μου αρέσει ο τρόπος που το λες από άποψη αισθητικής είναι απολύτως αλήθεια....
ανύπαντρος θα μείνεις ;)
και εγω περιμενω με αγωνια την αποψη του γκραν μαστερΤο μονο για το οποίο επιφυλάσσομαι ειναι οτι ακομα δεν εχει πει την άποψη του ο Μπολντεμορτ.
γεροντοκορος τυπε;εσύ έχεις βρει την βατραχίνα σου (παντρεμένος ? ) η είσαι ρεμάλι σαν και μένα ?
οι αποψεις του πηγαζουν απο προσωπικες εμπειριες!και εγω περιμενω με αγωνια την αποψη του γκραν μαστερ
εσύ έχεις βρει την βατραχίνα σου (παντρεμένος ? ) η είσαι ρεμάλι σαν και μένα ?
Καθόμαστε και ασχολούμαστε τι είναι και τι δεν είναι μια γυναίκα 34 ετών! Στα αρχίδια μας!
πού να την βρω μαν