Νέα

Πυρφορογκόμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Θυμάμαι γαμούσα μια φοιτήτρια στο Ρέθυμνο όταν ήμουν φαντάρος κάπου εκεί..Καλό μωράκι,21-22 χρονών αλλά σε κάποια φάση μου άρχισε κάτι μαλακίες για μωράκια και πώς να τα βγάλουμε όταν κάνουμε!!!Σε κάποια φάση πήγε να μου το παίξει και έγκυος και εκεί και την έκανα με ελαφρά!!

Γλυτωσες απο Κρητικια ???  :think: :think: :think:

Εισαι πολυ τυχερος !!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
υπαρχουν?εχετε γνωρισει?
και οταν λεω πυρφορογκομενα εννοω το αντιστοιχο του αγαπουλη σε γυναικα αγαπουλα δηλαδη
με αφορμη μια γκομενα που βγαινω κανα 3μηνο και τη γαμαω κανα 2 3 φορες τη βδομαδα δε βγαινω περισοτερο λογω βραδινης δουλειας και μου χει πριξει ταρχιδια σε μυνηματα στο κινητο καθε μερα  δεν απανταω ποτε και συνεχιζει να στελνει αγαπουλομυνηματα ωσπου της ειπα τερμα βρηκα αλλη και αρχισε τα βρισιδια εχει εδω και ενα μηνα που με βριζει σας εχει τυχει ποτε

34 χρονων η γκομενα

Όλο το ζουμί ήταν στο τέλος....

34 ετών... χτύπησε το καμπανάκι της μητρότητας "σεξαρτιμένε"...

και μάλλον ήθελε να κάνει μωράκια μαζί σου...

1. Εσύ πόσων ετών είσαι; Αν πεις πάνω από 35 ενισχύεις αυτό που λέω
2. Τι δουλειά κάνεις; Αν έχεις καλή και σταθερή εργασία η πεποίθηση μου ενισχύεται ακόμη περισσότερο.

Από τα συμφραζόμενα που διάβασα, μάλλον την "κανόνιζες" πολύ καλά και το ευχαριστιόταν.

ΡΕΖΟΥΜΕ.

Εχουμε έναν συναγωνιστή που πηδάει καλά τη γκόμενα, έχει φραγκα, σταθερή εργασία και είναι και σε ηλικία να φορέσει βέρα.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Τι άλλο μπορεί να ήθελε η κορασίδα ετών 34;

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
 Εχουμε έναν συναγωνιστή που πηδάει καλά τη γκόμενα, έχει φραγκα, σταθερή εργασία και είναι και σε ηλικία να φορέσει βέρα.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Τι άλλο μπορεί να ήθελε η κορασίδα ετών 34;

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Όλα έχουν μία λογική εξήγηση σ' αυτό τον κόσμο...... :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ό Πυρφορισμός απαιτεί παθητική προσκόλιση μόνο γιά νά ορισθεί. Ό Πυρφορισμός τρέφεται από τήν άγνοια. Ζεί σιωπηρά μέ ψίχουλα ενδιαφέροντος καί είναι εκεί γιά νά προσφέρει τά πάντα όταν κλειθεί πρός εκμετάλευση. Ό Πυρφορισμός ΔΕΝ βρίζει.
:rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ό Πυρφορισμός απαιτεί παθητική προσκόλιση μόνο γιά νά ορισθεί. Ό Πυρφορισμός τρέφεται από τήν άγνοια. Ζεί σιωπηρά μέ ψίχουλα ενδιαφέροντος καί είναι εκεί γιά νά προσφέρει τά πάντα όταν κλειθεί πρός εκμετάλευση. Ό Πυρφορισμός ΔΕΝ βρίζει.

ωραιος ο ορισμος που εδωσες obiwan και νομιζω οτι την αντιπροσωπευει 100% την συγκεκριμενη ενδιαμεσα απο τα υβριστικα μυνηματα δεχτηκα και απολογητικα ορισμενα δελεαστικα του στυλ θες να βγουμε σημερα σου εχω μια εκπληξη και παλι υβριστικα ,ειμαι σιγουρος οτι ωρα και να της  ζητησω να βγουμε θα βγει μαζι μου .

ποδολαγνε αν μια γκομενα φτανει σε τοσο απελπιστικη κατασταση μονο και μονο για να κανει παιδια δεν νομιζεις οτι της αξιζει ο ορος πυρφορογκομενα?

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
υπαρχουν?εχετε γνωρισει?
και οταν λεω πυρφορογκομενα εννοω το αντιστοιχο του αγαπουλη σε γυναικα αγαπουλα δηλαδη
με αφορμη μια γκομενα που βγαινω κανα 3μηνο και τη γαμαω κανα 2 3 φορες τη βδομαδα δε βγαινω περισοτερο λογω βραδινης δουλειας και μου χει πριξει ταρχιδια σε μυνηματα στο κινητο καθε μερα  δεν απανταω ποτε και συνεχιζει να στελνει αγαπουλομυνηματα ωσπου της ειπα τερμα βρηκα αλλη και αρχισε τα βρισιδια εχει εδω και ενα μηνα που με βριζει σας εχει τυχει ποτε

34 χρονων η γκομενα

αν τις έχεις πάντα στην "καρπαζιά" όλες πυρφορογκόμενες γίνονται...  είναι μέρος της φύσης τους. :2funny:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

obiwan 2013  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

:rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
ωραιος ο ορισμος που εδωσες obiwan και νομιζω οτι την αντιπροσωπευει 100% την συγκεκριμενη ενδιαμεσα απο τα υβριστικα μυνηματα δεχτηκα και απολογητικα ορισμενα δελεαστικα του στυλ θες να βγουμε σημερα σου εχω μια εκπληξη και παλι υβριστικα ,ειμαι σιγουρος οτι ωρα και να της  ζητησω να βγουμε θα βγει μαζι μου .

ποδολαγνε αν μια γκομενα φτανει σε τοσο απελπιστικη κατασταση μονο και μονο για να κανει παιδια δεν νομιζεις οτι της αξιζει ο ορος πυρφορογκομενα?

Το πρόβλημά σου είναι ο ορισμός της γκόμενας ή πως θα ξεμπερδέψεις από το πρες που σε έχει υποβάλλει;

Πρόσεχε γιατί οι μεταβολές από κρύο - ζεστό ( βρισιές - ηρεμα μηνυματα ) δείχνουν άνθρωπο που δεν στέκει καλά στα μυαλά του και μπορεί να κάνει άσχημα πραγματα.

Βγες μαζί της και προσπάθησε να την λογικέψεις.

Ρίξε όλο το βάρος πάνω σου και πες πως δεν είσαι έτοιμος για μια πιο μακροχρόνια σχέση.

Κάνε τον εαυτό σου παλιοτόμαρο. Πες της πως δεν της αξίζεις, πως είσαι λίγος γι αυτήν (υποτίμησε τον εαυτό σου για να τονώσεις τον δικό της εγωισμό).

Μια πληγωμένη γυναίκα δεν ξέρεις έως που μπορεί να φτάσει.

Φιλικά.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16

'Η μπορει απλα να την γραψει στ' αρχιδια του :grin:

Συνηθως παντως οι ανυπαντρες γκομενες απο τα 33+ γινονται ετσι. Ο υποψηφιος μαλακας καταλαβαινει εκ των υστερων, οτι ειχε τον ρολο δωρητη σπερματος ενω στην υπολοιπο του βιου του θα υπαρχει ως κομπαρσος στην ταινια που ειχε γυρισει απο πριν η γκομενα με θεμα "πως θελω να ειναι η ζωη μου"

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
'Η μπορει απλα να την γραψει στ' αρχιδια του :grin:

Συνηθως παντως οι ανυπαντρες γκομενες απο τα 33+ γινονται ετσι. Ο υποψηφιος μαλακας καταλαβαινει εκ των υστερων, οτι ειχε τον ρολο δωρητη σπερματος ενω στην υπολοιπο του βιου του θα υπαρχει ως κομπαρσος στην ταινια που ειχε γυρισει απο πριν η γκομενα με θεμα "πως θελω να ειναι η ζωη μου"

Μόνο να τη γράψει στα αρχίδια του δεν συμφωνώ. Στα υπόλοιπα είμαι 100% συμφωνος.

Η αδιαφορία εξαγριώνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
ε και τι θα του κάνει ?  :think:

Μην υποτιμάς ποτέ τα όπλα μιας καψουρευμένης γυναίκας.

Από το να πάρει χάπια και να του ρίξει όλες τις ευθύνες σε ένα γράμμα ( το έχω δει σε φίλο μου και δεν πίστευα στα μάτια μου!), μέχρι να του ρίξει βιτριολι στο πρόσωπο ή να βαλει 5 φουσκωτούς να τον κάνουν ασήκωτο στο ξύλο...

Αυτά είναι τα δυναμικά.

Δεν ξέρεις πως αντιδρά η κάθε μία.

Όπως είχε πει κι ένας μεγάλος γαμιάς στην εποχή του....

" Όταν όλα πάνε καλά σε μία σχέση, ο άντρας περιγράφεται στις φίλες της ως το απόλυτο αρσενικό, ο μέγας γαμιάς, ο ΠΙΛΟΤΟΣ στο σεξ!. Όταν όλα στραβώσουν.... γίνεται αυτόματα ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ! Κι ας την έχει και 30 πόντους!"

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ε και τι θα του κάνει ?  :think:

cut-e-balls_design.png

stick-cotton-balls-up-your-nose-before-you-cut-onions-this-will-keep-your-eyes-from-tearing.jpg

1454095-Sorry-but-yes-These-are-testicles-cut-in-half-2.jpg

Επισκέπτης
 Το πρόβλημά σου είναι ο ορισμός της γκόμενας ή πως θα ξεμπερδέψεις από το πρες που σε έχει υποβάλλει;

Πρόσεχε γιατί οι μεταβολές από κρύο - ζεστό ( βρισιές - ηρεμα μηνυματα ) δείχνουν άνθρωπο που δεν στέκει καλά στα μυαλά του και μπορεί να κάνει άσχημα πραγματα.

Βγες μαζί της και προσπάθησε να την λογικέψεις.

Ρίξε όλο το βάρος πάνω σου και πες πως δεν είσαι έτοιμος για μια πιο μακροχρόνια σχέση.

Κάνε τον εαυτό σου παλιοτόμαρο. Πες της πως δεν της αξίζεις, πως είσαι λίγος γι αυτήν (υποτίμησε τον εαυτό σου για να τονώσεις τον δικό της εγωισμό).

Μια πληγωμένη γυναίκα δεν ξέρεις έως που μπορεί να φτάσει.

Φιλικά.

για τον ορισμο μιλαω καθαρα

και αν γενικα υπαρχουν γυναικες  αγαπουλες χωρις να εχουν ανταποκριση απο τον αλλο συναισθηματικη δηλαδη να ξερει οτι ο αλλος την εχει μονο για τον πουτσο οπως στη περιπτωση μου

σιγα μη φοβηθω μια γκομενιτσα ελεος ρε φιλε  το θεμα του χρονου επιμονης ειναι αξιοπροσεχτο ενας μηνας χωρις να απανταω προχθες στο ξεκαρφωτο μου ειχε στειλει μυνημα στη δουλεια "καλη δουλεια μωρο μου" δεν απαντησα και χθες μου  εστειλε "γιατι δεν απαντας εισαι κακος  ανθρωπος" :S  :jerking: κριμα και γαμιοτανε καλα  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom