Νέα

Pussy Wagon... ο ένας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε να πάρει την κούπα του mister μαλακά σπίτι του ο pussy wagon?

• Ναι, θέλω! Την αξίζει.

Ψήφοι: 46 63,0%
  • Όχι, να παιχτεί κανονικά ο διαγωνισμός.

Ψήφοι: 17 23,3%
  • Να μην διαγωνιστεί ξανά ποτέ. Χάνονται ταλέντα εξαιτίας του.

Ψήφοι: 10 13,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο βαγκον ειχε ξεπατωσει τον θειτσο τον κλωνο και κατι αλλα τσιρακια,αυτοι ολοι τον ειχαν αχτι ποιο πολυ γιατι τους την εμπαινε στα πολιτικα.
Ψέμα #1: ανέβασε Links όπου μας ξεπατώνει :grin:

Ο βαγκον εντωμεταξι ηθελε να παει με την τανα και της ζητησε εκπτωση γραφοντας καλη κριτικη ως ανταλλαγμα αυτη ομως επι 16 ωρες δεν απαντουσε πουθενα να του πει οχι δεν δεχομαι και ο βαγκον ηταν σε σταντ μπαι ωσπου τα πηρε και της και τα εχωσε και αυτη για να τον ξεμπροστιασει τα εβγαλε ολα τα π.μ στη δημοσιοτητα.
Ψέμα #2: είναι υποχρεωμένη να του απαντήσει? Ποιος την υποχρεώνει? Αφού δεν απαντάει, πάει σε κάποια άλλη. Αλλά επειδή είναι μια κότα κνιτοαλητάκι, πουλησε μούρη και μαγκιά και εκβιασμό μέσω πληκτρολογίου. Πόσο πιο bottom πια!!!

Τα τσιρακια βλεποντας τα αρχισαν να χλευαζουν τον βαγκον και τον μπαναραν χωρίς να μπορουν να τον αντιμετωπισουν.
Ψέμα #3: τον μπανάραμε? Χμμμμ.... ψάχνω ψάχνω ψάχνω να βρω το κουμπί του ban και δεν το βρίσκω ρε φίλε!!! Leclerc, μήπως έχεις εσύ? Το πάτησες? :tooth: Τον μπάναραν οι mods γιατί μάλλον μεγάλωσε σε καλύβα με γύφτους κι έτσι του έμαθαν να μιλάει (με βρισίδια) και να πράττει (εκβιασμούς και απειλές).

Ισως τον μπαναραν γιατι φοβοντουσαν μην ο βαγκον προλαβει και γραψει κακη κριτικη.
Ψέμα #4: κατηγορείς δηλαδή ΕΥΘΕΩΣ τον antistheni και τους λοιπούς Mods ότι υποστηρίζουν ανοιχτά την Artemis και στράφηκαν εναντίον του wagon. Σωστά? Αν έχεις μπάλες παραδέξου το! :grin:

Ο βαγκον πρεπει να ξεμπαναριστει.
Δεν χρειάζεται, ο wagon έχει κάνει δεύτερο account και μπαίνει, αλλά κάθεται όμως σαν ήσυχη κοπελίτσα πλέον. Έτσι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα :grin:
1.σιγα που θα ανεβασω ας πανε στα πολιτικα οσοι θελουν και θα δουν.
4. κατηγορω εσας που πατησατε τις αναφορες,με τους διαχειριστες δεν εχω κανενα θεμα.

αν φτιαξει ο βαγκον άλλο προφιλ θειτσο σκαψε 20 μετρα λακκο να κρυφτεις θα σας αναλαβει αποκλειστικα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
Καλα, ας φτιαξει οτι θελει. Προς το παρον σκυλευουμε το αψυχο κουφαρι του εδω μεσα και εσεις κλαψτε αλλου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.474
Πόντοι
25.467
Ο βαγκον ειχε ξεπατωσει τον θειτσο τον κλωνο και κατι αλλα τσιρακια,αυτοι ολοι τον ειχαν αχτι ποιο πολυ γιατι τους την εμπαινε στα πολιτικα.
Ο βαγκον εντωμεταξι ηθελε να παει με την τανα και της ζητησε εκπτωση γραφοντας καλη κριτικη ως ανταλλαγμα αυτη ομως επι 16 ωρες δεν απαντουσε πουθενα να του πει οχι δεν δεχομαι και ο βαγκον ηταν σε σταντ μπαι ωσπου τα πηρε και της και τα εχωσε και αυτη για να τον ξεμπροστιασει τα εβγαλε ολα τα π.μ στη δημοσιοτητα.
Τα τσιρακια βλεποντας τα αρχισαν να χλευαζουν τον βαγκον και τον μπαναραν χωρίς να μπορουν να τον αντιμετωπισουν.
Ισως τον μπαναραν γιατι φοβοντουσαν μην ο βαγκον προλαβει και γραψει κακη κριτικη.
Ο βαγκον πρεπει να ξεμπαναριστει.

Σαφώς πρόκειται για πολιτική δίωξη. Όλοι οι δεξιοί του παρόντος ιστότοπου, χρημάτισαν την εκδιδομένη, προκειμένου να τον παγιδεύσει και να τον διασύρει.

ο κούκος αηδόνι μας πήγε ρε φίλε, αλλά άξιζε τον κόπο τελικά...

Δεν κατηγορώ εσάς. Είναι πάγια τακτική των δεξιών οι προβοκάτσιες. Την εκδιδομένη κατηγορώ, που δεν έχει ταξική συνείδηση.
αυτό λεμε σαιντ η εκδιδομενη φταιει που εβγαλε όλα τα π.μ με τον βαγκον στη φορα.
αν ηταν σωστη δεν θα τα εβγαζε και το πολύ να μην του απαντουσε και να τον εγραφε όχι να τα βγαλει στη φορα και τα δεξια τσιρακια να αρχισουν τα τρολαρισματα γιατι τα ειχε στριμωξει πολύ ο βαγκον.
της αναφορες τα τσιρακια τις πατησαν για να μην προλαβει ο βαγκον να γραψει κριτικη ασχημη για αυτην.

Οι πουτάνες είναι φτωχές αδαείς βιοπαλαίστριες, που λόγω της άγνοιας τους πέφτουν θύματα στον βωμό του χρήματος των κατάπτυστων νεοφιλελευθέρων.

Το κόμμα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, που δρώντας επιλεκτικά, αρνήθηκε να τις προσεγκύσει, προκειμένου να τους εμφυσήσει ταξική συνείδηση.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλα, ας φτιαξει οτι θελει. Προς το παρον σκυλευουμε το αψυχο κουφαρι του εδω μεσα και εσεις κλαψτε αλλου.
εσυ ρε βλαροκ αφησες εδώ μεσα αλλα 2 προφιλ από το ξεφτιλικι σου και ο βαγκον σε πειραζει αν φτιαξει άλλο?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.247
Πόντοι
5.506
εσυ ρε βλαροκ αφησες εδώ μεσα αλλα 2 προφιλ από το ξεφτιλικι σου και ο βαγκον σε πειραζει αν φτιαξει άλλο?

Ας φτιαξει οτι θελει εγραψα βρε αγραμματε.

Εμεις συνεχιζουμε και κατουραμε το κρανιο του.

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Καλα Bacock λαρωσε και λιγο πολυ σκληρος μας βγηκες για λουλου του μπου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Ας φτιαξει οτι θελει εγραψα βρε αγραμματε.

Εμεις συνεχιζουμε και κατουραμε το κρανιο του.
εσυ ρε βλαροκ κατουρας με βαθυ καθισμα μονο.
τωρα που τον μπαναραν βγαζεις γλωσσιτσα μωρη αρχιλουγκραρα.
όταν ηταν μεσα εκανες μωκο μωρη μουσιτσα
τετοια ξεφτιλισμενη εισαι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πολύ απλά δεν υπάρχουν. Και το ξέρεις. Απλά λες τις συνηθισμένες μπούρδες! :grin:

4. κατηγορω εσας που πατησατε τις αναφορες,με τους διαχειριστες δεν εχω κανενα θεμα.
Ναι κι αν με βρίσεις κι εσύ θα φας αναφορά. Αυτά τα είχα ξεκαθαρίσει στον wagon κι αυτός συνέχισε. :grin:

αν φτιαξει ο βαγκον άλλο προφιλ θειτσο σκαψε 20 μετρα λακκο να κρυφτεις θα σας αναλαβει αποκλειστικα.
Έχει φτιάξει και μάλιστα με παρόμοιο όνομα. Εκτός αν μας νομίζει για χαζούς. Εσύ μπορεί να μην έχεις καταλάβει ακόμα ποιος είναι, αλλά δεν πειράζει :grin: Τον περιμένω λοιπόν να έρθει... με την όπισθεν! Όπως κι οποιονδηποτε ζαίο, σας έχω βούτηρο στο ψωμί μου! Πανευκολούρα!!! :tooth:

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.336
Πόντοι
28.246
Πολύ απλά δεν υπάρχουν. Και το ξέρεις. Απλά λες τις συνηθισμένες μπούρδες! :grin:

Ναι κι αν με βρίσεις κι εσύ θα φας αναφορά. Αυτά τα είχα ξεκαθαρίσει στον wagon κι αυτός συνέχισε. :grin:

Έχει φτιάξει και μάλιστα με παρόμοιο όνομα. Εκτός αν μας νομίζει για χαζούς. Εσύ μπορεί να μην έχεις καταλάβει ακόμα ποιος είναι, αλλά δεν πειράζει :grin: Τον περιμένω λοιπόν να έρθει... με την όπισθεν! Όπως κι οποιονδηποτε ζαίο, σας έχω βούτηρο στο ψωμί μου! Πανευκολούρα!!! :tooth:
Σωστά κατάλαβα δηλαδή και εγώ βλέποντας το όνομα...;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

ποιο βουτυρο στο ψωμι σου ρε θειτσο οταν μιλαμε για πολιτικα μετα απο στριμωγμα μαρσαρεις.
Θες να σου θυμισω που μου πες πες μου εστω εναν συγγενή που διορισε ο κουλης και σου ειπα 3 και με πηγη,μ αυτο δεν εκτεθηκες νομιζεις?

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γυρισα και ο καθενας ας κοιταξει τι εχει πει

ο διαγωνισμος του μιστερ μαλακα θα ξεκινησει εντος ολιγων ωρων

τωρα θα δειτε τι σημαινει η φραση οποιος το φαγε το ξερει και οποιος το χει το κοιταει

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

τωρα θα δειτε τι σημαινει η φραση οποιος το φαγε το ξερει και οποιος το χει το κοιταει
χαχαχα

τι εφταψυχος βρικολακας εισαι ρε συ?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756

χαχαχα

τι εφταψυχος βρικολακας εισαι ρε συ?
:tooth::tooth:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι