Νέα

Pussy Wagon... ο ένας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε να πάρει την κούπα του mister μαλακά σπίτι του ο pussy wagon?

• Ναι, θέλω! Την αξίζει.

Ψήφοι: 46 63,0%
  • Όχι, να παιχτεί κανονικά ο διαγωνισμός.

Ψήφοι: 17 23,3%
  • Να μην διαγωνιστεί ξανά ποτέ. Χάνονται ταλέντα εξαιτίας του.

Ψήφοι: 10 13,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    73

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η τελευταία εργαζόμενη, που και μόνο ξεστόμησε, ότι τους έχει φακελωμένους και θα τους βγάλει στη φόρα, ακόμα και σήμερα εδώ και τρία χρόνια δεν έχει ξανά μπει στο σάητ. Προς παραδειγματισμό όλων των υπολοίπων... Όποια Άρτεμις λοιπόν, θελήσει να βγάλει στη φόρα τέτοια ευαίσθητα στοιχεία, ή θα πρέπει να έχει αποφασίσει να κρεμάσει το στρινγκ της και δεν την νοιάζει, ή θα πρέπει να είναι τρελή!

Υπάρχουν μέλη που θα τον πίστευαν.
Mπα, δεν το πιστεύω αυτό. Καταρχάς δεν έχει νομική βάση. Οι προσωπικές συνομιλίες, εάν χρησιμοποιούνται ως προϊόν υπεράσπισης, τότε είναι απόλυτα νόμιμες. Γι' αυτό το θέμα μπορεί να μας επιβεβαιώσει ο alex71, εγώ δεν είμαι δικηγόρος. Άρα, οι admins δεν θα είχαν λόγο να την μπανάρουν. Και φυσικά κανείς από εμάς τα μέλη, διότι δεν έχουμε το κουμπάκι του μπαναρίσματος στην διάθεσή μας! Άλλο τώρα που ο ζαν πιστεύει ότι εμείς μπανάραμε τον wagon! Αλλά αυτός τόσο μυαλό έχει, τόσα λέει!

Η Artemis και γενικά όλες εδώ που διατηρούν μια επαφή με του "κοινό" τους πάντα θα έχουν δουλειά, ανεξαρτήτως αν τους την πέσει ένα φλωράτζας μέσω πληκτρολογίου! Φανταστείτε τι αντιμετωπίζουν in real life από τους διάφορους περίεργους με τους οποίους συνευρίσκονται!

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.416
Πόντοι
28.246
Η τελευταία εργαζόμενη, που και μόνο ξεστόμησε, ότι τους έχει φακελωμένους και θα τους βγάλει στη φόρα, ακόμα και σήμερα εδώ και τρία χρόνια δεν έχει ξανά μπει στο σάητ. Προς παραδειγματισμό όλων των υπολοίπων... Όποια Άρτεμις λοιπόν, θελήσει να βγάλει στη φόρα τέτοια ευαίσθητα στοιχεία, ή θα πρέπει να έχει αποφασίσει να κρεμάσει το στρινγκ της και δεν την νοιάζει, ή θα πρέπει να είναι τρελή!

Mπα, δεν το πιστεύω αυτό. Καταρχάς δεν έχει νομική βάση. Οι προσωπικές συνομιλίες, εάν χρησιμοποιούνται ως προϊόν υπεράσπισης, τότε είναι απόλυτα νόμιμες. Γι' αυτό το θέμα μπορεί να μας επιβεβαιώσει ο alex71, εγώ δεν είμαι δικηγόρος. Άρα, οι admins δεν θα είχαν λόγο να την μπανάρουν. Και φυσικά κανείς από εμάς τα μέλη, διότι δεν έχουμε το κουμπάκι του μπαναρίσματος στην διάθεσή μας! Άλλο τώρα που ο ζαν πιστεύει ότι εμείς μπανάραμε τον wagon! Αλλά αυτός τόσο μυαλό έχει, τόσα λέει!

Η Artemis και γενικά όλες εδώ που διατηρούν μια επαφή με του "κοινό" τους πάντα θα έχουν δουλειά, ανεξαρτήτως αν τους την πέσει ένα φλωράτζας μέσω πληκτρολογίου! Φανταστείτε τι αντιμετωπίζουν in real life από τους διάφορους περίεργους με τους οποίους συνευρίσκονται!
Δεν την έκανε κανένας μπαν. Ο λογαριασμός της είναι απείραχτος. Τι στο πούτσο, από το 2011 μέλος είσαι, δεν έχεις πάρει πρέφα ποια λέω; Ή μήπως είχες κάνει στάση επισκεψιμότητας μεταξύ καλοκαιριού 2016-καλοκαίρι 2017?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.776
Πόντοι
25.467
Ο βαγκον ειχε ξεπατωσει τον θειτσο τον κλωνο και κατι αλλα τσιρακια,αυτοι ολοι τον ειχαν αχτι ποιο πολυ γιατι τους την εμπαινε στα πολιτικα.
Ο βαγκον εντωμεταξι ηθελε να παει με την τανα και της ζητησε εκπτωση γραφοντας καλη κριτικη ως ανταλλαγμα αυτη ομως επι 16 ωρες δεν απαντουσε πουθενα να του πει οχι δεν δεχομαι και ο βαγκον ηταν σε σταντ μπαι ωσπου τα πηρε και της και τα εχωσε και αυτη για να τον ξεμπροστιασει τα εβγαλε ολα τα π.μ στη δημοσιοτητα.
Τα τσιρακια βλεποντας τα αρχισαν να χλευαζουν τον βαγκον και τον μπαναραν χωρίς να μπορουν να τον αντιμετωπισουν.
Ισως τον μπαναραν γιατι φοβοντουσαν μην ο βαγκον προλαβει και γραψει κακη κριτικη.
Ο βαγκον πρεπει να ξεμπαναριστει.

Σαφώς πρόκειται για πολιτική δίωξη. Όλοι οι δεξιοί του παρόντος ιστότοπου, χρημάτισαν την εκδιδομένη, προκειμένου να τον παγιδεύσει και να τον διασύρει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εργαζόμενη πάντως που θα έβγαζε στη φόρα προσωπικά δεδομένα ακόμη και ... εχθρών μου !!!!!
(λέμε, κάτι που αποκλείεται , γιατί οι εχθροί μου, είναι πουστάρες των τσοντοσινεμά, σώγαμπροι ή μένουν στα παιδικά τους δωμάτια και τραβάνε μόνο μαλακία, δεν γαμάνε)
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΤΕ. Καλύτερα ... μπουρδέλο στο μετάξι !!!!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.776
Πόντοι
25.467
Ο βαγκον ειχε ξεπατωσει τον θειτσο τον κλωνο και κατι αλλα τσιρακια,αυτοι ολοι τον ειχαν αχτι ποιο πολυ γιατι τους την εμπαινε στα πολιτικα.
Ο βαγκον εντωμεταξι ηθελε να παει με την τανα και της ζητησε εκπτωση γραφοντας καλη κριτικη ως ανταλλαγμα αυτη ομως επι 16 ωρες δεν απαντουσε πουθενα να του πει οχι δεν δεχομαι και ο βαγκον ηταν σε σταντ μπαι ωσπου τα πηρε και της και τα εχωσε και αυτη για να τον ξεμπροστιασει τα εβγαλε ολα τα π.μ στη δημοσιοτητα.
Τα τσιρακια βλεποντας τα αρχισαν να χλευαζουν τον βαγκον και τον μπαναραν χωρίς να μπορουν να τον αντιμετωπισουν.
Ισως τον μπαναραν γιατι φοβοντουσαν μην ο βαγκον προλαβει και γραψει κακη κριτικη.

Σαφώς πρόκειται για πολιτική δίωξη. Όλοι οι δεξιοί του παρόντος ιστότοπου, χρημάτισαν την εκδιδομένη, προκειμένου να τον παγιδεύσει και να τον διασύρει.

ο κούκος αηδόνι μας πήγε ρε φίλε, αλλά άξιζε τον κόπο τελικά...

Δεν κατηγορώ εσάς. Είναι πάγια τακτική των δεξιών οι προβοκάτσιες. Την εκδιδομένη κατηγορώ, που δεν έχει ταξική συνείδηση.

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.416
Πόντοι
28.246
Που είναι ο μπαροκ; :angry:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
Βελτιώνω λίγο τη γράμμωση αυτές τις μέρες. :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.283
Πόντοι
5.506
OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.416
Πόντοι
28.246
Βελτιώνω λίγο τη γράμμωση αυτές τις μέρες. :confused:

Θα φορέσεις και κανένα ρούχο ή μόνο με το βρακί θα κυκλοφορείς;

Λέω για την αλλαγή να βγάλω και το βρακί. Γνώμη σας.
Όλα στη φόρα!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εργαζόμενη πάντως που θα έβγαζε στη φόρα προσωπικά δεδομένα ακόμη και ... εχθρών μου !!!!!
(λέμε, κάτι που αποκλείεται , γιατί οι εχθροί μου, είναι πουστάρες των τσοντοσινεμά, σώγαμπροι ή μένουν στα παιδικά τους δωμάτια και τραβάνε μόνο μαλακία, δεν γαμάνε)
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΤΕ. Καλύτερα ... μπουρδέλο στο μετάξι !!!!!!!
σωστος φυλοβιε αυτό λεω και εχει μαλλιασει η γλωσσα μου.
εγω υπερασπιστηκα τον βαγκον και στο νημα της της τα εχωσα με ομορφο τροπο της συγκεκριμένης και όχι μονο δεν απαντησε αλλα με μπαναρε και από το προφιλ της.
επρεπε τουλάχιστον να πει κατι αλλα τους πεταξε ένα βιντεο τσοντα στα λιγουρια και τους ετρεχαν παλι τα σαλια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

ο κούκος αηδόνι μας πήγε ρε φίλε, αλλά άξιζε τον κόπο τελικά...

Δεν κατηγορώ εσάς. Είναι πάγια τακτική των δεξιών οι προβοκάτσιες. Την εκδιδομένη κατηγορώ, που δεν έχει ταξική συνείδηση.
αυτό λεμε σαιντ η εκδιδομενη φταιει που εβγαλε όλα τα π.μ με τον βαγκον στη φορα.
αν ηταν σωστη δεν θα τα εβγαζε και το πολύ να μην του απαντουσε και να τον εγραφε όχι να τα βγαλει στη φορα και τα δεξια τσιρακια να αρχισουν τα τρολαρισματα γιατι τα ειχε στριμωξει πολύ ο βαγκον.
της αναφορες τα τσιρακια τις πατησαν για να μην προλαβει ο βαγκον να γραψει κριτικη ασχημη για αυτην.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

θειτσο τοτε ποιος μπαναρε τον βαγκον?
ποιοι εκαναν τις αναφορες?
αφου χθες εσυ θειτσο με τον κλωνο μαζι πατησατε το ρουφιανοκουμπο για να μπαναριστει ο φυλοβιος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom