Tιιιιιιιιιιιιιιιιιι?οχι λογο του οτι ακομα δεω εχω το πτυχιο στα χερια μου ειναι 50
χρειαζεται και ΠΤΥΧΙΟ πλεον για αυτη τη... "δουλεια"??????
Κοιτα μορφωση!
Δηλαδη για την "εξτρα περιποιηση" τι χρειαζεται?
Ντοκτορα?
Tιιιιιιιιιιιιιιιιιι?οχι λογο του οτι ακομα δεω εχω το πτυχιο στα χερια μου ειναι 50
Παρτουζα δηλαδήναι αν μαζευτουν 5 ατομα που ενδιαφεροντε θα μπορουσε να ξεκινησει να τρεχω και μια ομαδα
Μπαρδόν αλλά το δικό μου θέμα συζητήθηκε και δόθηκε απάντηση και θέλω να ευχαριστήσω τη γιατρέσσα που επιβεβαίωσε αυτό που πάντα υποψιαζόμουν.Τι σε κανει να πιστευεις αγαπητη mayia οτι τα παιδια εδω θελουν να συζητησουν τετοια θεματα ?!?
Η γιατρέσσα δίνει πολύ ωραίες απαντήσεις
Έχω προσέξει ότι αυτά πάνε μαζί, είναι θέμα χειρισμού της γλώσσαςΠίπες να δεις...
Μπαρδόν αλλά το δικό μου θέμα συζητήθηκε και δόθηκε απάντηση και θέλω να ευχαριστήσω τη γιατρέσσα που επιβεβαίωσε αυτό που πάντα υποψιαζόμουν.
μην ακούς τους ζουλιάρηδες!!
Όοοοοοχι, δεν εννοούσα εσένα, βρήκα ευκαιρία να στείλω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και την υποστήριξή μου στη γιατρέσσα
Πολύ καλό ειδικά αν σκεφτείς ότι εγώ το ανακάλυψα το πουλέντο
,Αμάν ρε σεις... τι γιατρέσσα και δόκτωρ τσαμπουνάτε; Οι ψυχολόγοι ΔΕΝ είναι γιατροί (δεν είναι ψυχίατροι). Έτσι, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι...
Είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας και συντομα θα εχω και το πτυχίο μου, οπότε άνοιξα αυτο το θέμα για να μπορούμε να γράφουμε για θέματα ψυχολογίας...
Αγαπητη ΜΑΥΙΑ.
Τι σε κανει να πιστευεις πως καποιος "μπουρδελιαρης" θα ανοιξει τα εσωψυχα του μεσω ιντερνετ, σε εσενα ή σε οποιοδηποτε αλλο αγνωστο μελος που βαφτιζεται Ψυχο-λογος/ιατρος/θεραπευτης/κοινωνικος λειτουργος/κτλ. ?
Ακομα και να υπαρχει καποιος δεν νομιζω να καθοταν να συμβουλευτει εσενα (ή τον οποιονδηποτε ανρθωπο μεσω ιντερνετ). Αρα μαλλον κατι αλλο συμβαινει. ;)
Φιλικα.
κεφαλλονιτισσα ειμαι κανεις μεγαλο λαθος!και ποιος σου ειπε οτι μας ενδιαφερει ανορθογραφο μου βαλκανακι???
Εγώ θα θελα να καλωσορίσω και να ευχαριστήσω τη Μάγια για τη συμμετοχή της στο σάιτ..!
Ελπίζω όσα μας λέει να 'ναι αληθινά και να 'ναι όντως αυτή που μας περιγράφει..!
Δυστυχώς αυτό είναι ένα απ' τα αρνητικά της διαδικτυακής επικοινωνίας, ότι πόλύ εύκολα μπορεί κάποιος κακόβουλος να εξαπατήσει και να κοροιδέψει, όσους είναι αγαθοί και ευκολόπιστοι..! Και γι' αυτό οι όποιες επιφυλάξεις για το ποιόν της Μάγιας είναι εύλογες..!
Ωστόσο, εγώ θα την εμπιστευτώ και θεωρώ ότι μια επιστημονική άποψη από κάποιον ειδικό ψυχολόγο πάνω στα θέματα σεξουαλικής συμπεριφοράς είναι χρήσιμη κι ευπρόσδεκτη...!!
Προσωπικά, κι εμένα μ' ενδιαφέρει το αντικείμενο της ψυχολογίας, αν κι είμαι στο πολυτεχνείο, κι έχω διαβάσει και μερικά βιβλία, κυρίως Φρόιντ και Βίλχελμ Ράιχ (τον οποίο μ' εκνευρίζει ότι πολλοί φοιτητές ψυχολογίας δεν έχουν υπόψη, αλήθεια τί στο διάολο σπουδάζουν,αν δεν έχουν διαβάσει Ράιχ...;!!!)
Βλέπω ότι υπάρχουν πολλές αρνητικές κι απορριπτικές στάσεις σχετικά με τα σεξουαλικά προβλήματα εδώ πέρα, αλλά αυτό νομόζω δείχνει ότι όντως υπάρχουν προβλήματα, γιατί η πρώτη αντίδραση απέναντι σ' ένα τέτοιου είδους πρόβλημα είναι η άρνηση κι η μη αποδοχή του..! Λένε πχ. ότι τα ομοφοβικά άτομα, δηλ. τα άτομα που αντιπαθούν τους ομοφυλόφιλους, έχουν κρυφές, υποσυνείδητες και καταπιεσμένες ομοφυλοφιλικές τάσεις..!
Εγώ θα θελα ν'αναφερθώ σ' ένα θέμα που μ' απασχολεί, αλλά μάλλον Μάγια θα σου στείλω ΠΜ, γιατί βλέπω ότι δεν υπάρχει ίσως η κατάλληλη ωριμότητα για να συζητηθεί ανοιχτά και σοβαρά εδώ πέρα...
οντως δεν ειναι γιατροι αλλα αμα κανουν δοκτορα μετα το μεταπτυχιακο περνουν το τιτλο ΔοκτωρΑμάν ρε σεις... τι γιατρέσσα και δόκτωρ τσαμπουνάτε; Οι ψυχολόγοι ΔΕΝ είναι γιατροί (δεν είναι ψυχίατροι). Έτσι, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι...
οντως δεν ειναι γιατροι αλλα αμα κανουν δοκτορα μετα το μεταπτυχιακο περνουν το τιτλο Δοκτωρ
οντως δεν ειναι γιατροι αλλα αμα κανουν δοκτορα μετα το μεταπτυχιακο περνουν το τιτλο Δοκτωρ
κεφαλλονιτισσα ειμαι κανεις μεγαλο λαθος!