Νέα

Ψυχολογική Υποστήριξη-Επίσκεψη σε ψυχολόγο/ψυχαναλυτή/ψυχίατρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 287
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
βασικα απογορευοντε οι περετερω σχεσεις με τους ασθενεις λογο του κωδικα δεοντολογιας αλλα εδω στη ΕΛΛΑΔΑ δεν ξερω πως ειναι
Εδω ισχυει κυριως ο κωδικας πεοντολογιας οποτε αστο...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
για το sex addiction τι γνωρίζεις?

στις μεχρι τωρα σπουδες μου μονο σε μια διαλεξη το εχουμε κανει αλλα στη ειδικευση θα μαθω πολλα σχετικα με αυτο

Υπενθυμίζω ότι έχουμε κ σχετικό thread!

Επισκέπτης
στις μεχρι τωρα σπουδες μου μονο σε μια διαλεξη το εχουμε κανει αλλα στη ειδικευση θα μαθω πολλα σχετικα με αυτο

στο λέω γιατί δεν αποκλείεται να πάσχεις και εσύ από αυτή την εξάρτηση χωρίς να το γνωρίζεις! και προσοχή δεν κάνω πλάκα!

MAYIA

Call-Girl
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
1
στο λέω γιατί δεν αποκλείεται να πάσχεις και εσύ από αυτή την εξάρτηση χωρίς να το γνωρίζεις! και προσοχή δεν κάνω πλάκα!
Δεν πασχω πλεον μικροτερη παιζει να επασχα απο αυτο γιατι ηθελα συνεχεια αλλα πλεον εχω ηρεμισει μονο 4 φορες τη μερα

MAYIA

Call-Girl
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
1
λοιπον σας αφηνω  και μολις ξαναμπω θα επιστρεψω με απαντησεις στα τυχον ερωτηματα σας.... :-*

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω κατά 99% ότι το ίδιο ισχύει κι εδώ!

Δεν επιτρέπεται γιατί τότε πάει χαμένη η θεραπεία. Ο/η ψυχολόγος  πρέπει να "βλέπει" αποστασιοποιημένος τον "ασθενή". Αν υπεισέλθει προσωπικός παράγοντας κατά τη διάρκεια των συνεδριών, αυτό είναι κακό για την όλη διαδικασία και κυρίως για τον "ασθενή". Ο/η ψυχολόγος πρέπει μόνιμα να πάιζει τον ρόλο του, αυτόν του θεραπευτή και να μην παρεκλίνει.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Oh thats why she fucks the Greek spelling?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν επιτρέπεται γιατί τότε πάει χαμένη η θεραπεία. Ο/η ψυχολόγος  πρέπει να "βλέπει" αποστασιοποιημένος τον "ασθενή". Αν υπεισέλθει προσωπικός παράγοντας κατά τη διάρκεια των συνεδριών, αυτό είναι κακό για την όλη διαδικασία και κυρίως για τον "ασθενή". Ο/η ψυχολόγος πρέπει μόνιμα να πάιζει τον ρόλο του, αυτόν του θεραπευτή και να μην παρεκλίνει.

Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάστε! Τα καλύτερα γαμήσια τα ρίχνουν (αρκετοί) ψυχολόγοι και ψυχίατροι με τις ασθενείς τους, έχοντας ίσως "πείσει" πρώτα τον εαυτό τους ότι το κάνουν για το καλό της ασθενούς τους (και όχι για εκείνο της πούτσας τους)...

Επισκέπτης
Εγω παντως ρωτησα τη ΜΑΥΙΑ τι προσφορα μπορει να μου κανει για τη διπλη θεραπεια αλλα ακομα δεν εχω παρει απαντηση  :(

Επισκέπτης
Εγω παντως ρωτησα τη ΜΑΥΙΑ τι προσφορα μπορει να μου κανει για τη διπλη θεραπεια αλλα ακομα δεν εχω παρει απαντηση  :(

κανένα 150ρι και για τα δυο θα σου πάρει (100 το αρχαιότερο επάγγελμα και 50 το επιστημονικό) :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ναι, κανονικα τοσο θα πηγαινει αλλα ελεγα μηπως μου κανει μια καλυτερη τιμη για το 2 σε 1. Παντως με εξιταρει πολυ η ιδεα να κανω σεξ με την ψυχολογο μου και πιστευω ειναι περα για περα λαθος το να απαγορευεται αυτο δεοντολογικα, ειδικα οταν ο ψυχολογος ειναι γυναικα και ο πελατης αντρας.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλε τυπε :rockon:
ρε ειχε παει στον γιατρο και του ειπε τι εχει
εδω το εγραψε για να του πουμε αν εκανε σωστη διαγνωση ο γιατρος του :think:

μαλλον ο γιατρος ηταν και αναρωτιοταν αν εκανε καλη διαγνωση  :2funny:

Στους ουρολογους βοηθα το site γιατι οτν ρωτανε τομν ασθενη "στο σεξ εχεις προβλημα;" ο ασθενης μπορει να εχει καιρο να  :knockinb:  οποτε ο ενημερωμενος ουρολογος μπαινει στο φορουμ και στελνει τον ασθενη απο φραπατζιδικο μεχρι μπουρδελακι!!!

οποτε μπορει το σαιτ να καυχιεται οτι ειναι στο πλευρο του ενημερωμενου ουρολογου

Στην παρακατω φωτο ειναι η MAYIA ψυχολογος --ουρολογγος επι τω εργω
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom