ελα ρε ινδιανε,μια σοβαρη ερωτηση εκανα,μη μου τη χαλας!!!!Γιατί το λες τώρα αυτο ρε σιλβάκι?
Εγω τη Ρουμάνα μου για να με ψυχαναλύει την έχω μέχρι να μου πεί your time is up...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψυχολογική Υποστήριξη-Επίσκεψη σε ψυχολόγο/ψυχαναλυτή/ψυχίατρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 287
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ναι το πιστευω γιατι και οι μπουρδελιαριδες που λες ειναι ανθρωποι αλλα και οι συγκεκριμνες επιλογες τους διχνουν οτι εχουν θεμα η για να το γενικοποιησω πως η κοινωνια μας εχει θεμαειλικρινα.
χωρις καμμια δοση ειρωνειας.
πιστευεις πως οι μπουρδελιαρηδες ενδιαφερονται για ψυχολογους-ψυχισμο κλπ???
... the only way is up ...Γιατί το λες τώρα αυτο ρε σιλβάκι?
Εγω τη Ρουμάνα μου για να με ψυχαναλύει την έχω μέχρι να μου πεί your time is up...
δοκιμασε και θα δεις, βεβαια καταρχας καποιος ο οποιος ξεκιναει μια ψυχοθεραπεια πρεπει να ειναι ετοιμος να αλλαξει η εστω να το εχει στο μυαλο του αν δεν θελησει να αλλαξει δεν θα αλλαξει ποτε οσες συνεδριες και αν κανει. αρα περαν απο μενα εξαρτατε και απο εσενα!
Και απο τους δυο μας εξαρταται!
Δεν ξερω αν με εννοεις!!!
κοιτα το θεμα ειναι ανοιχτο οποιος ενδιαφερετε μαινει και συζητα τετοια θεματα οποιος δεν ενδιαφερετε επιλογη του ειναι να μην ποσταρει δεν αναγκαζουμε κανεναν ξερειςΤι σε κανει να πιστευεις αγαπητη mayia οτι τα παιδια εδω θελουν να συζητησουν τετοια θεματα ?!?
Μαζί σου μόνο που είσαι σε λάθος site - δεν πας εδώ καλύτερα...καιρος ειναι να ενημερωθουν ολοι καλητερα για το ρολο του ψυχολογου και οχι να τον αντιμετοπιζουν σαν τρελογιατρο η οτιδηποτε αλλο.
Έχει πολλές ομορφιές εκεί στο κίτρινο τερατούργημα της Πλατείας Συντάγματος.
Ανεπάγγελτους, δικηγόρους της πλάκας, γιατρούς που ευτυχώς που δεν εξάσκησαν το επάγγελμα και διάφορους άλλους μαλάκες με περικεφαλαία.
Εδώ μπορεί να λέει μπουρδέλα, αλλά μπροστά σ' αυτούς είμαστε model citizens.
ειλικρινα.
χωρις καμμια δοση ειρωνειας.
πιστευεις πως οι μπουρδελιαρηδες ενδιαφερονται για ψυχολογους-ψυχισμο κλπ???
Ελα τωρα...... σταματα!
το 70% που μπηκαν στο κοπο να απαντησουν,χλευαζουν...ναι το πιστευω γιατι και οι μπουρδελιαριδες που λες ειναι ανθρωποι αλλα και οι συγκεκριμνες επιλογες τους διχνουν οτι εχουν θεμα η για να το γενικοποιησω πως η κοινωνια μας εχει θεμα
η μηπως λανθανω???
ναι το πιστευω γιατι και οι μπουρδελιαριδες που λες ειναι ανθρωποι αλλα και οι συγκεκριμνες επιλογες τους διχνουν οτι εχουν θεμα η για να το γενικοποιησω πως η κοινωνια μας εχει θεμα
Τεραστιο θεμα!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
το αλλο 30% τι κανει;;;το 70% που μπηκαν στο κοπο να απαντησουν,χλευαζουν...
η μηπως λανθανω???
καποιοι μπορει αλλα βεβαια μπορουν να σου απαντησουν ακι μονοι τους αλλα περαν απολαυτα σε πληροφορω οτι ελαβα και σοβαρα μηνηματα σε πμ. δεν σημενει οτι επειδη κατι δεν φαινετε οτι δεν υπαρχει κιολας!το 70% που μπηκαν στο κοπο να απαντησουν,χλευαζουν...
η μηπως λανθανω???
Πρέπει να βρεις χρόνο, πίστεψέ με. Αξίζει...δυστυχως το θεμα δεν ειχα καθολου χρονο για να το παρακολουθησω και ετσι δεν εχω σχηματισει καποια γνωμη
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
το αλλο 30% τι κανει;;;
κοροϊδεύει
υποτιθεται σοβαρολογει!!!!το αλλο 30% τι κανει;;;
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εχεις δικιο δε το χα προσεξει...κοροϊδεύει
υποτιθεται σοβαρολογει!!!!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Kυρία Γιατρίνα, αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζω:
Και γαμώ τις ιδέες συναγωνιστή!!!
Λοιπόν σειρά μου: Είμαι Ταύρος και είμαι boob junkie. Βασικά όλες μ'αρέσουν, αλλά όταν βλέπω βυζοπουλέν παθαίνω ταράκουλο. Από μωρό παιδί κοιτάω τις γυναίκες στα στήθια. Είναι κάτι που δε μπορώ να ελέγξω. Μου στοιχειώνουν το υποσυνείδητο. Όταν αντικρύζω μεγάλα μαστάρια μου σηκώνεται... η τρίχα. Όσο και να προσπαθώ, μου είναι αδύνατον να μη τα σκέφτομαι. Θέλω να τα νιώθω συνεχώς κοντά μου... να τα'χω για μαξιλάρι... να... να... να...
Ουφ τα'πα και ξαλάφρωσα!!!
εχε στο νου σου πως μεσω πμ γινεται το μεγαλυτερο ψηστηρι εδω ε....καποιοι μπορει αλλα βεβαια μπορουν να σου απαντησουν ακι μονοι τους αλλα περαν απολαυτα σε πληροφορω οτι ελαβα και σοβαρα μηνηματα σε πμ. δεν σημενει οτι επειδη κατι δεν φαινετε οτι δεν υπαρχει κιολας!
Αγαπητη ΜΑΥΙΑ.
Τι σε κανει να πιστευεις πως καποιος "μπουρδελιαρης" θα ανοιξει τα εσωψυχα του μεσω ιντερνετ, σε εσενα ή σε οποιοδηποτε αλλο αγνωστο μελος που βαφτιζεται Ψυχο-λογος/ιατρος/θεραπευτης/κοινωνικος λειτουργος/κτλ. ?
Ακομα και να υπαρχει καποιος δεν νομιζω να καθοταν να συμβουλευτει εσενα (ή τον οποιονδηποτε ανρθωπο μεσω ιντερνετ). Αρα μαλλον κατι αλλο συμβαινει. ;)
Φιλικα.
Τι σε κανει να πιστευεις πως καποιος "μπουρδελιαρης" θα ανοιξει τα εσωψυχα του μεσω ιντερνετ, σε εσενα ή σε οποιοδηποτε αλλο αγνωστο μελος που βαφτιζεται Ψυχο-λογος/ιατρος/θεραπευτης/κοινωνικος λειτουργος/κτλ. ?
Ακομα και να υπαρχει καποιος δεν νομιζω να καθοταν να συμβουλευτει εσενα (ή τον οποιονδηποτε ανρθωπο μεσω ιντερνετ). Αρα μαλλον κατι αλλο συμβαινει. ;)
Φιλικα.
το ονομα μου δεν γνωριζεις απο που προερχετε αρα δεν γνωριζεις και για ποιον λογο το γραφω ετσι... αλλα και ουτε προκυτε να αναφερω
και ποιος σου ειπε οτι μας ενδιαφερει ανορθογραφο μου βαλκανακι???
Αλλος ενας μαλακας κλωνος που ανοιξε γυναικειο προφιλ και κανει χαζι με τα λιγουρια που πλακωνουν σα τις μυγες στο σκατο.
Παω στοιχημα τωρα ο τυπος εχει ανεβασει ποδια στο τραπεζι μασουλωντας το σαντουιτς και κλαει απο τα γελια
Ετσι συνεχιστε να ασχολειστε.
η στο οτι ειναι απο φιλη και γειτονα χωρα, γνωστή για τον arjan bekaj και τους west side family....
funniest posts so far...
Σε καταλαβαίνω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 4K
Δ