ναι σε κολλεγιο ειμαι και εκει παρακολουθω στα αγγλικα συν οπως αναφερει ο φιλος γραφοντας στον υπολογιστη κοιταω να γραφω γρηγορα για να απανταω παντου διχως σκεψη κια αλλωστε η ορθογραφια δεν εχει νοημα οταν ο εγκεφλος για να διαβασει μια λεξη γρηγορα διαβαζει μονο το πρωτο και το τελευταιο γραμμα διχως να δινει σημασια στα υπολοιπαιδιωτικο κολλεγιο δεν ειπε? αρα οχι παντειος
τωρα εδω το ειπε.. στη συνε στο τοπικ που σβηστηκε το πε? δεν θυμαμαι
παντως η ορθογραφια μπορει κ να οφειλεται στ οτι γραφει στο πισι κ ισως μπερδευεται ή απλα το χει να ναι ανορθογραφη μερικως..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψυχολογική Υποστήριξη-Επίσκεψη σε ψυχολόγο/ψυχαναλυτή/ψυχίατρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 287
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
θα πρεπει να μιλησουμε για να διερευνησω την κατασταση σου και να βρουμε λυση σε οτι σε απασχολει
Δεν νομιζω να βρεις ακρη μαζι μου.
Ισως μπερδευτεις περισσοτερο μην σου πω!
ναι αν μαζευτουν 5 ατομα που ενδιαφεροντε θα μπορουσε να ξεκινησει να τρεχω και μια ομαδαδεχεται και γκρουπ η εν λογω κορασις
΄ναι αν μαζευτουν 5 ατομα που ενδιαφεροντε θα μπορουσε να ξεκινησει να τρεχω και μια ομαδα
αυστηρα πεντε ?
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πρεπει γενικα να εισαι μεγαλη κομπλεξαρα για να προσεχεις και να σχολιαζεις το συντακτικο και την ορθογραφια καποιου μεσα απο ενα φορουμ
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ναι το ξερω κ γω αυτο!απο το περιοδικο FOCUS!ναι σε κολλεγιο ειμαι και εκει παρακολουθω στα αγγλικα συν οπως αναφερει ο φιλος γραφοντας στον υπολογιστη κοιταω να γραφω γρηγορα για να απανταω παντου διχως σκεψη κια αλλωστε η ορθογραφια δεν εχει νοημα οταν ο εγκεφλος για να διαβασει μια λεξη γρηγορα διαβαζει μονο το πρωτο και το τελευταιο γραμμα διχως να δινει σημασια στα υπολοιπα
δοκιμασε και θα δεις, βεβαια καταρχας καποιος ο οποιος ξεκιναει μια ψυχοθεραπεια πρεπει να ειναι ετοιμος να αλλαξει η εστω να το εχει στο μυαλο του αν δεν θελησει να αλλαξει δεν θα αλλαξει ποτε οσες συνεδριες και αν κανει. αρα περαν απο μενα εξαρτατε και απο εσενα!Δεν νομιζω να βρεις ακρη μαζι μου.
Ισως μπερδευτεις περισσοτερο μην σου πω!
Εγώ πάντως ειλικρινά θα χρειαστώ τις υπηρεσίες σου. Κάτι πρέπει να παίζει με την λίμπιντό μου που δεν μπορώ να βρω μια θεωρία να το εξηγεί ή μάλλον έχω ακούσει πολλές θεωρίες αλλά αδυνατώ να βρω λύση. Είμαι σίγουρα δύσκολη περίπτωση για τους ψυχολόγους και θα σου δώσω πολύ καλό θέμα για την διπλωματική σου. Σε παρακαλώ όμως μην με περάσεις για...
οκ μολις επιστρεψω μπορουμε να το κανονισουμε και μην αγχωνεσαι δεν σε περναω για και για να ξερεις δεν εισαι ο μονος με σχετικο θεμα
edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης
Μην "καταπιεζεις" τον κοσμο αγαπητε μου .... αστον να εκφραστει ελευθερα ....Θέλω να δω πότε θα καταλάβεις ότι εδώ είναι για καζούρα & χαβαλέ.
Τεσπα - καλό ΠΣΚ & ευλόγησον γιατί έρχεται και Πάσχα.
πρεπει γενικα να εισαι μεγαλη κομπλεξαρα για να προσεχεις και να σχολιαζεις το συντακτικο και την ορθογραφια καποιου μεσα απο ενα φορουμ
καλα εσυ εισαι πολυ μπροστα! εννοειται πως δεν μας απασχολει η ορθογραφια στο φορουμ...εδω ο πιτσι εγινε θρυλος εξαιτιας της..ιδιαιτερης γραφης του!
απλα μην μας πουλανε φουμαρα, μην μας περνανε για βλαχους! ;) αυτη ρε φιλε δεν ξερει να γραψει το ονομα της...mayia!!!
Επισκέπτης
Ανυπομονουμε να επιστρεψεις απο τις διακοπες σου για να ξεκινησουμε τις συνεδριες ;)
κοιτα καλη ειναι η καζουρα και ο χαβαλες και μαρεσουν αλλα αθτο δεν σημενει και πως ολη μας η ζωη ειναι μια καζουρα και χαβαλες υπαρχουν πολλα θεματα του ψυχολογικου τομεα τα οποια αφορουν αρκετους αναθρωπους στις μερες μας και καλο ειναι να υπαρχει μια σοβαρη απαντηση σε αυτα που τους απασχολουν αλλα και περα απολα αυτα καιρος ειναι να ενημερωθουν ολοι καλητερα για το ρολο του ψυχολογου και οχι να τον αντιμετοπιζουν σαν τρελογιατρο η οτιδηποτε αλλο.Θέλω να δω πότε θα καταλάβεις ότι εδώ είναι για καζούρα & χαβαλέ.
Τεσπα - καλό ΠΣΚ & ευλόγησον γιατί έρχεται και Πάσχα.
ειλικρινα.κοιτα καλη ειναι η καζουρα και ο χαβαλες και μαρεσουν αλλα αθτο δεν σημενει και πως ολη μας η ζωη ειναι μια καζουρα και χαβαλες υπαρχουν πολλα θεματα του ψυχολογικου τομεα τα οποια αφορουν αρκετους αναθρωπους στις μερες μας και καλο ειναι να υπαρχει μια σοβαρη απαντηση σε αυτα που τους απασχολουν αλλα και περα απολα αυτα καιρος ειναι να ενημερωθουν ολοι καλητερα για το ρολο του ψυχολογου και οχι να τον αντιμετοπιζουν σαν τρελογιατρο η οτιδηποτε αλλο.
χωρις καμμια δοση ειρωνειας.
πιστευεις πως οι μπουρδελιαρηδες ενδιαφερονται για ψυχολογους-ψυχισμο κλπ???
το ονομα μου δεν γνωριζεις απο που προερχετε αρα δεν γνωριζεις και για ποιον λογο το γραφω ετσι... αλλα και ουτε προκυτε να αναφερωκαλα εσυ εισαι πολυ μπροστα! εννοειται πως δεν μας απασχολει η ορθογραφια στο φορουμ...εδω ο πιτσι εγινε θρυλος εξαιτιας της..ιδιαιτερης γραφης του!
απλα μην μας πουλανε φουμαρα, μην μας περνανε για βλαχους! ;) αυτη ρε φιλε δεν ξερει να γραψει το ονομα της...mayia!!!
δυστυχως το θεμα δεν ειχα καθολου χρονο για να το παρακολουθησω και ετσι δεν εχω σχηματισει καποια γνωμηΓια το νεαρο που μπουκαρε με τα πιστολια στη σχολη ποια η αποψη σου;(για την ψυχολογια του)
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γιατί το λες τώρα αυτο ρε σιλβάκι?ειλικρινα.
χωρις καμμια δοση ειρωνειας.
πιστευεις πως οι μπουρδελιαρηδες ενδιαφερονται για ψυχολογους-ψυχισμο κλπ???
Εγω τη Ρουμάνα μου για να με ψυχαναλύει την έχω μέχρι να μου πεί your time is up...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 4K
Δ
- Απαντήσεις
- 292