Μην πτοείσαι. Θα βρεθεί και για σένα κάποιος ήρωας να σε βατέψει. Εδώ πληρώνουν για να γαμήσουν την χοντρήΔεν έχω τίποτα να κάνω στη ζωή μου και μαλακίζομαι μπροστά στο κομπιούτερ.
Καλέ γιατρέσσααααααα, έχω πρόβλημαααα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψυχολογική Υποστήριξη-Επίσκεψη σε ψυχολόγο/ψυχαναλυτή/ψυχίατρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 287
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.553
- Πόντοι
- 19.485
Μην πτοείσαι. Θα βρεθεί και για σένα κάποιος ήρωας να σε βατέψει. Εδώ πληρώνουν για να γαμήσουν την χοντρή
Τι έγινε? Σε κόλλησα κακία?
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Αλλος ενας μαλακας κλωνος που ανοιξε γυναικειο προφιλ και κανει χαζι με τα λιγουρια που πλακωνουν σα τις μυγες στο σκατο.
Παω στοιχημα τωρα ο τυπος εχει ανεβασει ποδια στο τραπεζι μασουλωντας το σαντουιτς και κλαει απο τα γελια
Ετσι συνεχιστε να ασχολειστε.
Παω στοιχημα τωρα ο τυπος εχει ανεβασει ποδια στο τραπεζι μασουλωντας το σαντουιτς και κλαει απο τα γελια
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Και θα νομίζει ο ήρωας ότι "θα ανοίξει σπίτι"Μην πτοείσαι. Θα βρεθεί και για σένα κάποιος ήρωας να σε βατέψει.
Αχααχα !
Άχρηστη αντιβίωσηΤι έγινε? Σε κόλλησα κακία?
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ΧΟΟΟΟΟΟΥΥΥ ΓΙΕΣΣΣΣΗ ασθένεια σου ΔονητόΦίλη είναι Ανίατος
Η επιστήμη εγκαταλείπει την προσπάθεια
Το είπε κι ο μέγας Στράτος "άσ'τον τρελό στην τρέλα του και μην τον συνεφέρνεις"
ναι μου εχει ερθει αλλωστε η τεχνικη παιζει μεγαλο ρολο!Σου έχει έρθει ποτέ πελάτης μικρός στο μάτι και μεγάλος στο κρεβάτι;;;!!!
Βασικά έχω ακούσει οτί το μέγεθος είναι αιτία έλληψης αυτοπεποίθησεις για πολλούς άντρες,ισχύει;;;!!!
Υ.Γ.Εδώ θα γίνεται και ψυχανάλυση(βάλε και έναν καναπέ αν είναι);;;!!!
οντως πολυ αντρες φοβουνται να μπουν δυναμικα στο χωρο του σεξ οταν το μεγεθος τους ειναι σχετικα μικρο και το οτι χανουν τη αυτοπεπηθηση τους μπορει ομως να προερχετε και απο την κριτικη καποιας γυναικας. η αθτοπεπηθηση ομως ειναι κατι που μπορει να ξανααποκτιθει και επειτα παρολο του μικρου μεγεθους να καταφερενει με αλλους τροπους να τρελλενει τις γυναικες
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Oh I do baby, I can't say no to some delicious meattry some fresh meat! ;)
Αλλά έχομεν κι αδυναμίες, τι να κάνομεν;
Εδώ πληρώνουν για να γαμήσουν την χοντρή
δεν εχεις προβλημα απλα εχεις υπερβολικα αποθεματα και αφου δεν εχεις που αλλου να τα εκτονωσεις το κανεις μονος σου πισω απο εναν υπολογιστηΔεν έχω τίποτα να κάνω στη ζωή μου και μαλακίζομαι μπροστά στο κομπιούτερ.
Καλέ γιατρέσσααααααα, έχω πρόβλημαααα;
για πες τι σου θυμιζουν?Γιατρε εχω καιρο να γαμησω
Ετσι και πηδαει ο "ασθενης" και η κα ψυχολογαινα αμοιβετα ως ψυχίατρος και οχι ως ως πορνη και ετσι ειναι και οι 2 ευχαριστημενοι!!
Παντως εμαν τα 2 thread της μαγιας της μελισσας κατι μου θυμιζουν
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
δεν εχεις προβλημα απλα εχεις υπερβολικα αποθεματα και αφου δεν εχεις που αλλου να τα εκτονωσεις το κανεις μονος σου πισω απο εναν υπολογιστη
(με τη διαφορά ότι το κάνω μόνΗ μου )
Τ'ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΦΡΟΙΙΙΙ; Η φύση φταίει που με έκανε καβλιάρα και αχόρταγη!! (και με επίσημη βεβαίωση)
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Αλλος ενας μαλακας κλωνος που ανοιξε γυναικειο προφιλ και κανει χαζι με τα λιγουρια που πλακωνουν σα τις μυγες στο σκατο.
Δεν είναι κλώνος το κορίτσι.
Την πήρε mod xθες ...
και αναρωτιεμαι εγω τωρα αν οντως αυτη ειναι η πραγματικη σου γνωμη για μενα γιατι συνεχιζεις και ασχολησε ακολουθοντας με σε καθε θεμα?Μην πτοείσαι. Θα βρεθεί και για σένα κάποιος ήρωας να σε βατέψει. Εδώ πληρώνουν για να γαμήσουν την χοντρή
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
(και με επίσημη βεβαίωση)
Θέλω και εγώ επίσημη βεβαίωση!
Τι έκανες χαρώ το για να την πάρεις ;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Σε μένα το είπε darling, μη δίνεις σημασία :-* :-* :-*και αναρωτιεμαι εγω τωρα αν οντως αυτη ειναι η πραγματικη σου γνωμη για μενα γιατι συνεχιζεις και ασχολησε ακολουθοντας με σε καθε θεμα?
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Απευθύνθηκα στη γιατρέσσα ΧΕΛΛΛΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥ????Θέλω και εγώ επίσημη βεβαίωση!
Τι έκανες χαρώ το για να την πάρεις ;
Εμπρός, βουρ λοιπόν για βεβαίωση!!!
Χαλάρωσε λίγο που σε ακολουθώ και σε κάθε σου βήμα. Δεν έχω κάτι μαζί σου. Μαγκιά σου. Με τους μαλάκες που σε πληρώνουνε έχωκαι αναρωτιεμαι εγω τωρα αν οντως αυτη ειναι η πραγματικη σου γνωμη για μενα γιατι συνεχιζεις και ασχολησε ακολουθοντας με σε καθε θεμα?
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Απευθύνθηκα στη γιατρέσσα ΧΕΛΛΛΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥ????
Εμπρός, βουρ λοιπόν για βεβαίωση!!!
είναι bi η γιατρέσσα ΔονητόΦιλη...
Της κάθησες? Πες την Αλήθεια!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Α, κι εγώ νόμιζα πως το "χοντρή" ήταν inside jokeΧαλάρωσε λίγο που σε ακολουθώ και σε κάθε σου βήμα. Δεν έχω κάτι μαζί σου. Μαγκιά σου. Με τους μαλάκες που σε πληρώνουνε έχω
Αφήστε την καλέ την κοπέλα ακόμα δεν ήρθε!!
αεείναι bi η γιατρέσσα ΔονητόΦιλη...
Της κάθησες? Πες την Αλήθεια!
Η αλήθεια έχει καταγραφεί σε τούτο το θρεντ μεσιέ, μια κυρία δε μιλάει ποτέ γι'αυτά
Edit: Τουλάχιστον όχι τη μέρα μπουαααχαχαχαχχχχααχχχ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 4K
Δ
- Απαντήσεις