yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
Ψυχίατρος μωρέ. Θα σου δώκει και ωραία φαρμακάκια...
Ladose Ελληνηστί το Prozac. Το πιο συνταγογραφημένο φάρμακο στον κόσμο.
Και μεταξύ μας όχι άδικα!
Ψυχίατρος μωρέ. Θα σου δώκει και ωραία φαρμακάκια...
Ένα φιλαράκι λόγω κατάθλιψης σκέφτεται το ενδεχόμενο να επισκεφτεί έναν ψυχολόγο.Έχει κανείς καμιά εμπειρία απο ψυχολόγο?(δικιά του ή φίλου του).Αυτό που θέλει να μάθει είναι αν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα ή αν θα χάσει τσάμπα τα χρήματά του.
Ένας πολύ γνωστός που έπασχε από την αρρώστεια και που έβαλε στο κεφάλι του την επαναληπτική καραμπίνα και τίναξε τα μυαλά του ήταν αυτός:
http://[URL unfurl="true"]www.popstarsplus.com/images/KurtCobainPicture.jpg[/img[/URL]]
Και μην ξεχνάτε ότι σε όλες τις χώρες και σε όλες τις κουλτούρες τα ποσοστά αυτοκτονίας των ανδρών είναι τετραπλάσια από αυτά των γυναικών.
[/quote]
Λογικό αφού είναι αναίσθητες!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Μπράβο με μία δύο εξαιρέσεις(ίσως και εμένα μέσα σε αυτές) το θέμα δεν πηδήχτηκε,φίλε μιας και το πρόβλημα κρατάει καιρό προτείνω να απευθυνθεί σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο!!! :headbang3:
Υ.Γ.Προσπαθήστε να μην πέφτετε από μία γκόμενα που σας παράτησε ή δεν σας θέλει υπάρχουν σοβαρότερα θέματα: υγεία οικογένεια και άλλα προσωπικά σας προβλήματα!!!
Υ.Γ.2Δεν είναι εύκολο αλλά προσπαθήστε!!!! ;)
Προτιμάτε ψυχίατρους αλλά μην υποτιμάτε τους ψυχολόγους απλά πάτε μόνο αν ξέρετε ότι είναι αστέρια (γνώμη μου ότι δίνουν μία πιο φιλική αίσθηση)!!!Φίλε μου δεν το εξασκώ αλλά το έχω σπουδάσει το θέμα …… ο φίλος σου θέλει ψυχίατρο και όχι ψυχολόγο, θα έλεγα πως έχει αργήσει να πάει …………….. Ένας χρόνος είναι μεγάλο χρονικό διάστημα ……….. για την κατάθλιψη όσο πιο γρήγορα κάνεις κάτι τόσο πιο καλά είναι γιατί μετά γίνετε παθολογική η κατάσταση.
Έχει ζαλάδες κρίσεις άγχους και πανικού;
Πες του να μη φοβάται τα αντικαταθλιπτικά, αναστολείς σεροτονίνης είναι, δεν είναι εξαρτισιογόνα και μπορεί να τα πάρει χωρίς συνταγή γιατρού.
Όσο πιο γρήγορα αρχίσει θεραπεία τόσο πιο γρήγορα θα γίνει καλά. Έχε υπόψη σου πως ακόμα και με τα χάπια θα περάσουν Κανά δυο μήνες για να αρχίσει να βλέπει διαφορά.
Εάν θες περισσότερες και πιο εξειδικευμένες πληροφορίες στείλε μου προσωπικό: Σε αυτά τα θέματα μην ακούς άσχετους, κανένας δε μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει κατάθλιψη και τι περνάει ο φίλος σου, αν δε το έχει ζήση από κοντά.
Λογικό αφού είναι αναίσθητες!!!!
Μπράβο με μία δύο εξαιρέσεις(ίσως και εμένα μέσα σε αυτές) το θέμα δεν πηδήχτηκε,φίλε μιας και το πρόβλημα κρατάει καιρό προτείνω να απευθυνθεί σε ψυχολόγο ή ψυχίατρο!!!
Υ.Γ.Προσπαθήστε να μην πέφτετε από μία γκόμενα που σας παράτησε ή δεν σας θέλει υπάρχουν σοβαρότερα θέματα: υγεία οικογένεια και άλλα προσωπικά σας προβλήματα!!!
Υ.Γ.2Δεν είναι εύκολο αλλά προσπαθήστε!!!! ;)
Αντίθετα οι γυναίκες να πέφτετε στα ναρκωτικά και σε κατάθλιψη όταν μας παρατάτε!!!!και βεβαια σιγα μην σκασουμε κιολας. συμφωνω με τα ΥΓ
Είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας και συντομα θα εχω και το πτυχίο μου, οπότε άνοιξα αυτο το θέμα για να μπορούμε να γράφουμε για θέματα ψυχολογίας και να είμαι και εγώ εδώ για να σας βοηθαω σε οτι χρειαστείτε με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου λογω του ότι ήδη κανω συνεδρίες.