You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψυχολογική Υποστήριξη-Επίσκεψη σε ψυχολόγο/ψυχαναλυτή/ψυχίατρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 287
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
και αναρωτιεμαι εγω τωρα αν οντως αυτη ειναι η πραγματικη σου γνωμη για μενα γιατι συνεχιζεις και ασχολησε ακολουθοντας με σε καθε θεμα?
ετσι κανουμε εδω
ασχολουμαστε με οτι δεν μας αρεσει
Τι έγινε συνάδελφε, σου σκότισε τα κάκαλα ο κυρ Θανάσης;θα μπορουσε να μας η μαγια τι να κανουν οι φουκαριαρηδες οι μηχανικοι που τους τρελενουν στις πολεοδομιες ?
γεια σου boomb ! πως παει ?
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Γεια σου Ρικ :-* :-* :-*θα μπορουσε να μας η μαγια τι να κανουν οι φουκαριαρηδες οι μηχανικοι που τους τρελενουν στις πολεοδομιες ?
γεια σου boomb ! πως παει ?
Εγώ λέω να κάνουν διαλογισμό, όχι βέβαια ότι είμαι και η αρμόδια
Γεια σου Ρικ :-* :-* :-*
τα σκευη μου ... εεε , τα σεβη μου ... :-* :-* :-*
Εγώ λέω να κάνουν διαλογισμό, όχι βέβαια ότι είμαι και η αρμόδια
ενδιαφερουσα η τοποθετηση σου ...
ας δουμε τι θα πει και η ειδικος ...
Τώρα πέτυχες - βρήκες site για πελάτες...Είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας και συντομα θα εχω και το πτυχίο μου, οπότε άνοιξα αυτο το θέμα για να μπορούμε να γράφουμε για θέματα ψυχολογίας και να είμαι και εγώ εδώ για να σας βοηθαω σε οτι χρειαστείτε με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου λογω του ότι ήδη κανω συνεδρίες.
Σε καμιά βδομάδα (χλωμό ν' αντέξεις τόσο), εσύ νομίζω θα χρειάζεσαι ψυχανάλυση.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αυτά είναι θα τους στείλουμε όλους σε ψυχιατρούς!!!Τώρα πέτυχες - βρήκες site για πελάτες...
Σε καμιά βδομάδα (χλωμό ν' αντέξεις τόσο), εσύ νομίζω θα χρειάζεσαι ψυχανάλυση.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ψυχολόγους αγόρι μου... ψυχολόγους...Αυτά είναι θα τους στείλουμε όλους σε ψυχιατρούς!!!
Εκτός και αν χρειαζόμαστε και ψυχοφάρμακα...
ΥΓ. Μωρη Ψυχασθένεια Καινούργιε σε λίγες εβδομάδες κάνω τουρνέ στα βόρεια... κοίτα μη σε πετύχω να ανοίγεις σαμπάνιες σε τίποτα ξεβράκωτες...
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Δεν έχω τέτοιο πορτοφόλι μην ανυσηχείς κανένα κίνδυνος!!!Ψυχολόγους αγόρι μου... ψυχολόγους...
Εκτός και αν χρειαζόμαστε και ψυχοφάρμακα...
ΥΓ. Μωρη Ψυχασθένεια Καινούργιε σε λίγες εβδομάδες κάνω τουρνέ στα βόρεια... κοίτα μη σε πετύχω να ανοίγεις σαμπάνιες σε τίποτα ξεβράκωτες...
Υ.Γ.Ψυχίατρους καλά το είπα για τα βαρεία περιστατικά!!!
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γιατρέ των ψυχών επούλωσε μου τις πληγές με αγάπη, φροντίδα, προδέρμ, και ποτο-χορούς...Δεν έχω τέτοιο πορτοφόλι μην ανυσηχείς κανένα κίνδυνος!!!
Υ.Γ.Ψυχίατρους καλά το είπα για τα βαρεία περιστατικά!!!
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
Είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας και συντομα θα εχω και το πτυχίο μου, οπότε άνοιξα αυτο το θέμα για να μπορούμε να γράφουμε για θέματα ψυχολογίας και να είμαι και εγώ εδώ για να σας βοηθαω σε οτι χρειαστείτε με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου λογω του ότι ήδη κανω συνεδρίες.
Εμπειρία βρε μωρό πότε πρόλαβες??? Αφού φοιτήτρια λες...
Είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας και συντομα θα εχω και το πτυχίο μου, οπότε άνοιξα αυτο το θέμα για να μπορούμε να γράφουμε για θέματα ψυχολογίας και να είμαι και εγώ εδώ για να σας βοηθαω σε οτι χρειαστείτε με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου λογω του ότι ήδη κανω συνεδρίες.
Εγώ πάντως ειλικρινά θα χρειαστώ τις υπηρεσίες σου. Κάτι πρέπει να παίζει με την λίμπιντό μου που δεν μπορώ να βρω μια θεωρία να το εξηγεί ή μάλλον έχω ακούσει πολλές θεωρίες αλλά αδυνατώ να βρω λύση. Είμαι σίγουρα δύσκολη περίπτωση για τους ψυχολόγους και θα σου δώσω πολύ καλό θέμα για την διπλωματική σου. Σε παρακαλώ όμως μην με περάσεις για...
edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μια απλη και αφελης παρατηρηση....σας κανει η εν λογω κορασις για φοιτητρια της παντειου? εγω του πολυτεχνειου ειμαι και εχω φριξει με την συνταξη!
για την ορθογραφια δεν σχολιαζω καν..........
ιδιωτικο κολλεγιο δεν ειπε? αρα οχι παντειος
τωρα εδω το ειπε.. στη συνε στο τοπικ που σβηστηκε το πε? δεν θυμαμαι
παντως η ορθογραφια μπορει κ να οφειλεται στ οτι γραφει στο πισι κ ισως μπερδευεται ή απλα το χει να ναι ανορθογραφη μερικως..
Τι μπορουμε να κανουμε γι'αυτα Αγαπητη ΜΑΥΙΑ?
θα πρεπει να μιλησουμε για να διερευνησω την κατασταση σου και να βρουμε λυση σε οτι σε απασχολει
Τι μπορουμε να κανουμε γι'αυτα Αγαπητη ΜΑΥΙΑ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 4K
Δ
- Απαντήσεις
- 292