ξεχασε το...και οι εισαγγελεις, μπατσοι,δικηγοροι, μεσαζωντες...απο που θα τα παιρνουν?? με την μη νομιμοποιηση συντηρητε ολοκληρο συστημα μαυρου χρηματος και πλυντηρια.Ειναι και θεμα νοτροπιας μπλεκονται πολλα στην μεση ακομα και coffee shops να ανοιξουν θα παιζει φαση δαχτυλοδειχτουμενος χωρια που θα πεφτει χειροτερο φακελωμα πχ θα ξερει το αφεντικο σου οτι την πινεις... οταν παψει ο ενας να ασχολητε με τον αλλο οπως γινετε στην Ολλανδια οπου περνεις το χορτο σου και δεν κανει εντυπωση σε κανεναν...τοτε ισως να δουμε καποια βελτιωση στο ολο θεμα..
αμαν με αυτο το χορτο και την ολανδια.. λοιπον εχω συγκενεις ολανδους και αρκετους γνωστους....... η περαση της φουντας περασε πια μονο οι μαλακες οι τουριστες πανε στα copheshop για την εμπειρια.... περιτο να σας πω πος τα cofeshop κλεινουν το ενα μετα το αλλο ουτε 10 χρονια δεν κρατησε η μπογια τους!
και αυτο διοτι στην ουσια οι πιο πολλοι περνουν μπαφο επειδη ηταν παρανομος!!!!! οταν θα γινει νομιμως γινεται μοδα σαν τους emo και μετα απο 5 χρονια τελειωνει το παραμυθη!
και σας λεω εγω αφου τοσες γενιες και τοσοι ανθρωποι καταταζουν την φουντα μαζι με την ηρωινη... τοτε αυτοματος εστο και στο μυαλο σου ειναι ναρκωτικο που θα εθιστης [ψυχολογικα]
η φουντα εκτος coffeshop ειναι παρανομη και τρως προστημο..... μονο coffeshop και στο σπιτι........ επισεις τελευτεα υπαρχει και νομος που δεν θεωρει παρανομη την πωληση καναβης αλλα ειναι παρανομο να αγορασεις!!
μια κοινωνια που καπνιζουν φουντα απο τα πεδια στο σχολειο μεχρι και ο παππους στο μπαλκονη ειναι ψευτικη και δεν ισχυει!
ειμαι 100 τις εκατο σιγουρος για αυτα που λεω μια που μου τα εχουν πει ατομα που ζουν ολλανδια!
μονο οι τουριστες ασχολουνται με την καναβη οι ολανδοι προτιμαναι τις pyb με τις μπυρες τους!!
πέρσι τετοια εποχη εκει ημουν και ειδα με τα ματακια μου... τωρα τι λες δεν ξερω. και οτι ειναι παρανομη εκτος coffeeshop ισχυει, αλλα ΚΑΝΕΙΣ δεν θα σου πει τιποτα και δεν τρως προστιμο, ειναι ενας νομος που δεν τηρειται
εντιτ: μεχρι πριν 2 χρονια και οι μπατσοι πινανε, χυμα στο δρομο εν ωρα υπηρεσιας, αλλα τους το απαγορεψαν
Σιγα μη το κανει ο χλεχλες. Ολα λογια ειναι κι αυτος και απο πραξεις 0.
Αστη την Αθηνα ρε τι να κανω εδω ειμαι καλυτερα. Ελα εσυ προς τα δω, να σε κερασω κι ολας.
Και μη μου ξανα-πεις για Pro, γιατι με περιλαβε ενα 15χρονο και μου αλλαξε τον αδοξαστο. Τελος το ποδοσφαιρακι, θα το γυρισω στο σκακι.
Σιγα μη το κανει ο χλεχλες. Ολα λογια ειναι κι αυτος και απο πραξεις 0.
Αστη την Αθηνα ρε τι να κανω εδω ειμαι καλυτερα. Ελα εσυ προς τα δω, να σε κερασω κι ολας.
Και μη μου ξανα-πεις για Pro, γιατι με περιλαβε ενα 15χρονο και μου αλλαξε τον αδοξαστο. Τελος το ποδοσφαιρακι, θα το γυρισω στο σκακι.
Όντως ο μαλάκας.Από που είσαι φιλαρα?Αν είναι για κέρασμα πατροπαράδοτο να έρθω μία βόλτα .Όχι ρε φίλε το Προ είναι θρησκεία.Στο 9 την παλεύω πολύ.Στο 10 δυσκολεύομαι να νικήσω μέχρι και τον αδερφό μου που μια ζωή του έριχνα 5άρες.Έχω φάει πίκρα αλλά δεν το βάζω κάτω.Ταιριάζει γάντι με το φοσμπα το άτιμο,