Επισκέπτης
γαμαει περιεργους..κανεις κατι αλλο στη ζωη σου?
γαμαει περιεργους..κανεις κατι αλλο στη ζωη σου?
τυπε τελικα την ομονοια την πηραν οι μαυροι.τυπε μηπως λιλοφερνες λιγο και σε ρωτησε αν ψαχνεις μαυρο(αραπη)?
γαμαει περιεργους..
Και πάνω που νόμιζα ότι είχε καθαρίσει η Ομόνοια και χθες τα ίδια σκατά.Τρυπιόντουσαν κάτι μαλάκες πίσω από κάτι θάμνους.Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.
και οι μπατσοι να κανουν τσαρκες με τα περιπολικα και να χαμε ναλεγαμεσπρωχναμε
..και το κρατος που κανει τον κινεζο και δεν νομιμοποιει το χορτο και να κανει προγραμμα για νομιμη χρηση ηρωινης για αυτους που εχουν προβλημα..
νιωσε......εχει γινει στην ελβετια.....χαχαχααα και φαντασου εκει δεν εχουν τοσο χοντρο προβλημαΝομιζω στο εξωτερικο υπαρχει προγραμμα για νομιμη χρηση ηρωινης. Με εξαιρετικα αποτελεσματα. Ουτε ναρκωτικα σπρωχνουν για να παρουν την δοση τους, ουτε κλεβουν. Και τους χορηγουνται και καθαρες συριγγες. Οποτε δεν μεταδιδονται και ασθενειες. Οι τοξικομανεις πρεπει να αντιμετωπιζονται σαν ασθενεις και οχι σαν εγκληματιες. Ναι μακαρι να νομιμοποιουσαν το χορτο. Τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα στο θεμα των ναρκωτικων γενικα.
νιωσε......εχει γινει στην ελβετια.....χαχαχααα και φαντασου εκει δεν εχουν τοσο χοντρο προβλημα
καλα ναι σιγουρα..αφου ζουμε στην κοινωνια του κρυψινισμου με το καταλλοιπο του γερμανοτσολια...''Αυτος στον 5ο πινει χορτο'' ουαουυυυυυυυυ....φιλε η ειρωνια ειναι οτι τα μεγαλυτερα θυματα που ειναι οι περισσοτεροι ειναι καταναλωτες ''νομιμης'' ντοπας....ξυδια..μπαλα..θρησκειες...τηλεοραση τσιγαρα κτλ....Ξερεις τι θα γινει αν αυριο πει η κυβερνηση να γινει το χορτο νομιμο? Θα βγουν οι παπαδες, ο Καρατζαφερης, και ολοι οι στενομυαλοι και θα φωναζουν πως ηρθε το τελος και θα γινουν ολοι πρεζακια... Ειμαστε γενικα πισω σε σχεση με την ευρωπη σε ολους τους τομεις.
καλα ναι σιγουρα..αφου ζουμε στην κοινωνια του κρυψινισμου με το καταλλοιπο του γερμανοτσολια...''Αυτος στον 5ο πινει χορτο'' ουαουυυυυυυυυ....φιλε η ειρωνια ειναι οτι τα μεγαλυτερα θυματα που ειναι οι περισσοτεροι ειναι καταναλωτες ''νομιμης'' ντοπας....ξυδια..μπαλα..θρησκειες...τηλεοραση τσιγαρα κτλ....
Μαλισταα... το τοπικ εχει παρει μια στροφη σε πιο υπαρξιακα θεματα και εχουμε χασει το νοημα της ολης υποθεσης μου φαινεται.. ναι, ναι υπαρχει νοημα στην ολη υποθεση το οποιο ειναι το εξης: να τον εμπιστευτω τον μαλακα τον πακι που παει να μου πουλησει μαυρο ή θα μου δωσει καμια ριγανη και μετα θα ψαχνω να τον βρω για να τον ?? ιδου η απορια..
και στην πορτογαλια.στην λισαβωνα πριν 2 χρονια ηταν ολα τα ζακια ξαπλα στο δρομο με καργα αιδα βαραγανε 5 ατομα με την ιδια συρηγγα.με την αποποινικοποιηση καθαρισε ο τοποσ και οποιοσ θελει πεθαινει σπιτι του.κατι πρεπει να γινει και εδω ρε παιδια.ολο και καποιον θα εχουμε ολοι φιλο φιλη συγγενη που εχει μπλεξει.κριμα ειναινιωσε......εχει γινει στην ελβετια.....χαχαχααα και φαντασου εκει δεν εχουν τοσο χοντρο προβλημα
εγω παντωσ ηπια προσφατα ενα αρτινο μουρλια λεμεποτε φα γινι αποπνικοπισι του χασισ τοτε θα πιουμε ορεα μαβρα κε χορτα αλιοσ τσιφ