Νέα

Ψώνια στην Ομόνοια..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mr.blonde
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
to thema ine kamia mantam pou tha broume ke opios katalabe katalabe

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
ι μονια περπι αν γινι παρκο νμε σιντριβανια κε λεφαντεσ  :zfuck:
κε φιτιεσ χασισ νομιμεσ κε κοφισοπ
μαγκεσ τιν καναμε οσ εθνοσ [move]:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :police: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:[/move]

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
ντακσ ιρεμισα :2funny:

Επισκέπτης
Μωρε το εχω πει εγω, η μονη λυση στην οικονομικη κριση ειναι η νομιμη καλιεργεια φουντας. Να αρχισουμε και τις εξαγωγες. Αντε γιατι τοσα χρονια κανανε τους Αλβανους μαγκες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μωρε το εχω πει εγω, η μονη λυση στην οικονομικη κριση ειναι η νομιμη καλιεργεια φουντας. Να αρχισουμε και τις εξαγωγες. Αντε γιατι τοσα χρονια κανανε τους Αλβανους μαγκες.
και προυσαλιο τυπε :2funny:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
και προυσαλιο τυπε :2funny:

Αυτό εννοείς, τύπε;  :2funny: :2funny: :2funny:
image.php

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Μακάρι να το έκανε νόμιμο ο Γιωργάκης αλλά που τέτοια τύχη.Παραλίμνιος σε πάω φίλε.Κατέβα Αθήνα ρε μόρτη για μπουρδελότσαρκα και προ :rockon: :rockon:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
τρελος εισαι ρε, τι να αλλαξε? περναω 2 φορες τη βδομαδα μετα τις 10το βραδυ και γινεται ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ... νταραβερια, κλασμενοι στο διαστημα, βελονιες σε χερια, ποδια, λαιμους. και οι μπατσοι να κανουν τσαρκες με τα περιπολικα και να χαμε να λεγαμε  2funny

Κατά τις 9 περνάω από εκεί φίλε σχεδόν καθημερινά γιατί δουλεύει ένα φιλαράκι μου σε ένα μαγαζί στην περιοχή.Μπορεί κατά τις 10 να γίνεται η αλλαγή φρουράς για τα μαστούρια.Καλά τα μπατσόνια τόσα χρόνια τα ίδια κάνουνε, τώρα θα αλλάξουνε?Μια φορά θυμάμαι που περίμενα ένα φίλο μου κοντά στο μετρό και έκανα το τσιγαράκι μου αμέριμνος σκάει μύτη μπάτσος.Με ρωτάει τι περιμένεις εδώ?Έλεγξε ταυτότητα και όλα κομπλέ αφού του εξήγησα ότι περιμένω ένα φιλαράκι.Νόμιζε ότι περίμενα για κανά ντιλ.Και λίγο πιο κει τρυπιόντουσαν και κανόνιζαν νταραβέρια.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Κατά τις 9 περνάω από εκεί φίλε σχεδόν καθημερινά γιατί δουλεύει ένα φιλαράκι μου σε ένα μαγαζί στην περιοχή.Μπορεί κατά τις 10 να γίνεται η αλλαγή φρουράς για τα μαστούρια.Καλά τα μπατσόνια τόσα χρόνια τα ίδια κάνουνε, τώρα θα αλλάξουνε?Μια φορά θυμάμαι που περίμενα ένα φίλο μου κοντά στο μετρό και έκανα το τσιγαράκι μου αμέριμνος σκάει μύτη μπάτσος.Με ρωτάει τι περιμένεις εδώ?Έλεγξε ταυτότητα και όλα κομπλέ αφού του εξήγησα ότι περιμένω ένα φιλαράκι.Νόμιζε ότι περίμενα για κανά ντιλ.Και λίγο πιο κει τρυπιόντουσαν και κανόνιζαν νταραβέρια.
συνηθισμενα πραγματα!οι μπατσοι δενουν εμασ που καθομαστε και κανουμε το τσιγαρακι μασ και τα ζακια ανενοχλητα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
πλακα πλακα ξερετε πως θα ανεβει η αγορα αν επιτραπουν τα coffeeshop?

και νομιμη και ποιοτικη μαριχουανα...

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επειδη εχω μαγαζι οι μπατσοι τουσ πιανουν και μετα τουσ αφηνουν . τουσ αφηνουν γιατι στισ τσεπεσ τουσ εχουνε την ποσοτητα αυτη που πρεπει για να μην πανε για εμποριο. πουλανε οτι εχουν την συγκεκριμενη στιγμη πανε στην καβατζα (μηχανακια- παλια σπιτια κλπ) ξανα το ιδιο η ζα ειναι αυτο η μαυρα η πρασινα(χαπια bulevar)το παιρνουν το κουτακι 2 ε και πουλανε το ενα χαπι2ε .τωρα εχουμε και τουσ μαυρουσ οι οποιοι παιρνουν κεραμιδι ασπιρινεσ υπνοστετον μαρμαρο και οτι αλλη μαλακια βρουνε τουσ την πουλανε και μορτο.χωρια οτι οι μπατσοι τα παιρνουν και κανουν τα στραβα ματια στουσ delars.

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
Καλά το ότι γινεται εδώ και 15 χρόνια στην ομόνοια εμπόριο ναρκωτικών στην ψύχρα γίνεται.Αλλά αν έφτασαν στο σημείο να σε ρωτήσουν αν θες πάει να πει ότι αποθρασύνθηκαν.Θα θελα να ξερα όλοι οι μαλάκες οι Υπουργοι Δημοσιας Τάξεως λένε κάτι μπαρούφες να κάνουν τη γειτονιά πιο ασφαλή και για το νέο τάχα μέτρο του αστυνομιοκου της γειτονιάς.Πως θα προστατέψουν τη γειτονιά όταν δεν μπορούν να προστατέψουν το κέντρο;;;;Παλιομαλάκες!!!

Ανάλογη ερώτηση μού είχε γίνει στις αρχές της μακρυνής (και αθώας για μερικούς) δεκαετίας του 90 στο (επίσης αθώο και τότε ακόμα εν πολλοίς μικρο-αστικό) Παγκράτι. Καταμεσήμερο, μια βροχερή μέρα με πλησιάζει ένας τύπος (έλληνας) στο δρόμο και μού λέει "φιλαράκι, έχω χασίσι πρώτο πράμα. Ενδιαφέρεσαι; είναι ευκαιρία". Το λέω αυτό για να πω ότι το φαινόμενο δεν είναι τωρινό. Εχει βέβαια ενταθεί τα τελέυταία χρόνια.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
πλακα πλακα ξερετε πως θα ανεβει η αγορα αν επιτραπουν τα coffeeshop?

και νομιμη και ποιοτικη μαριχουανα...
ξεχασε το...και οι εισαγγελεις, μπατσοι,δικηγοροι, μεσαζωντες...απο που θα τα παιρνουν?? με την μη νομιμοποιηση συντηρητε ολοκληρο συστημα μαυρου χρηματος και πλυντηρια.Ειναι και θεμα νοτροπιας μπλεκονται πολλα στην μεση ακομα και coffee shops να ανοιξουν θα παιζει φαση δαχτυλοδειχτουμενος χωρια που θα πεφτει χειροτερο φακελωμα πχ θα ξερει το αφεντικο σου οτι την πινεις... οταν παψει ο ενας να ασχολητε με τον αλλο οπως γινετε στην Ολλανδια οπου περνεις το χορτο σου και δεν κανει εντυπωση σε κανεναν...τοτε ισως να δουμε καποια βελτιωση στο ολο θεμα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom