You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψώνια στην Ομόνοια..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mr.blonde
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εκανε γκαλοπ τι να παιξει στη ρουλεττα...
μαυρο ή κοκκινο ?????
ιδου η απορία!
μαυρο ή κοκκινο ?????
ιδου η απορία!
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Πριν δυο μερες περνωντας απο Ομονοια μου λεει ενας τυπος 'Μαυρο?'.. Τι εννοουσε αραγε?
ελα ντε?καλα και δεν τον ρωτησες? εχω μεγαλη απορια!φανταζομαι θα ηταν καποιος καθώς πρεπει κυριος κοστουματος ε?
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.059
- Πόντοι
- 4.415
μιποσ ιεσ μαβροσ?Πριν δυο μερες περνωντας απο Ομονοια μου λεει ενας τυπος 'Μαυρο?'.. Τι εννοουσε αραγε?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ο τυπος μαυρος ηταν;Πριν δυο μερες περνωντας απο Ομονοια μου λεει ενας τυπος 'Μαυρο?'.. Τι εννοουσε αραγε?
Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οχι νταφου απο ομονοια....μεθωριακες μπουρουχες...ουτε καν κο....
μονο κοκκινοχωμα και αυτο αμα το εχεις σιγουρακι....γιατι παιζει να σου δωσει κοκκινοχωμα
μονο κοκκινοχωμα και αυτο αμα το εχεις σιγουρακι....γιατι παιζει να σου δωσει κοκκινοχωμα
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
οχι νταφου απο ομονοια....μεθωριακες μπουρουχες...ουτε καν κο....
και τι προτείνεις εσυ απο ομόνοια?
montebello
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κανα μαυρο παντελόνι θα εννοουσε ο ανθρωπος
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
το κοκκινοχωμα τι ειναι?οχι νταφου απο ομονοια....μεθωριακες μπουρουχες...ουτε καν κο....
montebello
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το κοκκινοχωμα τι ειναι?
το λεει κι η λέξη κοκκινο χώμα
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Προφανως για την ψυχη του εννοουσε...μπορει να σε περασε για πνευματικο..Πριν δυο μερες περνωντας απο Ομονοια μου λεει ενας τυπος 'Μαυρο?'.. Τι εννοουσε αραγε?
Καλά το ότι γινεται εδώ και 15 χρόνια στην ομόνοια εμπόριο ναρκωτικών στην ψύχρα γίνεται.Αλλά αν έφτασαν στο σημείο να σε ρωτήσουν αν θες πάει να πει ότι αποθρασύνθηκαν.Θα θελα να ξερα όλοι οι μαλάκες οι Υπουργοι Δημοσιας Τάξεως λένε κάτι μπαρούφες να κάνουν τη γειτονιά πιο ασφαλή και για το νέο τάχα μέτρο του αστυνομιοκου της γειτονιάς.Πως θα προστατέψουν τη γειτονιά όταν δεν μπορούν να προστατέψουν το κέντρο;;;;Παλιομαλάκες!!!
αμα τον μαζεψουνε τον μαυρουκο, θα βγουνε οι διαφοροι και θα λενε οτι το κρατος ειναι μεταναστοφοβικο....αστα φιλε βρωμαει απο παντουΚαλά το ότι γινεται εδώ και 15 χρόνια στην ομόνοια εμπόριο ναρκωτικών στην ψύχρα γίνεται.Αλλά αν έφτασαν στο σημείο να σε ρωτήσουν αν θες πάει να πει ότι αποθρασύνθηκαν.Θα θελα να ξερα όλοι οι μαλάκες οι Υπουργοι Δημοσιας Τάξεως λένε κάτι μπαρούφες να κάνουν τη γειτονιά πιο ασφαλή και για το νέο τάχα μέτρο του αστυνομιοκου της γειτονιάς.Πως θα προστατέψουν τη γειτονιά όταν δεν μπορούν να προστατέψουν το κέντρο;;;;Παλιομαλάκες!!!
Πριν δυο μερες περνωντας απο Ομονοια μου λεει ενας τυπος 'Μαυρο?'.. Τι εννοουσε αραγε?
Επαιζε...... περιμενε να του πεις ασπρο!
Δεν το καταλαβες?
Πραγματικά χρειάζεται πολλή σκέψη τι εννοούσε. Μήπως ρε παιδιά δεν εννοούσε ναρκωτικά και άλλες τέτοια μικροπράγματα;Πριν δυο μερες περνωντας απο Ομονοια μου λεει ενας τυπος 'Μαυρο?'.. Τι εννοουσε αραγε?
Μήπως είδε Έλληνα και είπε αν θέλουμε Μαύρο γιατί σε λίγο θα πρέπει να καθόμαστε να μας γαμήσουν στα πλαίσια της Ελληνικής φιλοξενίας;
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Και μένα που πέρασα πριν δυο μέρες από Ομόνοια με ένα φιλαράκι με ρώτησε ένας τυπάς που φαινόταν για πρεζάκι αν θέλω πράσινο.Αλλά έτσι όπως ήταν φαινόταν ότι ήταν έτοιμος να παίξει πουστιά.Και αρμάνι να φορούσε με χρυσές γκέτες ούτε 1 ευρώ δεν θα του έδινα.Πιο πέρα ήταν κάτι Ιρακινοί που επίσης ρωτούσαν για μαύρο και το είχαν καβατζώσει.Έλεος, μόνο οι απελπισμένοι παίρνουν μαύρο από ομόνοια.Μακριά από τέτοιες μαλακίες.
Επισκέπτης
τι ειναι αυτο παιχτη???αν θέλω πράσινο.
για πες γιατι μου εχει ξεφυγει..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 6K