You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψήφισε: τί ομάδα είσαι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΤΙ ΛΕΣ βρε απάλευτε-άσχετε και το απίζεις ότι ξέρεις από μπάλλα;;;;ξέχασες τα περί αδερφοποίησης τους όταν ήρθαν στον τελικό τον Μάιο κ τα προσκυνήματα που έκαναν στο μνημείο των πεσόντων της Θ7;;;;Και ΟΛΟΙ οι γαύροι εδώ μέσα διαλαλούν ότι είναι Λίβερπουλ έχοντας πολλά κοινά με αυτούς;;;;;
φιλε ακου να δεις..
ΔΕΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ!Επιασαν κ παρακαλεσαν εναν συνδεσμο που ειναι ΕΚΤΟΣ του Λιβερπουλ πχ σαν να λεμε mad boys χανίων και τους παρακάλεσαν να καταθεσουν στεφάνι οπως ειχαν κανει κ αυτοι στο ματς τους στο cl!!αφου το ειχαν γραψειν οι ιδιοι οπαδοι της Λιβερ στο σαιτ τους γιατι ειχαν ΔΙΑΦΩΝΙΑ για μια τετοια κινηση!
Δεν ξερω για αδελφοποιηση αλλα να σου θυμησο το πανο που ειχαν σηκοση στην εξεδρα τον φανατικον για τους νεκρους τον δυο ομαδον.φιλε ακου να δεις..
ΔΕΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ!Επιασαν κ παρακαλεσαν εναν συνδεσμο που ειναι ΕΚΤΟΣ του Λιβερπουλ πχ σαν να λεμε mad boys χανίων και τους παρακάλεσαν να καταθεσουν στεφάνι οπως ειχαν κανει κ αυτοι στο ματς τους στο cl!!αφου το ειχαν γραψειν οι ιδιοι οπαδοι της Λιβερ στο σαιτ τους γιατι ειχαν ΔΙΑΦΩΝΙΑ για μια τετοια κινηση!
Και αυτο ενας συνδεσμος το εβγαλε?
Ε ρε τι θα ακουσουμε ακομα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πάντως επειδή ξέρω πολλούς από τον σύνδεσμο της Λίβερπουλ στην Αθήνα,μιλαμε για πολύ σκληροπυρηνικούς γαύρους.
για ποτε λες?για τον τελικο του ΟΑΚΑ?σου λεω το αλλο,το ειχαν γραψει κ οι ελληνικές εφημεριδες γαβρικων συναισθημάτων οπως η σπορτντέιΔεν ξερω για αδελφοποιηση αλλα να σου θυμησο το πανο που ειχαν σηκοση στην εξεδρα τον φανατικον για τους νεκρους τον δυο ομαδον.
Και αυτο ενας συνδεσμος το εβγαλε?
Ε ρε τι θα ακουσουμε ακομα.
DARK σοβαρά?καλα κανω κ δεν ειμαι σε συνδεσμους κλπ..Για κολλημενους παναθηναικους ξερω οτι ειναι στο κλαμπ της Ρεαλ αλλα εγω πιστευα οτι σε αυτα τα κλαμπ εισαι ΜΟΝΟ Λιβερ η μόνο Ρεαλ,τωρα αν αυτοι το εχουν δίπορτο,τοτε γιατι εχουν κλαμπ?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Laplace έτσι είναι.Η αναλογία γαύρων/ βάζελων φίλων της Λίβερπουλ είναι 4/1.Μέχρι κ ο παπάρας ο Χριστόγλου το λέει:Ολυμπιακός και Λίβερπουλ.
Και εννοείται ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.
Και εννοείται ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
και τι ομάδα εισαι απο ιταλια,αγγλία,ισπανία φίλε Dark?
Λάτσιο,Μαντσεστερ και Βαλένθια.
Επισκέπτης
αυτοί είναι κολλημένοι με το κόκκινο και με τα λέπια.Πάντως επειδή ξέρω πολλούς από τον σύνδεσμο της Λίβερπουλ στην Αθήνα,μιλαμε για πολύ σκληροπυρηνικούς γαύρους.
Eγω λεω για το πανο που ειχαν στο ανφιλντ, το ιδιο ειχαν νομιζω και στον τελικο.για ποτε λες?για τον τελικο του ΟΑΚΑ?σου λεω το αλλο,το ειχαν γραψει κ οι ελληνικές εφημεριδες γαβρικων συναισθημάτων οπως η σπορτντέι
Νταρκ Λατσιαλι εισαι και εσυ?Λάτσιο,Μαντσεστερ και Βαλένθια.
Μηπως εισαι δικος μας?
4 ειναι το τυχερο μου νουμερο,καμια σχεση με ομαδες.παντως εχω και εγω μια ενσταση ,βλεπω τους πανιωνιους με μεγαλυτερο ποσοστο και απο ηρακλη και απο αρη,και κοντα στον παοκ.αυτο ειναι μαλλον αδυνατο και εντελως συπτωματικο.κατι που δειχνει οτι η θεσσαλονικη δεν παιζει πολυ στο site.βεβαια το ζορι σας ειναι αν εχει περισσοτερους οπαδους ο παο η ο ολυμπιακος.γιαυτο δημιουργηθηκε αυτο το θεμο οπωτε......
Με τόσα 44 στο nickname σου δεν περίμενα ότι θα είσαι Ηρακλής!
και πιστεψτε με οι παοκτσηδες ειναι πολλοι περισοτεροι απο το 6% ,δεν μπορειτε να φανταστειτε τι κοσμο εχουν.ολη η μακεδονια ειναι 3.500.000 ανθρωποι.μην πω παραπανω.πιστευω οτι ειναι περισοτεροι και απο αεκτσηδες αλλα ειπα ,δεν παιζει βορεια ελλαδα στο site.
Επισκέπτης
να κάνουμε τότε το να έχετε και από αυτό.και πιστεψτε με οι παοκτσηδες ειναι πολλοι περισοτεροι απο το 6% ,δεν μπορειτε να φανταστειτε τι κοσμο εχουν.ολη η μακεδονια ειναι 3.500.000 ανθρωποι.μην πω παραπανω.πιστευω οτι ειναι περισοτεροι και απο αεκτσηδες αλλα ειπα ,δεν παιζει βορεια ελλαδα στο site.
Επισκέπτης
άντε να σας στείλουμε και της μισές πουτάνες της Αθήνας να ξεχαρμανιάσετε μπας και έρθετε στα ίσα σας εκεί πάνω.να κάνουμε τότε το να έχετε και από αυτό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 230
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 766
- Εμφανίσεις