Εδώ μέσα φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι βάελοι είναι πιο πολλοιά πό τους γαύρους.ʼρα πέρνωντας ότι το φόρουμ έχει 27.000 μέλη,το δείγμα είναι αντιπροσωπευτικότατο για την Ελλάδα,οπότε είναι κ καλό δείγμα για το τι συμβαίνει ως προς τους αριθμούς.Επειδή πιστεύουν ότι είναι 7.000.000 έτσι;
Αν έχεις προσέξει την ανθρωπογεωγραφία του φόρουμ μπαίνουν κ πολλοί από τις επαρχίες.Μην ξεχνάς ότι πολλοί που ζουν στην επαρχία υποστηρίζουν κάποια ομάδα από τις μεγάλες κ όχι κάποια από τις τοπικές.Έχω πολλούς φίλους γεννήματα Λαρισαίοι που είναι γαύροι.Όπως κ για παράδειγμα στον Βόλο.Το 50% είναι Αεκτζήδες κ όχι κάποια τοπική όπως Νίκη ή Ολυμπ.Βόλου.
Εδώ μέσα φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι βάελοι είναι πιο πολλοιά πό τους γαύρους.ʼρα πέρνωντας ότι το φόρουμ έχει 27.000 μέλη,το δείγμα είναι αντιπροσωπευτικότατο για την Ελλάδα,οπότε είναι κ καλό δείγμα για το τι συμβαίνει ως προς τους αριθμούς.Επειδή πιστεύουν ότι είναι 7.000.000 έτσι;
Ωρε... υπαρχει τετοιο θεμα και τωρα το πηρα χαμπαρι...??? ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΡΕΕΕ!!! ΕΛΑ ΡΕ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ...
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΓΕΡΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΙ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΛΛΙΑΑΑ!!!ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕ...
Κανονικα ειμαι Παναθηναϊκος αλλα επιδη το ποδοσφαιρο δεν με ενδιαφερει καθολου (Μονο Champions League παρακολουθω) δεν βγαζω απο την καρδια μου αυτο εδω το αλογο!