You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψήφισε: τί ομάδα είσαι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
έχουμε και διπλοθεσίτες κύριε επίκουρε καθηγητά.Τί ομάδα είσαι ? Ολυμπιακός 74 (28.5%)
Παναθηναϊκός 78 (30%)
ΑΕΚ 45 (17.3%)
Μα εγω νομιζα οτι ο Ολυμπιακος εχει τους περισσοτερους οπαδους..τι εγινε.. ;)
έχουμε και διπλοθεσίτες κύριε επίκουρε καθηγητά.
1) Δηλαδη υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να εχουν διαγραφει διαπαντως απο το φορουμ και να ξαναμπαινουν με αλλο nickname? >
2) Yπαρχουν ατομα που εχουν ηδη ενα nickname και γραφονται και με αλλο?
Νομιζω οτι αυτο παραβαινει τους κανονες του φορουμ και oi moderator πρεπει να το ψαξουν
και να ειναι ιδιαιτερα αυστηροι σε αυτο το θεμα..
Επισκέπτης
ναι παίζουν όλες οι περιπττώσεις.1) Δηλαδη υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να εχουν διαγραφει διαπαντως απο το φορουμ και να ξαναμπαινουν με αλλο nickname? >
2) Yπαρχουν ατομα που εχουν ηδη ενα nickname και γραφονται και με αλλο?
Νομιζω οτι αυτο παραβαινει τους κανονες του φορουμ και oi moderator πρεπει να το ψαξουν
και να ειναι ιδιαιτερα αυστηροι σε αυτο το θεμα..
τα αρχι...ια μου εχι τελικαΤί ομάδα είσαι ? Ολυμπιακός 74 (28.5%)
Παναθηναϊκός 78 (30%)
ΑΕΚ 45 (17.3%)
Μα εγω νομιζα οτι ο Ολυμπιακος εχει τους περισσοτερους οπαδους..τι εγινε.. ;)
φαντασου να χεις και γκομενα σαλονικια και να στα πρηζει ολημερης κι εγω να της πενευω τα καλη της Αθηνας..Μόνο μια φορά έχω έρθει αλλά έχω βρεθεί σε παρέα με Θεσσαλονικείς και έχω μείνει άφωνος!
το θεμα ειναι που τα εχει..σε ποιους κολους και στοματα μεσα...τα αρχι...ια μου εχι τελικα
τι να πω?με αυτα που διαβαζω εχω μεινει αφωνος.ο ενας μας λεει σλαβους και εθνικηστες,ο αλλος λεει οτι ειναι οι αθηναιοι παιδια των τουρκων και του αμερικανικου στολου.εγω απορω τι παλευαν οι προγονοι μας και δωσαν την ζωουλα τους?για να βγαινουν σημερα οι νεοελληνες και να λενε οτι τους κατεβει?τοτε ασ δωσουμε τη μακεδονια στους σλαβους και οι πιλοτοι μας ας σταματησουν να πετανε και να αναχαιτιζουν τους τουρκους. ω ρε καταντια.
Επισκέπτης
που ζουσες μεχρι να διαβασεις αυτα που ξαφνικα σε αφησαν αφωνο???ασε μας ρε φιλε..πλακα μας κανεις???οσο για τα εθνικιστικα αισθηματα που καταφανως αποπνεει το μυνημα σου,φροντισε να τα αναπτυξεις σε κανενα θρεντ με πολιτικο περιεχομενο & οχι εδω αφου εισαι off topic..τι να πω?με αυτα που διαβαζω εχω μεινει αφωνος.ο ενας μας λεει σλαβους και εθνικηστες,ο αλλος λεει οτι ειναι οι αθηναιοι παιδια των τουρκων και του αμερικανικου στολου.εγω απορω τι παλευαν οι προγονοι μας και δωσαν την ζωουλα τους?για να βγαινουν σημερα οι νεοελληνες και να λενε οτι τους κατεβει?τοτε ασ δωσουμε τη μακεδονια στους σλαβους και οι πιλοτοι μας ας σταματησουν να πετανε και να αναχαιτιζουν τους τουρκους. ω ρε καταντια.
δεν σε παρεξηγω.φυσικα και τα ακουω ολα αυτα και τα ξερω, αλλα αλλο τι λεμε στο γηπεδο η στο site για να πικαρουμε καποιον και αλλο τι πραγματικα πιστευουμε.γιατι αν αυριο γινει πολεμος με τους τουρκους δεν θα πας να πολεμησεις?δεν θα σταθεις διπλα σαυτον που σημερα τον λες βουλγαρο και σλαβο?το ιδιο δεν θα γινει με αυτον που σε λεει τουρκο και αμερικανο? το βρηκαμε τωρα μην πεις κατι για την πατριδα αμεσως εθνικιστης.τελικα οτι παθαινουμε σ αυτη τη ζωη ,αυτο μας αξιζει.εγω γουσταρω που ειμαι ελληνας και δεν θα ηθελα να ειμαι τιποτα αλλο.το τι θα ηθελε να ειναι ο καθενας μας δεν ειναι προβλημα μου και δεν κατηγορησα κανεναν ουτε και του το επεβαλα να αισθανεται οπως εγω.αλλα πιστευω οτι αν σαυτην την χωρα βρισκοταν ενας ανθρωπος που πραγματικα να την αγαπουσε και να μην περιμενε νε παρει αλλα να δωσει πολλα θα ηταν διαφορετικα.
που ζουσες μεχρι να διαβασεις αυτα που ξαφνικα σε αφησαν αφωνο???ασε μας ρε φιλε..πλακα μας κανεις???οσο για τα εθνικιστικα αισθηματα που καταφανως αποπνεει το μυνημα σου,φροντισε να τα αναπτυξεις σε κανενα θρεντ με πολιτικο περιεχομενο & οχι εδω αφου εισαι off topic..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ντανΦιλε...βαλε και τον Αχαρναικο σε παρακαλω....
Επισκέπτης
Φιλε...βαλε και τον Αχαρναικο σε παρακαλω....
αλλαξες ομάδα πουλάκι μου ;;
Επισκέπτης
Ένα γκάλοπ που μπορεί να δείξει τις αθλητικές προτιμήσεις μας. Για να δούμε
Βαλε και τα θρυψαλα Πεντελης να ψηφισω
Υπαρχει ηδη αντιστοιχο θρεντ www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,1703.0]εδω[/url]
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σωστος.Υπαρχει ηδη αντιστοιχο θρεντ www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,1703.0]εδω[/url]
επηλθε συγχωνευσις..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εχειεδω δεν εχει πανσερραικο ομως..... > > >