Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και τι θα τη κάνεις ρε αδερφέ? Θα τη βάλεις να καρφώσει?Με ενδιαφερει κοπελα που να ειναι οσο το δυνατον πιο ψηλη γινεται.Εχετε καποια η καποιες υποψη?.Το ονειρο μου ειναι να βρω μια διμετρη η και πιο πανω.Παρακαλω πειτε μου λεπτομεριες αν γνωριζετε.
Ευχαριστω
Εγώ είμαι 2.02 και δεν τις μπορώ της ψηλές! Άλλη χάρη έχει η κοντή η γυναίκα, την φέρνω από εδώ την φέρνω από εκεί σβούρες πάνω στην ψωλή!Με ενδιαφερει κοπελα που να ειναι οσο το δυνατον πιο ψηλη γινεται.Εχετε καποια η καποιες υποψη?.Το ονειρο μου ειναι να βρω μια διμετρη η και πιο πανω.Παρακαλω πειτε μου λεπτομεριες αν γνωριζετε.
Ευχαριστω
εγώ την προτιμώ κοντή να το κάνουμε στα όρθια Ιταλικά....σιγά μη ζαλιστεί![move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
σε βρηκανε "νεο"ελατε ρε σεις μην κανετε πλακα.πειτε μου αμα ξερετε
Nαι,θα μάθει και ξένες γλώσσες!εγώ την προτιμώ κοντή να το κάνουμε στα όρθια Ιταλικά.
η νύχτα των στρατηγών, φίλε απλά δες καμιά αγγελία πάρε κανά τηλέφωνο κάνε τα παζάρια σου εκεί.σε βρηκανε "νεο",με 7 μηνυματα ,σου λεει,τωρα ο παλιος,μπηκε με την μια και θελει με την πρωτη πηδηξει?κατσε να τον τρεξουμε λιγο.
![]()
δεν βλεπεις....ολοι με κατι αστερια ειναι σαν την βιτρινα του ζολωτα.![]()
ρε αδελφέ δεν ξέρεις το Ιταλικό σύστημα με τα τούβλα?Nαι,θα μάθει και ξένες γλώσσες!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
την βάζουμε επάνω σε μια ντάνα με τούβλα σε ύψος που το πουτσοκέφαλο μας να έρχεται κάθετα προς τα επάνω με την οπή της όλα αυτά στα όρθια φυσικά , στην συνέχει δίνουμε μια κλωτσιά στην ντάνα με τα τούβλα και το αποτέλεσμα γνωστό.Η απάντηση είναι αρνητική.Ανυπομονώ.![]()
![]()
Φίλε βρές μια και ντύστην ξυλοπόδαρο για τις απόκριες.μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα!Με ενδιαφερει κοπελα που να ειναι οσο το δυνατον πιο ψηλη γινεται.Εχετε καποια η καποιες υποψη?.Το ονειρο μου ειναι να βρω μια διμετρη η και πιο πανω.Παρακαλω πειτε μου λεπτομεριες αν γνωριζετε.
Ευχαριστω