Νέα

ψάχνω "κακό κορίτσι" για σχέση !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Κολλητη ενταξει, τι μας νοιαζει αλλα οχι και γκομενα-σχεση ρε φιλε, παει πολυ.. καλα δε θα χες προβλημα καθολου που θα στη ξεσκιζαν στις τσοντες? Τεσπα γουστα ειναι αυτα, αμα τη βρισκεις ετσι..

Eνω αυτες που δεν παιζουν σε τσοντες δεν σας τις ξεσκιζουν...

tyras

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
φιλε ο καθενας θα ηθελε να κυκλοφορει μια τετοια μουναρα απο αυτες που χορευεουν η ακομα και γαμιουνται ΑΛΛΑ οι ιδιεσ οσο χαλια δουλεια και να κανουν δεν ονειρευονται να μεινουν εδω για ολη τους την ζωη προφανως θελουν να κανουν μια περιουσια σε 5-10 χρονια και μετα να γυρισουν στην ποτριδα τους με μερσεντες και σπιτια και να συνεχισουν την ζωη τους σαν να μην εγινε τιποτα!!παντως αυτο που λες θα γινοταν πολυ ευκολοτερα αν δεν υπηρχε ο γιωργακης να γαμησει την ελλαδα και να την κανει μεση βαλκανικη χωρα οποτε τωρα οι ιδιεσ σου λενε σιγα τι ρουμανια τι ελλαδα π.χ. ενω καποτε λυσουσαν να εγκατασταθουν εδω

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Και το πιο μεγαλο προβλημα ειναι οτι δεν ερχονται καινουργιες γιατι αυτες ειναι πιο αγνες και ευκολες, οι παλιες εχουν σπονσορες συνδρομητές και λεφτα αισθηματα πολλες ειναι παντρεμενες και ολες καβατζωμενες, ειναι περπατημενες με πολλες χιλιαδες χιλιομετρα  εχουν δοκιμασει ολα τα διαμετρηματα τον αγγουριον απο τον λαχανοκηπο του Μπαρμπα Σταθη σε ολες τις παραλλαγες και στασεις τον μεσο μαζικης μεταφορας του λεκανοπεδιου. Αλλα μην απογοητεύεσαι αν εχεις εμφανιση μοντελου εισαι 26-36 πηδας σαν θεος κυκλοφορεις με πορσε και σου περισσεύουν δυο-τρια χιλιαρικα την εβδομαδα  εχεις πολλες ελπιδες φιλε μου.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
φιλε ο καθενας θα ηθελε να κυκλοφορει μια τετοια μουναρα απο αυτες που χορευεουν η ακομα και γαμιουνται ΑΛΛΑ οι ιδιεσ οσο χαλια δουλεια και να κανουν δεν ονειρευονται να μεινουν εδω για ολη τους την ζωη προφανως θελουν να κανουν μια περιουσια σε 5-10 χρονια και μετα να γυρισουν στην ποτριδα τους με μερσεντες και σπιτια και να συνεχισουν την ζωη τους σαν να μην εγινε τιποτα!!παντως αυτο που λες θα γινοταν πολυ ευκολοτερα αν δεν υπηρχε ο γιωργακης να γαμησει την ελλαδα και να την κανει μεση βαλκανικη χωρα οποτε τωρα οι ιδιεσ σου λενε σιγα τι ρουμανια τι ελλαδα π.χ. ενω καποτε λυσουσαν να εγκατασταθουν εδω
  Φιλε μου μην υποτιμας την Ελλαδα ακομα και ετσι ειναι ο παραδεισος της Ευρωπης σε φυσικη ομορφια, εχω γυρισει ολες τις χωρες του ανατολικου μπλοκ και ειναι πολλα χρονια πισω μας.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.073
Πόντοι
22.266
φιλε επεσες στον καταληλο ανθρωπο ια αυτην την ερωτηση!!!!

tyras

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
   Φιλε μου μην υποτιμας την Ελλαδα ακομα και ετσι ειναι ο παραδεισος της Ευρωπης σε φυσικη ομορφια, εχω γυρισει ολες τις χωρες του ανατολικου μπλοκ και ειναι πολλα χρονια πισω μας.
δεν μιλησα για φυσικη ομορφια αυτο δεν ενδιαφερει καν αυτα τα γκομενακια π ερχοντε να ζησουν εδω..αλλα και απο αισθητικης αποψης η αθηνα ειναι στον πατο

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ακριβως αυτο ενδιαφερει αν καποτε πας Ρωσια,Ουκρανια θα καταλαβεις

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Οι ρωσοι αγοραζουν σπιτια σε ολη την Ελλαδα και οχι οι ελληνες στην Ρωσια

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
:2funny: :2funny:
Ενδιαφέρομαι να κανω μόνομη σχέση ή ακόμα και απλή παρέα με εν ενεργεία ιερόδουλο ή στριπτιζού ή πορνοστάρ ή και ολα αυτά μαζί,χωρίς να με ενοχλεί το επάγγελμά τους !
Παρακαλώ αν διαβάζει και ενδιαφέρεται κάμία να μου στείλει μήνυμα ή αν κάποιος μπορεί να μου κάνει κονέ με καμία επίσης...
    Και δεν είναι πλάκα,μιλάω πολύ σοβαρά !
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λεβέντη μου,καμιά από αυτές δεν κάνει αυτό που κάνει επειδή είναι ήδη φτιαγμένη και θέλει απλά κάτι για να περνάει τον χρόνο της!Καμιά δεν γαμιέται με τον όποιο λάχει επειδή γουστάρει ή για την ψυχή της μάνας της!Εδώ,τα εργαζόμενα κορίτσια με το που φτιάξουν την κάβα τους,τα παρατάνε όλα εν μια νυκτή και εξαφανίζονται,συνεχίζοντας την ζωή τους σαν να μην έγινε τίποτα!Άσε δε που υπάρχει ολόκληρος στρατός πίσω τους,ειδικά στίς εκδιδόμενες προκειμένου να συνεχίζουν απρόσκοπτα την εργασία τους για όσο υπάρχει η συνεργασία!
Πάραυτα,σου εύχομαι καλή επιτυχία στήν αναζήτηση της ιδανικής συντρόφου σου!Απλά μην περιμένεις σιδερωμένα πουκάμισα,ντολμάδες αυγοκομμένους και τα συναφή.....!Μετά τις βάρδιες στα σπιτάκια του έρωτα,πολλές έχουν και ττα εξτραδάκια τους!!!Μετά το 12ωρο γύρισμα (επειδή το τσιμπούκι γυρίστηκε 5-6 φορές μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα) της ταινίας (αν η καλή σου είναι ανερχόμενη ηθοποιός...) μην περιμένεις να σε πλακώσει στο κοκό μέχρι να σε ξεφτιλύσει!!!!Απλά έχε τα κατά νού διότι η συγκεκριμένη ομάδα εργαζομένων κοριτσιών στην οποία αναζητάς σχέση,το τελευταίο που σκέφτεται είναι να βρούνε σχέση!!!

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λεβέντη μου,καμιά από αυτές δεν κάνει αυτό που κάνει επειδή είναι ήδη φτιαγμένη και θέλει απλά κάτι για να περνάει τον χρόνο της!Καμιά δεν γαμιέται με τον όποιο λάχει επειδή γουστάρει ή για την ψυχή της μάνας της!Εδώ,τα εργαζόμενα κορίτσια με το που φτιάξουν την κάβα τους,τα παρατάνε όλα εν μια νυκτή και εξαφανίζονται,συνεχίζοντας την ζωή τους σαν να μην έγινε τίποτα!Άσε δε που υπάρχει ολόκληρος στρατός πίσω τους,ειδικά στίς εκδιδόμενες προκειμένου να συνεχίζουν απρόσκοπτα την εργασία τους για όσο υπάρχει η συνεργασία!
Πάραυτα,σου εύχομαι καλή επιτυχία στήν αναζήτηση της ιδανικής συντρόφου σου!Απλά μην περιμένεις σιδερωμένα πουκάμισα,ντολμάδες αυγοκομμένους και τα συναφή.....!Μετά τις βάρδιες στα σπιτάκια του έρωτα,πολλές έχουν και ττα εξτραδάκια τους!!!Μετά το 12ωρο γύρισμα (επειδή το τσιμπούκι γυρίστηκε 5-6 φορές μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα) της ταινίας (αν η καλή σου είναι ανερχόμενη ηθοποιός...) μην περιμένεις να σε πλακώσει στο κοκό μέχρι να σε ξεφτιλύσει!!!!Απλά έχε τα κατά νού διότι η συγκεκριμένη ομάδα εργαζομένων κοριτσιών στην οποία αναζητάς σχέση,το τελευταίο που σκέφτεται είναι να βρούνε σχέση!!!

Εγώ πιστεύω ότι ο φίλος είναι πολύ μπερδεμένος... Στην ουσία (κατά τη γνώμη μου) δεν ψάχνει απαραίτητα πορνοστάρ, call girl ή κάτι σχετικό ... απλά έχει το μικρόβιο του swinger ή του cuckold... Το πρώτο είναι να πηγαίνει με τη κοπέλα του με άλλο ζευγάρι... και το δεύτερο να πηγαίνει η γυναίκα του με άλλους άντρες... (το δεύτερο θέλει πολύ ανάλυση, υπάρχουν πολλές κατηγορίες..εγώ το γράφω απλά)...

Αν το διαβάσεις και όντως αυτό ισχύει.. Δεν χρειάζεται η γυναίκα να είναι επαγγελματίας για να τα έχεις... Υπάρχουν πολλές καθημερινές κοπέλες που θα τους άρεσε η ιδέα... όπως αρέσει και σε εμάς η ιδέα να πάμε με 2 γυναίκες ή να πηγαίνουμε με διαφορετικές... Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δύσκολα εκδηλώνονται για τους γνωστούς φόβους... ( Αν ο άντρας πάει με 10 είναι γαμιάς μάγκας... και αν πάει η γυναίκα είναι τελειωμένη πουτάνα)...
Συνήθως αυτά χτίζονται με το χρόνο... Ξεκινάς τη σχέση... προχωράς... και σιγά σιγά με τι κουβέντα πάνω στο σεξ... βγαίνουν οι φαντασιώσεις....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εγώ πιστεύω ότι ο φίλος είναι πολύ μπερδεμένος... Στην ουσία (κατά τη γνώμη μου) δεν ψάχνει απαραίτητα πορνοστάρ, call girl ή κάτι σχετικό ... απλά έχει το μικρόβιο του swinger ή του cuckold... Το πρώτο είναι να πηγαίνει με τη κοπέλα του με άλλο ζευγάρι... και το δεύτερο να πηγαίνει η γυναίκα του με άλλους άντρες... (το δεύτερο θέλει πολύ ανάλυση, υπάρχουν πολλές κατηγορίες..εγώ το γράφω απλά)...

Αν το διαβάσεις και όντως αυτό ισχύει.. Δεν χρειάζεται η γυναίκα να είναι επαγγελματίας για να τα έχεις... Υπάρχουν πολλές καθημερινές κοπέλες που θα τους άρεσε η ιδέα... όπως αρέσει και σε εμάς η ιδέα να πάμε με 2 γυναίκες ή να πηγαίνουμε με διαφορετικές... Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δύσκολα εκδηλώνονται για τους γνωστούς φόβους... ( Αν ο άντρας πάει με 10 είναι γαμιάς μάγκας... και αν πάει η γυναίκα είναι τελειωμένη πουτάνα)...
Συνήθως αυτά χτίζονται με το χρόνο... Ξεκινάς τη σχέση... προχωράς... και σιγά σιγά με τι κουβέντα πάνω στο σεξ... βγαίνουν οι φαντασιώσεις....

έχει τύχει να γνωρίσω πολλές "ανομαλαρες" κατά καιρούς και η ερώτηση μου παραμένει πάντα η ίδια....
η σχέσεις βασίζonτe σε συναισθηματικούς δεσμούς ? ok?
ποιο το νόημα αν θέλεις cuchodia και αλλαγές συντρόφων να πλασάρεσαι ταυτόχρονα kai ως desmeumenos i pantremenos ?
αγάπη σημάνει εκτος τον άλλον και απόλυτη αφοσίωση..
kai για ποιο λόγο να παντρευτείς αν δεν υπάρχει αγάπη ?mono gia na gineis keratas me sinenesi ? :2funny:
δηλαδή η δεν πιστεύεις στην έννοια αγάπη (όπως εγώ)και δεν παντρεύεσαι η κοροϊδεύεις δεν ξέρω και go ποιον και το παίζεις διπλό ταμπλό. (και partouzes και αγάπη!!! :2funny: :2funny:)
e είναι τρελό...

:o

godar23

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
1
Πόντοι
0
Εγω παντως θα προτιμουσα μια συνηδητοποιημενη επαγγελματια παρα μια πουτανα στη ψυχη που υπαρχουν πολλες.

Επισκέπτης
θα είναι από τις λεγόμενες ελεύθερες σχέσεις που κάνουν αρκετοί...σε κερατώνω και με κερατώνεις...δεν περιμένω να μου μίνει και πιστή !  Τώρα είτε σε τσόντα να σου γαμιέται είτε εκτός τσόντας,νομίζω δεν έχει μεγάλη σημασία...

Μόρτη, άσε  τις τζιριτζάτζουλες και πες πως θες να γαμάς πορνοστάρ τζάμπα να τελειώνουμε..

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ενδιαφέρομαι να κανω μόνομη σχέση ή ακόμα και απλή παρέα με εν ενεργεία ιερόδουλο ή στριπτιζού ή πορνοστάρ ή και ολα αυτά μαζί,χωρίς να με ενοχλεί το επάγγελμά τους !
Παρακαλώ αν διαβάζει και ενδιαφέρεται κάμία να μου στείλει μήνυμα ή αν κάποιος μπορεί να μου κάνει κονέ με καμία επίσης...
    Και δεν είναι πλάκα,μιλάω πολύ σοβαρά !

mmm η bree (η olson) τα χάλασε με τον charlie (τον συν) και i lisa ann απ ότι μαθαίνω δεν τα πάει καλά με τον τυπάκο από τους motley crew...
για psaksto... :2funny: :2funny: :2funny:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
έχει τύχει να γνωρίσω πολλές "ανομαλαρες" κατά καιρούς και η ερώτηση μου παραμένει πάντα η ίδια....
η σχέσεις βασίζonτe σε συναισθηματικούς δεσμούς ? ok?
ποιο το νόημα αν θέλεις cuchodia και αλλαγές συντρόφων να πλασάρεσαι ταυτόχρονα kai ως desmeumenos i pantremenos ?
αγάπη σημάνει εκτος τον άλλον και απόλυτη αφοσίωση..
kai για ποιο λόγο να παντρευτείς αν δεν υπάρχει αγάπη ?mono gia na gineis keratas me sinenesi ? :2funny:
δηλαδή η δεν πιστεύεις στην έννοια αγάπη (όπως εγώ)και δεν παντρεύεσαι η κοροϊδεύεις δεν ξέρω και go ποιον και το παίζεις διπλό ταμπλό. (και partouzes και αγάπη!!! :2funny: :2funny:)
e είναι τρελό...

:o

δεν θα καταλάβεις ότι και να σου πω... αν δεν το έχεις το μικρόβιο δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ...
απλά μην ασχολείσαι...

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
δεν θα καταλάβεις ότι και να σου πω... αν δεν το έχεις το μικρόβιο δεν πρόκειται να καταλάβεις ποτέ...
απλά μην ασχολείσαι...

δεν κατακρίνω τίποτα...(και σε καμια περίπτωση δεν είμαι ποιο normal από σένα, πίστεψε με... :2funny:)
απλά έχω το βίτσιο να εκλογικεύω και να ξεγυμνώνω oso ginete τα πάντα.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
δεν κατακρίνω τίποτα...(και σε καμια περίπτωση δεν είμαι ποιο normal από σένα, πίστεψε με... :2funny:)
απλά έχω το βίτσιο να εκλογικεύω και να ξεγυμνώνω oso ginete τα πάντα.

κοίτα... άλλο ΄έρωτας άλλο η αγάπη...
Στον έρωτα δεν υπάρχει τίποτα από τα swinging kai cuckolding κ.τ.λ... Ο έρωτας είναι έρωτας και είναι για 2.... με το καιρό ο έρωτας όμως σβήνει... και μένει η αγάπη... Η αγάπη όμως είναι άσχετη με το κρεββάτι... σχετικός με το κρεββάτι είναι μόνο ΄έρωτας...
Όταν λοιπόν περάσουν τα χρόνια... και αρχίζει η βαρεμάρα... και φυσικά πρώτα ο άντρας κάνει αυτό που κάνουμε όλοι μας εδώ... και μετά η γυναίκα...τότε ξεκινάνε τα προβλήματα...

Όσο μεγαλώνουμε ποτέ δεν ξέρουμε τι θα συμβεί... Ίσως όλα αυτά που τώρα κατακρίνεις και δεν καταλαβαίνεις... μετά από χρόνια ίσως τα δεις αλλιώς...
Τα ποιο ευτυχισμένα ζευγάρια είναι τα open mind ζευγάρια... Ούτε ψέματα, ούτε παράνομες σχέσεις..μυστικά, άγχος, φασαρίες, κακή ψυχολογία των παιδιών... ρουτίνα...
Για σκέψου και αυτή τη λογική...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom