Νέα

ψάχνω "κακό κορίτσι" για σχέση !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μάλιστα!
Σαν να λέμε θα σου άρεσε να γυρίζει η δικιά σου από τη "δουλειά" της στο ντέλο και όταν προσπαθείς να την "πλησιάσεις" να σου λέει.
"Ρε μαλάκα λυπήσου με! 20 ψολές έχω φάει σήμερα στη δουλειά, λες να έχω όρεξη τώρα και για τη δικιά σου;"

20 ψωλές καθημερινά δεν θα συνιστούσα σε καμία πουτάνα να τρώει γιατί θα βαρεθεί σύντομα και θα τα παρατήσει,μολονότι υπάρχουν και τέτοιες γκόμενες που όσες ψωλές και να έχουν φάει προηγουμένως,όταν είναι με τον γκόμενό τους γουστάρουν να πηδιόνται,γιατί μπαίνει και συναίσθημα !!

Η καλύτερη φάση πάντως είναι με call-girl...3,4 πούτσες κάθε βράδυ το πολύ και όχι κάθε μέρα και μια αξιοπρεπής διαβίωση οικονομικά και έναν σταθερό γκόμενο και είναι μια χαρά !!!  Το επάγγελμα του μέλλοντος !!

Εν πάσει περιπτώσει..λέω να το κλείσω το thread γιατί εδώ μέσα δεν απαντάει καμία...μάλλον θα φοβούνται μήπως είμαι μπάτσος και τις μπουζουριάσει...

Επισκέπτης
20 ψωλές καθημερινά δεν θα συνιστούσα σε καμία πουτάνα να τρώει γιατί θα βαρεθεί σύντομα και θα τα παρατήσει,μολονότι υπάρχουν και τέτοιες γκόμενες που όσες ψωλές και να έχουν φάει προηγουμένως,όταν είναι με τον γκόμενό τους γουστάρουν να πηδιόνται,γιατί μπαίνει και συναίσθημα !!

Η καλύτερη φάση πάντως είναι με call-girl...3,4 πούτσες κάθε βράδυ το πολύ και όχι κάθε μέρα και μια αξιοπρεπής διαβίωση οικονομικά και έναν σταθερό γκόμενο και είναι μια χαρά !!!  Το επάγγελμα του μέλλοντος !!

Πουτάνα ρδέλου, χαλαρά τρώει πάνω από 100 στη βάρδια.
Και cg για πλάκα τρώει 15.
Αν δεν με πιστεύεις, άνοιξε κουβέντα με κάποια.
Πολλές δουλεύουν και 10 ώρες.

Επισκέπτης
100 την ημέρα δεν έτρωγε ούτε η Χειλουδάκη που την έχει γαμήσει η μισή Ελλάδα ρε μεγάλε !! Άμα τρως 100 την ημέρα μέσα σε 6 μήνες θα σε έχει γαμήσει όλη η Ελλάδα !!

Έχω ακούσει να τρώνε 30 και 40 το πολύ,αλλά 100 ποτέ...τουλαχιστον στην Ελλάδα...call-girl εξαρτάται από πόσες πουτάνες έχει και πόση πελατεία...
Προσπαθώ να πιάσω κουβέντα μαζί τους,αλλά δεν μου απαντάει καμία απο'δω μέσα...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
αν εισαι γυμνασμενος και εμφανησιμος εχεις καποιες ελπιδες να κανεις μια τετοια σχεση.αν εισαι κουασιμοδος και μπουχεσας,με μια κοιλια ως το πατωμα σαν τον λακη,μην εχεις αυταπατες.

ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang2: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
εγώ ψάχνω παρθένα συντηρητική θεούσα για ξεπέτα

Stories