Νέα

ψάχνω "κακό κορίτσι" για σχέση !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Messalina

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
η περι ορεξεως κολοκυθοπιττα!

Επισκέπτης
Δεν εχω ριξει περισσοτερο γελιο στη ζωη μου!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξεστραβωσου μαλακα!  :birdman:

Και μην το καθυστερεις αλλο, περνα απο την κλινικη!  :sunglasses:

Στ'αρχίδια μου σε γράφω και εσένα και εσένα και τη Γερμανική σημαία...μπάσταρδε !!
Πήγαινε τώρα σε καμια gay αγγελία να βρεις γαμιά γιατί έχεις πολλά αποθυμένα και ψυχολογικά και μη μπαίνεις εδώ για καμουφλάζ γιατί σε πήραμε χαμπάρι...Εκτός κι'αν είσαι παιδέρα και τη βρίσκεις με Ταυλάνδη !!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Στ'αρχίδια μου σε γράφω και εσένα και εσένα και τη Γερμανική σημαία...μπάσταρδε !!
Πήγαινε τώρα σε καμια gay αγγελία να βρεις γαμιά γιατί έχεις πολλά αποθυμένα και ψυχολογικά και μη μπαίνεις εδώ για καμουφλάζ γιατί σε πήραμε χαμπάρι...Εκτός κι'αν είσαι παιδέρα και τη βρίσκεις με Ταυλάνδη !!

Κλαψε ελευθερα!  :grin:

Παρε και χαρτομαντηλακι για τις μυξουλες!
URL]]

Επισκέπτης
Κλαψε ελευθερα!  :grin:

Παρε και χαρτομαντηλακι για τις μυξουλες!
http://[URL unfurl="true"]www.giannischristou.gr/assets/images/0053/2662/Zewa_001.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Σκούπισε τον κώλο σου μ'αυτά γιατί θα στον έχουν κάνει χώνα τίποτα λαθρομετανάστες!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τσοντολάγνε κάνε μου τη χάρη να μου πείς πόσο χρονών είσαι
εικάζω ότι είσαι πολύ μικρός ηλικιακά

Επισκέπτης
τσοντολάγνε κάνε μου τη χάρη να μου πείς πόσο χρονών είσαι
εικάζω ότι είσαι πολύ μικρός ηλικιακά

Τι λες ρε μεγάλε..εγώ είμαι σε ηλικία γάμου !  Τι σε έκανε να πιστέψεις κάτι τέτοιο ?
Ξέρεις κανέναν πιτσιρικά μαμόθρεφτο να θέλει να τα φτιάξει με πουτάνα ? Θα τους πιάσει η μάνα τους απ'το αυτί και θα τους το βγάλει...Μόνο να της γαμήσουν θέλουν !!
Και ακριβώς επειδή είμαι ώριμος ξέρω τι θέλω στη ζωή μου !

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
τσοντολαγνε πρεπει να εισαι πολυ σκληρο αγορι...

Messalina

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ο ανθρωπος εβαλε μια αγγελια γιατι τον πειραζετε;

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τι λες ρε μεγάλε..εγώ είμαι σε ηλικία γάμου !  Τι σε έκανε να πιστέψεις κάτι τέτοιο ?
Ξέρεις κανέναν πιτσιρικά μαμόθρεφτο να θέλει να τα φτιάξει με πουτάνα ? Θα τους πιάσει η μάνα τους απ'το αυτί και θα τους το βγάλει...Μόνο να της γαμήσουν θέλουν !!
Και ακριβώς επειδή είμαι ώριμος ξέρω τι θέλω στη ζωή μου !
ακόμα και να είσαι ώριμος ηλικιακά , είσαι άπειρος και ανώριμος σ'αυτό το θέμα
γιατί αφενός δεν θα ζήταγες αγγελίες και συνοικέσια με ένα κακό κορίτσι
και αφετέρου θα ήξερες να ξεχωρίσεις τις συναισθηματικές απο τις πορνικές σχέσεις
και ότι αυτές δεν συνδυάζονται

φιλικά  ;)

Επισκέπτης
ακόμα και να είσαι ώριμος ηλικιακά , είσαι άπειρος και ανώριμος σ'αυτό το θέμα
γιατί αφενός δεν θα ζήταγες αγγελίες και συνοικέσια με ένα κακό κορίτσι
και αφετέρου θα ήξερες να ξεχωρίσεις τις συναισθηματικές απο τις πορνικές σχέσεις
και ότι αυτές δεν συνδυάζονται

φιλικά  ;)

Και πως ξέρεις ότι εγώ δεν μπορώ να τις συνδυάσω ? Δεν είμαστε όλοι ίδιοι...Ξέρεις πόσες πόρνες,στριπτιτζούδες και πορνοστάρ έχουν μόνιμες σχέσεις ή είναι και παντρεμένες ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και πως ξέρεις ότι εγώ δεν μπορώ να τις συνδυάσω ? Δεν είμαστε όλοι ίδιοι...Ξέρεις πόσες πόρνες,στριπτιτζούδες και πορνοστάρ έχουν μόνιμες σχέσεις ή είναι και παντρεμένες ?

ο μόνος τρόπος για να συνδυαστεί κάτι τέτοιο , είναι να είσαι επαγγελματίας χύστης δλδ συνειδητοποιημένος επαγγελματίας νταβατζής
εσύ μου φαίνεσαι 14χρονο παιδάκι που χαίρεται και σίγουρα δεν έχεις καθόλου εμπειρία

sorry φίλε αλλά μου φαίνεται αστείο αυτό το threadακι , δηλαδή να ζητάς συνοικέσιο με πόρνη απο το Internet  :2funny:
ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι και γίνεσαι αντικείμενο γέλωτα και ότι προσπαθώ να σε προστατεύσω  ;)

Επισκέπτης
ο μόνος τρόπος για να συνδυαστεί κάτι τέτοιο , είναι να είσαι επαγγελματίας χύστης δλδ συνειδητοποιημένος επαγγελματίας νταβατζής
εσύ μου φαίνεσαι 14χρονο παιδάκι που χαίρεται και σίγουρα δεν έχεις καθόλου εμπειρία

sorry φίλε αλλά μου φαίνεται αστείο αυτό το threadακι , δηλαδή να ζητάς συνοικέσιο με πόρνη απο το Internet  :2funny:
ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι και γίνεσαι αντικείμενο γέλωτα και ότι προσπαθώ να σε προστατεύσω  ;)

Εκτός ότι είσαι ειρωνικός και αλλαζόνας δεν ξέρεις και τι σου γίνεται! Πολλές τέτοιες γυναίκες έχουν συντρόφους χωρίς να είναι νταβατζήδες...Που ζεις ? Και μετά λες εμένα 14χρονο τρομάρα σου...έχεις πάει ποτέ Αμερική να δεις πόσες στριπτιτζούδες και πορνοστάρ είναι παντρεμένες ?

Εκτός από 2,3 κομπλεξικούς οι υπόλοιποι με έχουν αντιμετωπίσει θετικά εδώ μέσα...κοιτάτε τι δουλειά σας λοιπόν γιατί εσείς στις σχέσεις σας μπορεί να είστε πολύ πιο ανώριμοι και αποτυχημένοι !!  Και είναι η τελευταία φορά που απαντάω σε κριτική εναντίον μου,δεν θα απολογηθώ σε κανέναν μαλάκα !!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εκτός ότι είσαι ειρωνικός και αλλαζόνας δεν ξέρεις και τι σου γίνεται! Πολλές τέτοιες γυναίκες έχουν συντρόφους χωρίς να είναι νταβατζήδες...Που ζεις ? Και μετά λες εμένα 14χρονο τρομάρα σου...έχεις πάει ποτέ Αμερική να δεις πόσες στριπτιτζούδες και πορνοστάρ είναι παντρεμένες ?

Εκτός από 2,3 κομπλεξικούς οι υπόλοιποι με έχουν αντιμετωπίσει θετικά εδώ μέσα...κοιτάτε τι δουλειά σας λοιπόν γιατί εσείς στις σχέσεις σας μπορεί να είστε πολύ πιο ανώριμοι και αποτυχημένοι !!   Και είναι η τελευταία φορά που απαντάω σε κριτική εναντίον μου,δεν θα απολογηθώ σε κανέναν μαλάκα !!
αν εισαι γυμνασμενος και εμφανησιμος εχεις καποιες ελπιδες να κανεις μια τετοια σχεση.αν εισαι κουασιμοδος και μπουχεσας,με μια κοιλια ως το πατωμα σαν τον λακη,μην εχεις αυταπατες.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

Εκτός από 2,3 κομπλεξικούς οι υπόλοιποι με έχουν αντιμετωπίσει θετικά εδώ μέσα...κοιτάτε τι δουλειά σας λοιπόν γιατί εσείς στις σχέσεις σας μπορεί να είστε πολύ πιο ανώριμοι και αποτυχημένοι !!   Και είναι η τελευταία φορά που απαντάω σε κριτική εναντίον μου,δεν θα απολογηθώ σε κανέναν μαλάκα !!

Επισκέπτης
αν εισαι γυμνασμενος και εμφανησιμος εχεις καποιες ελπιδες να κανεις μια τετοια σχεση.αν εισαι κουασιμοδος και μπουχεσας,με μια κοιλια ως το πατωμα σαν τον λακη,μην εχεις αυταπατες.

Όχι ρε,δεν είμαι πατσοκοιλιάς..πως σου ήρθε ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
λοιπον tsontolagnε έχεις απόλυτο δίκιο εγώ είμαι ο μέγιστος μαλάκας της ιστορίας και σύ πολύπειρος μάγκας
φεύγω λοιπόν ντροπιασμένος και ταπεινομένος απο την συζήτηση , και σε αφήνω να βάζεις αγγελίες για συνοικέσιο με επαγγελματία
ιερόδουλη μέσω internet.

Να σαι καλά και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου  ;)

Επισκέπτης

Δηλαδή π.χ. εσύ όταν πήγε στο Μαντάμ Τισό
στην Times Square διαπίστωσες ότι οι πορνοστάρ οι αμερικάνες
είναι παντρεμένες ;;;;

ή στο mr. replays ;;;;;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μάλιστα!
Σαν να λέμε θα σου άρεσε να γυρίζει η δικιά σου από τη "δουλειά" της στο ντέλο και όταν προσπαθείς να την "πλησιάσεις" να σου λέει.
"Ρε μαλάκα λυπήσου με! 20 ψολές έχω φάει σήμερα στη δουλειά, λες να έχω όρεξη τώρα και για τη δικιά σου;"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom