Νέα

ψάχνω "κακό κορίτσι" για σχέση !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Εγω παντως θα προτιμουσα μια συνηδητοποιημενη επαγγελματια παρα μια πουτανα στη ψυχη που υπαρχουν πολλες.

Χμμμ... νομίζω οι περισσότερες είναι! Περισσότερες πουτάνες στην ψυχή έχουμε παρά πουτάνες στο σώμα! Θεωρώ ότι ένας 35άρης θα το έχει εμπεδωσει καλά αυτό! Οι μικρότεροι ας κάνουν λίγη υπομονή ακόμα, θα το εμπεδώσουν (πράγμα που απεύχομαι, αλλά μάλλον θα γίνει!).
Οπότε μάλλον σε καλό δρόμο είσαι, απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σου κάτσει κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να ακουμπήσεις αρκετά φράγκα. Και να συνεχίσεις να της τα ακουμπάς κι όταν θα είστε μαζί. Αν έχεις βαθιά τσέπη, τότε προχώρα.

Επισκέπτης
Εγώ πιστεύω ότι ο φίλος είναι πολύ μπερδεμένος... Στην ουσία (κατά τη γνώμη μου) δεν ψάχνει απαραίτητα πορνοστάρ, call girl ή κάτι σχετικό ... απλά έχει το μικρόβιο του swinger ή του cuckold... Το πρώτο είναι να πηγαίνει με τη κοπέλα του με άλλο ζευγάρι... και το δεύτερο να πηγαίνει η γυναίκα του με άλλους άντρες... (το δεύτερο θέλει πολύ ανάλυση, υπάρχουν πολλές κατηγορίες..εγώ το γράφω απλά)...

Αν το διαβάσεις και όντως αυτό ισχύει.. Δεν χρειάζεται η γυναίκα να είναι επαγγελματίας για να τα έχεις... Υπάρχουν πολλές καθημερινές κοπέλες που θα τους άρεσε η ιδέα... όπως αρέσει και σε εμάς η ιδέα να πάμε με 2 γυναίκες ή να πηγαίνουμε με διαφορετικές... Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δύσκολα εκδηλώνονται για τους γνωστούς φόβους... ( Αν ο άντρας πάει με 10 είναι γαμιάς μάγκας... και αν πάει η γυναίκα είναι τελειωμένη πουτάνα)...
Συνήθως αυτά χτίζονται με το χρόνο... Ξεκινάς τη σχέση... προχωράς... και σιγά σιγά με τι κουβέντα πάνω στο σεξ... βγαίνουν οι φαντασιώσεις....

Γενικώς έχω την τάση να εξερευνώ το ερωτικό περιθώριο και θέλω να το ζήσω σαν εμπειρία και να γνωρίσω απο κοντά πως ζει και ενεργεί μια τέτοια γυναίκα...επιπλέον είναι τέτοια η αποτυχία μου στις κανονικές γυναίκες που ποντάρω στο να βρω καποια που δεν τη θέλει κανένας για σχέση !!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
κοίτα... άλλο ΄έρωτας άλλο η αγάπη...
Στον έρωτα δεν υπάρχει τίποτα από τα swinging kai cuckolding κ.τ.λ... Ο έρωτας είναι έρωτας και είναι για 2.... με το καιρό ο έρωτας όμως σβήνει... και μένει η αγάπη... Η αγάπη όμως είναι άσχετη με το κρεββάτι... σχετικός με το κρεββάτι είναι μόνο ΄έρωτας...
Όταν λοιπόν περάσουν τα χρόνια... και αρχίζει η βαρεμάρα... και φυσικά πρώτα ο άντρας κάνει αυτό που κάνουμε όλοι μας εδώ... και μετά η γυναίκα...τότε ξεκινάνε τα προβλήματα...

Όσο μεγαλώνουμε ποτέ δεν ξέρουμε τι θα συμβεί... Ίσως όλα αυτά που τώρα κατακρίνεις και δεν καταλαβαίνεις... μετά από χρόνια ίσως τα δεις αλλιώς...
Τα ποιο ευτυχισμένα ζευγάρια είναι τα open mind ζευγάρια... Ούτε ψέματα, ούτε παράνομες σχέσεις..μυστικά, άγχος, φασαρίες, κακή ψυχολογία των παιδιών... ρουτίνα...
Για σκέψου και αυτή τη λογική...

αν και διαφέρει η δικη μου "κοσμοθεωρία"...ομόλογw ότι σε βρίσκω τέλειο.
και μάλλον περισσότερο ηθικά σωστό από μένα για πόλους λόγους!!! :thumbsup:
είδες που κατάλαβα ? ;)

υγ
δυστυχώς πρέπει να παο για δουλειά τώρα...
see yeah!!! :cheesy:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
αν και διαφέρει η δικη μου "κοσμοθεωρία"...ομόλογw ότι σε βρίσκω τέλειο.
και μάλλον περισσότερο ηθικά σωστό από μένα για πόλους λόγους!!! :thumbsup:
είδες που κατάλαβα ? ;)

υγ
δυστυχώς πρέπει να παο για δουλειά τώρα...
see yeah!!! :cheesy:

να είσαι καλά φίλε μου... καλή δουλειά...

χαίρομαι να κάνω διάλογο και να ανταλλάζω απόψεις με άτομα σαν εσένα...

ξέρεις τι λένε? Αυτός που έστω και αν δεν συμφωνεί, μπορεί να καταλάβει...  και ίσως να αλλάζει καμιά φορά και γνώμη... λέγετε ΕΞΥΠΝΟΣ...
αυτός που υποστηρίζει την άποψη του (έστω και αν καταλάβει ότι είναι λάθος) και προσπαθεί να την επιβάλει.. λέγετε ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
434
Πόντοι
186
Ενδιαφέρομαι να κανω μόνομη σχέση ή ακόμα και απλή παρέα με εν ενεργεία ιερόδουλο ή στριπτιζού ή πορνοστάρ ή και ολα αυτά μαζί,χωρίς να με ενοχλεί το επάγγελμά τους !
Παρακαλώ αν διαβάζει και ενδιαφέρεται κάμία να μου στείλει μήνυμα ή αν κάποιος μπορεί να μου κάνει κονέ με καμία επίσης...
    Και δεν είναι πλάκα,μιλάω πολύ σοβαρά !

:2funny: :2funny: :2funny: ειναι σα να λεει ενδιαφερομαι να κλεψετε μια τραπεζα για χαρη μου και να μου φερετε και ολα τα λεφτα μετα...Και δεν είναι πλάκα,μιλάω πολύ σοβαρά ! :2funny: :2funny: :2funny:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
να είσαι καλά φίλε μου... καλή δουλειά...

χαίρομαι να κάνω διάλογο και να ανταλλάζω απόψεις με άτομα σαν εσένα...

ξέρεις τι λένε? Αυτός που έστω και αν δεν συμφωνεί, μπορεί να καταλάβει...  και ίσως να αλλάζει καμιά φορά και γνώμη... λέγετε ΕΞΥΠΝΟΣ...
αυτός που υποστηρίζει την άποψη του (έστω και αν καταλάβει ότι είναι λάθος) και προσπαθεί να την επιβάλει.. λέγετε ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ...

:rockon: :rockon: :rockon:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
κατ' αρχας το θεμα πρεπει να μεταφερθει στις αγγελιες
κατα δευτερον, συμφωνω με τον πορνοτετοιο

το λεει κ η υπογραφη μου ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
έχει τύχει να γνωρίσω πολλές "ανομαλαρες" κατά καιρούς και η ερώτηση μου παραμένει πάντα η ίδια....
η σχέσεις βασίζonτe σε συναισθηματικούς δεσμούς ? ok?
ποιο το νόημα αν θέλεις cuchodia και αλλαγές συντρόφων να πλασάρεσαι ταυτόχρονα kai ως desmeumenos i pantremenos ?
αγάπη σημάνει εκτος τον άλλον και απόλυτη αφοσίωση..
kai για ποιο λόγο να παντρευτείς αν δεν υπάρχει αγάπη ?mono gia na gineis keratas me sinenesi ? :2funny:
δηλαδή η δεν πιστεύεις στην έννοια αγάπη (όπως εγώ)και δεν παντρεύεσαι η κοροϊδεύεις δεν ξέρω και go ποιον και το παίζεις διπλό ταμπλό. (και partouzes και αγάπη!!! :2funny: :2funny:)
e είναι τρελό...

:o

εμένα γιατί μου φαίνεται απολύτως σχετική η ανάλυση του slung.gr ; :

Ο αγαπούλης είναι αυτός που θέλει να συνδυάσει την εξασφάλιση του εκτονωτικού πληρωμένου σεξ (αναγκαιότητα) με ερωτικό αίσθημα (ενδεχομενικότητα). Αποτελεί την ζώσα απόδειξη μεταεγελιανών θεωρήσεων όπως λ.χ. του Slavoj Zizek ότι η επιθυμία συνίσταται από το μάταιο κυνήγι της σύμπτωσης των αντιθέτων (coincidentia oppositorum στην δυτική μεταφυσική) που πυροδοτεί μια ατέρμονη όσο και μάταιη (πλέον στον μεταμοντέρνο κόσμο μας) διαλεκτική, εν προκειμένω εννοώ την σύνθεση ανάμεσα στο ότι ο αγαπούλης πλερώ για να μπορέσει να ρίξει έναν κρύο χωρίς περιπλοκές, αλλά επιμένει να θέλει να παρεισφρήσει και τη ζεστασιά ενός αισθήματος.

θέλω να πώ ή είσαι της "σχέσης" ή είσαι της "πορνείας" το ενδιάμεσο σημαίνει ανωριμότητα και απειρία (κατ'εμέ)

Επισκέπτης

Ποιός είναι πιο ψυχικά διαταραγμένος άραγε ? εγώ που γουστάρω τις πουτάνες ή εσύ που βγαίνεις με ανατολικογερμανικές σημαίες(κουμμούνι είσαι ρε ? Δε ντρέπεσαι ?)και βρίζεις τους πάντες και τα πάντα εδώ μέσα ?  Για ψάξε την ψυχοσύνθεσή σου μήπως τη βρίσκεις καλύτερα με Gay αγγελίες !!!

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εμένα γιατί μου φαίνεται απολύτως σχετική η ανάλυση του slung.gr ; :

slung.gr oeo ??? :think: :think: :think: :think: :think:

θέλω να πώ ή είσαι της "σχέσης" ή είσαι της "πορνείας" το ενδιάμεσο σημαίνει ανωριμότητα και απειρία (κατ'εμέ)

και εγώ αυτής τις ακριβοδίκαιης άποψης είμαι (oxi oti sto parelthon den exo kanei alla), με την διαφορα ότι δεν θα xaraktiriso κανενa.
γιατί απλά...
oi idees mou kai o τρόπος ζωής μου (που είναι για μένα ο ιδανικός) μπορεί να είναι κόλαση για τον άλλο.
και το αντίστροφο.
(ειδικά όταν το θέμα μας είναι οι συνήθειες ζευγαρώματος)
edit
και σε γενικές μεγάλο θέμα...μπορεί να έχεις την διαύγεια να αναγνωρίσεις μια ψεύτικη συναισθηματική δραστηριότητα αλλα δεν ξέρω και πάλι αν είναι απόλυτα εφικτό στην πράξη na apofigeis auti ti drastiriotita :grin:
εδώ σαλτάρανε τα μεγαλύτερα καταραμένα μυαλά πάνω σε αυτά τα θέματα... :o :o :o :2funny:

Αυτός που έστω και αν δεν συμφωνεί, μπορεί να καταλάβει...  και ίσως να αλλάζει καμιά φορά και γνώμη...

το μονο σίγουρο στον κάθε άνθρωπο θεωρώ ότι είναι οι "συνεχόμενες" αλλαγές ιδεών..

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii slang.gr θέλει να πει ο ποιητής.. :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ρε πακιστανέ εραστή , πολύ καλά τα λές μέν , αλλά μας ψιλοβγήκαν τα μάτια έξω με αυτή τη γραφή υβρίδιο greeklissh-ελληνικών  ;)

για πές τίποτα παραπάνω για τα "καταραμένα μυαλά" που ανέφερες ,
για να δείξουμε ότι το site έχει και ένα άλφα επίπεδο... ;)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ρε πακιστανέ εραστή , πολύ καλά τα λές μέν , αλλά μας ψιλοβγήκαν τα μάτια έξω με αυτή τη γραφή υβρίδιο greeklissh-ελληνικών  ;)

γάμησε τα θέλει να πάρο πληκτρολόγιο...
άσε που κατέβασα και κάτι windows με αρχική γλώσσα τα αραβικά και ακόμα psaxnomai... :2funny: :2funny: :2funny:

για πές τίποτα παραπάνω για τα "καταραμένα μυαλά" που ανέφερες ,
για να δείξουμε ότι το site έχει και ένα άλφα επίπεδο... ;)

θα φάμε ντομάτες λέμε... :2funny:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Ενδιαφέρομαι να κανω μόνομη σχέση ή ακόμα και απλή παρέα με εν ενεργεία ιερόδουλο ή στριπτιζού ή πορνοστάρ ή και ολα αυτά μαζί,χωρίς να με ενοχλεί το επάγγελμά τους !
Παρακαλώ αν διαβάζει και ενδιαφέρεται κάμία να μου στείλει μήνυμα ή αν κάποιος μπορεί να μου κάνει κονέ με καμία επίσης...
   Και δεν είναι πλάκα,μιλάω πολύ σοβαρά !
ακριβο σπορ διαλεξες μαγκα μου.... Αν εχεις το πακετο ομως δεν θα δυσκολευτεις...αρκει να εχεις χρονο και να βρεθεις στα καταληλα μερη... Και σιγουρα το καταλληλοτερο δεν ειναι αυτο εδω , ουτε να βγαλεις αγγελιες...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.127
Πόντοι
216
Παρε εφημεριδα και δες στις αγγελιες γνωρημιων...
Ολα τα "μοντελα" ψαχνουνε αντρα ...
:) :)

Επισκέπτης
Παρε εφημεριδα και δες στις αγγελιες γνωρημιων...
Ολα τα "μοντελα" ψαχνουνε αντρα ...
:) :)

Δίκιο έχεις...και υπάρχουν και στο ίντερνετ σαιτ με πορνοαγγελίες !  Εδώ-δεν ξέρω γιατί-αλλά δεν απαντάει καμία στα μυνημάτά μου....

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ποιός είναι πιο ψυχικά διαταραγμένος άραγε ? εγώ που γουστάρω τις πουτάνες ή εσύ που βγαίνεις με ανατολικογερμανικές σημαίες(κουμμούνι είσαι ρε ? Δε ντρέπεσαι ?)και βρίζεις τους πάντες και τα πάντα εδώ μέσα ?   Για ψάξε την ψυχοσύνθεσή σου μήπως τη βρίσκεις καλύτερα με Gay αγγελίες !!!

Δεν εχω ριξει περισσοτερο γελιο στη ζωη μου!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ξεστραβωσου μαλακα!  :birdman:

Και μην το καθυστερεις αλλο, περνα απο την κλινικη!  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom