Νέα

ψάχνω "κακό κορίτσι" για σχέση !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Φιλε μου μην πετας στα συννεφα, δεν εχεις να παρεις κατι απο μια τετοια σχεση και το μονο που θα αποκτησεις ειναι απειρα ψυχολογικα προβληματα.

Επισκέπτης
χύσε όπου θες αλλα μαλάκας εξακολουθείς να είσαι αν είναι αλήθεια αυτό που  λες

Άμα δε σου αρέσει μην το διαβάζεις και αν εγώ είμαι μια φορά μαλάκας εσύ που ασχολείσαι μαζί μου είσαι δέκα φορές καραγκιόζης και κομπλεξικός !!

Επισκέπτης
Φιλε μου μην πετας στα συννεφα, δεν εχεις να παρεις κατι απο μια τετοια σχεση και το μονο που θα αποκτησεις ειναι απειρα ψυχολογικα προβληματα.

Ε,όχι και ψυχολογικά προβλήματα καλέ ! Και να το μετανιώσω εμπειρία θα είναι !

toxotis655

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
4
Πόντοι
1
βρε παιδια για να παρω ματι παιζη τιποτα??? :bigdick: :bigdick:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Άμα δε σου αρέσει μην το διαβάζεις και αν εγώ είμαι μια φορά μαλάκας εσύ που ασχολείσαι μαζί μου είσαι δέκα φορές καραγκιόζης και κομπλεξικός !!

να σε ξυπνήσω ήθελα αλλα εσύ δεν καταλαβαίνεις  οποτε βουρ στο πατσά και μετά έλα να μας κλαυτής
αλλα μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσανε

Επισκέπτης
να σε ξυπνήσω ήθελα αλλα εσύ δεν καταλαβαίνεις  οποτε βουρ στο πατσά και μετά έλα να μας κλαυτής
αλλα μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσανε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είμαι απ'τα παιδάκια που κλαίγονται,εγώ άλλωστε ήθελα να γνωρίσω και τη Βαβάτση,αλλά απέτυχα !!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είμαι απ'τα παιδάκια που κλαίγονται,εγώ άλλωστε ήθελα να γνωρίσω και τη Βαβάτση,αλλά απέτυχα !!

γνώρισε γάμα όσο μπορείς και για σας όχι σχέση ρε παίχτη μια φορα πουτάνα για πάντα πουτάνα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Δεν ειναι αυτο που φανταζεσαι δεν ειναι μηχανες του σεχ ουτε φαλλικη αποχυμωτες οι περισσοτερες ειναι αδυναμα και ανασφαλεις ατομα που παιζουν ενα μεγαλο θεατρο.

Επισκέπτης
Δεν ειναι αυτο που φανταζεσαι δεν ειναι μηχανες του σεχ ουτε φαλλικη αποχυμωτες οι περισσοτερες ειναι αδυναμα και ανασφαλεις ατομα που παιζουν ενα μεγαλο θεατρο.

Χμμμμμ...ενδιαφερουσα παρατήρηση,αλλά δεν ξέρουμε από τίποτα έρευνες πιο πραγματικά είναι το προφίλ μιας πόρνης...μάλλον υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις και δεν μπαίνουν όλες στο ίδιο καζάνι...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Δυστυχως ειναι ολες σχεδον ιδιες και συνοδεύονται με οδηγιες χρησης

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ξερεις πως βλεπουν τους αντρες ? Οπως θα εβλεπες εσυ το κοκορετσι αν το ετρωγες 5 φορες την ημερα για 5 χρονια

Επισκέπτης
Ξερεις πως βλεπουν τους αντρες ? Οπως θα εβλεπες εσυ το κοκορετσι αν το ετρωγες 5 φορες την ημερα για 5 χρονια

Μπορεί,αλλά υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που γουστάρουν να πηδηχτούν όταν έρχεται κάποιος εμφανίσιμος..το τραβάει ο οργανισμός τους...πχ. ξέρω ότι υπάρχουν στριπτιτζούδες που αν σε γουστάρουν σε παίρνουν και τσάμπα !! !!

Επισκέπτης
Τέλος πάντων..πάω για ύπνο τώρα...όποιος ή οποια μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει μήνυμα απο'δω...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Ναι ειναι ετσι οπως το γραφει το αρθρο. Μονο παραλειψανε να γραψουν οτι οι ποιο απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχουν καλο προμηθευτη

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506

Stories

Νέο!