axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
γιαυτο λες να ψοφησαν τα ψαρια ?Α εκανε και μπανιο δλδ?? Επιτελουs
γιαυτο λες να ψοφησαν τα ψαρια ?Α εκανε και μπανιο δλδ?? Επιτελουs
καλησπερα παιδες..το πεος μου ειναι γυρω στα 16 με 17 εκατοστα αλλα εχω ενα θεμα με την στυση τωρα τελευταια..ενω παλια ηταν πετρα και χοντρος οταν καυλωνε τωρα εχει λεπτυνει και επισης δεν ειναι πια πετρα..για να μην αναφερω οτι πεσμενος ηταν καπου 12 ποντους και τωρα τον βλεπω καπως μικρο...τι φταιει και τι να κανω?
δοκιμασε κατι τετοιο
το μουλιασα το σωβρακο ανωμαλε αντρα!!!!!δοκιμασε κατι τετοιο
Παλι ρε?το μουλιασα το σωβρακο ανωμαλε αντρα!!!!!
Εδω δεν ειναι κανενας ειδικος επι αυτου ....
δεν καταλαβες,πεσμενη και εχυσα,μελατη που λενε...υγρασια βγηκεΠαλι ρε?
Θα σε ζηλευει ο αλλος που δεν του σηκώνεται!
εισαι σιγουρος;μηπως εζησες καμια ονειρωξει και δεν το πηρες χαμπαρι;δεν καταλαβες,πεσμενη και εχυσα,μελατη που λενε...υγρασια βγηκε
παιζει και αυτο...δεν ηταν ξεκαθαρα τα πραγματαεισαι σιγουρος;μηπως εζησες καμια ονειρωξει και δεν το πηρες χαμπαρι;
παιζει και αυτο...δεν ηταν ξεκαθαρα τα πραγματα
καλησπερα παιδες..το πεος μου ειναι γυρω στα 16 με 17 εκατοστα αλλα εχω ενα θεμα με την στυση τωρα τελευταια..ενω παλια ηταν πετρα και χοντρος οταν καυλωνε τωρα εχει λεπτυνει και επισης δεν ειναι πια πετρα..για να μην αναφερω οτι πεσμενος ηταν καπου 12 ποντους και τωρα τον βλεπω καπως μικρο...τι φταιει και τι να κανω?
και γιαουρτι ;)φαε μελι και καρυδια και σοκολατα κουβερτουρα.
κανε λιγο γυμναστικη και τραβα πολλες μαλακιες να γυμναστει.
μετα γαμα και κανα σφικτο μουνι η κολο και εισαι ενταξει.
και βασιλικο πολτο..!και γιαουρτι ;)
ταχινι και μελι θαυματουργο !και βασιλικο πολτο..!