Νέα

Πρόβλημα...όλες οι γνώμες καλές.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adolfos69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά εδώ και 2 μήνες τα έχω με μια ωραια κοπέλα, μου αρέσει πάρα πολύ έχω αισθήματα για αυτήν και την θέλω, στην ιδέα ότι θα την χάσω με ποιάνει ένας κόμπος στο στομάχι, και όταν μαλώνουμε στο τηλέφωνω και το κλείνουμε γίνομαι κομμάτια. Πιστεύω και το ξέρω ότι και αυτή με θέλει και μου το έχει δείξει με πολλούς διάφορους τρόπους.
Λοιπόν το πρόβλημα ξεκίνησε μετά απο ένα μήνα και κάτι σχέσης, μέχρι τότε τα κάναμε όλα εκτός από το σεξ, να προσθέσω ότι η κοπέλα είναι παρθένα και στις προηγούμενες σχέσεις της τα εκάνε όλα εκτός απο το σεξ. Μετά από ένα μήνα όπως είπα είμασταν μέσα στο αυτοκίνητο μου, πρώτα άρχισαν τα φιλάκια μετά βγάλαμε τα ρούχα μας, της έκανα γλυ**νι στη συνέχεια μου έκανε στοματικό και καύλωσα εκείνη την στιγμή κάναμε μια 3λεπτη συζήτηση και μου είπε πως θα με αφήσει να είμαι ο πρώτος, εγώ δεν είχα προφυλακτικά και αυτή μου έλεγε να προσέχεις και τέτοια, ενώ μιλούσαμε ο πού**ος μου έπεσε, έγινε κάτι σαν πλαδαρός, τις λέω πρέπει να μου τον σηκώσεις ξανά, η κοπέλα ενώ μου έκανε στοματικό ο πού**ος μου να παραμένει όπως ήταν είχε κάποιο μέγεθος αλλά δεν μου είχε γίνει κάγκελο. Τέλος πάντων το αφήσαμε εκεί, η κοπέλα ξενέρωσε αφανταστα και εγώ την επόμενη μέρα είμουν χάλια.
Πριν από λίγες μέρες την έφερα στο σπίτι μου ατμόσφαιρα, χαμηλός φωτισμός, μουσική και τα λοιπα...Άρχισα να τις κάνω γλυ****νι μετά μου έκανε στοματικό, γιατί χωρίς πίπα δεν μου σηκωνότανε με τίποτα, τέλος πάντων μόλις μου γίνεται κάγκελο ξαπλώνει και ανοίγει τα πόδια της ανεβαίνω από πάνω της και βλέπω ότι ο που**ος μου έχει επιστρέψει σε εκείνη την πλαδαρή μορφή, και μου λέει ε όχι και δευτερη φορά, έφτασε σε σημείο να μου πει ό τι έχω και πρόβλημα..
Να πω ότι είμαι 20 χρονών και η στύση μου είναι μια χαρά το πουλί μου καυλωμένο είναι γύρω στα 19-20cm, η πρώτη μου φορά ήταν μόλις τελείωσα το λύκειο και έχω πάει με 3 γυναίκες μέχρι τώρα. Να πω επισής ότι είχα πάει παλαιότερα και σε μπουρδέλο..Τι να κάνω ρε παιδιά έχω τρελαθεί αν ξαναγίνει και τρίτη φορά αυτο θα τα  ισοπεδώσει όλα..Να προσθέσω ότι είμαι ψυλός εμφανίσιμος με ωραίο σώμα, τέτοια προβλήματα έγώ δεν είχα..Στο σπίτι όταν κάθομαι βλέπω να έχω τρελές καύλες γιατί όταν είμαι με την κοπέλα μου δεν συμβαίνει αυτό?

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Γεια σας παιδιά εδώ και 2 μήνες τα έχω με μια ωραια κοπέλα, μου αρέσει πάρα πολύ έχω αισθήματα για αυτήν και την θέλω, στην ιδέα ότι θα την χάσω με ποιάνει ένας κόμπος στο στομάχι, και όταν μαλώνουμε στο τηλέφωνω και το κλείνουμε γίνομαι κομμάτια. Πιστεύω και το ξέρω ότι και αυτή με θέλει και μου το έχει δείξει με πολλούς διάφορους τρόπους.
Λοιπόν το πρόβλημα ξεκίνησε μετά απο ένα μήνα και κάτι σχέσης, μέχρι τότε τα κάναμε όλα εκτός από το σεξ, να προσθέσω ότι η κοπέλα είναι παρθένα και στις προηγούμενες σχέσεις της τα εκάνε όλα εκτός απο το σεξ. Μετά από ένα μήνα όπως είπα είμασταν μέσα στο αυτοκίνητο μου, πρώτα άρχισαν τα φιλάκια μετά βγάλαμε τα ρούχα μας, της έκανα γλυ**νι στη συνέχεια μου έκανε στοματικό και καύλωσα εκείνη την στιγμή κάναμε μια 3λεπτη συζήτηση και μου είπε πως θα με αφήσει να είμαι ο πρώτος, εγώ δεν είχα προφυλακτικά και αυτή μου έλεγε να προσέχεις και τέτοια, ενώ μιλούσαμε ο πού**ος μου έπεσε, έγινε κάτι σαν πλαδαρός, τις λέω πρέπει να μου τον σηκώσεις ξανά, η κοπέλα ενώ μου έκανε στοματικό ο πού**ος μου να παραμένει όπως ήταν είχε κάποιο μέγεθος αλλά δεν μου είχε γίνει κάγκελο. Τέλος πάντων το αφήσαμε εκεί, η κοπέλα ξενέρωσε αφανταστα και εγώ την επόμενη μέρα είμουν χάλια.
Πριν από λίγες μέρες την έφερα στο σπίτι μου ατμόσφαιρα, χαμηλός φωτισμός, μουσική και τα λοιπα...Άρχισα να τις κάνω γλυ****νι μετά μου έκανε στοματικό, γιατί χωρίς πίπα δεν μου σηκωνότανε με τίποτα, τέλος πάντων μόλις μου γίνεται κάγκελο ξαπλώνει και ανοίγει τα πόδια της ανεβαίνω από πάνω της και βλέπω ότι ο που**ος μου έχει επιστρέψει σε εκείνη την πλαδαρή μορφή, και μου λέει ε όχι και δευτερη φορά, έφτασε σε σημείο να μου πει ό τι έχω και πρόβλημα..
Να πω ότι είμαι 20 χρονών και η στύση μου είναι μια χαρά το πουλί μου καυλωμένο είναι γύρω στα 19-20cm, η πρώτη μου φορά ήταν μόλις τελείωσα το λύκειο και έχω πάει με 3 γυναίκες μέχρι τώρα. Να πω επισής ότι είχα πάει παλαιότερα και σε μπουρδέλο..Τι να κάνω ρε παιδιά έχω τρελαθεί αν ξαναγίνει και τρίτη φορά αυτο θα τα  ισοπεδώσει όλα..Να προσθέσω ότι είμαι ψυλός εμφανίσιμος με ωραίο σώμα, τέτοια προβλήματα έγώ δεν είχα..Στο σπίτι όταν κάθομαι βλέπω να έχω τρελές καύλες γιατί όταν είμαι με την κοπέλα μου δεν συμβαίνει αυτό?

λυση υπαρχει φιλε.....

απλα ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ με αυτην .........γαμα αλλη........... :grin: :grin: :grin: :grin:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις άγχος να την ικανοποιήσεις και απο το πολύ άγχος σου πέφτει. Απλά σκέψου (για να σου φύγει το τρακ) ότι και να κάνεις αμα σε γουστάρει θα της αρέσει.Εκτός απο την πρώτη φορά βέβαια που θα πονέσει(λίγο). Έτσι και αλλιώς παρθένα είναι δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Μην έχεις αγωνία φίλε, το σέξ είναι για την ευχαριστησή μας.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
φιλε μου και συ ουσιαστικα παρθενος εισαι αφου εχεις παει με κοπελα ελαχιστες φορες,ειναι λογικο να χεις λιγο αγχος,πες το στην κοπελα σου και χαλαρωσε,αν σε θελει θα το καταλαβει,προβλημα στυσης δεν εχεις αφου πριν τη πραξη η'οταν εισαι μονος σου σου σηκωνεται κανονικα

OP
OP
adolfos69

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
Να προσθέσω ότι εγώ δεν είχα ούτε μία σοβαρή σχέση μέχρι τώρα, αυτήν είναι η πρώτη μου σοβαρή σχέση..Δεν μπορώ να την αφήσω μου αρέσει πολύ, μου αρέσει που βγαίνουμε μαζί το βράδυ που κάνουμε βόλτες που μιλάμε στο τηλέφωνο,που πηγαίνω την πέρνω από το σπίτι της, δεν θέλω να την χάσω.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Να προσθέσω ότι εγώ δεν είχα ούτε μία σοβαρή σχέση μέχρι τώρα, αυτήν είναι η πρώτη μου σοβαρή σχέση..Δεν μπορώ να την αφήσω μου αρέσει πολύ, μου αρέσει που βγαίνουμε μαζί το βράδυ που κάνουμε βόλτες που μιλάμε στο τηλέφωνο,που πηγαίνω την πέρνω από το σπίτι της, δεν θέλω να την χάσω.

φίλε, όλα εδώ  :uglystupid: μέσα είναι. έχει δίκιο ο lolo. στη σκέψη ότι πρέπει να την ικανοποιήσεις, μάλλον αγχώνεσαι. χαλάρωσε και μη σκέφτεσαι. για γαμήσι πρόκειται κι όχι για πυρηνική φυσική

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
το καταλαβαμε φιλε οτι εισαι απειρος,μπρικια κολαμε ,τι τα χουμε τα γαλονια,σε ολους συμβαινει στην αρχη,μπορει να χρειαστει να πας τρεις και τεσσερις φορες συνεχεια με την κοπελα για να παρεις μπροστα,ετσι συμβαινει στην αρχη της σεξουαλικης ζωης με τους περισσοτερους,απο αυτα που μου λες δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας,συνεχισε και αν θες πες το και στη κοπελα οτι ειναι η πρωτη σου σοβαρη σχεση,δεν τρεχει τιποτα

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μην την αφησεις αν δεν εισαι ετοιμος αλλα λαβε σοβαρα υποψιν και τις χοντραδες που σου πεταξε,κατα τη γνωμη μου δεν ειναι καλο δειγμα χαρακτηρα αυτο και προς θεου μη βαλεις κανενα κολλημα στο κεφαλι σου και καμια εμμονη ιδεα δεν υπαρχει κανενας λογος,εγω νομιζω φταιει αυτη κι οχι εσυ

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ακου λέει δεν θέλω να την χάσω....και είναι μόνο 20 χρονών.....Ήμαρτον ρε απο τα 20 εχουν τα παιδια ψωλοσκοτούρες!!!!
Ρε πήδα να τελειώνουμε!! Σε έπιασαν οι συναισθηματισμοί απο τώρα!!!Στα 30 τί θα κάνεις, θα αυτοκτονήσεις αμα δεν σου σηκώθεί μια φορά, π.χ. λόγω κούρασης??
Μόρτες χαλαρα!!!!!!

KeyserSoze31

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έχεις ήδη μπει σε Beta male mode... τρελό supplication... ξέχασε την

Εχεις ONEITIS ......

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Φιλε ασχετο με το προβλημα σου,αλλα για να μην απογοητευτεις στην πορεια οφειλω να στο πω

Μεγαλη συμβουλη.Κοιτα μην κολλησεις.Τιποτα αλλο.Και εξηγουμαι.

Η γκομενα σου εχει ενα μεγαλο ελαττωμα.Ειναι ωραια ΚΑΙ ταυτοχρονα παρθενα.Να ξερεις οτι αργα η γρηγορα, θα ανακαλυψει τη δυναμη του μουνιου της.Ηδη παω στοιχημα οτι θα την μπανιζουν αρκετοι,οποτε να ξερεις οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα στην πρωτη ευκαιρια να το σκασει με τον πρωτο λετσο.Οι πιθανοτητες να γινει αυτο ευξανονται εκθετικα αν η νεαρα ειναι πολυ μικρη,δηλαδη 18-22 χρονω, οπου θα νιωθει την αναγκη να αποκτησει κι αλλες παραστασεις και εμπειριες. Λυπαμαι που σε στεναχωρω, αλλα απο πικρη εμπειρια στο λεω:Μην κολλησεις.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Απλά το σκέφτεσαι πολύ.
Συγκεντρώσου στο ταίρι σου, και αφιέρωσε τη σκέψη σου στο πως να την καυλώσεις άσχημα, και πως να τη κάνεις να λιώσει στο γαμήσι σου. Το κάτω κεφάλι θα λειτουργήσει αυτόματα, και μόλις της τον ακουμπήσεις, θα καείτε και τα δυο σας.... Κι όποιος αντέξει!!!

υγ: Και καμια μπυρίτσα θα σε βοηθησει, αρκει να μη σε πιασει κατουρημα!!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Φιλε ασχετο με το προβλημα σου,αλλα για να μην απογοητευτεις στην πορεια οφειλω να στο πω

Η γκομενα σου εχει ενα μεγαλο ελαττωμα.Ειναι ωραια ΚΑΙ ταυτοχρονα παρθενα.Να ξερεις οτι αργα η γρηγορα, θα ανακαλυψει τη δυναμη του μουνιου της.Ηδη παω στοιχημα οτι θα την μπανιζουν αρκετοι,οποτε να ξερεις οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα στην πρωτη ευκαιρια να το σκασει με τον πρωτο λετσο.Οι πιθανοτητες να γινει αυτο ευξανονται εκθετικα αν η νεαρα ειναι πολυ μικρη,δηλαδη 18-22 χρονω, οπου θα νιωθει την αναγκη να αποκτησει κι αλλες παραστασεις και εμπειριες. Λυπαμαι που σε στεναχωρω, αλλα απο πικρη εμπειρια στο λεω:Μην κολλησεις.

καλά στα λέει ο silver. Άκου παρθένα αλλά έχει και άποψη με τις δύο φορές που δεν μπόρεσες και μάλιστα έδειξε και θυμό!
Δηλαδή τι σημαίνει αυτό; Έχει λυσσάξει για πούτσο και δεν μπορεί να περιμένει; Αν ναι... τα συμπεράσματα οδηγούν στο προηγούμενο ποστ που παραθέτω.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε αν χωρίσεις ένα θα σου πω. ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
adolfos69

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
Με έχει φάει το κωλο άγχος όλη μέρα σήμερα αυτό σκέφτομαι μήπως δεν γίνει και την τρίτη φορά..Σήμερα στο τηλέφωνο που μιλήσαμε την ρώτησα αν την ξενέρωσα και μου λέει ε λίγο..μα καλά 2 φορές ρε δημήτρη, μου λέει να πάω σε γιατρό φυσικά το είπε για πλάκα αυτό αλλά εμένα με πείραξε. Της έχω πει ότι είναι η πρώτη μου σοβάρη σχέση που κάνω και ότι πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το περιστατικό..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Με έχει φάει το κωλο άγχος όλη μέρα σήμερα αυτό σκέφτομαι μήπως δεν γίνει και την τρίτη φορά..Σήμερα στο τηλέφωνο που μιλήσαμε την ρώτησα αν την ξενέρωσα και μου λέει ε λίγο..μα καλά 2 φορές ρε δημήτρη, μου λέει να πάω σε γιατρό φυσικά το είπε για πλάκα αυτό αλλά εμένα με πείραξε. Της έχω πει ότι είναι η πρώτη μου σοβάρη σχέση που κάνω και ότι πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το περιστατικό..

Είσαι μικρός, υποθέτω, αλλά η αντιμετώπιση της κοπέλας δείχνει ότι δε σε σκέφτεται καθόλου σοβαρά.

OP
OP
adolfos69

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0

Όντως της κολλάνε πολλοί και έχει ρίξει πολλά άκυρα μέχρι τώρα για μένα, και μου έχει δείξει και τα άτομα της κολλήσανε..Και εγω όμως μια χαρά παλικάρι είμαι, μια χαρά εμφανίσιμος,οι φίλες της με κοιτάζουν από πάνω ως κάτω, μία φίλη της της είχε πει συγκεκριμένα που τον βρήκες αυτόν τον παίδαρο..Είμαι Φοιτητης κιόλας, με δικό μου αμάξι, με σπίτι, μια χαρά της πέφτω..απλά αυτά τα 2 τα περιστατικά μου έχουν ρίξει την αυτοπεποίθηση..

OP
OP
adolfos69

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
αχ0χαχα0αχ!!!

Όντως αν χωρίσω χωρίς να την πηδήξω την γάμησα, και μόνο στην ιδέα τρελαίνομαι..Μετα θα είμαι τελειωμένος, ένα 0, καμμένο χαρτί πως το λένε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom