Νέα

Πρόβλημα...όλες οι γνώμες καλές.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adolfos69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αδελφέ αν η ιστορία σου είναι αληθινή, τότε σούχει γαμήσει την ψυχολογία η συγκεκριμένη κοπέλα. Παρθένα - παρθένα μεν (αν δεν λέει ψέματα) αλλά ο διάβολος είναι μέσα της και ξέρει πώς να γαμάει την ψυχολογία ενός άντρα, να τον κάνει να νοιώθει μειονεκτικά και να το απολαμβάνει κιόλας αυτό!

Επειγόντως φιλαράκι πάρε το πάνω χέρι! Σκάστης και κάνα σκαμπιλάκι (όχι βαρύ), ρίχτη της και κάνα μπινελίκι, νοιώσε άντρας ρε μεγάλε και μετά μάμησε τηνα όποτε έχεις ταύλες εσύ και γουστάρεις εσύ, με τον τρόπο που γουστάρεις εσύ - όχι επειδή και καλά πρέπει να το κάνεις μαζί της και να περάσεις και επιτροπή μετά από τον Ιάσωνα  Τριανταφυλλίδη, αν είσαι αρκετά καλός ή όχι (που είσαι και δεν χρειάζεσαι επιβεβαίωση, πίστεψε με)! Φτιάξε το "ΕΓΩ" σου πρώτα με τη συγκεκριμένη γυναίκα (στόχει τσαλακώσει) και να δεις τι τρελά μαμήσια θα της ρίχνεις μετά. Διαφορετικά θα σου πάει να μαμηθεί με κάνα τσόγλανο, που ούτε θα τη σέβεται ούτε θα την αγαπάει. Απλά θα έχει πιο ισχυρό "Εγώ" από το δικό σου και θα τη μαμήσει όπως ταυλώνει αυτός, όχι με τους όρους που θα του βάλει η κοπέλα (άσε που σε τέτοιους τσόγλανους η δικιά σου μάλλον θα είναι κότα)! Πάνω της αγοράκλα μου!

Zourlaris81

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Όντως της κολλάνε πολλοί και έχει ρίξει πολλά άκυρα μέχρι τώρα για μένα, και μου έχει δείξει και τα άτομα της κολλήσανε..Και εγω όμως μια χαρά παλικάρι είμαι, μια χαρά εμφανίσιμος,οι φίλες της με κοιτάζουν από πάνω ως κάτω, μία φίλη της της είχε πει συγκεκριμένα που τον βρήκες αυτόν τον παίδαρο..Είμαι Φοιτητης κιόλας, με δικό μου αμάξι, με σπίτι, μια χαρά της πέφτω..απλά αυτά τα 2 τα περιστατικά μου έχουν ρίξει την αυτοπεποίθηση..

Φιλε μου δε θελω να σε απογοητευσω ,αλλα ξερεις ποσες πιτσιρικες ξερω που πανε με τις πιο ακυρες γκομενικες περιπτωσεις. Καταλαβε το οτι ολα αυτα ειναι λαχειο καθαρα. Μπορει αν ταιριαξετε ,μποριε και οχι...

Επι του προκειμενου τωρα ,το θεμα σου ειναι καθαρα ψυχολογικο. Ξεχασε το και μη το σκεφτεσαι. Αν παλι δε νιωθεις να σε βοηθαει αυτο ,παρε 15 ευρω και τραβα στην Κολωνου (δε χρειαζεται να ξοδεψεις παραπανω για να δεις αν μπορεις να γαμησεις και ασε που με τα μπαζα που θα δεις εκει θα σου φανει ακομα πιο μουναρος η δικια σου)

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Να σου δωσω αλλη μια συμβουλη

Οπως ειπε και προλαλησας το προβλημα σου ειναι καθαρα ψυχολογικο,και αυτο συμπεραινεται ευκολα με εις ατοπον απαγωγη.Αφου σου σηκωνεται οταν εισαι μονος σου, δεν ειναι οργανικο.

Αυτο που σε φοβιζει υποσυνειδητα, ειναι οτι θα σου ξανασυμβει και θα τη χασεις.Μην απογοητευεσαι.Δεν εισαι ο πρωτος που ειναι intimidated απο γκομενα, και δε θα εισαι ο τελευταιος.Μια παρομοια φαση ειχα περασει και εγω με μια Γαλλιδα η οποια ηταν πλυ πιο εμπειρη απο μενα, σε σημειο που με κολωσε απιστευτα και...δε θελει και πολυ....

Αυτο που πρεπει να σε διακατεχει οταν της τον σφυρας ειναι αγνοια κινδυνου.Αν δεν εχεις προβλημα με το ποτο,εννοωντας οτι δεν επηρεαζει το αλκοολ τη στυση σου,πιες 4 ουισκακια,ισα ισα να κανεις κεφαλι(μην οδηγησεις προς θεου).Μετα φιλε θα ριξεις ενα μαμησι που θα ξεχασει τ ονομα της...

OP
OP
adolfos69

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
palios pounai alios μπράβο ρε φίλε μου ανέβασες την ψυχολογία με αυτά που έγραψες, έτσι πρέπει γαμώ όλα είναι στο γαμημένο το μυαλό μου. όσο για την ιστορία είναι 100% αληθινή έχω φτάσει σε σημείο να μιλάω μόνος μου και να λέω γιατί ρε θεέ μου το κάνεις αυτο γιατί?
 Τώρα zourlaris81 ΔΕΝ μπορώ να το ξεχάσω δεν μπορώ να μην το σκέφτομαι..όλη την μέρα αυτά τα 2 περιστατικά γυρίζουν στο μυαλό μου,κάθομαι μόνος και προσπαθώ να μπω στο μυαλό της να δω τι σκέφτεται μετά από αυτό..

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ακου λέει δεν θέλω να την χάσω....και είναι μόνο 20 χρονών.....Ήμαρτον ρε απο τα 20 εχουν τα παιδια ψωλοσκοτούρες!!!!
Ρε πήδα να τελειώνουμε!! Σε έπιασαν οι συναισθηματισμοί απο τώρα!!!Στα 30 τί θα κάνεις, θα αυτοκτονήσεις αμα δεν σου σηκώθεί μια φορά, π.χ. λόγω κούρασης??
Μόρτες χαλαρα!!!!!!

Στα 30 δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου σηκωθεί.
Τις βλέπεις όλες σαν πουτάνες γιατί ξέρεις ότι είναι πουτάνες. Άρα συναισθηματισμοί και άγχος επιβεβαίωσης δεν πρόκειται να κάμψουν το ένστικτο του βιαστή που έχεις μέσα σου, και να σου πέσει για ψυχολογικούς λόγους αποκλείεται. Αυτά μέχρι τα 20 τα παθαίνουμε.

Βασικά πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψεις στο μυαλό σου το δίπολο κυριαρχίας-υποταγής που υποβόσκει λίγο-πολύ σε κάθε ερωτική επαφή. Αν τη στιγμή που πας να το κάνεις μαζί της σκέφτεσαι ότι είναι το γλυκό σου κοριτσάκι που υπεραγαπάς και δεν πρέπει να το χάσεις και πρέπει να το ικανοποιήσεις οπωσδήποτε, το πουλί σου θα βαρεθεί και θα πάει βόλτα. Αν αντιθέτως σκεφτείς ότι είναι ένα θηλυκό για ξέσκισμα, τότε το πουλί σου θα έρθει στη γιορτή.

Καλό το συναίσθημα, καλός και ο ρομαντισμός, αλλά και τα ένστικτα απαιτούν να τα σεβόμαστε.

Τί κυνικός που είμαι ο πούστης. Όλα τα ισοπεδώνω.

ΥΣ: Παλιός που είσαι αλλιώς, έχεις δίκαιο σε αυτά που είπες.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
βρε ηρεμησε
ολα αγχος ειναι
κ τωρα αμα η κοπελια ειπε 2 βλακειες κ αυτη μικρη κ χαζη ειναι
γκιβ χερ ε μπρεηκ
κ γκιβ κ του εαυτου σου
κ μην τα σκεφτεσαι κ να τ αναλυεις τοσο τα πραγματα την επομενη φορα

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Διαγραφή προηγούμενου off-topic post.
Με συγχωρείτε για την ενόχληση.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
μεγαλε εισαι μια χαρα!!δεν εχεις τπτ!απλα λιγο αγχος!θα σου παρει 2-3 φορες αλλα μετα θα γ@μας συνεχεια!τυχαινει καποιες φορες ενω δεν αισθανεσαι το αγχος αυτο να ειναι υποσυνειδητο και να σε επηρεαζει.μονο του θα βγει,και θα δεις οτι μονος σου θα καταλαβεις οτι δεν ηταν τπτ.οποτε ηρεμια,μην τρελαινεσαι με τη γκομενα!λεει για σενα για να καλυψει τα δικα της!και αυτη στην ιδια μοιρα με σενα ειναι και χειροτερη ως "παρθενα".

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αν δεν της άρεσες δεν θα σου καθόταν. Μην φοβάσαι δεν σου κάνει χάρη. Πήγαινε χαλαρός.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Attention please !  Major «off-topic» post here !

Bite βλέπω ότι περνάς κρίση ταυτότητας μετά την αλλαγή του παλιού σου αβαντάρ.
Ελπίζω να την ξεπεράσεις γρήγορα γλυκιά μου διότι σε θέλουμε ακμαία και δυναμική.

Αυτό το τελευταίο με τη κοπέλα στη φυσική της στάση (στα τέσσερα δηλαδή) μου αρέσει ιδιαίτερα.
Δείχνει μία κοπέλα έτοιμη να τον πάρει, γονατισμένη και σκυμμένη, τελείως υποταγμένη, και έτοιμη να ικανοποιήσει τον … αφέντη της.

Λίγο με προβληματίζουν οι γόβες που φοράει, είναι το μόνο από τα ενδύματα που δεν θέλει να αποχωριστεί (η κυλόττα είναι διακοσμητική δεν καθιστά καμία άμυνα). Δεν είναι τυχαίο, οι γόβες είναι το πιο κλασικό φετιχιστικό αντικείμενο, συμβολίζουν το «πέος» της κοπέλας. Με τις γόβες η κοπέλα νιώθει πιο δυναμική, πιο ήρεμη, λιγότερο παραδομένη. Το πρώτο πράγμα που θα της έκανα θα ήταν να της έβγαζα τις γόβες. Οι σφυγμοί της θα ανέβαιναν κατά 10 με 20 το λεπτό μόνο από αυτό. Μετά όλα τα’ άλλα …
ολα αυτα ? :o

να τ αφησω τοτε... (χωρις να σχολιασω τη "φυσικη θεση της γυναικας" :rolleyes: ) "*P

+1 στο μενις κ στον πολεμιστα

Επισκέπτης
Καταρχη να πω οτι συμφωνω με Nearxos και Manalishi. Και συμπληρωνω....Tο καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να γαμας οποτε γουσταρεις εσυ. Οποτε το εχεις εσυ αναγκη. Ολοι μας οταν ειμαστε νεοι, τρωμε κοληματα με το μεγεθος της πουτσας μας, αν θα μας σηκωθει ή μηπως μας πεσει και ξεφτιλιστουμε, αν θα ικανοποιησουμε την γκομενα και αλλες μαλακιες που με τα χρονια τις ξεπερναμε. Τα ζορια που τραβας εσυ τωρα τα εχω περασει και εγω στα 23 οταν γαμουσα ενα θεομουνο και πιστευα οτι μου "επεφτε πολυ" γιατι τη γουσταραν ολοι στην παρεα και πολλοι ακομα. Και πιστευω οτι θα τα εχουν περασει κι αλλοι.
Χαλαρωσε και απολαυσε αυτο που εχεις διπλα σου. Μια σχεση δεν ειναι μονο "πηδημα". Κι αν η γκομενα σε γουσταρει πραγματικα θα το ξεπερασετε μαζι το υποτηθεμενο προβλημα που αντιμετωπιζεις. Αν σου την κανει και παλι δεν τρεχει τιποτα.........απο γυναικες ειναι γεματος ο τοπος.

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Παραέχει κάνει "πολλά" και μαζί σου και με άλλους, και παραγνωρίζει την τέχνη του "γαμείν την ψυχολογία" για να είναι παρθένα...

Κάντης κανένα χουνέρι όπως λένε και οι συναγωνιστές! Π.χ. την ώρα του "πνευστού" άσε τον εαυτούλη σου χαλαρό και μην αγχώνεσαι για το κυρίως γεύμα, δώστα της στον ουρανίσκο "κατά λάθος" να σπάσει ο τσαμπουκάς, και μετά συνεχίζεις στο ψητό...

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Παραέχει κάνει "πολλά" και μαζί σου και με άλλους, και παραγνωρίζει την τέχνη του "γαμείν την ψυχολογία" για να είναι παρθένα...

Κάντης κανένα χουνέρι όπως λένε και οι συναγωνιστές! Π.χ. την ώρα του "πνευστού" άσε τον εαυτούλη σου χαλαρό και μην αγχώνεσαι για το κυρίως γεύμα, δώστα της στον ουρανίσκο "κατά λάθος" να σπάσει ο τσαμπουκάς, και μετά συνεχίζεις στο ψητό...

η ωρα του "πνευστου" ειναι μετα το δειπνο??χαχα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Αδόλφε, ΔΕ ΔΙΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! :)

Ούτε αυτή φυσικά. :)

Το άγχος σε μια σχέση είναι κάτι που μεταφέρεται εύκολα (αν είναι "κοντά" ο ένας στον άλλο). Πάει , έρχεται, ξαναπάει, ξανάρχεται....

Χαλαρώστε και οι 2 και "θάρθει" από μόνο του. ;)

ΜΙΑ ΧΑΡΑ! :sunglasses:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Φιλε λυπαμαι που θα σε απογοητευσω σε αντιθεση με ολους εδω, αλλα εχεις πολυυυ ψωμι ακομα στην ανηφορα -ετσι οπως εχουν κανει αρκετους οι οικογενειες τους- προς τον ανδρισμο, προς το παρον εισαι
ενας απλος μαλακας, κατι που δεν ειναι κακο να παραδεχτεις! Καταλαβε το, χωνεψε το και κανε το επομενο βημα!
Αποδεξου οτι η γκομενα σου μπορει να ξεπαρθενιαστει με εναν κοντο, αφραγκο,με πιο μικρο πουλι αποσενα, χωρις αμαξι, μονο και μονο επειδη ο αλλος ειναι πιο αντρας..

ΔΗλαδη? Δεν θα τη ρωτησει αν θελει να ξεπαρθενιαστει,θα την πλανεψει ,θα τον χωσει, θα την παραμυθιασει και μετα η θα την φτυσει αναγκαζοντας τη να τον θελει για το υπολοιπο της ζωης της, η θα κολλησει σαν εσενα το μαλακα,και θα παθει καμια γαστριτιδα απο το πολυ αγχος και θα χασει και την ανδρικη του αξιοπρεπεια. ΚΑτι που ακομα δεν εχεις,αλλα μπορεις να αποκτησεις!!

Το να ρωτας συμβουλες σε αυτο το site ,σημαινει οτι δεν ξερεις που πανε τα 4 στη ζωη. Τι θα κανεις, θα εφραμοσεις τις συμβουλες που δινουν αλλοι ? Και αν δεν πανε καλα τα πραγματα?(Που δεν θα πανε),θα κατηγορησεις μεσα σου τους συμβουλατορες επειδη οπως παντα ποτε δεν φταιμε εμεις?
Ρε φιλαρακι,απλοποιησε τα, κανε αυτο που εσυ νομιζεις σωστο.. (σου ευχομαι να μην σου βγει σωστο) ,για να πονεσεις και να αναγεννηθεις μεσα απο τις σταχτες σου. Να βγεις χαλυβδυνος και οχι "φτερου" !

Και τι τη ρωτησες αν ξενερωσε ?
Τι ειναι αυτη που θα την ρωτησεις αν ξενερωσε ? Ενα μηδεν ειναι.
Ρε φιλαρακι δεχεσαι να προσβαλλει ο οποιοσδηποτε το "ειναι"σου ?
Μηπως λες οτι εχει και δικιο μεσα σου, ?

Φιλε το πουλακι σου δεν σου σηκωνεται επειδη προφανως εχεις καταπνιξει τον ανδρα που ειναι μεσα σου, και ασχολεισαι περισσοτερο με συναισθηματα ,εξωτερικη εμφανιση και λοιπες γυναικειες μαλακιες,οπως τα περισσοτερα πιτσιρικια στην ηλικια σου, ο πουτσος σου ξενερωνει και οχι η γκομενα.
Η γκομενα οσο δεν τη γαμας τοσο νομιζει οτι δεν ειναι επιθυμητη(πραγμα που το νομιζεις εσυ για τον εαυτο σου),την τρελαινεις και τοσο θα προσπαθει να σε βγαλει Ι5 για να ριξει το φταιξιμο σε σενα !

Δεν σε ξερω,αλλα ντρεπομαι για λογαριασμο σου, και που τα λες ετσι , και λυπαμαι που το ανδρικο φυλλο δεν εχει την υποστηριξη που θα επρεπε απο το περιβαλλον του.

Σου ευχομαι να πονεσεις πολυ...... και μετα να σηκωθεις στα ποδια σου.
Διεγραψε τα ολα απο εδω και προχωρα.

Εισαι ενα ναυαγιο αυτη τη στιγμη

GiveItToMe

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου ξέχνα τα .com και πήγαινε σε ένα κανονικό να σου ανέβει η ψυχολογία και να σου φύγουν οι αμφιβολίες.
Επειγόντως! γιατί κάθε φορά που θα την παίρνεις τηλέφωνο θα πέεεφτεις κι άλλο.

Και σταμάτα να τη ρωτάς αν ξενέρωσε και να απολογείσαι.  :uglystupid:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Pink Floyd αν και είσαι πολύ σκληρός με το παιδί στα περισσότερα έχεις δίκιο ρε μάγκα. Απλά, εγώ προσπάθησα να του ανεβάσω λίγο την ψυχολογία, όχι να τον γκρεμοτσακίσω πρώτα για να "αναστηθεί" μετά. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να πεθάνουμε για να ξαναγεννηθούμε, λίγο ενδιαφέρον και αγάπη χρειαζόμαστε για να πάρουμε μπρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom