Νέα

Πρόβλημα...όλες οι γνώμες καλές.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adolfos69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....πολλες φορες παθαινω το ιδιο με σενα.για να καυλωσω πρεπει να σκεφτομαι οτι η γκομενα ειναι πουτανα!τοτε μου ερχεται φανταστικη καυλα!αν ειναι παρθενα η καλο κοριτσι μου φευγει καθε επυθημια!γενικα της παρθενες της διωχνω!σημερα ειχε ερθει η Κορεατισσα μου που παλια μεναμε μαζι και ξερει πως μου αρεσει!καυλωνω οταν νιωθω σαν πελατης της!ενω ειμαι γκομενος της της λεω ποσο μου αρεσει να ειμαι ο πελατης σου!με τη δε γιδα μου(γυναικα μου)για να τη γαμισω κανουμε το εξης ερωτικο παιχνιδι.ξαπλωνω στο κρεβατι και περιμενω μπαινει στο δωματιο καπνιζοντας με τακουνια και μου μιλαει(μιλαει Ελληνικα με προφορα και με καυλωνει)μου παιρνει τσιμουκακι τη γαμαω στα γρηγορα και φευγει!σα να ειμαι στη Φυλης γλυτωνω και το 20αρικο!εγω ετσι ελυσα το προβλημα που ειχα και μπορω να σου πω οτι το εχω.φιλε μου βρες κατι που να σε καυλωνει!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
με τη δε γιδα μου(γυναικα μου)για να τη γαμισω κανουμε το εξης ερωτικο παιχνιδι.ξαπλωνω στο κρεβατι και περιμενω μπαινει στο δωματιο καπνιζοντας με τακουνια και μου μιλαει(μιλαει Ελληνικα με προφορα και με καυλωνει)μου παιρνει τσιμουκακι τη γαμαω στα γρηγορα και φευγει!σα να ειμαι στη Φυλης γλυτωνω και το 20αρικο!
αλλο ενα βραδυ που ΄΄τα σπας΄΄Δημητρακη :think: :headbang2: :headbang2:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
με τη δε γιδα μου(γυναικα μου)για να τη γαμισω κανουμε το εξης ερωτικο παιχνιδι.ξαπλωνω στο κρεβατι και περιμενω μπαινει στο δωματιο καπνιζοντας με τακουνια και μου μιλαει(μιλαει Ελληνικα με προφορα και με καυλωνει)μου παιρνει τσιμουκακι τη γαμαω στα γρηγορα και φευγει!σα να ειμαι στη Φυλης γλυτωνω και το 20αρικο!εγω ετσι ελυσα το προβλημα που ειχα και μπορω να σου πω οτι το εχω.φιλε μου βρες κατι που να σε καυλωνει!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν κάνεις τέτοια σκηνικά με τη γυναίκα σου, δε μπορώ να φανταστώ τι θα έχεις κάνει με άλλες!!!! :2funny: :2funny:

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
σημερα ειχε ερθει η Κορεατισσα μου που παλια μεναμε

http://[URL unfurl="true"]www.thrashmageddon.com/forum/style_emoticons/emo/heat.gif[/img[/URL]]

Τωρα και Κορεατισα?Απορω που μαζευτικαν τοσες γυναικες απ'ολη την υφυλιο στην Ρωσια και δεν εχεις αφησει ουτε πουπουλο ορθιο.Ασε να γαμησει και κανας Ρωσος υπογενητικοτητα εχουν κι αυτοι...

[img]http://[URL unfurl="true"]www.thrashmageddon.com/forum/style_emoticons/emo/agree.gif[/img[/URL]]

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν κάνεις τέτοια σκηνικά με τη γυναίκα σου, δε μπορώ να φανταστώ τι θα έχεις κάνει με άλλες!!!! :2funny: :2funny:
χεσιματα,ουρολαγνειες τα εχει γραψει.
Και το πιο cult απ`ολα:

Πηδηξε την κατσικα του !

Το ατομο δεν παιζεται!

ΥΓ Αρτεμης Ματσας εγινα αλλα τα θελει ο λωκος σου δημητρακη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τωρα ειμαι 34 και εχω τρομερη εμπειρια και οταν μιλαω με μια γκομενα και βγω 2-3 φορες βλεπω αν θα με καυλωσει η οχι!Π.Χ.ητανε στο Νοβγκοροντ μια κοπελιτσα 18-19 κοντουλα ξανθουλα πολυ καυλιαρα!(ειχε παει 6 μηνες και δουλευε σε μπουρδελακι στη Σρι Λανκα)!ε, δεν μπορουσα να τη γαμισω!οταν γνωριστικαμε και συζηταγαμε μου ειπε:ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΓΛΥΦΟΥΝΕ!μου εφυγε η καυλα!συναντιομαστε αλλα ποτε δεν την γαμισα!γι αυτο οτι ειμαι δυσκολος και δεν της γαμαω ολες με σεβονται πολλες γκομενες!--Π.Χ.αυτη στη Φωτο ειναι η Ξενια απο το Νοβγκοροντ.ολοι λενε οτι ειναι γκομεναρα.εχει βυζι θα ελεγα νουμερο 2-3.ειναι 170  υψος.ειναι πολυ φτηνιαρα και εχει κακο γουστο στο ντυσιμο.πολυ βλαχαδερη!ε μεχρι και γυμνοι μπανιο καναμε δεν ηθελα να τη γαμισω.ακομα με ξυνηγαει οταν παω εκει σπαει τα τηλεφωνα!ισως επειδη ειχα γκομενα τη φυλη της.μια γκομεναρα που δουλευε Σεκιουριτι στη Ντισκο!θα ελεγα οτι με πολλες εχω το ιδιο προβλημα με σενα.γενικα εγω τα καλα γαμησια τα κανω μετα την 3η 4η φορα που συναντιομαστε.η λυση ειναι να σκεφτεις κατι που να σε καυλωνει.θα σε συμβουλευα να πας και Φυλης 5-6 φορες!δεν ειναι κακο!ελπιζω να σε βοηθισα :)

Συνημμένα

• Photo-0042.jpg
    Photo-0042.jpg
    140,4 KB · Εμφανίσεις: 31

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
να γινω λιγο αιρετικος το παληκαρι μας τα χει πρηξει με την  αμαξαρα του την σπιταρα του και την κορμαρα του που κανενας μεσος φοιτητης δεν εχει και τα τρια αυτα κι ομως η ωραια της σχολης πηδιεται μ ενα μεσο φοιτητη κι οχι με τον κυριο τελειο και μας επινοησε το παραμυθακι με τις καυλες για να εξηγησει γιατι δεν εχει πηδηξει τη σταρ της σχολης ειπα και παλι γινομαι αιρετικος

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Λοιπόν το πρόβλημα ξεκίνησε μετά απο ένα μήνα και κάτι σχέσης, μέχρι τότε τα κάναμε όλα εκτός από το σεξ, να προσθέσω ότι η κοπέλα είναι παρθένα και στις προηγούμενες σχέσεις της τα εκάνε όλα εκτός απο το σεξ.
Φίλε αυτο που λες ειναι ουτοπικο αμα δεν εχεις κανει έρωτα με τον ανθρωπο που εισαι δεν εχεις κανει τπτ  ;)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
τωρα ειμαι 34 και εχω τρομερη εμπειρια και οταν μιλαω με μια γκομενα και βγω 2-3 φορες βλεπω αν θα με καυλωσει η οχι!Π.Χ.ητανε στο Νοβγκοροντ μια κοπελιτσα 18-19 κοντουλα ξανθουλα πολυ καυλιαρα!(ειχε παει 6 μηνες και δουλευε σε μπουρδελακι στη Σρι Λανκα)!ε, δεν μπορουσα να τη γαμισω!οταν γνωριστικαμε και συζηταγαμε μου ειπε:ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΓΛΥΦΟΥΝΕ!μου εφυγε η καυλα!συναντιομαστε αλλα ποτε δεν την γαμισα!γι αυτο οτι ειμαι δυσκολος και δεν της γαμαω ολες με σεβονται πολλες γκομενες!--Π.Χ.αυτη στη Φωτο ειναι η Ξενια απο το Νοβγκοροντ.ολοι λενε οτι ειναι γκομεναρα.εχει βυζι θα ελεγα νουμερο 2-3.ειναι 170  υψος.ειναι πολυ φτηνιαρα και εχει κακο γουστο στο ντυσιμο.πολυ βλαχαδερη!ε μεχρι και γυμνοι μπανιο καναμε δεν ηθελα να τη γαμισω.ακομα με ξυνηγαει οταν παω εκει σπαει τα τηλεφωνα!ισως επειδη ειχα γκομενα τη φυλη της.μια γκομεναρα που δουλευε Σεκιουριτι στη Ντισκο!θα ελεγα οτι με πολλες εχω το ιδιο προβλημα με σενα.γενικα εγω τα καλα γαμησια τα κανω μετα την 3η 4η φορα που συναντιομαστε.η λυση ειναι να σκεφτεις κατι που να σε καυλωνει.θα σε συμβουλευα να πας και Φυλης 5-6 φορες!δεν ειναι κακο!ελπιζω να σε βοηθισα :)
δεν εκανες το ψυχικο καουμποι να της δωσεις ουτε μια πιπα με τα φλοκια στη μαπα?

Κρατας χαρακτηρα τελικα και σε ειχα παρεξηγησει :dancing: :rockon: :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
η γυναικα μου οταν ειχα γαμισει στη σαουυνα τη φυλη της μπροστα της ειχε πει:αφου γινονται αυτα μπροστα στα ματια μου ποιος ξερει τι γινεται απο πισω!!!

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
τωρα ειμαι 34 και εχω τρομερη εμπειρια και οταν μιλαω με μια γκομενα και βγω 2-3 φορες βλεπω αν θα με καυλωσει η οχι!Π.Χ.ητανε στο Νοβγκοροντ μια κοπελιτσα 18-19 κοντουλα ξανθουλα πολυ καυλιαρα!(ειχε παει 6 μηνες και δουλευε σε μπουρδελακι στη Σρι Λανκα)!ε, δεν μπορουσα να τη γαμισω!οταν γνωριστικαμε και συζηταγαμε μου ειπε:ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΓΛΥΦΟΥΝΕ!μου εφυγε η καυλα!συναντιομαστε αλλα ποτε δεν την γαμισα!γι αυτο οτι ειμαι δυσκολος και δεν της γαμαω ολες με σεβονται πολλες γκομενες!--Π.Χ.αυτη στη Φωτο ειναι η Ξενια απο το Νοβγκοροντ.ολοι λενε οτι ειναι γκομεναρα.εχει βυζι θα ελεγα νουμερο 2-3.ειναι 170  υψος.ειναι πολυ φτηνιαρα και εχει κακο γουστο στο ντυσιμο.πολυ βλαχαδερη!ε μεχρι και γυμνοι μπανιο καναμε δεν ηθελα να τη γαμισω.ακομα με ξυνηγαει οταν παω εκει σπαει τα τηλεφωνα!ισως επειδη ειχα γκομενα τη φυλη της.μια γκομεναρα που δουλευε Σεκιουριτι στη Ντισκο!θα ελεγα οτι με πολλες εχω το ιδιο προβλημα με σενα.γενικα εγω τα καλα γαμησια τα κανω μετα την 3η 4η φορα που συναντιομαστε.η λυση ειναι να σκεφτεις κατι που να σε καυλωνει.θα σε συμβουλευα να πας και Φυλης 5-6 φορες!δεν ειναι κακο!ελπιζω να σε βοηθισα :)

Μα ποσο θεος ειναι ο τυπος!

Εχεις εξαρτηση στο μουνι αγρια δεν εξηγειται αλλιως.

Και αν αυτη η Ξενια που λες στη φωτογραφια(μουναρος)ειναι μετρια?Τοτε τι να πω...
Αδυνατω να φανταστω πως ειναι οι μουναρεςγια σενα. :idiot:

Καλα πως τις ριχνεις?Με τρικλοποδια? :2funny:
Δεν εξηγειται αλλιως εκτος κι αν εισαι ο Μπραντ Πιτ. :rolleyes:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να γινω λιγο αιρετικος το παληκαρι μας τα χει πρηξει με την  αμαξαρα του την σπιταρα του και την κορμαρα του που κανενας μεσος φοιτητης δεν εχει και τα τρια αυτα κι ομως η ωραια της σχολης πηδιεται μ ενα μεσο φοιτητη κι οχι με τον κυριο τελειο και μας επινοησε το παραμυθακι με τις καυλες για να εξηγησει γιατι δεν εχει πηδηξει τη σταρ της σχολης ειπα και παλι γινομαι αιρετικος
αν λες για μενα!στη φωτο φενεται το χερι μου στο τιμονι της αμαξαρας μου!αν αυτο ειναι αμαξαρα τι να σου πω!παντος πιο πολυ γαμας στη Ρωσσια με αυτη την (αμαξαρα)απο οτι στην Ελλαδα με πραγματικη αμαξαρα!αυτη δεν πηγαινει σε καμια σχολη!απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ μαλακιζεται.ειναι πολυ φτηνιαρα και πινει ολο μπυρες!μου την εσπαγε που επαιρνε απο το ντουλαπακι του αυτοκηνιτου την αντρικη μου κολωνια και ψεκαζοταν!πηδιεται δε με εναν ιδιοκτητη καταστηματων στο Νοβγκοροντ.εμαθα οτι την επαιρνε σπιτι του για ολη νυχτα με αυτη τη φιλη της.και μετα τουε εδινε το πρω'ι' 1000 ρουβλια (28 ευρω περιπου) και για της 2 και καλα για τα εξοδα τους.μου το ειχε πει η φιλη της η Σεκιουριτου!

Συνημμένα

• Photo-0041.jpg
    Photo-0041.jpg
    147,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Photo-0045.jpg
    Photo-0045.jpg
    197,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Photo-0046.jpg
    Photo-0046.jpg
    178,3 KB · Εμφανίσεις: 25

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Για το άτομο που άνοιξε το thread λέει...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μα ποσο θεος ειναι ο τυπος!

Εχεις εξαρτηση στο μουνι αγρια δεν εξηγειται αλλιως.

Και αν αυτη η Ξενια που λες στη φωτογραφια(μουναρος)ειναι μετρια?Τοτε τι να πω...
Αδυνατω να φανταστω πως ειναι οι μουναρεςγια σενα. :idiot:

Καλα πως τις ριχνεις?Με τρικλοποδια? :2funny:
Δεν εξηγειται αλλιως εκτος κι αν εισαι ο Μπραντ Πιτ. :rolleyes:
ξερεις τι ειχε πει αυτη?:ΠΟΤΕ ΘΑ 'ΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑς ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΟΛΗ!εγω την ρωτισα πως πρεπει να 'ναι ψηλος?μελλαχρινος?ψανθος?μου απαντησε:ΟΠΟΙΟς ΝΑ'ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 45 ΕΤΩΝ!στο Νοβγκροντ ειναι η αναλογια 5-6 γυναικες για καθε αντρα!παραδισος!παλια ειδηκα.τωρα εχει ανεβει οικονομικα.μισθοι χαλια οι αντρες φευγανε Μοσχα 500χλμ.και Αγια Πετρουπολη 184χλμ για δουλεια.μια κοπελα ειναι πιο δυσκολο να φυγει απο εναν αντρα και ετσι οι γυναικες μενουνε εκει!και φυσικα εγω πριν 2 χρονια νοικιαζα εκει διαμερισμα και πηγαινα Πορνοεκδρομες!

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Εχει Χολστεν(ψιλομαλακια σαν μπυρα) στη Ρωσια?Ποια πινετε εκει ρε τη Βάλτικα?

28 Ευρω ολο το βραδυ?Δεν τις φερνεις Ελλαδα για ''ξεκουραση'' να γινει του μουνιου το πανυγηρι? :grin:

Κριμα γαμωτη γκαντεμια μου που θελει η Ρωσια διαβατηριο.

Προχθες πηγα και πηρα την καινουργια ταυτοτητα μου.Δυστηχως μαλλον δεν μπορω να βγαλω διαβατηριο.Προς το παρον αρκει για Τσεχια σε λιγους μηνες. ;)

ξερεις τι ειχε πει αυτη?:ΠΟΤΕ ΘΑ 'ΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑς ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΟΛΗ!εγω την ρωτισα πως πρεπει να 'ναι ψηλος?μελλαχρινος?ψανθος?μου απαντησε:ΟΠΟΙΟς ΝΑ'ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 45 ΕΤΩΝ!στο Νοβγκροντ ειναι η αναλογια 5-6 γυναικες για καθε αντρα!παραδισος!παλια ειδηκα.τωρα εχει ανεβει οικονομικα.μισθοι χαλια οι αντρες φευγανε Μοσχα 500χλμ.και Αγια Πετρουπολη 184χλμ για δουλεια.μια κοπελα ειναι πιο δυσκολο να φυγει απο εναν αντρα και ετσι οι γυναικες μενουνε εκει!και φυσικα εγω πριν 2 χρονια νοικιαζα εκει διαμερισμα και πηγαινα Πορνοεκδρομες!

Αχ μακρια η Ρωσια γαμωτο.Τοσο κρα κανουν ρε αυτες και που να δουν καναν ωραιο χεχε... :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στο Νοβγοροντ τοτε 2 χρονια πριν και σαν αυτον τον μαλακα τον Αλγερινο να ησουνα θα γαμαγες....τρομερη ελειψη αντρων!οι γκομενες τελειως αγαμητες!και τωρα καπως ετσι ειναι αλλα εχει ανεβει λιγακι η πολη οικονομικα!Αγια Πετρουπολη τον φτηνουνε τον κοιτανε με λυπιση!αλλα επαρχια αν παει μπορει ΑΚΟΜΑ να γαμισει!

Συνημμένα

• Photo-0026.jpg
    Photo-0026.jpg
    241,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Photo-0101(1).jpg
    Photo-0101(1).jpg
    185,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Photo-0102.jpg
    Photo-0102.jpg
    189,5 KB · Εμφανίσεις: 23

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Μου θυμιζει τον τραγουδιστη των Aqua :2funny:

Πραγματι ελλεινος τυπος και καραφλοκορακας.Αληθεια εχει και Αλγερινους η Ρωσια?Γεμισε και κει μεταναστες γαμω την κοινωνια μου μεσα. :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για το άτομο που άνοιξε το thread λέει...
το ατομο που ανοιξε το Thread μου φενεται καλο παιδι.ειναι νεος και μας λεει το προβλημα του.που ειχα και εγω περιπου(και μπορω να πω οτι ακομα πολλες φορες μου συμβαινει)το ιδιο.ολα τα περιγραφη πολυ καλα.δε νομιζω οτι εδωσε κανενα δικαιωμα.ελπιζω με τη βοηθεια μας να λυσει το προβλημα που εχει :)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τι στο πούτσο γίνεται στη Ρωσία, μόνο κορίτσια γεννάνε ή οι άντρες φύγανε από τη χώρα?
Μόνο στη Ελλάδα η αναλογία είναι τραγική? :headbang: :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μου θυμιζει τον τραγουδιστη των Aqua :2funny:

Πραγματι ελλεινος τυπος και καραφλοκορακας.Αληθεια εχει και Αλγερινους η Ρωσια?Γεμισε και κει μεταναστες γαμω την κοινωνια μου μεσα. :headbang:
ειναι τρομερος τσιγγκουνης!και μιζερος ντυνεται χαλια!Αλγερινους πια δεν εχει εχουνε μεινει καμια 20αρια.τη δεκαετια του '80 τους ετελνε η Αλγερινη κυβερνιση σα φοιτητες.εμενα μου τη σπαει που ενω επρεπε να μου κανει αγαλμα!φερεται πουστηκα σε πουλαει.αλλα εγω προσπαθω να μην εχω κανεναν αναγκη!γκομενες να μου δωσει δεν εχει.στις Ντισκο εγω εχω της V.I.P καρτες παντου.και με παρακαλαει να τον βαλω τσαμπα.αυτος πουθενα τσαμπα δεν μπαινει και σε πολλα μερη αν παει μονος του ουτε με λεφτα δεν τον βαζουνε!γενικα ειναι Κωλοφαρα!ευτυχως που φυγανε!το ονειρο τους ειναι να πανε στη Γαλλια να ζησουνε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom