Νέα

Πρόβλημα...όλες οι γνώμες καλές.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adolfos69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι στο πούτσο γίνεται στη Ρωσία, μόνο κορίτσια γεννάνε ή οι άντρες φύγανε από τη χώρα?
Μόνο στη Ελλάδα η αναλογία είναι τραγική? :headbang: :headbang: :headbang:
αντρες εχει αλλα ειναι για κλωτσιες!ουτε να τους χεσεις δεν αξιζει!με μια μπυρα στο χερι κυκλοφωρουνε!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Άλλαξε γκόμενα φίλε γιατί και να προσπαθήσεις πάλι θα σκέφτεσε τις αποτυχημένες προσπάθειες με αποτέλεσμα να ανχώνεσε και πάλι τα ίδια.Άσε που μεταξύ μας δεν πρέπει να την πολυγουστάρεις. ;)

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλο το Νοβγκοροντ,καλο το Λενινγκραντ μουναρες μενουν και στην γιουγκοζαπατναγια στην Μοσχα συντροφοι αλλα οι ωραιοτερες γυναικες της Ρωσιας κατοικοεδρευουν στο Βαρονεζ...Ολα κι' Ολα! :grin:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γεια σας παιδιά εδώ και 2 μήνες τα έχω με μια ωραια κοπέλα, μου αρέσει πάρα πολύ έχω αισθήματα για αυτήν και την θέλω, στην ιδέα ότι θα την χάσω με ποιάνει ένας κόμπος στο στομάχι, και όταν μαλώνουμε στο τηλέφωνω και το κλείνουμε γίνομαι κομμάτια. Πιστεύω και το ξέρω ότι και αυτή με θέλει και μου το έχει δείξει με πολλούς διάφορους τρόπους.
Λοιπόν το πρόβλημα ξεκίνησε μετά απο ένα μήνα και κάτι σχέσης, μέχρι τότε τα κάναμε όλα εκτός από το σεξ, να προσθέσω ότι η κοπέλα είναι παρθένα και στις προηγούμενες σχέσεις της τα εκάνε όλα εκτός απο το σεξ. Μετά από ένα μήνα όπως είπα είμασταν μέσα στο αυτοκίνητο μου, πρώτα άρχισαν τα φιλάκια μετά βγάλαμε τα ρούχα μας, της έκανα γλυ**νι στη συνέχεια μου έκανε στοματικό και καύλωσα εκείνη την στιγμή κάναμε μια 3λεπτη συζήτηση και μου είπε πως θα με αφήσει να είμαι ο πρώτος, εγώ δεν είχα προφυλακτικά και αυτή μου έλεγε να προσέχεις και τέτοια, ενώ μιλούσαμε ο πού**ος μου έπεσε, έγινε κάτι σαν πλαδαρός, τις λέω πρέπει να μου τον σηκώσεις ξανά, η κοπέλα ενώ μου έκανε στοματικό ο πού**ος μου να παραμένει όπως ήταν είχε κάποιο μέγεθος αλλά δεν μου είχε γίνει κάγκελο. Τέλος πάντων το αφήσαμε εκεί, η κοπέλα ξενέρωσε αφανταστα και εγώ την επόμενη μέρα είμουν χάλια.
Πριν από λίγες μέρες την έφερα στο σπίτι μου ατμόσφαιρα, χαμηλός φωτισμός, μουσική και τα λοιπα...Άρχισα να τις κάνω γλυ****νι μετά μου έκανε στοματικό, γιατί χωρίς πίπα δεν μου σηκωνότανε με τίποτα, τέλος πάντων μόλις μου γίνεται κάγκελο ξαπλώνει και ανοίγει τα πόδια της ανεβαίνω από πάνω της και βλέπω ότι ο που**ος μου έχει επιστρέψει σε εκείνη την πλαδαρή μορφή, και μου λέει ε όχι και δευτερη φορά, έφτασε σε σημείο να μου πει ό τι έχω και πρόβλημα..
Να πω ότι είμαι 20 χρονών και η στύση μου είναι μια χαρά το πουλί μου καυλωμένο είναι γύρω στα 19-20cm, η πρώτη μου φορά ήταν μόλις τελείωσα το λύκειο και έχω πάει με 3 γυναίκες μέχρι τώρα. Να πω επισής ότι είχα πάει παλαιότερα και σε μπουρδέλο..Τι να κάνω ρε παιδιά έχω τρελαθεί αν ξαναγίνει και τρίτη φορά αυτο θα τα  ισοπεδώσει όλα..Να προσθέσω ότι είμαι ψυλός εμφανίσιμος με ωραίο σώμα, τέτοια προβλήματα έγώ δεν είχα..Στο σπίτι όταν κάθομαι βλέπω να έχω τρελές καύλες γιατί όταν είμαι με την κοπέλα μου δεν συμβαίνει αυτό?

Πριν τη γαμήσεις, δώσε της 20 ευρώ :rockon:

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Καλο το Νοβγκοροντ,καλο το Λενινγκραντ μουναρες μενουν και στην γιουγκοζαπατναγια στην Μοσχα συντροφοι αλλα οι ωραιοτερες γυναικες της Ρωσιας κατοικοεδρευουν στο Βαρονεζ...Ολα κι' Ολα! :grin:

Τα σπαει :grin:
Ελα ρε φιλε Ρωσια να ειναι και ας ειναι και απ'το Βλαδιβοστοκ.

Αραγε περα τι λενε οι γκομενες απο Βλαδιβοστοκ και Ιρκουτσκ?Εκει κανουν κρα για πουτσο σιγουρα. :cheesy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ισως εχεις δικιο.το Βαρονεζ με το Σαρατοφ διεκδηκουν τα πρωτια για της ωραιωτερες γυναικες.το Νοβκοροντ θα ελεγα οτι εχει ποσοτητα και οχι τοσο ποιοτητα.βεβαια για τα Ελληνικα δεδομενα ειναι ολες θεες!με της Ελλε'ι'νηδες ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
αλλο ενα βραδυ που ΄΄τα σπας΄΄Δημητρακη :think: :headbang2: :headbang2:
Μεγαλε εισαι αδικος με τον Δημητρακη, και του επιτιθεσε συνεχως, και ανελειπως.
Μου κανει εντυπωση πως δεν σε αχει αρχισει στα γαμοσταυριλικια οπως θα εκανα εγω αν ημουν στη θεση του.
Και λεω εισαι αδικος γιατι με το Δημητρακη γνωριστικα πριν 3-4 μηνες στο Λενινγκραντ και ο τυπος ειναι κυριολεκτικα ψυχουλα, και εντελως διαφορετικος απο οτι μπορει κανεις να συμπερανει συμφωνα με τα γραφομενα του. Απλα ειναι αυθορμητος και οτι τουρχεται στην ξερη του την κεφαλα τα γραφει.
Δημητρακη αστους να λενε, keep walking

Stavros76

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Πρέπει να την πάρεις από τον κώλο...το στένεμα της σούφρας θα στον κρατήσει σκληρό θες δε θες...

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Θα συμπεριφερθείς ακριβώς έτσι:Θα κανει τα δικα σου τα προκαταρκτικά,γλυφομούνι εσυ πίπα αυτή κτλ.Θάχεις πιείς κι ενα ουισκάκι πρίν.Οταν γίνεις ντουρέϊμπλ και καταλάβεις οτι ηρθε η ώρα να διαπεράσεις το φριχτό σύνορο,που σε χωρίζει με την ευτυχία,θα γυρίσεις τη γκομενα ανασκελα και ετσι οπως θα εισαι απο πανω της,ταχα μου κατα λάθος,θα της σκασεις μια κουτουλιά στο δοξα πατρί.Αυτη θα ζαλιστεί και τοτε εσυ,σαν αίλουρος θα βαλεις γρηγορα γρηγορα το καποτάκι και θα της τον εμβαπτίσεις όπου κρίνεις ότι πρέπει.Γκέγκε;Προσεξε μη την κουτουλήσεις πολυ δυνατα και προσοχή,όχι στη μυτη,διότι αμα της σπάσεις τη μυτη,δε θα γαμησεις ποτέ και θα μπλέξεις σε περιπέτειες και δικαίως.Το θεμα ειναι αυτη να ζαλιστει για να μην ασχολείται με τη θλιβερη κατάσταση στην οποία πεφτεις την κρισιμη στιγμή.Αντε και γαμπρός
Υ.Γ.:Το εικοσάρικο πριν βατέψεις,τυπου αγαπη μου παρε αυτα,αοριστως ομως χωρις εξηγησεις,δεν ακουγεται κακό.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ναι ρε φίλε αυτό με κάνει κομμάτια και με αγχώνει ποιο πολύ, τι εικόνα θα σχηματίσει για μένα, και για το αν θα το συζητήσει με κάποιον.. Δεν την έχω ρωτήσει αν το έχει συζητήσει με κανέναν αυτό, λες να την ρωτήσω..?

Συγνώμμη ρε μεγάλε? Για Δήμαρχος πάς και θές να φτιάξεις κοινωνική εικόνα? Σε νοιάζει να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου ή να φτιάξεις όνομα στη γειτονιά? Με αυτά που λές προφανώς δεν σε ενδιαφέρει να να ικανοποιήσης την κοπέλα σου (και τον εαυτό σου) αλλά να λένε οι φίλες της πίσω από την πλάτη σου "πω πω την τυχερη με τι γαμίκο τα έφτιαξε".

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Ελα ρε μεγαλε να σε παω ενα απογευμα στο LACOBA να δης τον πουτσο σου
πετρα με τα μουνακια που πανε και ερχονται........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

efoula!!!

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πιστευω πως ανχωνεσε παρα πολυ οταν εισαι μαζι της κ ισως σε ανχωνει κιολας το οτι ειναι παρθενα..χαλαρωσε κ απολαυστε το..!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom