Νέα

Πρόβλημα...όλες οι γνώμες καλές.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adolfos69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
αχ0χαχα0αχ!!!

Όντως αν χωρίσω χωρίς να την πηδήξω την γάμησα, και μόνο στην ιδέα τρελαίνομαι..Μετα θα είμαι τελειωμένος, ένα 0, καμμένο χαρτί πως το λένε..

Αρκετά δακρύβρεκτο, μόνο για μελό ταινία. Φυσικά και ΔΕΝ ισχύει τίποτα από αυτά που αναφέρεις αν δεν προχωρήσει με την κοπέλα.
Θα είσαι καμένο χαρτί κλπ, μόνο αν το επιδιώξεις εσύ, αν έχεις ψυχολογία looser.
ΜΗΝ το σκέφτεσαι και θα έρθει μόνο του. ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!
Αν έχεις ιδιωτικό χώρο, κάλεσε μια κοπέλα στο σπίτι σου, για αυτοεπιβεβαίωση. (κατά προτίμηση όχι από εφημερίδα, αλλά ζήτα από κάποιον αν έχει να σου συστήσει κάποια κοπέλα που θα σου αφιερώσει τουλάχιστο μία ώρα για σεξ και χαλαρή κουβέντα)
Καλή επιτυχία, ελπίζω να τα πάτε καλά και να βάλεις τέλος στο θρεντ, ΧΩΡΙΣ να αναφέρεις λεπτομέρειες και εντυπώσεις, γιατί είναι κάτι απόλυτα προσωπικό και δεν έχει να κάνει με κοινή γυναίκα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Δεν σε ξερω,αλλα ντρεπομαι για λογαριασμο σου.

Σου ευχομαι να πονεσεις πολυ...... και μετα να σηκωθεις στα ποδια σου.
Διεγραψε τα ολα απο εδω και προχωρα.

Εισαι ενα ναυαγιο αυτη τη στιγμη
Πολύ ωμός είσαι ρε φίλε αλλά και άλλο τόσο σωστός.

adolfos69, επειδή και εγώ συνομήλικος σου είμαι, δε χρειάζεται σε αυτή τη φάση τη φάση της ζωής σου να νιώθεις τόσο κάτω από μία γκόμενα. Νά' σαι καλά με τον εαυτό σου και να ξέρεις ότι δεν της κάνεις χάρη που τη γαμάς. Φοιτητής είσαι, ζεις τα καλύτερα σου χρόνια σε μία πολή που γίνεται του μουνιού, έχεις και εμφάνιση και όλες τις ανέσεις. Τόσες γκόμενες υπάρχουν, και καλύτερες από αυτήν και χειρότερες που όμως θα σε κάνουν να αισθάνεσαι άντρας και γαμιάς. Μη ζεις όμως μέσα σε αμφιβολίες γιατί δεν καταλήγεις πουθενά. Με τους κολλητούς έχεις μιλήσει ή με κάποιον άλλο πιο έμπειρο από εσένα σε τέτοια θέματα? Πάντως, αν συνεχίσει να σου φέρεται έτσι πες της άντε γεια και ψάξε αλλού (ή γάμα τη φίλη της και θα δεις πως θα αλλάξει φέρσιμο μετά). :rockon: :rockon: :rockon:

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το γκομενακι σου ειναι για πολλες φαπες σορυ που σου το λεω,υπαρχει κατηγορια γυναικων τετοια που ειναι πολυ κακομαθημενα ζωακια χωρις ιχνος συναισθηματικης νοημοσυνης,ολα τα παιδια που μιλησανε τα ειπανε ολα πιο πριν και μπραβο τους!η γνωμη μου ειναι να μην το βλεπεις σαν εξεταση κι αν η συγκεκριμενη γκομενα σε κομπλαρει με την κωλοσυμπεριφορα της αν κρινω απο την ευαισθησια και την απειρια σου δυσκολα θα το ξεπερασεις το θεμα με τη συγκεκριμενη γιατι με μια αλλη νορμαλ κοπελα θα εισαι κι εσυ σιγουρα νορμαλ.καταλαβαινω ποσο δυσκολο σου ειναι να φυγεις απραγος αλλα ακομα κι αν γινει κατι τετοιο μην πτοηθεις κι ασε τις βλακειες περι μηδενικων κτλ.αν παλι ταα καταφερεις ριξτης κι ενα χερι ξυλο κατα τη διαρκεια ωστε να καταλαβει οτι τελικα γαμας και δερνεις!!!! :rockon:παντως το γκομενακι ειναι τρελο ζωο και να το σουταρεις πριν το κανει εκεινο!

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Φιλε το πουλακι σου δεν σου σηκωνεται επειδη προφανως εχεις καταπνιξει τον ανδρα που ειναι μεσα σου, και ασχολεισαι περισσοτερο με συναισθηματα ,εξωτερικη εμφανιση και λοιπες γυναικειες μαλακιες,οπως τα περισσοτερα πιτσιρικια στην ηλικια σου, ο πουτσος σου ξενερωνει και οχι η γκομενα.

Ετσι. :thumbsup: :cool2:

θα ηθελα να ρωτησω το φιλο αδολφο αν πριν η εστω και τωρα τραβαγε σχετικα συχνα μαλακια/εβλεπε τσοντες?

Γιατι αν ο πουτσος σου ειναι ''προπονημενος'' και ''προσεγμενος'' γαμας καθε γυναικεια τρυπα εστω και μπαζου στην στιγμη.Οχι τωρα που εχουμε να κανουμε και με ομορφη που λες...

Και γιατι οχι δεν κανει κακο να πας στο Γιατρο,γι'αυτο ειναι οι γιατροι για να γιατρευουν...

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
α ρε νεοι με τα προβληματα σας..

Sex _Machine

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Φιλε λυπαμαι που θα σε απογοητευσω σε αντιθεση με ολους εδω, αλλα εχεις πολυυυ ψωμι ακομα στην ανηφορα -ετσι οπως εχουν κανει αρκετους οι οικογενειες τους- προς τον ανδρισμο, προς το παρον εισαι
ενας απλος μαλακας, κατι που δεν ειναι κακο να παραδεχτεις! Καταλαβε το, χωνεψε το και κανε το επομενο βημα!
Αποδεξου οτι η γκομενα σου μπορει να ξεπαρθενιαστει με εναν κοντο, αφραγκο,με πιο μικρο πουλι αποσενα, χωρις αμαξι, μονο και μονο επειδη ο αλλος ειναι πιο αντρας..

ΔΗλαδη? Δεν θα τη ρωτησει αν θελει να ξεπαρθενιαστει,θα την πλανεψει ,θα τον χωσει, θα την παραμυθιασει και μετα η θα την φτυσει αναγκαζοντας τη να τον θελει για το υπολοιπο της ζωης της, η θα κολλησει σαν εσενα το μαλακα,και θα παθει καμια γαστριτιδα απο το πολυ αγχος και θα χασει και την ανδρικη του αξιοπρεπεια. ΚΑτι που ακομα δεν εχεις,αλλα μπορεις να αποκτησεις!!

Το να ρωτας συμβουλες σε αυτο το site ,σημαινει οτι δεν ξερεις που πανε τα 4 στη ζωη. Τι θα κανεις, θα εφραμοσεις τις συμβουλες που δινουν αλλοι ? Και αν δεν πανε καλα τα πραγματα?(Που δεν θα πανε),θα κατηγορησεις μεσα σου τους συμβουλατορες επειδη οπως παντα ποτε δεν φταιμε εμεις?
Ρε φιλαρακι,απλοποιησε τα, κανε αυτο που εσυ νομιζεις σωστο.. (σου ευχομαι να μην σου βγει σωστο) ,για να πονεσεις και να αναγεννηθεις μεσα απο τις σταχτες σου. Να βγεις χαλυβδυνος και οχι "φτερου" !

Και τι τη ρωτησες αν ξενερωσε ?
Τι ειναι αυτη που θα την ρωτησεις αν ξενερωσε ? Ενα μηδεν ειναι.
Ρε φιλαρακι δεχεσαι να προσβαλλει ο οποιοσδηποτε το "ειναι"σου ?
Μηπως λες οτι εχει και δικιο μεσα σου, ?

Φιλε το πουλακι σου δεν σου σηκωνεται επειδη προφανως εχεις καταπνιξει τον ανδρα που ειναι μεσα σου, και ασχολεισαι περισσοτερο με συναισθηματα ,εξωτερικη εμφανιση και λοιπες γυναικειες μαλακιες,οπως τα περισσοτερα πιτσιρικια στην ηλικια σου, ο πουτσος σου ξενερωνει και οχι η γκομενα.
Η γκομενα οσο δεν τη γαμας τοσο νομιζει οτι δεν ειναι επιθυμητη(πραγμα που το νομιζεις εσυ για τον εαυτο σου),την τρελαινεις και τοσο θα προσπαθει να σε βγαλει Ι5 για να ριξει το φταιξιμο σε σενα !

Δεν σε ξερω,αλλα ντρεπομαι για λογαριασμο σου, και που τα λες ετσι , και λυπαμαι που το ανδρικο φυλλο δεν εχει την υποστηριξη που θα επρεπε απο το περιβαλλον του.

Εχεις κάποιο δίκιο σέ ορισμένα πράγματα,αλλά γενικά είσαι σκληρός καί ακράιος.Δεν είναι όλα στή ζωή άσπρο ή μαύρο.Μόλις 20 χρονών είναι τό παλικάρι.Άν δέν πάθει πώς θά μάθει.Κάθε άνθρωπός έιναι διαφορετικός,αλλίμονο άν οί ανασφάλειες μας ήταν κριτήριο για τόν ανδρισμό μας.Καί αν αυτή η συγκεκριμένη γκομενα δέν ξέρει νά φερθεί σωστά σέ μία τέτοια κατάσταση κάποια άλλη σίγουρα θά μπορεί.Ασ μή τού γαμάμε τήν ψυχολογία λοιπόν.
Θά συμφωνήσω όμως ότι δέν πρέπει νά δίνει μεγάλη βάση στίς γνώμες πού ακούγονται εδώ μέσα.Ξεκινώντας απο τήν δικιά σου.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δεν αναφέρομαι στο φίλο μας τώρα και στο "πρόβλημα" που έχει , θα βρει την λύση . Αλλά απορώ ώρες ώρες ... έχω περάσει τα τριάντα και ο πούτσος μου παραμένει ντούρος , μέρα νύχτα . Οποτε χρειάζεται , γίνεται πέτρα με το παραμικρό. Δεν με έχει πουλήσει ΠΟΤΕ. Από έφηβος που ήμουν , όταν ένιωσα για πρώτη φορά το κάλεσμα της κάβλας , τον έχω πάντα κατάρτι. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να έχω γκόμενα και να μην τη ξεσχίσω.
Τυχερός ? Απλώς καλά γονίδια ?

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
Δεν αναφέρομαι στο φίλο μας τώρα και στο "πρόβλημα" που έχει , θα βρει την λύση . Αλλά απορώ ώρες ώρες ... έχω περάσει τα τριάντα και ο πούτσος μου παραμένει ντούρος , μέρα νύχτα . Οποτε χρειάζεται , γίνεται πέτρα με το παραμικρό. Δεν με έχει πουλήσει ΠΟΤΕ. Από έφηβος που ήμουν , όταν ένιωσα για πρώτη φορά το κάλεσμα της κάβλας , τον έχω πάντα κατάρτι. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να έχω γκόμενα και να μην τη ξεσχίσω.
Τυχερός ? Απλώς καλά γονίδια ?

χαχαχ!!μια σπανια σχεση φιλιας!!

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Εχεις κάποιο δίκιο σέ ορισμένα πράγματα,αλλά γενικά είσαι σκληρός καί ακράιος.Δεν είναι όλα στή ζωή άσπρο ή μαύρο.Μόλις 20 χρονών είναι τό παλικάρι.Άν δέν πάθει πώς θά μάθει.Κάθε άνθρωπός έιναι διαφορετικός,αλλίμονο άν οί ανασφάλειες μας ήταν κριτήριο για τόν ανδρισμό μας.Καί αν αυτή η συγκεκριμένη γκομενα δέν ξέρει νά φερθεί σωστά σέ μία τέτοια κατάσταση κάποια άλλη σίγουρα θά μπορεί.Ασ μή τού γαμάμε τήν ψυχολογία λοιπόν.
Θά συμφωνήσω όμως ότι δέν πρέπει νά δίνει μεγάλη βάση στίς γνώμες πού ακούγονται εδώ μέσα.Ξεκινώντας απο τήν δικιά σου.

^^
Ετσι δομουνται οι "φτερουδες"  . 

Ο αντρας δεν χαλυβδωνεται με χαιδεμα .

Στα αρχιδια μου αν δεν δωσει βαση στη γνωμη μου... Ας κατσει να κλαιει και να σκεφτεται ποιος πουτσος
θα την γαμησει και αν ο κατοχος του πουτσου αυτου,εχει καλυτερο σπιτι ,αμαξι, σχημα φρυδιων κ.λ.π.
Απο οτι βλεπεις , μονο οι γυναικες φταινε συμφωνα με την πλειοψηφια !

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.654
Πόντοι
4.615
Φιλε λυπαμαι που θα σε απογοητευσω σε αντιθεση με ολους εδω, αλλα εχεις πολυυυ ψωμι ακομα στην ανηφορα -ετσι οπως εχουν κανει αρκετους οι οικογενειες τους- προς τον ανδρισμο, προς το παρον εισαι
ενας απλος μαλακας, κατι που δεν ειναι κακο να παραδεχτεις! Καταλαβε το, χωνεψε το και κανε το επομενο βημα!
Αποδεξου οτι η γκομενα σου μπορει να ξεπαρθενιαστει με εναν κοντο, αφραγκο,με πιο μικρο πουλι αποσενα, χωρις αμαξι, μονο και μονο επειδη ο αλλος ειναι πιο αντρας..

ΔΗλαδη? Δεν θα τη ρωτησει αν θελει να ξεπαρθενιαστει,θα την πλανεψει ,θα τον χωσει, θα την παραμυθιασει και μετα η θα την φτυσει αναγκαζοντας τη να τον θελει για το υπολοιπο της ζωης της, η θα κολλησει σαν εσενα το μαλακα,και θα παθει καμια γαστριτιδα απο το πολυ αγχος και θα χασει και την ανδρικη του αξιοπρεπεια. ΚΑτι που ακομα δεν εχεις,αλλα μπορεις να αποκτησεις!!

Το να ρωτας συμβουλες σε αυτο το site ,σημαινει οτι δεν ξερεις που πανε τα 4 στη ζωη. Τι θα κανεις, θα εφραμοσεις τις συμβουλες που δινουν αλλοι ? Και αν δεν πανε καλα τα πραγματα?(Που δεν θα πανε),θα κατηγορησεις μεσα σου τους συμβουλατορες επειδη οπως παντα ποτε δεν φταιμε εμεις?
Ρε φιλαρακι,απλοποιησε τα, κανε αυτο που εσυ νομιζεις σωστο.. (σου ευχομαι να μην σου βγει σωστο) ,για να πονεσεις και να αναγεννηθεις μεσα απο τις σταχτες σου. Να βγεις χαλυβδυνος και οχι "φτερου" !

Και τι τη ρωτησες αν ξενερωσε ?
Τι ειναι αυτη που θα την ρωτησεις αν ξενερωσε ? Ενα μηδεν ειναι.
Ρε φιλαρακι δεχεσαι να προσβαλλει ο οποιοσδηποτε το "ειναι"σου ?
Μηπως λες οτι εχει και δικιο μεσα σου, ?

Η γκομενα οσο δεν τη γαμας τοσο νομιζει οτι δεν ειναι επιθυμητη(πραγμα που το νομιζεις εσυ για τον εαυτο σου),την τρελαινεις και τοσο θα προσπαθει να σε βγαλει Ι5 για να ριξει το φταιξιμο σε σενα !

Δεν σε ξερω,αλλα ντρεπομαι για λογαριασμο σου, και που τα λες ετσι , και λυπαμαι που το ανδρικο φυλλο δεν εχει την υποστηριξη που θα επρεπε απο το περιβαλλον του.

Αν και εν πρώτοις φαίνεται σκληρό post, οφείλω να ομολογήσω ότι εμπεριέχει ορισμένες αλήθειες. Και το λέω εντελώς καλοπροαίρετα απέναντι στο φίλο μας που ζητά την άποψη του καθενός για να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Θα σταθώ σε δύο σημεία:
1)Καταρχήν, ο ανδρισμός δεν είναι θέμα αμιγώς εξωτερικής εμφάνισης, αυτοκινήτου, οικονομικής επιφάνειας και ωραίου σπιτιού. Άντρας, πολύ άντρας, μπορεί να είναι και αυτός που δεν έχει τίποτε από τα παραπάνω, άσχετο εάν οι πλείστες των γυναικών θεωρούν ως άντρες μόνον όσους τα διαθέτουν. Και είναι λάθος για κάποιον να θεωρεί ότι είναι άντρας από μόνο το λόγο ότι διαθέτει τα προαναφερθέντα.
2)Δεν αποκλείω η κοπέλα να είναι παρθένα. Και η άνεσή της δεν μου φαίνεται δυσεξήγητη, οι γυναίκες μιλάνε μεταξύ τους και λένε τα πάντα, με απίστευτες λεπτομέρειες. Έτσι, εάν λ.χ. η κοπέλα έχει μία φίλη που έχει αγόρι και αυτό την ξεσκίζει ανελέητα όπου βρεθεί και όπου σταθεί, είναι λογικό να απορεί γιατί και το δικό της αγόρι δεν κάνει το ίδιο. Από το ότι οι γυναίκες μιλάνε μεταξύ τους, ελλοχεύει και ένας ακόμη κίνδυνος:να σου βγάλουν τη φήμη του ξενέρωτου και ανίκανου, και μετά κανένα αυτοκίνητο ή αμάξι δε σε σώζει.....

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
^^
Ετσι δομουνται οι "φτερουδες"  . 
Ο αντρας δεν χαλυβδωνεται με χαιδεμα .
Στα αρχιδια μου αν δεν δωσει βαση στη γνωμη μου... Ας κατσει να κλαιει και να σκεφτεται ποιος πουτσος
θα την γαμησει

Ετσι - και όσο ο φίλος νιώθει ανασφάλεια ή έρχεται σε σύγκρουση με τα αισθήματά του και αφού μας ξαναπεί για άλλη μια φορά πόσο ψηλός και εμφανίσιμος είναι , κάποιος άλλος θα στήσει την γκόμενα του στα τέσσερα και θα της κάνει την κωλότρυπα χωνί
chuckle.gif

OP
OP
adolfos69

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
Έβαλα να δω τσόντα μετά το περιστατικό που έγινε στο αμάξι είδα θετικά αποτελέσματα το πουλί μου σηκώθηκε χωρίς καν να το αγγίξω. Και το πρωί όταν ξυπνάω και το μεσημέρι πρίν πέσω για ύπνο βλέπω ότι έχω τρελές καύλες, λέω από μέσα γιατί ρε πούστη μου γιατί δεν σηκώθηκε όταν τον χρειάστηκα..τι στο διάολο γίνετε..Μαλακία έχω να τραβήξω πάνω από 2 βδομάδες και όταν τραβάω πάντα χύνω..

Να αναφερθώ λίγο στον pink floyd εντάξει ρε φίλε έχεις ένα δίκιο σε αυτά που λές έχω 2 κολλητούς δεν μπορώ να κάθομαι και να τους λέω δεν μου σηκώθηκε ο πούτσος όταν πήγα να την πηδήξω, θα νομίσουν ότι δεν μπορώ να γαμήσω κιόλας, και στο κάτω κάτω άνρωποι με γνώσεις δεν είναι και αυτοί στα forum που δίνουν τις απόψεις τους? θα με δουν ποτέ όχι θα τους δώ ποτε όχι.

Το πρόβλημα θεωρώ πως είναι καθαρά ψυχολογικό την επόμενη φορα που θα πάει να γίνει το μοιραίο θα της φερθώ σαν να είναι πουτάνα θα με παίρνει πίπα και θα της ταρακουνάω το κεφάλι..θα το ξεπεράσω ρε γαμώτο τι στον πούτσο!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Έβαλα να δω τσόντα μετά το περιστατικό που έγινε στο αμάξι είδα θετικά αποτελέσματα το πουλί μου σηκώθηκε χωρίς καν να το αγγίξω. Και το πρωί όταν ξυπνάω και το μεσημέρι πρίν πέσω για ύπνο βλέπω ότι έχω τρελές καύλες, λέω από μέσα γιατί ρε πούστη μου γιατί δεν σηκώθηκε όταν τον χρειάστηκα..τι στο διάολο γίνετε..Μαλακία έχω να τραβήξω πάνω από 2 βδομάδες και όταν τραβάω πάντα χύνω..

Να αναφερθώ λίγο στον pink floyd εντάξει ρε φίλε έχεις ένα δίκιο σε αυτά που λές έχω 2 κολλητούς δεν μπορώ να κάθομαι και να τους λέω δεν μου σηκώθηκε ο πούτσος όταν πήγα να την πηδήξω, θα νομίσουν ότι δεν μπορώ να γαμήσω κιόλας, και στο κάτω κάτω άνρωποι με γνώσεις δεν είναι και αυτοί στα forum που δίνουν τις απόψεις τους? θα με δουν ποτέ όχι θα τους δώ ποτε όχι.

Το πρόβλημα θεωρώ πως είναι καθαρά ψυχολογικό την επόμενη φορα που θα πάει να γίνει το μοιραίο θα της φερθώ σαν να είναι πουτάνα θα με παίρνει πίπα και θα της ταρακουνάω το κεφάλι..θα το ξεπεράσω ρε γαμώτο τι στον πούτσο!
βαλτην να σε πιπωσει για ωρα,κανε 69 και εχε ετοιμη την καποτα ανα χειρας οταν θα εισαι καγκελο μετα απο ωρα ''τρομπονιου''για ενα καλο φορμαρισμα.
Σκεψου και λειτουργησε ως πορνοσταρ και ασε τις ''αγαπουλιτσες''την ωρα του σκηνικου.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
χουφτωστη,χουφτωστη :2funny: :2funny:

OP
OP
adolfos69

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
Ποια καπότα ρε? ούτε την πρώτη ούτε την δεύτερη φορά είχα καπότες μαζί μου...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ποια καπότα ρε? ούτε την πρώτη ούτε την δεύτερη φορά είχα καπότες μαζί μου...
πας στον πολεμο χωρις οπλα?
Παρε 3 κουτακια απο το περιπτερο και παιξε με γλειψιμο για να υγρανθει ο κολπος(αλα Ασκητης μιλαω).
Τσιμπουκακι μετα και μετα σιγα-σιγα ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΟΥΤΣΟ ΕΜΠΑΙΝΕ :dancing: :rockon: :rolleyes:

panagiwtisss

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μη σε ανησυχει τιποτα...

Απλα τοποθετησου σε μια κατασταση σαν να εχουν περασει 5 χρονια απο την τωρινη σου φαση και αναπολεις τα γεγονοτα...Ξερεις τι θα λες;
"ρε τι μαλακας που ημουν που την ειχα κανει θεα την γκομενα κ δεν μπορουσα κιολας να την τον σπρωξω".
Και μην τα βλεπεις ολα τοσο σοβαρα και σκληρα. Πουτσος ειναι εχει κ αυτος τις μερες του.

Προσωπικα μου εχει τυχει το φαινομενο σου σε ολες του τις εκδοχες. Και να μη μου σηκωνεται καθολου με γκομενα, και να μου σηκωνεται κ μετα λιγο να μου πεφτει και (το χειροτερο απο ολα) να μου πεφτει την ωρα που γαμαω. Μετα απο καθε τζουφια αποπειρα αυτο που με προβληματιζε και νομιζω αυτο βασανιζει κ σενα, ξερεις ποιο ηταν;

Οχι τοσο το γιατι μου συμβαινει αυτο και το αν θα τα καταφερω καποια στιγμη (για αυτα ημουν σιγουρος), αλλα το τι εικονα θα σχηματισε η γκομενα για μενα και το τι θα ειπε ισως στην κολλητη της για μενα, και μου ερχονταν συνεχως στο μυαλο εκφρασεις που ισως ανταλλασσονταν με τις φιλες της οπως 'ο μαλακας", "ο ανικανος" κλπ κλπ.
Προσωπικα πιστευω οτι  αυτο σε ισοπεδωνει πιο πολυ...

Εγω θα σου ελεγα μην κωλωνεις πουθενα, οταν τα καταφερεις και αν τα καταφερεις τοτε ξεμουνιασε την κανονικα. Αν δεν συμβει με τη συγκεκριμενη γκομενα στα τετοια σου, θα βρεθει αλλη πιο καβλιαρα να σου πιει ολο σου το ζουμι πριν το καταλαβεις.

Προς θεου ομως μην τα βαλεις με το πουλι σου και με τον εαυτο σου...Φταις οσο φταιει και η αλλη...

OP
OP
adolfos69

adolfos69

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
34
Πόντοι
0
Ναι ρε φίλε αυτό με κάνει κομμάτια και με αγχώνει ποιο πολύ, τι εικόνα θα σχηματίσει για μένα, και για το αν θα το συζητήσει με κάποιον.. Δεν την έχω ρωτήσει αν το έχει συζητήσει με κανέναν αυτό, λες να την ρωτήσω..? Βασικά έχει μια μεγαλύτερη αδερφή πρέπει να το έχουν συζητήσει αλλά και πάλι δεν ξέρω, μάλλον θα την ρωτήσω.

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
την επόμενη φορα που θα πάει να γίνει το μοιραίο θα της φερθώ σαν να είναι πουτάνα θα με παίρνει πίπα και θα της ταρακουνάω το κεφάλι..

Ε τωρα πας στο αλλο ακρο.Μην αρχισεις και της φερεσαι ξαφνικα ετσι γιατι θα πει τι συμβαινει?

Απ'τη μια χαδια,γλυκολογα,και τρυφεροτητες και απ'την αλλη ''ελα δω μαρη να σ'δειξω''.

Η κοπελα θα την κανει σιγουρα ετσι.

Παντως μου προκαλει μεγαλη απορεια πως καποιος 20 χρονων κανει γλυφομουνι(δεν θα ελεγα οτι τρελαινομαι) και δεν μπορει καλα καλα να προχωρησει στο ζουμι της υποθεσης.

Καλα τα γλυψιματα αλλα τα χωσιματα ειναι αυτα που προεχουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε μου το προβλημα ειναι καθαρα ψυχολογικο.ακριβως το ιδιο ειχα και εγω οταν ημουνα 18,5 ετων ειχα πρωτοερθει στη Ρωσσια ειχα μια πολυ εμπειρη γκομενα 28 ετων!δεν με αφηνε χωρις καποτα!παργμα πολυ περιεργο τοτε για τη Ρωσσια.που μια στις 10 σου ελεγε να βαλεις καποτα!θυμαμαι 2 φορες γαμαγα γαμαγα και δεν μπορουσα να χυσω!μετα απο καποιο διαστημα μου επεφτε!το προβλημα λυθικε μαζι της απο μονο του οταν την τριτη φορα σκιστηκε η καποτα δεν το ηξερα και εχυσα και μεσα της!απο τοτε τη γαμαγα χωρις καποτα!ακομα δεν γουσταρω της καποτες!αλλα τι να κανω χρειαζονται....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom