aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Η άλλες πουτσες που χύνουν μέσαΜήπως παίρνει αναβολικά για το γυμναστήριο ή χάπια αδυνατίσματος?
Η άλλες πουτσες που χύνουν μέσαΜήπως παίρνει αναβολικά για το γυμναστήριο ή χάπια αδυνατίσματος?
Δεν είναι ούτε βρωμιάρα ούτε γύφτισσα ούτε χοντρή καταχαζε ότι να ναι λες.. για αυτό υπάρχουν τα φόρουμ για να ανταλλάσσουμε απόψεις εγώ το θέμα το έκανα γτ θα της το πω σήμερα και φοβάμαι ότι θα πληγωθεί δεν θα το περιμένει δεν έχει ιδέα.. αλλά δεν πάει άλλο καταπιέζομαι εδώ καιρό...καλα ρε μαλακα αδελφο χιλτερ, απτη μια χωνεις οπως λες βαθια στις κωλοτρυπιδες τη γλωσσα σου και φοβασαι να πεις στην βρωμιαρα τη γυφτισσα την πατσαβουρα τη χοντρη που γαμας οτι βρωμοκοπαει το μουνι της σαν την ψυτταλεια... Και τολμας να κρινεις τους ουρολαγνους που στην τελικη απολαμβανουν τα ουρα που ειναι στειρο διαλυμα;;;
Τελος παντων, εγω θα σου ελεγα να πεις στους προηγουμενους που τα ριχνουν μεσα να ξεκινησουν να τρωνε ανανά, ετσι ωστε τα σαπιοχυσα που ρουφας με το γλειφομουνι να εχουν καλυτερη γευση
Η να της κρεμάσεις αρωματικό έλατο όπως βάζουμε στο αμάξι
Ιδανικά το μέλι, να είναι έλατο.Υπάρχει ένα γιατροσόφι.. χαμομήλι, άστο να κρυώσει, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μέλι, αναμειξε τα και κάνε εντριβές μέσα και έξω ...
Παιρνει πολυβιταμινες βιταμίνη c κάτι τσάγια της herbal life αδυνατίσματος κανιζει πίνει 2 3 καφέδες την μέρα αυτά λες να είναιναπο αυτά ;;;Μήπως παίρνει αναβολικά για το γυμναστήριο ή χάπια αδυνατίσματος?
Οκ ναι να της το πεις βάλε εδώ μια φωτογραφία της χωρίς πρόσωπο κανονική ....σου είπα και ποιο πάνω ...υπάρχουν μύστες που γαμανε γυφτισες για δικούς τους λόγους και άλλοι που γουστάρουν κατουρα και αυτοί για δικούς τους λόγους ...κάποιος θα βρεθεί....βάλε φωτό να ξέρουμε πως είναιΔεν είναι ούτε βρωμιάρα ούτε γύφτισσα ούτε χοντρή καταχαζε ότι να ναι λες.. για αυτό υπάρχουν τα φόρουμ για να ανταλλάσσουμε απόψεις εγώ το θέμα το έκανα γτ θα της το πω σήμερα και φοβάμαι ότι θα πληγωθεί δεν θα το περιμένει δεν έχει ιδέα.. αλλά δεν πάει άλλο καταπιέζομαι εδώ καιρό...
Και το ανθέων ταιριάζει..Ιδανικά το μέλι, να είναι έλατο.
Μην αποκλείεις να είναι υπολείμματα σπέρματος από Πάκη,Ινδό ή Μπαγκλαντεσιανό.Δεν είναι ούτε βρωμιάρα ούτε γύφτισσα ούτε χοντρή καταχαζε ότι να ναι λες.. για αυτό υπάρχουν τα φόρουμ για να ανταλλάσσουμε απόψεις εγώ το θέμα το έκανα γτ θα της το πω σήμερα και φοβάμαι ότι θα πληγωθεί δεν θα το περιμένει δεν έχει ιδέα.. αλλά δεν πάει άλλο καταπιέζομαι εδώ καιρό...
Πούτιν μόνοΤυπε αδόλφε τι όνομα είναι αυτό γτχ μου?
Καθολικός είσαι ή φαν του Αυστριακού?
Όχι δεν νομίζω.. κάποιο μικρόβιο είναι.. μην ντρέπεσαι να της το πεις.. απορώ πως δε το κατάλαβε μόνη της.. αφροδισιολογο οπωσδήποτε τη ΔευτέραΠαιρνει πολυβιταμινες βιταμίνη c κάτι τσάγια της herbal life αδυνατίσματος κανιζει πίνει 2 3 καφέδες την μέρα αυτά λες να είναιναπο αυτά ;;;
Ρε μλκμου αρεσει που η μπακαλιαρομουνα αντι να παρει χαμπαρι οτι βρωμαει σαν παστος μπακαλιαρος μαλλον απο μυκητες και να παει γιατρο να την παστωσει καμμια αλοιφη,κανει και παραπονα στον τιτανοτεραστιο ΜΥΣΤΗ οτι δεν την γαμαει....αβυσσος η ψυχη και το μυαλο της γυναικας
ε μα ρε φιλε αυτη ειναι η αληθεια..αν ειναι δυνατονΡε μλκ
ε μα ρε φιλε αυτη ειναι η αληθεια..αν ειναι δυνατον
Λοιπον ακου τι θα κανεις. Θα την πας σε ενα ακριβό εστιατόριο με θαλασσινά. Θα πας στον σεφ και θα ζητήσεις φρεσκα στρειδια. Αλλα οχι απο τα καλα. Να του πεις να ανοιξει και να φερει τα χαλασμενα. Μολις ερθει το πιατο και η δυσωδία ποτισει το χωρο (εσυ συνηθισμένος δεν πτοησε) και το μωρακι σου αρχισει τα "αγαπη μου τι ειναι αυτο που πηρες,βρωμαει παρτο απο δω θα ξερασω" , πες της οριστε γτ δε σε γαμαω. Πηγαινε σε γιατροΔεν είναι ούτε βρωμιάρα ούτε γύφτισσα ούτε χοντρή καταχαζε ότι να ναι λες.. για αυτό υπάρχουν τα φόρουμ για να ανταλλάσσουμε απόψεις εγώ το θέμα το έκανα γτ θα της το πω σήμερα και φοβάμαι ότι θα πληγωθεί δεν θα το περιμένει δεν έχει ιδέα.. αλλά δεν πάει άλλο καταπιέζομαι εδώ καιρό...
Φίλε αυτα μόνο κανα 200άρι το μήνα...δε συμφερει, άλλαξτηΠαιρνει πολυβιταμινες βιταμίνη c κάτι τσάγια της herbal life αδυνατίσματος κανιζει πίνει 2 3 καφέδες την μέρα αυτά λες να είναιναπο αυτά ;;;