athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
ξεκωλιαρες θα μας πεθανουν...μουνια-αλιεν οι καριολες θα μας καψουν τον μπουτζον
ξεκωλιαρες θα μας πεθανουν...μουνια-αλιεν οι καριολες θα μας καψουν τον μπουτζον
Βάλε φωτό να την δούμε
Οκ λύθηκαν οι όποιες απορίες.Πούτιν μόνο
κανα ψυχακι να δωσω φαρμακα εχουμε;Οκ λύθηκαν οι όποιες απορίες.
Επόμενο θέμα προς επίλυση για την επιστημονική ομάδα μας?
Γτχκτπ σου,πήγα να απαντήσω και μου το άνοιξε ενώ δεν το είχα πατήσει.
Παρών!κανα ψυχακι να δωσω φαρμακα εχουμε;
Αυτή χοντρή χαλιά με τεράστιο μουνι αλλά μυρίζει????
Ρε αίολε όπου μυρίσει (κυριολεκτικά εδώ) μουνί και ούτσα δεν σε προλαβαίνουμε !!Βάλε φωτό να την δούμε
οτι γκομενα ειχα εκανα τρελα γλυφομουνια και γλυφοκωλια και την γλωσσα τερμα μεσα βαθεια στην συγκεκριμενη δεν μου βγαινει
...αδελφε τι δν καταλαβαινεις?!?!!? Χρειαζεται εξετασεις απο γυναικολογο!Παιρνει πολυβιταμινες βιταμίνη c κάτι τσάγια της herbal life αδυνατίσματος κανιζει πίνει 2 3 καφέδες την μέρα αυτά λες να είναιναπο αυτά ;;;
Είναι η ώρα τέτοια είμαι χαλαρά σπίτι και ψαχνω θέμα με ζουμιΡε αίολε όπου μυρίσει (κυριολεκτικά εδώ) μουνί και ούτσα δεν σε προλαβαίνουμε !!
αν ειναι το ζουμι απο μπακαλιαρο σε χαλαει;Είναι η ώρα τέτοια είμαι χαλαρά σπίτι και ψαχνω θέμα με ζουμι
Με αυτό θα σε λούσω ρε πούστη κι εσύ για να μάθεις.αν ειναι το ζουμι απο μπακαλιαρο σε χαλαει;
Ρίξε κανά ψαρικό στη σχαραΈψηνα 2 σπαλομπριζόλες σταβλίσες μαλάκες....
Τώρα δεν πάει τίποτα κάτω.Θα την φάει ο σκύλος την δικιά μου.
Παπάρες...
Τι ήθελα και μπήκα καλή τη θελήσει?
φιλε μου αν θες να εισαι επιστημονικος συνεργατης πρεπει να ατσαλωθεις...υπαρχουν πολλα περιστατικα που ειναι για ΠΟΛΥ γερα στομαχιαΈψηνα 2 σπαλομπριζόλες σταβλίσες μαλάκες....
Τώρα δεν πάει τίποτα κάτω.Θα την φάει ο σκύλος την δικιά μου.
Παπάρες...
Τι ήθελα και μπήκα καλή τη θελήσει?
Νομιζω μονο με ομοιοπαθητική θα το ξεπερασει...φιλε μου αν θες να εισαι επιστημονικος συνεργατης πρεπει να ατσαλωθεις...υπαρχουν πολλα περιστατικα που ειναι για ΠΟΛΥ γερα στομαχια
Έχω πιει νερό από γούρνα μαζί με γιδοπροβάτα στον Ψηλορείτη...φιλε μου αν θες να εισαι επιστημονικος συνεργατης πρεπει να ατσαλωθεις...υπαρχουν πολλα περιστατικα που ειναι για ΠΟΛΥ γερα στομαχια