Νέα

Πρόβλημα! γουστάρω την φίλη της γυναίκας μου ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα perastikoss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
παντος εγω στις φιλες της γυναικας μου εχω επυτηχια 100%.ισως τους λεει και αυτη για μενα ιστοριες!παντος εμενα με καυλωνουν οι φιλες της γιατι η Γιδα μου λεει γι αυτες ιστοριες που ξερει για να της ξευτηλισει!αλλα αμανα με καυλωνουνε Π.Χ.για τη Νατασσα ελεγα:τι χαζη που ειναι πινει κατι χαπια για να χυνουνε μεσα της οι βρωμιαριδες γιατι πιστευει οτι το σπερμα εχει βιταμινες!!!!εμενα τετοιες ιστοριες με καυλωνανε!μονη της εσκαψε το λακο της η Γιδα μου!!!!
Ρε Μητσο ηθελες πραγματικα και παντρευτικες η ετσι για να περναει η ωρα?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πρόσεξε ότι μιλάμε για τρίο, όχι για ντουέτο :)
Αυτή λέει ότι είναι θέμα ντροπής, αλλά κι αυτό που λες εσύ παίζει εντόνως...

πφφφφ αυτα περι ντροπης ειναι τριχες :P εγω δεν υπηρχε περιπτωση να μπασω γνωστη ή φιλη παντως......με την καμια......επαγγελματια οκ αλλα οχι να γινουμε και συγκουμπαροι τωρα......ξερει ο σον τι λεει ;) ;) ;)

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
παντος εγω στις φιλες της γυναικας μου εχω επυτηχια 100%.ισως τους λεει και αυτη για μενα ιστοριες!παντος εμενα με καυλωνουν οι φιλες της γιατι η Γιδα μου λεει γι αυτες ιστοριες που ξερει για να της ξευτηλισει!αλλα αμανα με καυλωνουνε Π.Χ.για τη Νατασσα ελεγα:τι χαζη που ειναι πινει κατι χαπια για να χυνουνε μεσα της οι βρωμιαριδες γιατι πιστευει οτι το σπερμα εχει βιταμινες!!!!εμενα τετοιες ιστοριες με καυλωνανε!μονη της εσκαψε το λακο της η Γιδα μου!!!!

Φιλάρα σε πάω, γιατί έχεις γυναίκα γίδα και μας παιρνάς κι εμάς για γίδια. Γουστάρω.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
ολες οι γυναίκες ζηλευουν τις φίλες τους, γιαυτο φροντίζουν να σε θάβουν σε αυτες, ωστε να μήν γλυκαθούν και σου την πέσουν οι ίδιες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε Μητσο ηθελες πραγματικα και παντρευτικες η ετσι για να περναει η ωρα?
βασικα την  παντρευτηκα για να παρω.αυτο το διαβατηριο!και να μπορω να μενω στην Ρωσσια μονιμα.και το πετυχα!!!!!

Συνημμένα

• Photo-0127.jpg
    Photo-0127.jpg
    97,1 KB · Εμφανίσεις: 12

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom