Κι αν δεν παντρευότανε πως θα γνώριζε τη φίλη της γυναίκας του που γουστάρει;
Αυτο δεν το ειχα σκευτει.
Κι αν δεν παντρευότανε πως θα γνώριζε τη φίλη της γυναίκας του που γουστάρει;
Ψάξτο...ότι και να κάνεις, καμμένος θα βγεις.
εγω πριν 6 χρονια περιπου γαμησα μπροστα της μια φιλη της!ε,2 χρονια μου ζαλιζε τα αρχηδια!και μου εκρυβε την φιλη της!βεβαια προσπαθησα και συνατιομουνα κρυφα!μετα το καταλαβε και συναντουσε τη φιλη της μετα τη δουλεια!για να μην παω να την παρω με το αμαξι!πριν 2 χρονια περιπου ενω μου τα ειχε πριξει και δεν μπορουσα να κανω τιποτα.της προτινα να ερθει με τη φιλη της στο σπιτι του Κυριακου απο την Παφο ενος φοιτητη!ε,ηρθανε!!!!ειχα προηδοποιησει τον Κυριακο να παρει τη γυναικα μου και να της την πεσει αγρια!συμφωνισε γιατι η γυναικα μου ειναι πολυ πιο ομορφη απο την φιλη της την Ηρα.....Αλλα πως θα της το πς χωρίς να γίνει παρεξήγηση ; Καμιά ιδέα΄;
Άστο φιλαράκο... θα σε γαμήσουν κι οι δυο! Όχι όμως με τον τρόπο που ελπίζεις... καταρχήν θα σε τραβάει στα δικαστήρια η γυναίκα σου για την μοιχεία και η γκόμενα θα στην έχει φυλαγμένη που της έκανες νερά (προσπαθώντας να σώσεις τον γάμο σου!). Αν έχεις και παιδιά κιόλας... τότε είναι που την γάμησες ολοσχερώς!!!
ρε μητσαρα παντως αδικεισαι ρε φιλε.......εγω ημουνα στο δωματιο με την Ηρα.την καταγλυψα και ξεσκιστηκαμε!αυτο που με τραιλανε ειναι οτι πηγε στην τουαλετα και κατουρισε μπροστα μου!!!ακομα τον παιζω με αυτην την εικονα!!!!και ο Κυριακος γαμαγε στην κουζινα!!!αυτο που τον παραξενευσε ηταν οτι του ΕΔΩΣΕ ΚΩΛΟ ΧΩΡΙς ΣΥΖΗΤΙΣΗ!!!πραγμα δυσκολο για την Ρωσσια!!!μετα ι Γιδα(γυναικα)μου με εβριζε κανα 6 μηνο και μου ελεγε οτι ειμαι χειροτερος και απο τους τσιγγανους!!!την εδωσα για να γαμησω!!!!!
το κερατο πλεον δεν τιμωρειται ποινικα...δεν υπαρχει μοιχεια και μοιχος πλεον για τα δικαστηριαΆστο φιλαράκο... θα σε γαμήσουν κι οι δυο! Όχι όμως με τον τρόπο που ελπίζεις... καταρχήν θα σε τραβάει στα δικαστήρια η γυναίκα σου για την μοιχεία και η γκόμενα θα στην έχει φυλαγμένη που της έκανες νερά (προσπαθώντας να σώσεις τον γάμο σου!). Αν έχεις και παιδιά κιόλας... τότε είναι που την γάμησες ολοσχερώς!!!
Οπότε, μακρυά από τέτοια παιχνίδια, είναι σαν το καζίνο: Πόρωση αλλά πάντα χάνεις στο τέλος! Και στο καζίνο είναι πολύ εύκολο να χάσεις ακόμα και το σπίτι σου! ;)
Εμ, η μοιχεία δεν είναι ποινικό αδίκημα από το 81/82 αν δεν κάνω λάθος (ο μεγάλος Ανδρέας ήξερε ποιοι νόμοι είχαν προτεραιότητα!!!). Άρα το περί δικαστηρίου αβάσιμο...
Κατά τα άλλα συμφωνώ...
αυτο οπως και να χει θα το φας...αχαχαχαχαχαχYπαρχει ομως διαζυγιο σε βαρος σου και διατροφη...
Yπαρχει ομως διαζυγιο σε βαρος σου και διατροφη...
Δεν παρχει δρομος διαφυγης.
Αν κανεις το λαθος την πατησες.
Και μετα το τι ρεζιλι θα γινεις (Οχι εσυ ) δεν λεγεται. Αντε να γλιτωσεις την ξεφτυλα μετα.
με την αλλη φιλη της παραλιγο να μας πιασει!!!ημασταν στο δωματιο(η φιλη της ειχε δωματιο με κοινοχρηστο μπανιο και τουαλετα.στη Ρωσσια εχει πολλα τετοια)η γυναικα μου χτυπησε την εξωπορτα καποιος της ανοιξε χτυπησε την πορτα της φιλης της της Νατασσας!βεβαια δεν της ανοιξαμε γιατι ημασταν γυμνοι μεσα!!!!!!η πορτα χαρτινη αν φυσουσες θα επαιφτε.ειχαμε βαλει το συρτη και φενοταν οτι καποιος ειναι μεσα!!!!βεβαια η Γιδα μου δεν φανταζοτανε οτι ειμαι εγω με τη φιλη της!!!θυμαμαι που προσευχοτανε η φιλη της να μην μας πιασει!κανα 2ωρο κατσαμε μεσα και μιλαγμε πολυ σιγα!!!!μετα ανοιξαμε σιγα σιγα η Γιδα ειχε φυγει.βγηκαμε τρεχοντας!!!!μετα ριξαμε πολυ γελιο!!!!ρε μητσαρα παντως αδικεισαι ρε φιλε...
ποιος φωσκολος και μαλακιες...εσυ τα σπας!!!
μπραβο ρε μητσο...να σαι καλα ρε αγοραρε!!!με την αλλη φιλη της παραλιγο να μας πιασει!!!ημασταν στο δωματιο(η φιλη της ειχε δωματιο με κοινοχρηστο μπανιο και τουαλετα.στη Ρωσσια εχει πολλα τετοια)η γυναικα μου χτυπησε την εξωπορτα καποιος της ανοιξε χτυπησε την πορτα της φιλης της της Νατασσας!βεβαια δεν της ανοιξαμε γιατι ημασταν γυμνοι μεσα!!!!!!η πορτα χαρτινη αν φυσουσες θα επαιφτε.ειχαμε βαλει το συρτη και φενοταν οτι καποιος ειναι μεσα!!!!βεβαια η Γιδα μου δεν φανταζοτανε οτι ειμαι εγω με τη φιλη της!!!θυμαμαι που προσευχοτανε η φιλη της να μην μας πιασει!κανα 2ωρο κατσαμε μεσα και μιλαγμε πολυ σιγα!!!!μετα ανοιξαμε σιγα σιγα η Γιδα ειχε φυγει.βγηκαμε τρεχοντας!!!!μετα ριξαμε πολυ γελιο!!!!
παντος εγω στις φιλες της γυναικας μου εχω επυτηχια 100%.ισως τους λεει και αυτη για μενα ιστοριες!παντος εμενα με καυλωνουν οι φιλες της γιατι η Γιδα μου λεει γι αυτες ιστοριες που ξερει για να της ξευτηλισει!αλλα αμανα με καυλωνουνε Π.Χ.για τη Νατασσα ελεγα:τι χαζη που ειναι πινει κατι χαπια για να χυνουνε μεσα της οι βρωμιαριδες γιατι πιστευει οτι το σπερμα εχει βιταμινες!!!!εμενα τετοιες ιστοριες με καυλωνανε!μονη της εσκαψε το λακο της η Γιδα μου!!!!Και να μην κάνεις το λάθος την πάτησες. Για σκέψου, εάν ρίξεις χυλόπιτα στην φίλη της γυναίκας σου, το πιο πιθανό είναι, αυτή να πει στην γυναίκα σου ότι της την έπεσες (γυναικείες άμυνες), φοβούμενη ότι κάποια μέρα θα το ισχυριστείς εσύ και θα χαλάσει η φιλία τους, αλλά και αμυνόμενη επειδή έφαγε χυλόπτια. Σου μιλάω εκ πείρας....
Είναι να μην σου τύχει, ότι και να κάνεις εάν σου τύχει, την πούτσισες. Γιαυτό λέω ότι αυτό είναι πρόβλημα και όχι το ανάποδο, δλδ να γουστάρεις εσύ την φίλη της γυναίκας σου.
Στείλε το τηλ της, να της κάνουμε ενα τεστ ντριβε, και αν τραβάει στην ανηφόρα ορμα για τα κακοτράχαλα! Αλλοιώς κάτσε στ αυγά σου!Αλλα πως θα της το πς χωρίς να γίνει παρεξήγηση ; Καμιά ιδέα΄;