Ψάξε στο θρέντ της ΝΔ.σιγά το κατόρθωμα!
γεμάτο χουλιγκάνους το σάιτ!
Εμφανίστηκε ένας αντάξιος σου.
Μεθαύριο πάντως θα βγεί και η ταινία.εγω νομιζω οτι το 2012 θα ερθει το τελος του χρηματιστηριου
..και του κοσμου
Να δούμε πως θα ψοφήσουμε
Ψάξε στο θρέντ της ΝΔ.σιγά το κατόρθωμα!
Μεθαύριο πάντως θα βγεί και η ταινία.εγω νομιζω οτι το 2012 θα ερθει το τελος του χρηματιστηριου
..και του κοσμου
Πάντως έτσι και ο Γκιόργκο περάσει αυτά που λέει για τις προσλήψεις στο δημόσιο και σκίσει και τον πωπό στους σταζιάρηδες και στους συμβασιούχους (aka τσούκου- τσούκου διορισμός) με βλέπω να επαναλαμβάνω το .. ατόπημα του 2000 όπου ψήφισα μπασογκ...
πορνοπαπε, εχεις καμια αναφορα για την οικονομικη κριση απο κανα παρατηρητηριο η καμια αποφαση της ΕΔΑΔ? Εχουν δικαιωμα οι φτωχοι να αυτοπροσδιοριζονται ως μεγιστανες? χαχαχαχασιγά το κατόρθωμα!
Ψάξε στο θρέντ της ΝΔ.
Εμφανίστηκε ένας αντάξιος σου.
Μπα μαπα η ταινια ειπε ο Κουτσογιανοπουλος χαχαχα, ουτε να μας πεθανει ωραια δεν μπορει το Χολυγουντ!Μεθαύριο πάντως θα βγεί και η ταινία.
Να δούμε πως θα ψοφήσουμε
Πάλι σε πείραξε ο ήλιος??εγώ είπα να μηδενίσει..
εσύ ποστάρεις τον τρόπο......
γάματα....
ψέκασμα γενικό λεμε.....
πορνοπαπε, εχεις καμια αναφορα για την οικονομικη κριση απο κανα παρατηρητηριο η καμια αποφαση της ΕΔΑΔ? Εχουν δικαιωμα οι φτωχοι να αυτοπροσδιοριζονται ως μεγιστανες? χαχαχαχα
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,71807.msg1439437#msg1439437]Πάρε[/url] και εσυ να μην κουράζεσαιδωσε λινκ,
δεν μπορώ να ξέρω τι εννοεί ο καθείς!
Ωραία σαν σκέψη αλλά...αυτό με τις κατα8έσεις και τις πιστωτικές γίνεται και σε άλλες χώρες π.χ. Ολλανδια και 8α γίνει και έδω.
Στο τέλος του χρόνου σου στέλνει η τράπεζα ένα χαρτι με το ποσο της κατάθεσης σου και το ποσο χρέωσες τις πιστωτικές και το υποβάλλεις με την φορολογική σου δήλωση.
Αμα πρόκυπτει διαφορά με αυτό που δηλωσες σαν εισόδημα σε φερμαρανε
Ο Γιωργακης ειναι αποφασισμενος να το προχωρήσει, το έβαλε σε ανοιχτη διαβουλευση τώρα και σε κανένα μήνα θα το κάνει νόμο του κράτους
απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?και αντικαπιταλιστής
εκτός από αντιιμπεριαλιστής
κάπταιν μέμο;
Δεν ήτο σύγκρισημμμμάστα!
και πως με συσχετίζεις με τον ως άνω χρήστη;
μια που κάνεις και συγκρίσεις...
παιχτη η ολλανδια ειναι σαν τα ρδελα της γερμανιας & οχι σαν τα του μεταξιου..αυτό με τις κατα8έσεις και τις πιστωτικές γίνεται και σε άλλες χώρες π.χ. Ολλανδια και 8α γίνει και έδω.
Στο τέλος του χρόνου σου στέλνει η τράπεζα ένα χαρτι με το ποσο της κατάθεσης σου και το ποσο χρέωσες τις πιστωτικές και το υποβάλλεις με την φορολογική σου δήλωση.
Αμα πρόκυπτει διαφορά με αυτό που δηλωσες σαν εισόδημα σε φερμαρανε
Ο Γιωργακης ειναι αποφασισμενος να το προχωρήσει, το έβαλε σε ανοιχτη διαβουλευση τώρα και σε κανένα μήνα θα το κάνει νόμο του κράτους
παιχτη η ολλανδια ειναι σαν τα ρδελα της γερμανιας & οχι σαν τα του μεταξιου..
αφηστε τις μαλακιες & βαλτε το μυαλουδακι σας να στροφαρει..
ο γιορικας & ο κοστικας καθως & ολο το υπολοιπο σκυλολοι,κανουν τσιμπουκακια στον μαρφιν & τον κωστοπουλο..
μην αναπαραγετε παπαριες με τοση ευκολια..
αμα κοψεις τα πακια απο το μεταξι πως θα επιβιωσουν τα ρδελα???
κοβεται η παραοικονομια απο το ελλαντα???
πεστε κανα αλλο ανεκδοτο να γελασουμε..
βρε σαλτα & γαμησου & φερε μας την εισπραξη παλιοπουστρακο..καλα και εδω τις ιδιες μαλακίες λες !παλι το γαμας το θέμα!!!
αντε βρε παιδάκι να παιξεις το κουβαδακι σου σε αλλη παραλια και ασε μας να συζητησουμε σοβαρα!!
εκσυγχονιστούλικο, το ατιμούλικο!
εθνίκι από τη μια, μπασόγκ από την άλλη...
το ελληνικό παράδοξο!
βρε σαλτα & γαμησου & φερε μας την εισπραξη παλιοπουστρακο..
ΞΟΥ μωρη αμοιβαδα..
μην μου τριβεσαι..
ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..
ολοι γνωστοι γραφικοι....τυποι..Χρυσανθακόπουλος, Παπαθεμελής, Βερυβάκης, Χαραλαμπίδης, Κηπουρός, Βουνάτσος, Ναξακης, Κρητικός
Δεν ήτο σύγκριση
Κάτι διαφορετικό έψαχνες απο τους χουλιγκάνους, αφού παραπονιέσαι γι αυτούς, έπεσε στην αντίληψη μου το παραπάνω πόστ και έκανα την παράθεση.
Καληνύχτα, απο τώρα και ας είναι νωρίς