Νέα

Προβλέψεις για την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;

• Είναι χειρότερη

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι καλύτερη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ακριβής

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
doken ειναι αδικο. Δεν σου ειπα ΟΧΙ. Αλλα αυτοι που τα εκαναν αυτα ... επεσαν απο την εξουσια και δεν προκειται να την ξαναβρουν για τουλαχιστον 2 4ετιες. Θα μου πεις φαγανε τοσα...ναι αλλα αυτα που φαγανε...δεν ξερεις ποιοι θα τους τα φανε μετα....και αν θα τα φανε σε γιατρους η οχι...ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ρε φιλε..περιμενε..ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...καποια στιγμη. ΑΑΑΑΡΑΞΕ. Οποιος αδικει παθαινει χειροτερα μετα. Οποιος κυνηγαει το ευκολο και την απατη...την παταει χειροτερα απο τους αλλους.

τώρα το ρίχνουμε και στη θεολογία.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
doken ειναι αδικο. Δεν σου ειπα ΟΧΙ. Αλλα αυτοι που τα εκαναν αυτα ... επεσαν απο την εξουσια και δεν προκειται να την ξαναβρουν για τουλαχιστον 2 4ετιες. Θα μου πεις φαγανε τοσα...ναι αλλα αυτα που φαγανε...δεν ξερεις ποιοι θα τους τα φανε μετα....και αν θα τα φανε σε γιατρους η οχι...ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ρε φιλε..περιμενε..ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...καποια στιγμη. ΑΑΑΑΡΑΞΕ. Οποιος αδικει παθαινει χειροτερα μετα. Οποιος κυνηγαει το ευκολο και την απατη...την παταει χειροτερα απο τους αλλους.

Επιδεικνύης αλάνθαστο ένστικτο επιβίωσης....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
personanongrata μπα παρεξηγησες φιλαρακο.

Εγω λεω...πως εγω προσωπικα το βουλωνω...δουλευω...αν ειναι να βγαλω θα βγαλω επειδη ημουν μαγκας και ολοι οι αλλοι να πανε να κουρευτουνε.

Τωρα το πιασες το νοημα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Εγω λεω...πως εγω προσωπικα το βουλωνω...δουλευω...αν ειναι να βγαλω θα βγαλω επειδη ημουν μαγκας και ολοι οι αλλοι να παε να κουρευτουνε.

Τωρα το πιασες το νοημα?

καθόλου....
αυτό που λες δε σε βγάζει από το πρόβλημα....
στο λέω μπας και το καταλάβεις.
το 1996 έβγαζα Α και μου έμεναν Β.
το 2007 έβγαζα 3Α και μου έμεναν Β/4 με τα ίδια πάλι έξοδα.
κάνε τις αναγωγές να βρείς το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
η πλάκα είναι ότι λέμε το ίδιο απλά εσύ είσαι κομπλεξικός και δεν το καταλαβαίνεις.
το ότι δε σε αφήνουν να χρεοκοπήσεις δεν πάει να πεί ότι δεν είναι η καλύτερη λύση.
Η αλήθεια είναι οτι μου έχεις προσφέρει αρκετά μαθήματα κομπλεξισμού οπότε, Ευχαριστώ ΔΑΣΚΑΛΕ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman:

Λύση δεν υπάρχει, βουλιάζουν και αυτοί ταυτόχρονα με εμάς.
Έχουν να χάσουν πιο πολλά αν βαρέσουν αυτοί τα κανονάκια τους.
Όσο μπορούν το μεταθέτουν αλλού. Μέχρι να τους πάρει ο Χάρος  :tooth: :tooth: :tooth:
Αφού είναι θέμα timing κοιτάς να επιβιώσεις όσο πιο πολύ μπορείς.
Μετά...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
personanongratta...Μαλλον αυτο που λες εσυ δεν καταλαβαινεις οτι ειναι κατι το δεδομενο και το γνωστο.

Σου πιανουν τον κωλο και καθεσαι. Χαιρω πολυ.... σε ολους το ιδιο κανουν. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?

Βγηκατε στους δρομους να πανηγυρισετε που βγηκε το ΠΑΣΟΚ... (ΕΣΕΙΣ...εννοω γενικα).

ΕΠΟΜΕΝΩΣ? ΤΙ?

Τα λεμε μεταξυ μας...και μολις σκασουνε μυτη και μας πουνε...τι λετε για εμας??? θα αρχισουμε τα αδερφιστικα και τις υποχωρησεις..

Ε ΞΕΡΕΤΕ δεν το ειπαμε για εσας...και απλα εχουμε παραπονα...ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ οταν τον αντιμετωπιζεις τον αλλον ετσι σε καθε επιπεδο τι νομιζεις πως θα σου κανει?

εφοσον ειστε δυσαρεστημενοι....βγαινετε ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ και το ΚΟΒΕΤΕ. Και τοτε ναι βγαινω και εγω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η αλήθεια είναι οτι μου έχεις προσφέρει αρκετά μαθήματα κομπλεξισμού οπότε, Ευχαριστώ ΔΑΣΚΑΛΕ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman:

Λύση δεν υπάρχει, βουλιάζουν και αυτοί ταυτόχρονα με εμάς.
Έχουν να χάσουν πιο πολλά αν βαρέσουν αυτοί τα κανονάκια τους.
Όσο μπορούν το μεταθέτουν αλλού. Μέχρι να τους πάρει ο Χάρος  :tooth: :tooth: :tooth:
Αφού είναι θέμα timing κοιτάς να επιβιώσεις όσο πιο πολύ μπορείς.
Μετά...

από την πόλη έρχομαι και στην κορφή χασίσι...
εγώ περιγράφω την καλύτερη λύση για μένα και συ μου λες τι κάνουν οι άλλοι......

αλλα λόγια μ αγαπιόμαστε.
απέραντο μπουρδέλο μεταξουργείου.
κλάψε τώρα που εγώ τρώω από στούντιο Βριλησσού.

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1

Εγω λεω...πως εγω προσωπικα το βουλωνω...δουλευω...αν ειναι να βγαλω θα βγαλω επειδη ημουν μαγκας και ολοι οι αλλοι να πανε να κουρευτουνε.

Τωρα το πιασες το νοημα?

Δεν διαφωνώ καθόλου αφού έτσι και αλλιώς μάλλον δεν μπορείς να κάνεις κάποιος κάτι άλλο.Και εγώ αυτή την στιγμή δουλεύω 10 ώρες την ημέρα (σε 1 ΙΕΚ και δύο φροντιστήρια για να βγω).Αλλά μιλάς για το τι πρέπει να κάνει κάποιος προσωπικά για να επιβιώσει και όχι για την οικονομική του κοινωνικού συνόλου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μαλλον αυτο που λες εσυ δεν καταλαβαινεις οτι ειναι κατι το δεδομενο και το γνωστο.

Σου πιανουν τον κωλο και καθεσαι. Χαιρω πολυ.... σε ολους το ιδιο κανουν. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?

Βγηκατε στους δρομους να πανηγυρισετε που βγηκε το ΠΑΣΟΚ... (ΕΣΕΙΣ...εννοω γενικα).

ΕΠΟΜΕΝΩΣ? ΤΙ?

Τα λεμε μεταξυ μας...και μολις σκασουνε μυτη και μας πουνε...τι λετε για εμας??? θα αρχισουμε τα αδερφιστικα και τις υποχωρησεις..

Ε ΞΕΡΕΤΕ δεν το ειπαμε για εσας...και απλα εχουμε παραπονα...ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ οταν τον αντιμετωπιζεις τον αλλον ετσι σε καθε επιπεδο τι νομιζεις πως θα σου κανει?

εφοσον ειστε δυσαρεστημενοι....βγαινετε ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ και το ΚΟΒΕΤΕ. Και τοτε ναι βγαινω και εγω

εγώ με 3πλάσσιο εισόδημα όπως σου έγραψα μόλις είδα που πάει το πράμα πήγα αλλού όπου στο 3Α μου μένουν 3Β.
κάνε και συ το ίδιο...
Οταν το μαγαζί μηδενίσει θα ξαναγυρίσω. Μέχρι τότε αρνούμαι να συνεχίσω να πληρώνω τους κομπλεξικούε κρητικούς και τα κρατικά λαμόγια.
Καλή τύχη σε όσους μένουν ακόμα Ελλάδα και είναι ιδιώτες.
Θα τη χρειαστούν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν διαφωνώ καθόλου αφού έτσι και αλλιώς μάλλον δεν μπορείς να κάνεις κάποιος κάτι άλλο.Και εγώ αυτή την στιγμή δουλεύω 10 ώρες την ημέρα (σε 1 ΙΕΚ και δύο φροντιστήρια για να βγω).Αλλά μιλάς για το τι πρέπει να κάνει κάποιος προσωπικά για να επιβιώσει και όχι για την οικονομική του κοινωνικού συνόλου.

ακριβώς. και στην τελική αξίζει τον κόπο να δουλεύεις σα μαλάκας και αντί να σε έχουν στα ώπα ώπα να σου φέρονται και σα σκουπίδι;
όχι μάγκα.
δισάκι και αντε γειά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
doken ναι σιγα μην βγω να κανω και κυρηγματα για το τι πρεπει να κανει το γενικο συνολο για να επιβιωσει...Οποιοι εχουν μυαλο επιβιωνουν μην ανησυχεις...Μηπως να βαλω και εναν ασπρο μανδυα και να βγω στον ΗΣΑΠ καθε μερα να κανω κυρηγματα???

Σε ποιους να κανω κυρηγματα σε αυτους που πανηγυριζανε για αυτους που θα τους φανε τα λεφτα στην επομενη τετραετια που θα ξαναβγουν? ασε μας ρε φιλαρακο...Ο ΚΟΣΜΟΣ δεν καταλαβαινει..

personanongratta ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θεος!

Υ.Γ Δεν παταω Μεταξουργειο.  

doken

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
doken ναι σιγα μην βγω να κανω και κυρηγματα για το τι πρεπει να κανει το γενικο συνολο για να επιβιωσει...Οποιοι εχουν μυαλο επιβιωνουν μην ανησυχεις...Μηπως να βαλω και εναν ασπρο μανδυα και να βγω στον ΗΣΑΠ καθε μερα να κανω κυρηγματα???

Σε ποιους να κανω κυρηγματα σε αυτους που πανηγυριζανε για αυτους που θα τους φανε τα λεφτα στην επομενη τετραετια που θα ξαναβγουν? ασε μας ρε φιλαρακο...Ο ΚΟΣΜΟΣ δεν καταλαβαινει..

personanongratta ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ θεος!

Υ.Γ Δεν παταω Μεταξουργειο.  

Τι κηρύγματα και αηδίες ρε συ.Απλές επισημάνσεις κάνουμε για την οικονομία.Τι ΗΣΑΠ να βγεις ...Άσε που και στον ΗΣΑΠ να πας θα πρέπει να ενημερωθείς πρώτα ποιος σταθμός είναι ανοιχτός...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι κηρύγματα και αηδίες ρε συ.Απλές επισημάνσεις κάνουμε για την οικονομία.Τι ΗΣΑΠ να βγεις ...Άσε που και στον ΗΣΑΠ να πας θα πρέπει να ενημερωθείς πρώτα ποιος σταθμός είναι ανοιχτός...

εδώ κλείνουν τα Τέμπη και ανοίγουν τα διόδια......
σταθμούς ψάχνεις εσύ;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
doken aaaahahahahaha εδω τι ακουσα προχθες στο ραδιοφωνο...λεει ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΣΑΠ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΦΑΛΗΡΟ... ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ...ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 απριλιου....χαχαχαχαχαχ ελεος ρε φιλε... τι διαολο μπουρδελα θα φτιαξουν εκει περα και αργουνε τοσο?

ειχανε κλειστο τον ΤΑΥΡΟ 2.5 ΜΗΝΕΣ. Αμα δεν ξυνανε τα αρχιδια τους και δεν το πηγαινανε καθε 1 ωρα να κολλανε 1 μετρο σιδερου τι σκατα βαζουνε...σε 10 μερες το ΠΟΛΥ...θα ειχαν τελειωσει...αλλα ειπαμε...ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΙΕΣ ΜΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΑΓΓΛΟΙ αλλα ελληνες.χαχαχα

καραγκιοζηδες

Υ.Γ personanongratta ΜΠΑ ΡΕ ΤΙ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ τωρα μου εχει μυρισει ενα αλλο καινουργιο που εχει ανοιξει στας Φιλαδελφειας...ψηνομαι να παω καμια μερα επειδη εχω κα καιρο να πιτσιλισω. (Ε μην πουστεψουμε τωρα στα γεραματα...αμαρτια ειναι) χαχα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
από την πόλη έρχομαι και στην κορφή χασίσι...
εγώ περιγράφω την καλύτερη λύση για μένα και συ μου λες τι κάνουν οι άλλοι......

αλλα λόγια μ αγαπιόμαστε.
απέραντο μπουρδέλο μεταξουργείου.
κλάψε τώρα που εγώ τρώω από στούντιο Βριλησσού.
Την συμπεριφορά και την  :pipa1: της Χριστινούλας στην Τροφωνίου των 20Ε δεν την βρήκα πουθενά στην Βριλησσού των 50Ε+. Και τα γύρισα όλα  :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Η καλύτερη λύση που περιγράφεις, ακόμα κι αν την κρατάς μόνο για τον εαυτό σου, δεν υπάρχει στο σωτήριο έτος 2010.
Παμέ παρακάτω.
Εμείς οι υπόλοιποι, εσυ απλά γύρνα πίσω στην Κύπρο  :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
για να σωσουμε την ελλαδα πρεπει
1) μειωσει μισθων δ.υπαλ. κατα 10% απο των μισθω ι.υπαλ (δεν μπορει να εχουν μονιμοτητα ενω οι ι.υπαλ το ρισκο της απολυσης και να εχουν καλυτερο μισθω)
2) καταργηση του εφαπαξ
3) επιστροφη χρηματων απο αυτους που πηραν προωρες συνταξεις(αναδρομικα)με 15 χρονια περιπου δικαιουντε 200 ευρο και οχι 750
4)οσοι διοικησαν οργανισμους και εχουν περιουσια να την παρουν πισω εαν κατα την διοικηση τους την εβαλαν μεσα
5)στηρηξη του τουρισμου
6)στηρηξη των αγροτων
7)στηρηξη της ναυπηγειας(αυτα τα 3 φερνουν λεφτα στην ελλαδα)

οσο και εαν σας φενετε παραξενο αυτες ειναι οι λυσεις και δεν ειναι ευχολογια(περαστικα μας)

Επισκέπτης
κουκουρουκου ακομη(παρολο που πηρα τα ναρκωτικα μου εδω & ωρα)..
κατσε να πιω & αλλα τοσα,μηπως μπω στο κλιμα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom