Επισκέπτης
μην το παρακάνεις γιατί θα σου βάλω πανηγυρισμούς δικούς σας απ το 2000 και θα πάθεις κανά εγκεφαλικό...
ο Λαυρεντιαδης τα γυρισε τα λεφτα. Μονος του.
Γιναμε κυβερνηση το 2000 και δεν το θυμαμαι?μην το παρακάνεις γιατί θα σου βάλω πανηγυρισμούς δικούς σας απ το 2000 και θα πάθεις κανά εγκεφαλικό...
Επειδη ουτε εγω σκαπαζω απο οικονομικα, ας μου πει καποιος. Το πρωι το αφεντικο στο μαγαζι εβριζε την κυβερνηση οτι την ενδιαφερει μονο να σωσει τις τραπεζες με καθε κοστος κι οτι τα "γαμησιατικα" του Λαβρεντιαδη (δεν τον ξερω καν τον τυπο) θα τα πληρωσουν οι Ελληνες. Ισχυει αυτο ?
Δικαστική λύση για το σκάνδαλο ΛαυρεντιάδηΕ, τοτε πιο ειναι το προβλημα ? Δεν το εχω παρακολουθησει το θεμα, δεν ξερω καν τι εγινε για αυτο ρωταω ?
ο Λαυρεντιαδης τα γυρισε τα λεφτα. Μονος του.
Γιναμε κυβερνηση το 2000 και δεν το θυμαμαι?
και κατα διαβολικη τυχη ο βοσκοπουλος χρωσταγε 15 εκατομμυρια στην εφορια το φτωχαδακι και αυτη η πατσαβουρα δεν το ηξερε οταν εβαζε την υπογραφη τις
To πως τα γαμησιάτικα του Λαυρεντιάδη θα τα πληρώσουμε όλοι εμείς ισχύει σαφώς.
ΟΜΩΣ, όσο και να φαίνεται παράξενο, είναι σωστό μέτρο, διότι τους καταθέτες προστατεύει, όχι την ιδιοκτησία της τράπεζας (μετόχους)
Εκεί που φαίνεται πως παίχτηκε "βρώμικο" παιχνίδι είναι πως ο Λευρεντιάδης κατάκλεψε την τράπεζα, όταν τον πήραν χαμπάρι επέστρεψε κάποιο ποσό (που κατά πως φαίνεται δεν είναι το σύνολο) και συμφωνήθηκε να ΜΗΝ υποστεί και δίωξη!!
Για σκεφτείτε το! Κλέβω (πολλά όμως, γιατί με λίγα δεν ισχύει!) αν δεν με πιάσουν όλα δικά μου, αλλά και να με πιάσουν κάνω μια συμφωνία, επιστρέφω κάτι (έστω τα περισσότερα), αλλά και πάλι κάτι μου μένει!!
Με τέτοιο νομικό προηγούμενο (κατόρθωμα του Μπένυ του χοντρού) ποιος μεγαλοκαρχαρίας στο μέλλον δεν θα το αποφασίσει να κλέψει την όποια επιχείρηση διοικεί;
Οι αποριες σου, απαντωνται με το παραπανω κειμενο.Πως ΜΟΝΟΣ του δηλαδή; Βλαμένος ήταν να μπει στο κόπο και τον κίνδυνο να κλέψει για να τα επιστρέψει μετά αυτοβούλως;
Όταν τον πήραν χαμπάρι και θα πήγαινε φυλακή τα επέστρεψε. Αλλά και πάλι γιατί να μην πάει; Η παρανομία δεν είχε συντελεστεί;
Αν κάποιος λήστευε 100.000 και όταν τον ανακάλυπταν τα επέστρεφε, ΔΕΝ θα πήγαινε φυλακή;
Αλλά τα 100.000 είναι λίγα βέβαια...
σωστοι κι οι 2 σας!!!!!το ερωτημα ειναι ποτε ο κοσμος θα ξυπνησει και θα βαλει τελος στις συμμοριες που λυμαινονται τον τοπο????τύπε δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος
εκατοντάδες επιχειρηματίες όλων των ειδών (από Τράπεζες μέχρι οικοδομικά υλικά), φεσώνουν τον κόσμο με χίλιους τρόπους (επιταγές, κλπ), καθώς και τις Τράπεζες, το Δημόσιο και τα Ταμεία μετά μπαίνουν σε κάποιο Νόμο (άρθρο 99, κλπ) και ταυτόχρονα έχουν ένα λογαριασμό στην Ελβετία ή και αλλού με καμιά 20αρα μύρρια.
Ή έναν λογαριασμό εδώ στο όνομα του παιδιού τους.
Ειδικά αυτοί που έχουν καταφέρει να βαπτίσουν τις εταιρίες τους ΕΠΕ ανοίγουν σαμπάνιες...
Ε, τοτε πιο ειναι το προβλημα ? Δεν το εχω παρακολουθησει το θεμα, δεν ξερω καν τι εγινε για αυτο ρωταω ?
ελα ντε??και ποσα αλλα κατακλεψε και δεν θα επιστραφουν ποτε!!!!Η Proton δεν φαλιρισε φυσικα απο τα 50 εκατομμυρια που υπεξαιρεσε ο Λαυρεντιαδης.
τύπε δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος
εκατοντάδες επιχειρηματίες όλων των ειδών (από Τράπεζες μέχρι οικοδομικά υλικά), φεσώνουν τον κόσμο με χίλιους τρόπους (επιταγές, κλπ), καθώς και τις Τράπεζες, το Δημόσιο και τα Ταμεία μετά μπαίνουν σε κάποιο Νόμο (άρθρο 99, κλπ) και ταυτόχρονα έχουν ένα λογαριασμό στην Ελβετία ή και αλλού με καμιά 20αρα μύρρια.
Ή έναν λογαριασμό εδώ στο όνομα του παιδιού τους.
Ειδικά αυτοί που έχουν καταφέρει να βαπτίσουν τις εταιρίες τους ΕΠΕ ανοίγουν σαμπάνιες...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=v1oa5seBIGo&feature=related[/video] [/video]Mε αυτα που γραφετε και λιγο ψαξιμο στο net κατι καταλαβα.
ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ) ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΠΑΣ.
Σιγα τη διαπιστωση θα πει καποιος. Σωστα, αλλα γιατι και ο ληστης τραπεζων, οταν τον πιανουν, να μην μπορει να επιστρεψει τα λεφτα και να ειναι ελευθερος ?
Τυπε, εσυ δεν ησουν που μας πληροφορησες για την πρωτοφανη κινηση του Λαυρεντιαδη να επιστρεψει τα 51 εκ.;
Αν κανω λαθος συγνωμη, αλλα ενα τυπικο συγνωμη οφειλεις να το γραψεις.
Ας εχουμε μια υποτυπωδης ευθυνη για αυτα που ποσταρουμε παιδες...