Νέα

Proton Bank, το πρώτο φαλίρισμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
FirstPageInGr.aspx

FTSE ΤΡΑΠ  355,78 -40,68 -10,26%

δεν το διακόπτεται σήμερα σιγά σιγά γιατί δεν θα υπάρχει αύριο
μπριτζ μπανκ ις δε νειμ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
:think:το ίδιο δεν ειναι στην ουσία;;;;;;;;;

Απλός δεν ειναι κωλόχαρτα αλλά ταμπόν

Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ το ίδιο παίχτη!
Οι μετοχές υπάρχουν και είναι ευτυχής όποιος ΔΕΝ τις έχει, αλλά έχει ρευστά να τις αγοράσει σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Κάποτε θα ανέβουν σίγουρα! ;) ;)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Οι μετοχές υπάρχουν και είναι ευτυχής όποιος ΔΕΝ τις έχει, αλλά έχει ρευστά να τις αγοράσει σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Σαν τις μετοχές τις "Τραπεζας της Ανατολής";;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ως πολιτική στάση ειναι να τους απαξιώσουμε (πολιτικούς και μετοχές)

Μας πούλησαν τσάμπα άρα δεν τους αγοράζουμε ακομα και  :pipa2: να μας κάνουν

Επισκέπτης

Θα γίνει εκκαθάριση της "κακής" εταιρίας, της οποίας μετοχές έχουν στα χέρια οι μέτοχοι (της παλιάς PROTON) που τώρα είναι στα 0,18 λεπτά.
Εκκαθάριση σημαίνει το εξής:

"Η άδεια της παλαιάς τράπεζας ανακλήθηκε και η τράπεζα τίθεται σε εκκαθάριση. Εκκαθαριστής ορίστηκε ο κ. Δημήτριος Δεληπέτρος. Από το προϊόν της εκκαθάρισης θα ικανοποιηθούν απαιτήσεις τρίτων κατά τη σειρά προτεραιότητας που ορίζει ο νόμος, με πρώτες τις απαιτήσεις του Σκέλους Εξυγίανσης του ΤΕΚΕ και τελευταίες τις απαιτήσεις των μετόχων."

που σημαίνει ότι από το 100 % που έχουν τώρα οι μέτοχοι συνολικά θα πάρουν ότι τους αναλογεί από το 100-ποσό ΤΕΚΕ-υποχρεώσεις προς τρίτους=...... :bigdick:

και επειδή εδώ είναι ελλαντισταν και ξέρουμε όλοι τί χοντρό παιχνίδι θα παιχτεί ΚΑΙ στην εκκαθάριση (μίζες, μαγείρεμα, λαδώματα, μεροληψίες, ριξίματα κλπ) οι μέτοχοι τελικά θα πάρουν από τα τρία το μακρύ...

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Συγχωρέστε με αλλά εγώ από οικονομικά δε σκαμπάζω πολλά.

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το κράτος αναλαμβάνει να καλύψει τα σπασμένα; Υπάρχει αντίστοιχη νομοθεσία;

Επισκέπτης
Συγχωρέστε με αλλά εγώ από οικονομικά δε σκαμπάζω πολλά.

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το κράτος αναλαμβάνει να καλύψει τα σπασμένα; Υπάρχει αντίστοιχη νομοθεσία;

τύπε για να μη χαθούν οι καταθέσεις, οι οποίες είναι εγγυημένες απ το κράτος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

πάρτε πασοκ να χετε..
(όχι ότι η νδ θα έκανε κάτι καλύτερο..)
θελω να ξαναβρεθουν ολοι αυτοι.
Να τους δειξουν αυτα που λεγανε πριν 2 χρονια.
Και να τα επαναλαβουν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1

πάρτε πασοκ να χετε..
(όχι ότι η νδ θα έκανε κάτι καλύτερο..)
γαματο βιντεακι.πραγματικα εμετικοι πασοκοι ελεηνες.μου θυμιζουν κατι βιντεακια απο το πακισταν και γενικα σε χωρες που τελειωνουν σε 'αν' με διαφορους απεριγραπτους τυπους να χαιρονται για καποιον αδιευκρινιστο λογο.πραγματικα εμετικο

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
γαματο βιντεακι.πραγματικα εμετικοι πασοκοι ελεηνες.μου θυμιζουν κατι βιντεακια απο το πακισταν και γενικα σε χωρες που τελειωνουν σε 'αν' με διαφορους απεριγραπτους τυπους να χαιρονται για καποιον αδιευκρινιστο λογο.πραγματικα εμετικο
αρε πασοκαρα εχεις γαμησει ολοι την ελλαδα  θα ερθει και το πραμα με γυαλια ο σαμαρας και εδεσε το γλυκο

Επισκέπτης
Επειδη ουτε εγω σκαπαζω απο οικονομικα, ας μου πει καποιος. Το πρωι το αφεντικο στο μαγαζι εβριζε την κυβερνηση οτι την ενδιαφερει μονο να σωσει τις τραπεζες με καθε κοστος κι οτι τα "γαμησιατικα" του Λαβρεντιαδη (δεν τον ξερω καν τον τυπο) θα τα πληρωσουν οι Ελληνες. Ισχυει αυτο ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης
Επειδη ουτε εγω σκαπαζω απο οικονομικα, ας μου πει καποιος. Το πρωι το αφεντικο στο μαγαζι εβριζε την κυβερνηση οτι την ενδιαφερει μονο να σωσει τις τραπεζες με καθε κοστος κι οτι τα "γαμησιατικα" του Λαβρεντιαδη (δεν τον ξερω καν τον τυπο) θα τα πληρωσουν οι Ελληνες. Ισχυει αυτο ?

τύπε όχι μόνο τα "γαμησιάτικα" και όχι μόνο του Λαυρεντιάδη... :rockon:
πες του το αύριο για να ξέρει και να ησυχάσει, αλλά καλύτερα απ το τηλέφωνο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
ο Λαυρεντιαδης τα γυρισε τα λεφτα. Μονος του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom