Λοιπόν!
Η προσφυγή στο ΤΧΣ δεν οδηγεί σε ακύρωση, αλλά σε χρηματιστηριακή απαξίωση."
το ίδιο δεν ειναι στην ουσία;;;;;;;;;
Απλός δεν ειναι κωλόχαρτα αλλά ταμπόν
Λοιπόν!
Η προσφυγή στο ΤΧΣ δεν οδηγεί σε ακύρωση, αλλά σε χρηματιστηριακή απαξίωση."
μπριτζ μπανκ ις δε νειμ
FTSE ΤΡΑΠ 355,78 -40,68 -10,26%
δεν το διακόπτεται σήμερα σιγά σιγά γιατί δεν θα υπάρχει αύριο
το ίδιο δεν ειναι στην ουσία;;;;;;;;;
Απλός δεν ειναι κωλόχαρτα αλλά ταμπόν
Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ το ίδιο παίχτη!
Οι μετοχές υπάρχουν και είναι ευτυχής όποιος ΔΕΝ τις έχει, αλλά έχει ρευστά να τις αγοράσει σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.
Κάποτε θα ανέβουν σίγουρα! ;) ;)
Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ το ίδιο παίχτη!
Οι μετοχές υπάρχουν και είναι ευτυχής όποιος ΔΕΝ τις έχει, αλλά έχει ρευστά να τις αγοράσει σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.
Κάποτε θα ανέβουν σίγουρα! ;) ;)
Συγχωρέστε με αλλά εγώ από οικονομικά δε σκαμπάζω πολλά.
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το κράτος αναλαμβάνει να καλύψει τα σπασμένα; Υπάρχει αντίστοιχη νομοθεσία;
θελω να ξαναβρεθουν ολοι αυτοι.
πάρτε πασοκ να χετε..
(όχι ότι η νδ θα έκανε κάτι καλύτερο..)
Συγχωρέστε με αλλά εγώ από οικονομικά δε σκαμπάζω πολλά.
Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί το κράτος αναλαμβάνει να καλύψει τα σπασμένα; Υπάρχει αντίστοιχη νομοθεσία;
γαματο βιντεακι.πραγματικα εμετικοι πασοκοι ελεηνες.μου θυμιζουν κατι βιντεακια απο το πακισταν και γενικα σε χωρες που τελειωνουν σε 'αν' με διαφορους απεριγραπτους τυπους να χαιρονται για καποιον αδιευκρινιστο λογο.πραγματικα εμετικο
πάρτε πασοκ να χετε..
(όχι ότι η νδ θα έκανε κάτι καλύτερο..)
ΜΠΑΤΣΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ!θελω να ξαναβρεθουν ολοι αυτοι.
Να τους δειξουν αυτα που λεγανε πριν 2 χρονια.
Και να τα επαναλαβουν.
αρε πασοκαρα εχεις γαμησει ολοι την ελλαδα θα ερθει και το πραμα με γυαλια ο σαμαρας και εδεσε το γλυκογαματο βιντεακι.πραγματικα εμετικοι πασοκοι ελεηνες.μου θυμιζουν κατι βιντεακια απο το πακισταν και γενικα σε χωρες που τελειωνουν σε 'αν' με διαφορους απεριγραπτους τυπους να χαιρονται για καποιον αδιευκρινιστο λογο.πραγματικα εμετικο
ΜΠΑΤΣΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ!
αρε πασοκαρα εχεις γαμησει ολοι την ελλαδα θα ερθει και το πραμα με γυαλια ο σαμαρας και εδεσε το γλυκο
Επειδη ουτε εγω σκαπαζω απο οικονομικα, ας μου πει καποιος. Το πρωι το αφεντικο στο μαγαζι εβριζε την κυβερνηση οτι την ενδιαφερει μονο να σωσει τις τραπεζες με καθε κοστος κι οτι τα "γαμησιατικα" του Λαβρεντιαδη (δεν τον ξερω καν τον τυπο) θα τα πληρωσουν οι Ελληνες. Ισχυει αυτο ?
ο Λαυρεντιαδης τα γυρισε τα λεφτα. Μονος του.Επειδη ουτε εγω σκαπαζω απο οικονομικα, ας μου πει καποιος. Το πρωι το αφεντικο στο μαγαζι εβριζε την κυβερνηση οτι την ενδιαφερει μονο να σωσει τις τραπεζες με καθε κοστος κι οτι τα "γαμησιατικα" του Λαβρεντιαδη (δεν τον ξερω καν τον τυπο) θα τα πληρωσουν οι Ελληνες. Ισχυει αυτο ?