Νέα

πρωτο ραντεβου με κοπελα απο dating site λιγη κατατοπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα niomodeultimate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια θα βγω με κοπελα απο ενα dating site.και καλα αυτη ειναι ψιλοκολημενη με αλλον ο οποιος εχει φυγει μακρυα πλεον,δηλαδη ειναι μπερδεμενη αλλα θελει και σχεση,μπορω εγω να πατησω σε αυτο και να βγαινουμε και να  :pipa1: :fuck2: και οσο κρατησει η πιστευεται θα πρεσαρει για σχεση και δεν θα κατσει ετσι στο free?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Απ τα λεγομενα σοβαρα τετοιου ειδους σαιτ οι περισσοτερες το πρωτο πραγμα που σου λενε ειναι με ενδιαφερει μονο για σοβαρα.Επιπλεον στο προφιλ τους γραφουν οτι ειναι ασυμβιβαστες,τους αρεσει η περιπετεια,να ειναι καθε μερα εξω,τα καλα εστιατορια,τα ταξιδια και θελουν να βρουν καποιον του πανεπιστημιου και ανω.Και σε αψογη οικονομικη κατασταση εννοειται.Και μιλαμε η αλλη να ειναι κοντα στα 40.Ειναι δε σιγουρες οτι για καποιο ανεξηγητο λογο η ζωη τους το χρωσταει και θα τους τα φερει σιγουρα μπροστα τους.Και μετα αναρωτιομαστε γιατι η αλλη γυρναει στο δρομο ξυνισμενη στα ορια της υστεριας με το βλεμμα της απογνωσης.

isznogoudtd

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Στρατηγε μου προσπαθησε να φερεις εις περας την αποστολη σου, και να ενημερωσεις και εμας του απλους τιποτενιους ανθρωπους, οχι τιποτα αλλο να ξερουμε, αν ειναι καμια μπουρουχα ποσταρε και το προφιλ της να ξερουμε να μην παμε! καλημερα και καλη επιτυχια

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
συναγωνιστη, εσυ βγαινεις για να γαμησεις η ψαχνεις σχεση ... δε μας το εξηγησες..

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.924
Πόντοι
7.815
Προσπάθησε να είσαι χαλαρός, άνετος κ ο ευατός σου, στην αρχή ..

Μην πας να αποδείξεις κάτι, το οποίο δεν μπορείς "μετά" (αν υπάρχει "μετά") να το υποστηρίξεις ..

Αν μπορείς με λίγο χιούμορ να την κάνεις να ξεπεράσεις την αμηχανία της, τότε ακόμη καλύτερα ..

Για μένα το κλειδί είναι αν η τύπισα αρχίζει να χαλαρώνει (ένα 2ο ποτάκι/κρασακι θα βοηθούσε) στην κουβέντα σας κ στην μεταξύ σας παρέα, τότε θα αρχίσει να αποκαλύπτεται σιγά-σιγά τι θέλει κ τι ψάχνει (καμία δεν βγαίνει μαζί σου για το κατηχιτικό ή τον προσκοπισμό) και τότε θα καταλάβεις αν θα πρέπει να ψάχνεις για το πως θα την "κάνεις", ή για το κοντινότερο γαμιστρώνα ..

Στόχος στο 1ο ραντεβού είναι να κερδίσεις το "μυαλό" της .. Χτίσε λοιπόν ένα παραμύθι που θα της αρέσει ..

Να θυμάσαι ότι ποτέ δεν φυστικώνουμε γκόμενα για πρωτη φορά στο σπίτι μας ή σε χώρο μας .. Αν πάλι δεν την "χωσεις" στο 1ο ραντεβού (παίζει κ αυτό σε μερικές που το παίζουν "ηθικές"), τότε η ευκαιρία είναι στο 2ο ..(πάλι εκτός σπιτιού ..)

3η ευκαιρία δεν έχει, σε γκόμενα από dating site .. Ή έκανες κάτι λάθος εσύ, ή η γκόμενα έιναι τουφεκισμένη οπότε πάμε για άλλα ..

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Παιδια θα βγω με κοπελα απο ενα dating site.και καλα αυτη ειναι ψιλοκολημενη με αλλον ο οποιος εχει φυγει μακρυα πλεον,δηλαδη ειναι μπερδεμενη αλλα θελει και σχεση,μπορω εγω να πατησω σε αυτο και να βγαινουμε και να  :pipa1: :fuck2: και οσο κρατησει η πιστευεται θα πρεσαρει για σχεση και δεν θα κατσει ετσι στο free?

Την έχεις δει? Ξέρεις τι θα συναντήσεις? Ξέρει εκείνη τι θα συναντήσει? Το πιο βασικό είναι να μην απέχεις πολύ απ αυτό που βλέπει στο site διαφορετικά η απογοήτευση θα έρθει γρήγορα. Αν της έχεις πει καμιά χοντράδα ή καμιά κοτσάνα πάρτην πίσω όσο είναι νωρίς διαφορετικά θα σου γυρίσει μπούμεραγκ.  :2funny: Μην της δείξεις οτι θέλεις μόνο  :kissass2: Πες της οτι σε ενδιαφέρει ο ψυχικός κόσμος της συντρόφου σου. Αυτές τις βλακείες δηλαδή που θέλουν ν ακούσουν οι γυναίκες. Φλόμοσε την στα κοπλιμέντα αν είναι μπάνικο μωρό, που δεν νομίζω. Αν ήταν καμιά μπάνικη ή καμιά  :boobies: στο date θα ήταν όλη μέρα?

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.924
Πόντοι
7.815
Φλόμοσε την στα κοπλιμέντα αν είναι μπάνικο μωρό, που δεν νομίζω. Αν ήταν καμιά μπάνικη ή καμιά  :boobies: στο date θα ήταν όλη μέρα?

μην το λες .. Καμιά φορά μπορείς να πετύχεις "ταλέντα" εκεί μέσα .. Αβυσσος η ψυχή της γυναίκας και ακόμη μεγαλύτερη η ανασφάλειά της ..

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Απ τα λεγομενα σοβαρα τετοιου ειδους σαιτ οι περισσοτερες το πρωτο πραγμα που σου λενε ειναι με ενδιαφερει μονο για σοβαρα.Επιπλεον στο προφιλ τους γραφουν οτι ειναι ασυμβιβαστες,τους αρεσει η περιπετεια,να ειναι καθε μερα εξω,τα καλα εστιατορια,τα ταξιδια και θελουν να βρουν καποιον του πανεπιστημιου και ανω.Και σε αψογη οικονομικη κατασταση εννοειται.Και μιλαμε η αλλη να ειναι κοντα στα 40.Ειναι δε σιγουρες οτι για καποιο ανεξηγητο λογο η ζωη τους το χρωσταει και θα τους τα φερει σιγουρα μπροστα τους.Και μετα αναρωτιομαστε γιατι η αλλη γυρναει στο δρομο ξυνισμενη στα ορια της υστεριας με το βλεμμα της απογνωσης.
:thumbsup:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
εχεις δει καμια φωτο της? της το προτεινες και αρνηθηκε? προτεινες skype,facebook και αρνηθηκε ή σου ειπε οτι δεν εχει? αν εγινε κατι απο αυτα τοτε να εισαι επιφυλακτικος και το πιο πιθανο να εμφανιστει κανενα μπαζο. Μην δειξεις οτι καιγεσαι να πηδηξεις και γενικα μην δειξεις οτι ενθουσιαζεσαι πολυ ακομα και αν εμφανιστει κατι καλο. Να εχεις μαζι σου προφυλακτικα και τσιχλες. Θα συμφωνησω με τον συντροφο απο πανω οτι δεν θα την πας σπιτι σου για πρωτη φορα.Βρες καποια δικαιολογια,πες οτι μενεις μακρια οτιδηποτε σου ερθει,αλλα αν η τυπισσα θελει να γαμηθει καλυτερα σε χοτελ. Γενικα ομως κρατα μικρο καλαθι.......αν τωρα ερθει καμια και σε αρχισει ιστοριες για τον πρωην της,ευγενικα σηκωνεσαι και φευγεις.Μην καθισεις να ακουσεις την ιστορια της καθε πικραμενης.Αυτα και καλο βολι.

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια λοιπον καταρχην ευχαριστω για την βοηθεια κατα 2ον ειμαι λιγο μικροσ στα 22 και αυτη λιγο μικροτερη οποτε δεν υπαρχει ανεση για σπιτι κλπ κλπ,2ον φωτο εδω δει και μου εχει ζητησει αυτη φβ αλλα δεν εχω,3ον γενικα ειναι μετρια γκομενα ισως και παρακατω για αυτο με ενδιαφερει να πεσει κανα φασωμα με το καταληλο ψησιμο και αν γουσταρει  το προχωρησουμε καπως σιγα σιγα,αυτη εχει θεματα με αλλον αρα μια χαρα με βολεψε για να αποφυγω σχεσεις κλπ που δεν με ενδιαφερει με την συγκεκριμενη για πολους λογουσ... και να φαω καλα οσο μπορω

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
κατά κανα 1000ε μαζι σου μουτρο

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παιδια λοιπον καταρχην ευχαριστω για την βοηθεια κατα 2ον ειμαι λιγο μικροσ στα 22 και αυτη λιγο μικροτερη οποτε δεν υπαρχει ανεση για σπιτι κλπ κλπ,2ον φωτο εδω δει και μου εχει ζητησει αυτη φβ αλλα δεν εχω,3ον γενικα ειναι μετρια γκομενα ισως και παρακατω για αυτο με ενδιαφερει να πεσει κανα φασωμα με το καταληλο ψησιμο και αν γουσταρει  το προχωρησουμε καπως σιγα σιγα,αυτη εχει θεματα με αλλον αρα μια χαρα με βολεψε για να αποφυγω σχεσεις κλπ που δεν με ενδιαφερει με την συγκεκριμενη για πολους λογουσ... και να φαω καλα οσο μπορω
τυπε εγω ευχομαι να σου κατσει. Και πολυ θα σου ειναι δηλαδη αλλα μια τετοια σου αξιζει δεν εισαι και για παραπανω εσυ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτη δεν σε εχει δει τυπε?

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τυπε εγω ευχομαι να σου κατσει. Και πολυ θα σου ειναι δηλαδη αλλα μια τετοια σου αξιζει δεν εισαι και για παραπανω εσυ
erinalαν δεν κανω λαθος εισαι γυναικα,δλδ γτ ειναι κακο να ψαχνεις καποια για sex αν και αυτη περασει καλα και τησ κανει καλο?και 2ον πως να κανω σχεση με καποια που εχει χοντρα θεματα με αλλον ,ουσιαστικα αν μου κατσει δεν την εκμευταλευομαι ειναι win-win

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
erinalαν δεν κανω λαθος εισαι γυναικα,δλδ γτ ειναι κακο να ψαχνεις καποια για sex αν και αυτη περασει καλα και τησ κανει καλο?και 2ον πως να κανω σχεση με καποια που εχει χοντρα θεματα με αλλον ,ουσιαστικα αν μου κατσει δεν την εκμευταλευομαι ειναι win-win
πας και ασχολησε με την αλλη με τα θεματα με αλλον και περιμενεις να κανεις γαμησι και μαλιστα καλο. ε ο αλλαχ μαζι σου

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Τύπε μου, 3 πράγματα:

1) Στο 1ο ραντεβού να είσαι όπως θα είσαι και στο 26ο - αν υπάρξει. Μην δείξεις κάτι που δεν είσαι, μην κάνεις κάτι που δεν κάνεις κτλ.
2) Να είσαι ευθύς και ξεκάθαρος στο τι θέλεις.
3) Μην είσαι άπλας για να εντυπωσιάσεις γιατί θα το θεωρήσει δεδομένο.

Καλή επιτυχία.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε μου, 3 πράγματα:

1) Στο 1ο ραντεβού να είσαι όπως θα είσαι και στο 26ο - αν υπάρξει. Μην δείξεις κάτι που δεν είσαι, μην κάνεις κάτι που δεν κάνεις κτλ.
2) Να είσαι ευθύς και ξεκάθαρος στο τι θέλεις.
3) Μην είσαι άπλας για να εντυπωσιάσεις γιατί θα το θεωρήσει δεδομένο.

Καλή επιτυχία.
ποιο 26ο ρε τυπε
αφου λεμε ο τυπος θελει να σπρωξει :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom