artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Γιατί? Όταν έχει θέματα με άλλον δεν έχει μουνί ?
θεουλης!!!
Γιατί? Όταν έχει θέματα με άλλον δεν έχει μουνί ?
δηλαδη ποσα κιλα τυπε?
και οι 2 ηταν τοσο χοντρες?
Αρα δεν ηταν Σουλες αλλα σκατοφατΣΟΥΛΕΣ.Τυπε αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις.Κλασσικα και εικονογραφημενα.Για να σου λεω δεν γαμιοντουσαν....Δεν ηταν φαλαινες....ειχαν 10 κιλα παραπανω που για γυναικες 1.55 -1.60 ειναι πολλα...αλλα γενικα ολο το πακετο δεν ηταν για σπρωξιμο. Δεν ηταν να πεις οτι ειχε ξερω καμια καβλοφατσα και ειχε πιασηματα. Ήταν μετριες στη φατσα, χοντρουλες και δεν ειχαν κατι ερωτικο. Ουτε για πιπα δεν ηταν....
Να σου δωσω να καταλαβεις με φουλ προγραμμα στα 10 ευρω δεν τις επαιρνες
τυπε εγω αν ημουν στην θεση σου τοτε θα τις εσπρωχνα παντωςΓια να σου λεω δεν γαμιοντουσαν....Δεν ηταν φαλαινες....ειχαν 10 κιλα παραπανω που για γυναικες 1.55 -1.60 ειναι πολλα...αλλα γενικα ολο το πακετο δεν ηταν για σπρωξιμο. Δεν ηταν να πεις οτι ειχε ξερω καμια καβλοφατσα και ειχε πιασηματα. Ήταν μετριες στη φατσα, χοντρουλες και δεν ειχαν κατι ερωτικο. Ουτε για πιπα δεν ηταν....
Να σου δωσω να καταλαβεις με φουλ προγραμμα στα 10 ευρω δεν τις επαιρνες
και τωρα που μεγαλωσα ακομα οι μικρες μ'αρεσουν...τυπε εγω αν ημουν στην θεση σου τοτε θα τις εσπρωχνα παντως
οταν ημουν νεαρος μου αρεσαν οι μικρες ηλικιακα :S
ακομα ανωμαλος παρεμεινες τυπε? :Sκαι τωρα που μεγαλωσα ακομα οι μικρες μ'αρεσουν...
Απολυτε μια φορα παρεα με κολλητο....ουτε με γερανο δεν μου σηκωνοτανακομα ανωμαλος παρεμεινες τυπε? :S
εχεις δοκιμασει γκρανι ποτε?
καλα ρε τυπε πρωτη φορα πηγες με γκρανι και το εκανες σε παρτουζα? :SΑπολυτε μια φορα παρεα με κολλητο....ουτε με γερανο δεν μου σηκωνοταν
τυπε εγω αν ημουν στην θεση σου τοτε θα τις εσπρωχνα παντως
οταν ημουν νεαρος μου αρεσαν οι μικρες ηλικιακα :S
Παιδια θα βγω με κοπελα απο ενα dating site.και καλα αυτη ειναι ψιλοκολημενη με αλλον ο οποιος εχει φυγει μακρυα πλεον,δηλαδη ειναι μπερδεμενη αλλα θελει και σχεση,μπορω εγω να πατησω σε αυτο και να βγαινουμε και να και οσο κρατησει η πιστευεται θα πρεσαρει για σχεση και δεν θα κατσει ετσι στο free?
αυτο που το καταλαβες τυπε?γενικα υπολογιζω να φαω κρεας με 2-3 ραντεβου,η κοπελα δεν ειναι βυζιτου ουτε κανα τρελο μωρο να πεις τι κανει εδω,προσ απαντηση της εριναλ καλα καταλαβε εχει πολλα θεματα η κοπελα για αυτο δεν θελω να μπλεξω πολυ,και εχει αφησει αν εννοειθει οτι ολο και κατι θα γινει αν της αρεσω απο κοντα,και οτι εχει αναγκη να ξεχαστει απο τα προβληματα με καποιον εστω και λιγο...
Ποιος θα πληρωνε για να την γαμησει?αχαχχααυτο που το καταλαβες τυπε?
ολο και καποιος θα βρεθει τυπεΠοιος θα πληρωνε για να την γαμησει?αχαχχα
ολο και καποιος θα βρεθει τυπε
εδω κανουν το επαγγελμα κατι οργκ και εχουν πελατες
το μαριώ!
τυπε με τον καινουργιο σου αισθημα τι γινεται?
μπουμπλε θα κερασει τυπεθα φαμε κουφετα..