Νέα

πρωτο ραντεβου με κοπελα απο dating site λιγη κατατοπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα niomodeultimate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Μια φορά έτσι ξεκίνησα και εγώ και έκανα σχέση για χρόνια.Ηταν μέτρια η κοπέλα αλλά περασα ωραία μαζί της.Σε ποιο σαιτ τη γνωρισες?

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
δηλαδη ποσα κιλα τυπε?
και οι 2 ηταν τοσο χοντρες?

Για να σου λεω δεν γαμιοντουσαν....Δεν ηταν φαλαινες....ειχαν 10 κιλα παραπανω που για γυναικες 1.55 -1.60 ειναι πολλα...αλλα γενικα ολο το πακετο δεν ηταν για σπρωξιμο. Δεν ηταν να πεις οτι ειχε ξερω καμια καβλοφατσα και ειχε πιασηματα. Ήταν μετριες στη φατσα, χοντρουλες και δεν ειχαν κατι ερωτικο. Ουτε για πιπα δεν ηταν....

Να σου δωσω να καταλαβεις με φουλ προγραμμα στα 10 ευρω δεν τις επαιρνες

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Για να σου λεω δεν γαμιοντουσαν....Δεν ηταν φαλαινες....ειχαν 10 κιλα παραπανω που για γυναικες 1.55 -1.60 ειναι πολλα...αλλα γενικα ολο το πακετο δεν ηταν για σπρωξιμο. Δεν ηταν να πεις οτι ειχε ξερω καμια καβλοφατσα και ειχε πιασηματα. Ήταν μετριες στη φατσα, χοντρουλες και δεν ειχαν κατι ερωτικο. Ουτε για πιπα δεν ηταν....

Αρα δεν ηταν Σουλες αλλα σκατοφατΣΟΥΛΕΣ.Τυπε αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις.Κλασσικα και εικονογραφημενα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε εγω αν ημουν στην θεση σου τοτε θα τις εσπρωχνα παντως
οταν ημουν νεαρος μου αρεσαν οι μικρες ηλικιακα :S

Giorgos 1972

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
τυπε εγω αν ημουν στην θεση σου τοτε θα τις εσπρωχνα παντως
οταν ημουν νεαρος μου αρεσαν οι μικρες ηλικιακα :S

Μιλαμε τωρα για 12-13 χρονια πριν...Ημουν 20 χρονων....που σημαινει καυλες 17 ωρες την ημερα....και παρολα αυτα δεν την γαμαγα..Τα πραγματα δεν ηταν τοσο χυμα τοτε ουτε στα τσατ ουτε και οι γκομενες γενικως. Ήθελε και λιγο σουξου μουξου για να γαμησεις. Και αφου σου λεω δεν την γαμαγα ετσι φαντασου να χρειαζοταν και λιγη προσπαθεια....ουτε καν....

Giorgos 1972

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
ναι ρε απολυτε...δεν ηταν η πρωτη που εκανα με τον συγκεκριμενο και με ειχε φαει....
ετσι και εγινε. ποτε δνε ηταν το φορτε μου

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
γενικα υπολογιζω να φαω κρεας με 2-3 ραντεβου,η κοπελα δεν ειναι βυζιτου ουτε κανα τρελο μωρο να πεις τι κανει εδω,προσ απαντηση της εριναλ καλα καταλαβε εχει πολλα θεματα η κοπελα για αυτο δεν θελω να μπλεξω πολυ,και εχει αφησει αν εννοειθει οτι ολο και κατι θα γινει αν της αρεσω απο κοντα,και οτι εχει αναγκη να ξεχαστει απο τα προβληματα με καποιον εστω και λιγο...

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
Παιδια θα βγω με κοπελα απο ενα dating site.και καλα αυτη ειναι ψιλοκολημενη με αλλον ο οποιος εχει φυγει μακρυα πλεον,δηλαδη ειναι μπερδεμενη αλλα θελει και σχεση,μπορω εγω να πατησω σε αυτο και να βγαινουμε και να  :pipa1: :fuck2: και οσο κρατησει η πιστευεται θα πρεσαρει για σχεση και δεν θα κατσει ετσι στο free?

ασε τις σαλτσες και πες της το ξεκαθαρα οτι θες να την γαμησεις!για να βγενει απο το τσατ ραντεβου αυτο θελει και αυτη!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γενικα υπολογιζω να φαω κρεας με 2-3 ραντεβου,η κοπελα δεν ειναι βυζιτου ουτε κανα τρελο μωρο να πεις τι κανει εδω,προσ απαντηση της εριναλ καλα καταλαβε εχει πολλα θεματα η κοπελα για αυτο δεν θελω να μπλεξω πολυ,και εχει αφησει αν εννοειθει οτι ολο και κατι θα γινει αν της αρεσω απο κοντα,και οτι εχει αναγκη να ξεχαστει απο τα προβληματα με καποιον εστω και λιγο...
αυτο που το καταλαβες τυπε? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom