Νέα

Εκανα τρεις ανθρωπους δυστυχισμενους...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
στο bourdela.com νομιζα οτι εγραφα οχι στο σαιτ της εκκλησιας.

μα οπου και να το γραψεις ειναι λιγο καπως....μπασταρδο...μουλικο....νταξ το μουλικο μου ακουγεται λιγο πιο οκ στα πλαισια του χαβαλε....αλλα ειναι ασχημη λεξη...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
πουσταλεκο,

μπορει οντως να κοιμηθηκαν μονο

Αν κοιμηθηκαν μονο δε νομιζω μετα να υπηρχε τοσο μεγαλο προβλημα! Μαλλον θυμηθηκε το φαρμακερο αλητικο καυλι και κολλησε παλι! Οπως και να χει θα πρεπει να μας το διευκρινισει αυτο η φιλη μας!

Επισκέπτης
μα οπου και να το γραψεις ειναι λιγο καπως....μπασταρδο...μουλικο....νταξ το μουλικο μου ακουγεται λιγο πιο οκ στα πλαισια του χαβαλε....αλλα ειναι ασχημη λεξη...
αυτο εδω μεσα που φοβαστε τις λεξεις και οχι το νοημα τους ποτε δεν το καταλαβα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

καλα αν θυμηθεις ποσο φαιδρη ηταν η σειρα "Αληθινοι ερωτες' που αναφερομαι και το συγκεκριμενο επεισοδιο που τους πηρε και τους δυο στο τελος θα ξεχασεις τα μπασταρδα και τα μουλικα.... :2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
αφου διαβασα με εμεγαλη προσοχη την ιστορια της φιλης μας και  :'( :'( :'( :'( :'(
αποφασισα
1. εμπλουτισα την ιστορια της την εκανα ενα πακετο 150 σελιδων Α4 και ηδη το εχω υποβαλει ως σεναριο σε τηλεοπτικους σταθμους με προοπτικη να ειναι το κεντρικο σειριαλ για τη σεζον 2012-13. αναμενω απαντηση για το ποτε ξεκινανε τα γυρισματα :2funny: :2funny: :2funny:
2. ολες οι γυναικες εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα. αγαπανε και λιωνουν για το ρεμαλι αλλα παντρευονται το καλο παιδι που ειναι αποδεκτο απο την οικογενεια. μετα το γαμο εξακολουθουν να εχουν σχεση με το ρεμαλι. σε μικρο διαστημα η γυναικα μενει εγκυος. το καλο παιδι ειναι χαζομπαμπας και μεγαλωνει το απιδι του ρεμαλιου. την αληθεια ομως γνωριζει μονο η μοιραια γυναικα. μετα απο χρονικο διαστημα οι ατυχεις συγκηριες αποκαλυπτουν στο καλο παιδι οτι το παιδι δεν ειναι δικο του αλλα καποιου αλλου , στο μεσοδιαστημα ομως η μοιχαλιδα εχει αποφασισει να διακοψει παντελως την οποια επαφη με το ρεμαλι. το καλο παιδι συναισθηματικα δεμενο με το παιδι, παρολο που δεν ειναι δικο του, εχει δεθει συναισθηματικα με το παιδι, που ξερει πλεον οτι δεν ειναι δικο του, και εξακολουθει να ειναι ο σωστος πατερας. η μοιραια θαυμαζει τα ψυχικα αποθεματα του καλου παιδιου και η ομαλοτητα εχει εμφανιστει στην οικογενεια. και εκει που ολοι πιστευουν οτι ολα εχουν παρει το δρομο τους, το ρεμαλι επιστρεφει μεσα απο μια μαχη με τον εαυτο του και διεκδικει τα πατρικα του δικαιωματα και την αγαπη της μοιραιας αλλα...., εκεινη δεν θελει πια και το κοινο πλεον ειναι με το μερος του ρεμαλιου που ναι εκανε οτι εκανε αλλα θελει να αλλαξει σελιδα στη ζωη του.......................................
ρε το πουστη τι γραφω παλι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Αν κοιμηθηκαν μονο δε νομιζω μετα να υπηρχε τοσο μεγαλο προβλημα! Μαλλον θυμηθηκε το φαρμακερο αλητικο καυλι και κολλησε παλι! Οπως και να χει θα πρεπει να μας το διευκρινισει αυτο η φιλη μας!
μπορει να το πηρε ο υπνος το παλικαρι και να μην της τον καρφωσε
γι αυτο εχει σκυλιασει αυτη

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

χιουμοριζω απλως...αλλα ειναι οντως απαισιο ο αλλος να κλανει οπου βρισκει...το ρεψιμο δεν με ενοχλει..

αυτο εδω μεσα που φοβαστε τις λεξεις και οχι το νοημα τους ποτε δεν το καταλαβα.

δε φοβαμαι καμια λεξη...απλα καποιες λεξεις ηχουν καλυτερα και αλλες χειροτερα...μπορεις να πεις οτι μια γυναικα δεν ειναι γονιμη και μπορεις να την πεις και στερφα....ε το στερφα δεν ειναι ωραιο πως να το κανουμε...ειναι μειωτικο..η λεξη μπασταρδο δε μου αρεσει καθολου την βρισκω ιδιαιτερα μειωτικη...λες και μιλας για σκυλια...

καλα αν θυμηθεις ποσο φαιδρη ηταν η σειρα "Αληθινοι ερωτες' που αναφερομαι και το συγκεκριμενο επεισοδιο που τους πηρε και τους δυο στο τελος θα ξεχασεις τα μπασταρδα και τα μουλικα.... :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ξερω καν τη σειρα... :think:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
καποιος πρεπει να πει στη θεματοθετρια οτι δεν εκανε 3 ανθρωπους δυστυχισμενους αλλα 2 ευτυχισμενους, τον μπαρμαν και τον φλωρο, μιας και γλυτωσαν απο δαυτην

ουστ βρωμοελλεηνιδες

ξουτ

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δε φοβαμαι καμια λεξη...απλα καποιες λεξεις ηχουν καλυτερα και αλλες χειροτερα...μπορεις να πεις οτι μια γυναικα δεν ειναι γονιμη και μπορεις να την πεις και στερφα....ε το στερφα δεν ειναι ωραιο πως να το κανουμε...ειναι μειωτικο..η λεξη μπασταρδο δε μου αρεσει καθολου την βρισκω ιδιαιτερα μειωτικη...λες και μιλας για σκυλια...

οι γονεις του τους φερθηκαν πρωτα σαν σκυλια με την συμπεριφορα τους πριν τα αποκαλεσουμε εμεις οπωσδηποτε...
Περαν του οτι δεν ειμαστε liberal εναλλακτικοι γιαπηδες του Μανχαταν εδω μεσα για να χρησιμοποιουμε φρασεολογια πολιτικως ορθη... :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
καποιος πρεπει να πει στη θεματοθετρια οτι δεν εκανε 3 ανθρωπους δυστυχισμενους αλλα 2 ευτυχισμενους, τον μπαρμαν και τον φλωρο, μιας και γλυτωσαν απο δαυτην

ουστ βρωμοελλεηνιδες

ξουτ

:2funny: :2funny: :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:thumbsup:

JimmyJump

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Οχι ρε σεις στον Στεργιο δεν μπορω να δωσω κωλο γιατι την εχει πολυ μεγαλη. Σε σας γι'αυτο σας τον δινουνε μικροτσουτσουνοι...

Ο μπάρμαν την έστειλε γιατί δεν του έδινε κώλο...και καλα "δεν θα σε συγχωρήσω ποτε..."  :jerking: :jerking:
μαλακίες...έχω κάνει μπάρμαν εγώ και ξέρω!!
κοπελια μαθε να δίνεις κώλο γιατί στην ηλικία που είσαι δεν έχεις να δώσεις και πολλά!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ο μπάρμαν την έστειλε γιατί δεν του έδινε κώλο...και καλα "δεν θα σε συγχωρήσω ποτε..."  :jerking: :jerking:
μαλακίες...έχω κάνει μπάρμαν εγώ και ξέρω!!
κοπελια μαθε να δίνεις κώλο γιατί στην ηλικία που είσαι δεν έχεις να δώσεις και πολλά!!

πως μιλας ετσι ρε χλε χλε για την ηλικια του λακη ; Αι σιχτιρ που μαθαμε ολοι τις ηλικιες. Περαν τουτου ο λακης ειναι ντροπαλος δεν δινει κωλο. Αλλα του αρεσουν οι μεγαλες πουτσες :grin:
Ζητα συγνωμη αχρηστε γονατιστος  :2funny:

Επισκέπτης
τι να σου πω για μενα οι λεξεις ειναι λεξεις  και δεν ηχουν καλυτερα η χειροτερα δηλαδη οταν μια γυναικα  δεν ειναι γονιμη η οταν ενα παιδακι δεν ξερει ποιος ειναι ο πατερας του το προβλημα δεν ειναι οι λεξεις αλλα η ουσια....
επιτελους σταματηστε αυτη τη δηθεν ευαισθησια και αν θελετε να κανετε κατι στοχευστε στο προβλημα και οχι στο περιτυλιγμα.

ΥΓ Ολα αυτα για ενα χιουμοριστικο ποστ που δεν ειχε να κανει με τιποτα απο αυτα :headbang: :headbang: :headbang:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τι να σου πω για μενα οι λεξεις ειναι λεξεις  και δεν ηχουν καλυτερα η χειροτερα δηλαδη οταν μια γυναικα  δεν ειναι γονιμη η οταν ενα παιδακι δεν ξερει ποιος ειναι ο πατερας του το προβλημα δεν ειναι οι λεξεις αλλα η ουσια....
επιτελους σταματηστε αυτη τη δηθεν ευαισθησια και αν θελετε να κανετε κατι στοχευστε στο προβλημα και οχι στο περιτυλιγμα.

ΥΓ Ολα αυτα για ενα χιουμοριστικο ποστ που δεν ειχε να κανει με τιποτα απο αυτα :headbang: :headbang: :headbang:

αντιλαμβανομαι οτι εκανες χιουμορ....συζητηση κανουμε...με το δικο σου σκεπτικο βεβαια θα επρεπε να υπαρχει μια και μονο λεξη για να περιγραψει ενα πραγμα ή μια κατασταση....ο λογος που υπαρχουν πολλες λεξεις για να περιγραψουν ενα και μονο πραγμα/κατασταση/ανθρωπο ειναι ακριβως επειδη το νοημα στην εκφανση του λογου ειναι ΚΑΙ ο τροπος/υφος με το οποιο λες/γραφεις κατι...προφανως και το να λες κατι ωραιοποιημενο δεν αλλαζει το νοημα σιγουρα ομως αλλαζει τις προθεσεις και τη διαθεση του ομιλητη/γραφοντα απεναντι σε αυτο στο οποιο απευθυνεται...

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
ΓΙΟΒΑΝΑ

KAYLIARA

ΜΙΑς ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ?

ΕΔΩΣΕΣ ΚΩΛΟ?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τι γλυκαναλατη ιστοριουλα ηταν αυτη?

Ουτε χυσια, ουτε ψωλες, ουτε χεσιματα.... τιποτα!

0 αποτελεσμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom