Νέα

πρωτο ραντεβου με κοπελα απο dating site λιγη κατατοπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα niomodeultimate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
μαλακιες σου λεει τοτε
για τον αλλον και καλα
αν στο παιξει δυσκολη βγαλε ενα 50ρικο και θα σου κατσει :rockon:

μουτρο εχω μια πρωην που τρωει 50 χωρις καν να μπει στην διαδικασια να σε δει από κοντα κανει για τον φιλο?????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μουτρο εχω μια πρωην που τρωει 50 χωρις καν να μπει στην διαδικασια να σε δει από κοντα κανει για τον φιλο?????
αυτη μπορει να ειναι στα πρωτα της βηματα τυπε :grin:
η δικα σου ειναι εμπειρη πουτανα :grin:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
erinalαν δεν κανω λαθος εισαι γυναικα,δλδ γτ ειναι κακο να ψαχνεις καποια για sex αν και αυτη περασει καλα και τησ κανει καλο?και 2ον πως να κανω σχεση με καποια που εχει χοντρα θεματα με αλλον ,ουσιαστικα αν μου κατσει δεν την εκμευταλευομαι ειναι win-win

Φίλε μην ακούς γυναίκα σε τέτοια θέματα. Βάλτην κάτω στα τέσσερα και καντην να βελάξει  :zfuck: και να είσαι σίγουρος ότι είναι win - win.  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γιατί? Όταν έχει θέματα με άλλον δεν έχει μουνί ?  :think:
 αυτη ειναι μπεδεμενη και θελει σχεση, δηλαδη μεγαλε αν θες την γνωμη μου προμπλεμ.. και ψυχικα θεματα. Ε τωρα αν βρει ακρη και γαμησει χωρις ταλαιπωρια μαλλον ειναι τυχερος. Εμένα παντως μου μυριζει προβληματα

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Γυναίκα που ψάχνεται στα dating sites θα είναι πατσαβούρα 99,9%. Ωστόσο και τα μπάζα έχουν ψυχή αρκεί να μην το παίζουν ιστορία και να κάνουν τα πάντα στο κρεβάτι.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
 αυτη ειναι μπεδεμενη και θελει σχεση, δηλαδη μεγαλε αν θες την γνωμη μου προμπλεμ.. και ψυχικα θεματα. Ε τωρα αν βρει ακρη και γαμησει χωρις ταλαιπωρια μαλλον ειναι τυχερος. Εμένα παντως μου μυριζει προβληματα

Δικό της προμπλεμ όμως, όχι δικό του.  :grin:
Από την επειρία μου όλες οι κοπέλες σε αυτή την ηλικία έχουν τέτοια προμπλεμ. Είναι η ηλικία μάλλον.
Γουστάρουν την ιδέα του ανεκπλήρωτου μεγάλου έρωτα και μαλακίες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Who Gives A Fuck?  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γυναίκα που ψάχνεται στα dating sites θα είναι πατσαβούρα 99,9%. Ωστόσο και τα μπάζα έχουν ψυχή αρκεί να μην το παίζουν ιστορία και να κάνουν τα πάντα στο κρεβάτι.
ο τυπος λεει οτι ειναι καλη τυπε
εγω την κοβω για βιζιτα στα πρωτα της βηματα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δικό της προμπλεμ όμως, όχι δικό του.  :grin:
Από την επειρία μου όλες οι κοπέλες σε αυτή την ηλικία έχουν τέτοια προμπλεμ. Είναι η ηλικία μάλλον.
Γουστάρουν την ιδέα του ανεκπλήρωτου μεγάλου έρωτα και μαλακίες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Who Gives A Fuck?  :grin:
  ενω εσυ χορτασες πουτσα στον γαμο και τα ξεπερασες αυτα  :2funny: :2funny: :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φιλε μη ταλαιπωρεις τσαμπα το μυαλουδακι σου.τραβα σε ενα μπουρδελακι να γαμησεις να ξεθολώσεις και μετα τα ξανασκεφτεσαι.ανα δεν θες να πας σε μπουρδελο τραβα  μια μαλακια και αμεσως μετα ξανασκεψουτο.αν δεν πιασει η μια τραβα δυο. τρεις κτλπ .στο τελος θα δεις την καθαρη αληθεια.το ματαιο θα εμφανιστει στο μυαλο σου απο μονο του χωρις καν να το πιεσεις.θα καταληξεις εκει θες δεν θες

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
ο τυπος λεει οτι ειναι καλη τυπε
εγω την κοβω για βιζιτα στα πρωτα της βηματα

Αν είναι ανερχόμενο βιζιτόνι και το κατέχει το άθλημα τότε πρόκειται για καλή φάση, αρκεί ο τύπος να ξέρει να χειριστεί την κατάσταση.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
To site ποιο είναι?

Νομίζω θα βοηθήσει αν ξέραμε...

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
Άσχετο με την ιστορια του φιλου αλλα εχει πλακα. Πριν καμια δεκαρια χρονια και βαλε πριν τα φεισμπουκ, τα ντειτινγκ, τα ζου και αυτα, οταν πρωτο αρχισε να γινεται της μοδας το τσατ οι περισσοτεροι μπαιναμε στο mirc καπως ετσι λεγοταν. Εγω εκανα τσατ στο site του μουσικου καναλιου mad αλλα επειδη μια φορα που βγηκα ραντεβου με γκομενα με εστησε και δεν ηρθε δεν το συνεχιζα, μαλακιζομουνα.

Την πρώτη φορα που εκανα λοιπον τσατ στο mirc αλλαξα τηλεφωνο με μια απο το κουκακι, ναταλια λεγοταν. Τοτε τα τσατ δεν ειχαν να βαλεις φωτο και τετοια ηταν σε πιο ερασιτεχνικο επιπεδο. Μονο μεσω μειλ μπορουσα να παρω φωτο της αλλα δεν το καναμε. Ειπαμε να παρω και εγω ενα φιλο και αυτη μια φιλη να ειμαστε πιο ανετα

Το ραντεβου ηταν στο θησειο εξω απο το περιπτερο στον ηλεκτρικο. Καθομαστε λοιπον απεναντι στα παγκακια και περιμενουμε εκει να τις δουμε πρωτοι. Ειχαν αργησει κανα δεκαλεπτο και σκανε απεναντι στο περιπτερο δυο μουναρες, μοντελα μιλαμε, χασαμε το φως μας, μας επιασε ταχυπαλμια. Δεν ηταν αυτες αλλα μεταξυ σοβαρου και αστειου λεω του φιλου μου παλι καλα μαλακα θα κομπλαρα δεν θα εβγαινα λεξη.

Δυο παγκακια πιο μετα απο εμας ηταν δυο Σουλες....Ναι, αυτες ηταν και περιμεναν να μας δουν πρωτες. Δεν παιχτηκε τιποτα τελικα αλλα ειχαν γελιο τα κοριτσια καλα περασαμε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Άσχετο με την ιστορια του φιλου αλλα εχει πλακα. Πριν καμια δεκαρια χρονια και βαλε πριν τα φεισμπουκ, τα ντειτινγκ, τα ζου και αυτα, οταν πρωτο αρχισε να γινεται της μοδας το τσατ οι περισσοτεροι μπαιναμε στο mirc καπως ετσι λεγοταν. Εγω εκανα τσατ στο site του μουσικου καναλιου mad αλλα επειδη μια φορα που βγηκα ραντεβου με γκομενα με εστησε και δεν ηρθε δεν το συνεχιζα, μαλακιζομουνα.

Την πρώτη φορα που εκανα λοιπον τσατ στο mirc αλλαξα τηλεφωνο με μια απο το κουκακι, ναταλια λεγοταν. Τοτε τα τσατ δεν ειχαν να βαλεις φωτο και τετοια ηταν σε πιο ερασιτεχνικο επιπεδο. Μονο μεσω μειλ μπορουσα να παρω φωτο της αλλα δεν το καναμε. Ειπαμε να παρω και εγω ενα φιλο και αυτη μια φιλη να ειμαστε πιο ανετα

Το ραντεβου ηταν στο θησειο εξω απο το περιπτερο στον ηλεκτρικο. Καθομαστε λοιπον απεναντι στα παγκακια και περιμενουμε εκει να τις δουμε πρωτοι. Ειχαν αργησει κανα δεκαλεπτο και σκανε απεναντι στο περιπτερο δυο μουναρες, μοντελα μιλαμε, χασαμε το φως μας, μας επιασε ταχυπαλμια. Δεν ηταν αυτες αλλα μεταξυ σοβαρου και αστειου λεω του φιλου μου παλι καλα μαλακα θα κομπλαρα δεν θα εβγαινα λεξη.

Δυο παγκακια πιο μετα απο εμας ηταν δυο Σουλες....Ναι, αυτες ηταν και περιμεναν να μας δουν πρωτες. Δεν παιχτηκε τιποτα τελικα αλλα ειχαν γελιο τα κοριτσια καλα περασαμε
γιατι δεν τις σπρωξατε τυπε?

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
αφου ειπαμε ηταν Σουλες....οπως λεει και ο Σεφερλης με ενα κορμι λαστιχο...απο τα μεγαλα της Νταλίκας.....Δεν σπρωχνοντουσαν τυπε με τιποτα. Ασε που τοτε ημουν 19-20 χρονων οποτε και πιο επιλεκτικος....αλλά και σημερα δεν τις εσπρωχνα ηταν μπαζακια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αφου ειπαμε ηταν Σουλες....οπως λεει και ο Σεφερλης με ενα κορμι λαστιχο...απο τα μεγαλα της Νταλίκας.....Δεν σπρωχνοντουσαν τυπε με τιποτα. Ασε που τοτε ημουν 19-20 χρονων οποτε και πιο επιλεκτικος....αλλά και σημερα δεν τις εσπρωχνα ηταν μπαζακια
δηλαδη ποσα κιλα τυπε?
και οι 2 ηταν τοσο χοντρες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom