Άσχετο με την ιστορια του φιλου αλλα εχει πλακα. Πριν καμια δεκαρια χρονια και βαλε πριν τα φεισμπουκ, τα ντειτινγκ, τα ζου και αυτα, οταν πρωτο αρχισε να γινεται της μοδας το τσατ οι περισσοτεροι μπαιναμε στο mirc καπως ετσι λεγοταν. Εγω εκανα τσατ στο site του μουσικου καναλιου mad αλλα επειδη μια φορα που βγηκα ραντεβου με γκομενα με εστησε και δεν ηρθε δεν το συνεχιζα, μαλακιζομουνα.
Την πρώτη φορα που εκανα λοιπον τσατ στο mirc αλλαξα τηλεφωνο με μια απο το κουκακι, ναταλια λεγοταν. Τοτε τα τσατ δεν ειχαν να βαλεις φωτο και τετοια ηταν σε πιο ερασιτεχνικο επιπεδο. Μονο μεσω μειλ μπορουσα να παρω φωτο της αλλα δεν το καναμε. Ειπαμε να παρω και εγω ενα φιλο και αυτη μια φιλη να ειμαστε πιο ανετα
Το ραντεβου ηταν στο θησειο εξω απο το περιπτερο στον ηλεκτρικο. Καθομαστε λοιπον απεναντι στα παγκακια και περιμενουμε εκει να τις δουμε πρωτοι. Ειχαν αργησει κανα δεκαλεπτο και σκανε απεναντι στο περιπτερο δυο μουναρες, μοντελα μιλαμε, χασαμε το φως μας, μας επιασε ταχυπαλμια. Δεν ηταν αυτες αλλα μεταξυ σοβαρου και αστειου λεω του φιλου μου παλι καλα μαλακα θα κομπλαρα δεν θα εβγαινα λεξη.
Δυο παγκακια πιο μετα απο εμας ηταν δυο Σουλες....Ναι, αυτες ηταν και περιμεναν να μας δουν πρωτες. Δεν παιχτηκε τιποτα τελικα αλλα ειχαν γελιο τα κοριτσια καλα περασαμε