Νέα

πρωτο ραντεβου με κοπελα απο dating site λιγη κατατοπηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα niomodeultimate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.828
Πόντοι
216
Λοιπον, παιδια μου αγαπημενα, παιρνω κι εγω το θαρρος ν αραδιασω μερικες χρησιμες συμβουλες εδω, σχετικα με τις γκομενες που ψαρευουμε απτα dating sites...
Κατ αρχας, αυτο που λενε πολλοι πως 'μονο χοντρες και ποστηδες θα βρεις', δεν στεκει! Προφανως και μιλαμε για τρελη μειοφηφια να πετυχεις καλο κοματι και μαχιμο, αλλα παιζουν, κι αν σου κατσει η καλη, θ αναβεις κερακια στις εκκλησιες μετα, κι ας πιστευεις στον αλλαχ!
Ομολογω οτι εχω κανει ΠΟΛΛΑ κασκαντεριλικια, οχι τοσο γα να γαμησω, αλλα περισσοτερο για την περιπετεια! dorian grey σαπιλα δλδ!.. παμε:
1) καλυπτετε τα νωτα σας...ποτε μα ΠΟΤΕ μην δινετε αληθινα στοιχεια, (που μενετε, δουλεια, κλπ) καλο ειναι να χετε κι ενα ασχετο τηλ. γι αυτα, και μην δνετε αληθινο ονομα! Δεν ξερετε ποιος ειναι πισω απτην οθονη, οπως και δεν ξερετε εαν ειναι παντρμενη πχ, και την παρει χαμπαρι ο ανδρας της.

2) Εαν δεν ειστε 100% σιγουροι οτι ειναι αληθινες οι φωτο, δωστε ραντεβου σε σχετικα κεντρικο σημειο. Ενημερωστε τελευταια στιγμη οτι θ αργησετε 5 λεπτα, και περαστε ΠΟΛΥ διακριτικα χαμενοι μες στο πληθος, ωστε να την δειτε εκει που θα περιμενει. Προς αποφυγην μπαζων το κανουμε αυτο, ωστε να μην εχουμε κομπλες μετα, και δεν μπορειτε να φυγετε-φυγετε εξ αρχης.

3) Εαν σας το παιζει πολυ 'ηθικη' και μλκς, μην δινετε και πολυ σημασια στα λεγομενα της...καντε εσεις την δουλεια σας, και προσεγγιστε την οπως θα προσεγγιζατε και ενα τσουλακι. Αμα ουτε και τοτε ενδωσει, την πουλευετε και δεν της ξαναμιλατε.

4) Οπως προειπωθηκε παραπανω, 1 η 2 ραντεβου ειναι η φαση. Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να καθυστερειται το σεξ!

5) ΠΟΤΕ σπιτι σας, ΠΟΤΕ σπιτι της! ουτε γι αστειο! εχουν συμβει πολλα! και δεν χρειζεται να πρωταγωνιστουμε σε οποιαδηποτε μαλακια σκεφτεται ο καθε κακιασμενος νους.

6) ΠΟΤΕ για φαγητο! ΜΑ ΠΟΤΕ! ποιος ο λογος? περιοριστε τις ασκοπες εξοδους οσο περισσοτερο μπορειτε. αν δεν καθεται για κατ ευθειαν ραντεβου σε χοτελ, τοτε ενα ποτακι καπου διακριτικα, με λιγο κοσμο, πειτε καμμια μαλακια, και οταν ειστε να φευγετε, παιξτε τα ολα για ολα! Τι ειχαμε, τι χασαμε?

7) Επειδη πολυ συχνα τυχαινει να σας δειξει φωτο 10 ετιας, και πατε και συναντησετε ενα ον 30 κιλα παχυτερο και γηραιοτερο απ αυτο που βλεπατε, ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ να φυγετε ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ! Μην σας πω πως καλο θα ναι να πηγαινουμε με αθηλτικα πλεον σε τετοια ραντεβου! ΚΑι κανα μαθημα παρκους ισως βοηθουσε! Στην ουσια, πεσατε θυμα απατης! Και προτεραιοτητα σας ειναι να διαφυλαξετε τον εαυτο σας απτο αισχος και το ρελικι του να κυκλοφορησετε μια φολα, που σς εξαπατησε! Δεν υπαρχει λογος να κανουμε τους 'κυριους' οταν μας εξαπατανε!

8) Ποτε δεν ξερεις εαν ειναι παντρεμενη, η αν παιζει κανας ζηλιαρης καφρογκομενος! γι αυτο, αποφευγετε τις εξοδους στην γειτονια της! γι αυτο και δεν χρησιμοποιειτε το τηλεφωνο σε ασχετες ωρες! Γαμησακι θελουμε να κανουμε, οχι lifestyle και γκομενιλικι μεσω νετ!

9) Τελος, μην ξεχναμε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ, ποως, εαν την εχουμε ψημμενη στο κρεβατι με τα ποδια ανοιχτα ευκολα, προφανως ειναι κατι που συμβαινει συχνα, και με αρκετο κοσμο! Οποτε, ΠΑΝΤΑ με την καποτιτσα μας σε μουνι και κωλαρακι, μιλαμε για ρισκο πυο δεν αξιζει τον κοπο!

ΚΑλη τυχη ευχομαι, σ ολους εμας του νετοκαυλιαρηδες!

vag1990

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλα κανεις και τα γραφεις ,αν και ειναι αυτονοητα.Εγω παντως επειδε ειμαι καινουργιος στο αθλημα,τη πατησα για πρωτη φορα..Ανοιξα τη πορτα και μου ηρθε μια αστα να πανε.σαν πρεζονι ηταν.κομπλαρα φυσικα αλλα τι να εκανα

OP
OP
N

niomodeultimate

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια θα συναντηθουμε εκτος με την κοπελα,πιστευω να τσιμπησω λιγο και σε 2ο -3ο ραντεβου για χοτελ,λετε να το παρει καπως επειδη ειναι 20-21?δεν θελω για σχεση ουτε για εναν πουτσο να περναμε καλα  :zfuck: και οσο κρατησει,γενικα ,τις επομενες μερες θα βρεθουμε και θα υπαρξει ενημερωση (αυριο-μεθαυριο) αλλες συμβουλες δεκτες

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
αφου ειπαμε ηταν Σουλες....οπως λεει και ο Σεφερλης με ενα κορμι λαστιχο...απο τα μεγαλα της Νταλίκας.....Δεν σπρωχνοντουσαν τυπε με τιποτα. Ασε που τοτε ημουν 19-20 χρονων οποτε και πιο επιλεκτικος....αλλά και σημερα δεν τις εσπρωχνα ηταν μπαζακια
Αντίθετα δεν πάει αυτό? Στα 19-20 γαμούσαμε όλη τη βαθμολογική κλίμακα από 4 και πάνω (στα 10) και στα 30 ανέβηκαν τα στάνταρ

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Αντίθετα δεν πάει αυτό? Στα 19-20 γαμούσαμε όλη τη βαθμολογική κλίμακα από 4 και πάνω (στα 10) και στα 30 ανέβηκαν τα στάνταρ

Οχι ακριβως κανει καμπανα σαν την κανονικη κατανομη (normal distribution).

images

Στην αρχη γαμας οτι κατσει για να μαθεις , μετα ψαχνεις πιότητα βρισκεις καναν ερωτα και απόγοητευσαι ή παντρευεσαι (δλδ πάλι απόγοητευεσαι αλλα από αλλη διαδρομη) και ψαχνεις πάλι να πηδηξεις οτι κάτσει

(hint: μεταξυ 19-25 μιλας με 5 φιλες την ημερα, μετα τα 35 μιλας παλι με 5 γυναικες αλλα στην μία λές "ενα φρεντο μετριο" στην αλλη "ηρθα για μια αναληψη" και στην 3η "ηρθα να εισπραξω την επίστροφη φόρου")

ΥΓ ο τοπικ σταρτερ τι εκανε ??? Επέσε σε Ζονγκ ?????

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
εχω την εξης απορια - γιατι να μην μιλησεις στο σκαιπ με καμερα, προτου πας για πρωτο ραντεβου; ετσι θα ξερεις σιγουρα, πως ειναι εμφανισιακά η κοπελα?

δευτερη απορια - αν ο στοχος ειναι μονο το γρηγορο σεξ, γιατι να μην πας στο μπουρδελο καλυτερα;

τριτη απορια - το ξερετε, οτι οι κοπελες δεν γουσταρουν τους βιαστικους τυπους, που απο το πρωτο ραντεβου πιεζουν για σεξ; Τριτο ειναι επισημα σε ολο το κοσμο ο κανονας, και πρωτο - ΜΟΝΟ αν η γκομενα γουσταρει τρελα και το προτεινει η ιδια.

Απεχθανομαι τους λιγουριδες που δεν μπορουν να κρατησουν λιγο το ζωο μεσα τους, μεχρι να νιωθει πιο ανετα η κοπελα. Και εχω κανει σεξ στο πρωτο ραντεβου, επειδη ο αντρας ηταν πολυ γλυκος και δεν πιεζε σαν λυσσασμενος χιμπατζης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom