Νέα

Προτιμω τον αυνανισμο απο το σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobssucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
Σας εχει τυχει; Υπαρχει σιγουρα καποια ψυχολογικη διαστροφη η ειναι εν μερει φυσιολογικο;
Ακομη και σε σχεση, προτιμω πολλες φορες τον αυνανισμο απο το να κανω σεξ.
Αυτο φυσικα εχει επιδρασεις στο οτι δεν εχω ορεξη μετα για σεξ και προκαλειται αντιδραση απο την κοπελα μου.
Και δεν ειναι με μια συγκεκριμενη...Παντοτε το ειχα αυτο....Το αντιμετωπισε ποτε καποιος αυτο;και αν ναι,πως το ελυσε;

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
σταματο το αδερφε και να χαρεις το σεξ με τη κοπελα σου.ολα στο μυαλο ειναι

PetranGTi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
595
Πόντοι
291
Δώσ'του να καταλάβει μη μασάς

OP
OP
boobssucker

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
σταματο το αδερφε και να χαρεις το σεξ με τη κοπελα σου.ολα στο μυαλο ειναι
απλα το βαριεμαι ρε αδερφε πολλες φορες....
δεν μου σηκωνεται επισης καποιες φορες ,επειδη "πιεζω" τον εαυτο μου οτι πρεπει να βαλω καποτα,να ικανοποιησω την αλλη κτλ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν μου σηκωνεται επισης καποιες φορες ,επειδη "πιεζω" τον εαυτο μου οτι πρεπει να βαλω καποτα,να ικανοποιησω την αλλη κτλ...
αδερφε χωρις παρεξηγηση...
εισαι γεννημενος μαλακας.
τωρα αυτό με τα προφυλακτικα χαλαει πολλους και εμενα δεν μ αρεσει.
το να ικανοποιησεις την άλλη μπορεις και με γλυφομουνι και με δακτυλακι κλπ και σε ολο αυτόν τον χρονο αν δεν σου σηκώνεται βαλτην για πιπα και κοψε τις μαλακιες.
παντως μην ανησυχεις τοσο.
είναι καλυτερο να εισαι μαλακας κυριολεκτικα
από το να ψηφίζεις ακομη ΠΑΣΟΚ πχ

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Κοπανατο κοπανατο και μη φοβασαι θανατο  :bigdick:

praprepruc

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
4
Πόντοι
0

Οι άνθρωποι λοιπόν που έχουν ισχυρή την αίσθηση του καθήκοντος ή ανησυχούν πολύ μην απογοητεύσουν τον/τη σύντροφό τους χρειάζεται να υπενθυμίζουν συνειδητά στον εαυτό τους ότι πρέπει να έχουν ως προτεραιότητα την προσωπική τους ευχαρίστηση και όχι μόνο την ευχαρίστηση του άλλου. Με αυτό τον τρόπο θα προστατευτεί όχι μόνο η σεξουαλική τους ζωή, αλλά και η ίδια τους η σχέση.

OP
OP
boobssucker

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
αδερφε χωρις παρεξηγηση...
εισαι γεννημενος μαλακας.
τωρα αυτό με τα προφυλακτικα χαλαει πολλους και εμενα δεν μ αρεσει.
το να ικανοποιησεις την άλλη μπορεις και με γλυφομουνι και με δακτυλακι κλπ και σε ολο αυτόν τον χρονο αν δεν σου σηκώνεται βαλτην για πιπα και κοψε τις μαλακιες.
παντως μην ανησυχεις τοσο.
είναι καλυτερο να εισαι μαλακας κυριολεκτικα
από το να ψηφίζεις ακομη ΠΑΣΟΚ πχ
Το χω σκεφτει πολυ φιλε (και δεν παρεξηγουμαι με αυτο που λες).

Παιζει ισως η χαμηλη αυτοπεποιθεση απο εφηβικη ηλικια,το οτι ημουν ντροπαλος και δεν εκανα πεσιματα,οποτε τον επαιζα συνεχεια...

Και πλεον αυτο εχει γινει δευτερη φυση μου...Εχω φαει συνολικα 20 γκομενες (σχεσεις και ξεπετες) και ειμαι 39...Πρωτη μου εμπειρια στα 22...

Φαντασου οτι και σε μπουρδελα που εχω παει, προτιμω να σου πω την αληθεια να μου τον παιζει η πουτανα και να της γλυφω πχ τα βυζια παρα να τη γαμαω...

Αλλα στην καθημερινη ζωη,δημιουργειται θεμα με τις σχεσεις. Απο τη στιγμη που εκτονωνομαι,που να εχω διαθεση μετα να γαμησω?

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Οπως ειπε καποτε ο μεγαλος Woody Alen, "μην κοροιδευετε τη μαλακια, ειναι το σεξ με καποιον που αγαπας"!

Επισκέπτης
αν προτυιμας να τη παιζεις μονος σου απο το να στη παιζει η αλλη τοτε εχεις προβλημα αγορι μου ,  :wanker:

Επισκέπτης
Τι να σου πω θεματοθετη, εγω τον παιζω γιατι δεν εχω γυναικα και δε με φτανουν τα φραγκα για να πηγαινω συνεχεια στα πηδηχτηρια (δε βοηθαει το στοιχημα κιολας) LOL.....
Για πηγαινε να κανεις καμμια αλλη χειρωνακτικη εργασια να κουραζεσαι μπας κι αλλαξεις συνηθειες.....
Τωρα κοιταω τον κωλο της Καφετζους και σκεφτομαι οτι αν μου καθοταν την καρφωνα ανετα κι ας ειναι χοντροκωλα, αλλα ελα που δε με παιρνει ειναι στενος εδω ο κυκλος αυτο που ελεγε στο χωριο για να γαμησεις νοιωθεις σαν κλεφτοκοτας!

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Σας εχει τυχει; Υπαρχει σιγουρα καποια ψυχολογικη διαστροφη η ειναι εν μερει φυσιολογικο;
Αυτο φυσικα εχει επιδρασεις στο οτι δεν εχω ορεξη μετα για σεξ και προκαλειται αντιδραση απο την κοπελα μου.
Και δεν ειναι με μια συγκεκριμενη...Παντοτε το ειχα αυτο....Το αντιμετωπισε ποτε καποιος αυτο;και αν ναι,πως το ελυσε;

Να μιλήσεις σε κάποιο ειδικό.

Κάτι στο προκαλεί αυτό πχ. δεν γουστάρεις τη γκόμενα.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
μια αλλη λυση ειναι να δωσεις σε καποιον αλλο να σου γαμησει τη γκομενα και εσυ να τον παιζεις πιο ευχαριστα

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.237
Πόντοι
2.646
Τυπε στα παπαρια σου .Κόψε τις καποτες με τη γκόμενά σου άμα σου πέφτει ή πάρε κανένα χάπι. Μια χαρά είναι και η μαλάκια,άμα πετύχει τυφλά να έχει το γαμησι λέγαν οι σοφοί γέροντες.Επισης άμα η γκόμενα είναι σκουπίδι,διωξτην

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
μην αγχωνεσαι τυπε,κανε αυτό που σε ευχαριστει.μην πιεζεις τον εαυτο σου να κανει κατι αφου δεν το θες.γνωστος μου φιλος ποδολαγνος δεν του αρεσει να γαμαει παρα μονο να του τι παιζουν γυναικες με τα ποδια.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom