Νέα

Πρώτη φορά για πρωκτικό

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
0
Συναγωνιστες, εχω εναν καημο να γαμησω από κωλο αλλα επειδη δεν το εχω κανει ποτε μεχρι τοτε θα ηθελα να μου προτεινετε που αξιζει να παω για να γαμησω απο κωλο για πρωτη φορα και να περασω καλα και να μαθω τη τεχνη!!!!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Stavros76

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Παντως αν κατα την πραξη ανακαλυψεις κομματια σκατιλας πανω στην καποτα, αυτοσυγκεντρωσου και προσπαθησε να τον κρατησεις σκληρο για να μην παει χαμενο και το 30αρι

nuntius

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ο κωλος ειναι κολαση και το νιμου πηγαδι
κ οποιος τν κωλο δν γ@μει τυφλος θα πα στον Αδη... :dancing:

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστες, εχω εναν καημο να γαμησω από κωλο αλλα επειδη δεν το εχω κανει ποτε μεχρι τοτε θα ηθελα να μου προτεινετε που αξιζει να παω για να γαμησω απο κωλο για πρωτη φορα και να περασω καλα και να μαθω τη τεχνη!!!!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Μαθε την τεχνη με καμια γκομενιτσα στην αρχη ουτως ωστε να μαθεις να μην κομπλαρεις αμα πεσεις σε κανα μυροδικο κωλαρακι η σε κανενα σκατομενο καποτακι!Αμα μαθεις που και που να αντεχεις τετοιες αναμπουμπουλες τοτε δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα!Και στην πουτανα θα εισαι λογικα οκ αμα εχει φαει καμια φασολαδιτσα το μεσημερακι!

Stavros76

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Παντως μη μασας....στη χειροοοοτερη περιπτωση να πεσεις σε πουτανα με διαρροια
Αν συμβει αυτο, προσπαθησε την ωρα που τον ξεσφινωνεις απο μεσα , να πεταχτεις αποτομα προς τα πισω για να μη σε παρει αμπαριζα η καφετι λαβα

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:
Και αμα την πατησεις την πρωτη φορα ετσι θα βλεπεις κωλο και θα τρεχεις!!!
Παρε μαζι σου αυτο το σκουπακι που εχουν διπλα στις χεστρες και μην φοβασαι τιποτα!Αν εχεις παει και φανταρος θα εχεις καθαρισει και καμια καλλιοπη οποτε αν παει να χεστει βγαλε το καυλι σου και βαλε το σκουπακι! :rockon: :rockon: :rockon:

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Κωλο δινει και ο χειλακιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Απ΄τη ζωη στο θανατο ειν'ενα μονοπατι
και απο τον κώλο στο μουνι
δύο δαχτυλα και κάτι..

Επισκέπτης
Ρε τον ξενερώσατε τον τυπάκο εντελώς!!! :cheesy:

Μεγάλε ο κώλος είναι κάτι το αδιανόητο! Ότι και να σου πούμε, δεν πρόκειται να καταλάβεις μέχρι την στιγμή που θα σφηνώσεις το καυλί σου σε ένα στενό κωλοτρυπιδάκι! Απλά θυμήσου τα λόγια μου όταν έρθει εκείνη η στιγμή! Προχώρα ακάθεκτος λοιπόν. Ρίξε ένα ψάξιμο στις σελίδες του forum και στις κριτικές των μπουρδέλων/studio και θα βρεις. Κρίμα που έχει εξαφανιστεί το Κατερινάκι από το Μεταξουργείο, οι πιο παλιοί θα καταλάβουν ποια εννοώ. Μαστόρισσα στο γαμήσι από τον κώλο, την είχα πάρει Χ[sup]n[/sup] φορές και ποτέ δεν μου είχε τύχει κάτι από τα "δυσάρεστα" που σου είπαν οι συνάδελφοι.

Επισκέπτης
σου συνιστώ και εσένα πριν κάνεις πρωκτικό γιαούρτι με ακτινίδια μέσα.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Νομίζω ο καθαρισμός του κώλου λέγεται "γκαζόζα"!!!!!! Έτσι δε το λένε οι φούστηδες? Βάζουν ένα σωλήνα στον κώλο και τον πλένουνε! χαχχαχαχααχ

GAMIAS_GR

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
στην πρώτη μου φορά εγώ γάμισα από μπροστά γιατί 7 χρόνια με καυλώματα τον κώλο θα σκεφτόμουνα??

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.026
Πόντοι
6.815
....με σαλιο και υπομονη και ο κολος γινετε μουνι.... :dancing:

Επισκέπτης
Νομίζω ο καθαρισμός του κώλου λέγεται "γκαζόζα"!!!!!! Έτσι δε το λένε οι φούστηδες? Βάζουν ένα σωλήνα στον κώλο και τον πλένουνε! χαχχαχαχααχ

Γκαζόζα για τους πουστρίγκους και κλίσμα εις την λαϊκήν!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ρε τον ξενερώσατε τον τυπάκο εντελώς!!! :cheesy:

Μεγάλε ο κώλος είναι κάτι το αδιανόητο! Ότι και να σου πούμε, δεν πρόκειται να καταλάβεις μέχρι την στιγμή που θα σφηνώσεις το καυλί σου σε ένα στενό κωλοτρυπιδάκι! Απλά θυμήσου τα λόγια μου όταν έρθει εκείνη η στιγμή! Προχώρα ακάθεκτος λοιπόν. Ρίξε ένα ψάξιμο στις σελίδες του forum και στις κριτικές των μπουρδέλων/studio και θα βρεις. Κρίμα που έχει εξαφανιστεί το Κατερινάκι από το Μεταξουργείο, οι πιο παλιοί θα καταλάβουν ποια εννοώ. Μαστόρισσα στο γαμήσι από τον κώλο, την είχα πάρει Χ[sup]n[/sup] φορές και ποτέ δεν μου είχε τύχει κάτι από τα "δυσάρεστα" που σου είπαν οι συνάδελφοι.

Πω τι μου θυμισες τωρα !!

Απιστευτη πιπα που σου ζεσταινε τον πουτσο, attitude μητερας προς το παιδι της, και μια κωλοβαλβιδα με απειρες ωρες λειτουργιας χωρις να εχει χαλασει!!

Απιστευτα σκηνικα!!

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μαλλον εχει τρομαξει το παλικαρι με οσα του γραψατε περι.....
.....εντερικων αποβλητων !  :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλαρακι , γνωμη μου ειναι (καθ`οσον ειμαι λατρης του ωραιου και καθαρου κωλου) να πας με μια εμπειρη
πορνη , η ακομη και με μια τρανς οπως π.χ. την Δαναη η οποια ξερει να φερθει ειδικα σε πρωταρηδες του......σπορ ! :booty:

Μην μασας........"κωλος εστι , αιδοιον μελλοντος" ! :rockon: :rockon:

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παντως μη μασας....στη χειροοοοτερη περιπτωση να πεσεις σε πουτανα με διαρροια
Αν συμβει αυτο, προσπαθησε την ωρα που τον ξεσφινωνεις απο μεσα , να πεταχτεις αποτομα προς τα πισω για να μη σε παρει αμπαριζα η καφετι λαβα
Τι του λέτε τώρα του παιδίου ρε.....
Του κανατε την  καρδιά (ψολη) περιβόλι!!!!!!!!!

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://[URL unfurl="true"]www.unboundedmedicine.com/wp-content/hemorrhoidal%20prolapse.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mrbig69 τωρα μπορεις να το πεις παλυ  :D

καφρουλιασα και για σημερα.... :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom