Νέα

Πρώτη φορά για πρωκτικό

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μην τους ακους φιλε.....

Θελουν για παρτη τους τα κωλαρακια που κυκλοφορουν , και γι`αυτο προπαγανδιζουν ! :2funny: :2funny: :2funny:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://[URL unfurl="true"]www.unboundedmedicine.com/wp-content/hemorrhoidal%20prolapse.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mrbig69 τωρα μπορεις να το πεις παλυ  :D

καφρουλιασα και για σημερα.... :dancing:
[/quote]

Πω ρε πούστη μου.........μας ξενέρωσες μεσημεριάτικα!

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
εγω παντως μια φορα εβγαλα πανω στο πεος μου μια φλιδα ντοματας και απο τοτε το εκοψα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όχι...σιχάθηκε τις ντομάτες.... :cheesy:

billsat

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλο απογευμα ,πριν κερο ειχα μια φιλι απο το βολο,τι στελλα .μιλαμε ολο κολο,μια μερα μου λει οτι θελι να τις γνορισο ενα φιλομου τον κοστα,τις τον γνορισα,το παλικαρι,αυτος ειχαι να γαμισι πολι κερο,τιν περνι τιν κοπελα πανε για κοφι μετα σενα παρκακι,τις ριχνι ενα γριγορο,αλα η στελιτσα ειθελαι κιαλο κιαλο,και του λει του καημενου του φιλου,θελο να μου κουμποσις την κολαραα ο φιλοσμου τρελαθικεε ειχαι και κερο να γαμισι,ουυ αλο που δεν ειθελε,την στηνι στα τεσσερα και αρχιζι μεσα εξο μεσα εξο.και κανη  ενα μπραφ η γκομενα και τις ξεφευγουν.τα ειδε ολα μαυρα,ο φιλοσμου,μιν σας τα πολιλογο ερχεται ο φιλοσμου μεσ στην στεναχορια,κειταο και γω τη να δω ειχαι γυνη στα μπαντελονια ολος χαλια ,γεματος ,φακες φακες μαγκες. η γκομενα τον εχεσε φακες τορα με βλεπη ο φιλος και τον πιανε κατι γελια για κλαματα :headbang:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Κατάντησε αηδία αυτό το thread!Ευτηχώς που πρόλαβα να φάω για μεσημέρι!!

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://[URL unfurl="true"]www.unboundedmedicine.com/wp-content/hemorrhoidal%20prolapse.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mrbig69 τωρα μπορεις να το πεις παλυ  :D

καφρουλιασα και για σημερα.... :dancing:
[/quote]Geremy , είσαι ΑΠΑΙΣΙΟΣ ,φιλε μου..........
Τι καταφρίκαρες το παιδι.

noths

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι το κανετε και εσεις reply το ποστ του.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε τον ξενερώσατε τον τυπάκο εντελώς!!! :cheesy:

Μεγάλε ο κώλος είναι κάτι το αδιανόητο! Ότι και να σου πούμε, δεν πρόκειται να καταλάβεις μέχρι την στιγμή που θα σφηνώσεις το καυλί σου σε ένα στενό κωλοτρυπιδάκι! Απλά θυμήσου τα λόγια μου όταν έρθει εκείνη η στιγμή! Προχώρα ακάθεκτος λοιπόν. Ρίξε ένα ψάξιμο στις σελίδες του forum και στις κριτικές των μπουρδέλων/studio και θα βρεις. Κρίμα που έχει εξαφανιστεί το Κατερινάκι από το Μεταξουργείο, οι πιο παλιοί θα καταλάβουν ποια εννοώ. Μαστόρισσα στο γαμήσι από τον κώλο, την είχα πάρει Χ[sup]n[/sup] φορές και ποτέ δεν μου είχε τύχει κάτι από τα "δυσάρεστα" που σου είπαν οι συνάδελφοι.

Όπου Χ;

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλο απογευμα ,πριν κερο ειχα μια φιλι απο το βολο,τι στελλα .μιλαμε ολο κολο,μια μερα μου λει οτι θελι να τις γνορισο ενα φιλομου τον κοστα,τις τον γνορισα,το παλικαρι,αυτος ειχαι να γαμισι πολι κερο,τιν περνι τιν κοπελα πανε για κοφι μετα σενα παρκακι,τις ριχνι ενα γριγορο,αλα η στελιτσα ειθελαι κιαλο κιαλο,και του λει του καημενου του φιλου,θελο να μου κουμποσις την κολαραα ο φιλοσμου τρελαθικεε ειχαι και κερο να γαμισι,ουυ αλο που δεν ειθελε,την στηνι στα τεσσερα και αρχιζι μεσα εξο μεσα εξο.και κανη  ενα μπραφ η γκομενα και τις ξεφευγουν.τα ειδε ολα μαυρα,ο φιλοσμου,μιν σας τα πολιλογο ερχεται ο φιλοσμου μεσ στην στεναχορια,κειταο και γω τη να δω ειχαι γυνη στα μπαντελονια ολος χαλια ,γεματος ,φακες φακες μαγκες. η γκομενα τον εχεσε φακες τορα με βλεπη ο φιλος και τον πιανε κατι γελια για κλαματα :headbang:

ο πρωτος ξαδερφος του pitsilistis στανταρ!

Κατάντησε αηδία αυτό το thread!Ευτηχώς που πρόλαβα να φάω για μεσημέρι!!

ευτυχως? εγω θα αισθανομουν πολυ ασχημα μετα  :2funny:

Geremy , είσαι ΑΠΑΙΣΙΟΣ ,φιλε μου..........
Τι καταφρίκαρες το παιδι.

χαχαχαχαχα ηταν οντως ο σκοπος μου... αλλα στο κατω κατω επρεπε να τον ειδοποιησουμε τι μπορει να δει (λεμε τωρα!)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Συναγωνιστες, εχω εναν καημο να γαμησω από κωλο αλλα επειδη δεν το εχω κανει ποτε μεχρι τοτε θα ηθελα να μου προτεινετε που αξιζει να παω για να γαμησω απο κωλο για πρωτη φορα και να περασω καλα και να μαθω τη τεχνη!!!!!Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Βήμα-βήμα (φωτό-φωτό) η σωστή διαδικασία ξεκωλιάσματος...

Καυλά γαμήσια !!!

KRATOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Προτείνω Μελίνα από Βριλλησού 60 για πρώτη εμπειρία το ξέρει καλά το σπόρ

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καλες περιπτώσεις είναι η Ευα στην Φυλης 92, και η Ευα (αλλη Ευα)στο Φυλης 104 (παροδος)
Αλλοι αξιοπρεπεις κωλοι πάιξει στο ελλης 3(Αννιτα) και διδυμου 18 (Ολγα). Καλη τύχη και ΚΑΛΑ ΞΕΚΟΛΊΆΣΜΑΤΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom