apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ποια ρε τυπε?Πού είναι η άλλη που έλεγε ότι κάνει κλύσμα με το τηλέφωνο της μπανιέρας σε ξενοδοχείο;
ποια ρε τυπε?Πού είναι η άλλη που έλεγε ότι κάνει κλύσμα με το τηλέφωνο της μπανιέρας σε ξενοδοχείο;
καιμετα θα τον παει για κοψιδια στο περιστερι τυπετυπε στην αρχη θα φαει λιγο μερεντα στα μουτρα.
αλλα ο γκιασου θα τον βαλει στο σωστο δρομο.
να της πει να τρωει λαδερα για μια βδομαδα και δεν θα βγαλει τιποτα
Ένα τραβέλι σε ένα παλιό θρεντ ρε τύπε.ποια ρε τυπε?
ψαχνει μανικα της πυροσβεστικης τωρα....Πού είναι η άλλη που έλεγε ότι κάνει κλύσμα με το τηλέφωνο της μπανιέρας σε ξενοδοχείο;
οχι τυπε.καιμετα θα τον παει για κοψιδια στο περιστερι τυπε
διαβασες το εκπληκτικο θρεντ που εκανε χτες ο γιασου ε
ειναι μορφη
Να ρωτήσω κάτι: αυτό που μπορεί να βγει, βγαίνει επειδή έχει ανοίξει το έντερο και μπορεί να "πέσει" και ολόκληρη κουράδα ή, τέλος πάντων, ό,τι βγαίνει είναι αυτό που αλοίφεται πάνω στην καπότα; (οπωσδήποτε με καπότα για μένα!) Αν π.χ. αφοδεύσει καμιά ώρα πριν, τι πιθανότητα υπάρχει να μη συναντήσουμε "δυσάρεστες καταστάσεις";
Ξέρει κανείς να απαντήσει σε αυτές τις δύο ερωτήσεις;
Ξέρει κανείς να απαντήσει σε αυτές τις δύο ερωτήσεις;
μηδανικες οι πιθανοτητες φιλε...Ξέρει κανείς να απαντήσει σε αυτές τις δύο ερωτήσεις;
δηλαδη ρε τυπε αν δεν της ερθει να χεσει θα περιμενεις μεχρι να της ερθει?Ξέρει κανείς να απαντήσει σε αυτές τις δύο ερωτήσεις;
ρε σεις τι του λετε του παιδιου και τον τρομαζετε... χαλαρωσε ρε φιλε...στη χειροτερη περιπτωση να λερωσεις λιγο το κεφαλακι...αν και μερικες γυναικες λερωνουν πολυ σπανια...αν εισαι πολυ σιχασιαρης... η ντροπιαρα η γκομενα...συνιστω προφυλακτικο...αυτα
τυπε εχει δικιο,αλλα περα απτην πλακα συμβαινουν πολλα,να σου πει ο γιασου ιστοριες να τρελαθειςΕιλικρινά κι εγώ αυτά ξέρω από άλλους, και νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα το ελέγξω απόλυτα, εννοώ ότι δεν θα με αηδιάσει καν. Αλλά με τα όσα διάβασα ως τώρα, φαντάστηκα πολύ χειρότερες καταστάσεις και η αλήθεια είναι ότι έχω ξαφνιαστεί πολύ, μιας και πρώτη φορά ακούω για τόσο "βρώμικες" καταστάσεις, σε αυτόν τον τομέα.
Ελπίζω να μην είναι όπως παρουσιάστηκαν, ξέρω ότι ο καθένας μπορεί να υπερβάλλει λίγο λόγω του "γελοίου" του πράγματος, που στην τελική δεν είναι καν γελοίο, είναι μες στη ζωή. Από την άλλη όμως μπορεί να μην υπερβάλλει, γι'αυτό και προσπαθώ να μάθω τι στο περίπου συμβαίνει σε μια τέτοια περίπτωση.
Προφυλακτικό θα φορέσω όπως και να 'χει πάντως.
ο γιασου είναι πολύ έμπειρος,τυπε εχει δικιο,αλλα περα απτην πλακα συμβαινουν πολλα,να σου πει ο γιασου ιστοριες να τρελαθεις
Η απλα να μην σε νοιαζει , αν και την πρωτη φορα η μερεντα ειναι γερο σοκ...
μεγαλε καθε πραγμα στο καιρο του και ο κολιος τον αυγουστο.
αφου δεν εμαθες απο μικρος να περνεις κωλο,ΕΧΑΣΕΣ.
στα 33 δεν μαθαινεις να περνεις κωλο με τιποτα.
αν θελεις να δωσεις παντως κωλο εσυ πιο ευκολα μαθαινετε.
μαλάκες χιουμορίστες του κώλου