Νέα

Πρώτη φορά από πίσω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ogdontaena
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Oπως σου ειπαν και οι προηγουμενοι , θα δοκιμασεις στο πρωτο πηδημα της ημερας και οχι μετα απο 4 μπαλακια , και θα κανεις πολλη ωρα παιχνιδι με δακτυλα και λιπαντικο. Προσεξε δακτυλα οχι δακτυλο... 1,2,3 και μετα ο "τζιμης"...

Και μην εισαι ορκιζεσαι οτι θα ειναι η πρωτη της φορα απο κωλο...

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Για την μερεντα υπαρχει η απλη λυση να εχει παει τουαλετα σχετικα λιγη ωρα πριν την πραξη , και η πιο επαγγελματικη να εχει κανει κλυσμα πριν , πουλανε στα φαρμακεια.

Η απλα να μην σε νοιαζει , αν και την πρωτη φορα η μερεντα ειναι γερο σοκ...

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Oπως σου ειπαν και οι προηγουμενοι , θα δοκιμασεις στο πρωτο πηδημα της ημερας και οχι μετα απο 4 μπαλακια , και θα κανεις πολλη ωρα παιχνιδι με δακτυλα και λιπαντικο. Προσεξε δακτυλα οχι δακτυλο... 1,2,3 και μετα ο "τζιμης"...

Και μην εισαι ορκιζεσαι οτι θα ειναι η πρωτη της φορα απο κωλο...

OP
OP
O

ogdontaena

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου, αφού θες να γευτείς οθωμανικό, πρέπει να έχεις υπ όψη και τη μερέντα που-ίσως- το συνοδεύει.
Γι αυτό πάρε τα κατάλληλα μέτρα έγκαιρα και σωστά και μετά τα ξαναλέμε.

Και ποιά είναι τα κατάλληλα μέτρα που πρέπει να ληφθούν έγκαιρα και σωστά;

Επίσης εντάξει, ξέρω για τη "μερέντα", τώρα πόσο θα είναι το σοκ αυτό μόνο στην πράξη θα το δω, έτσι δεν είναι; Για εσάς ήταν τόσο τεράστιο το σοκ την πρώτη φορά; Βγαίνει τόσο πολύ πράγμα; Πείτε μου παιδιά, προτιμώ να ξέρω τι θα συναντήσω παρά να πάω ανίδεος.

Αυτό το κλύσμα τι ακριβώς κάνει; Και επειδή είναι αλλεργική σε πολλά πράγματα, μήπως να το αποφύγουμε ή δεν υπάρχει πρόβλημα;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το καλύτερο άνοιγμα που θυμάμαι, είναι αφού την είχα δουλέψει σε ντουζιέρα (την έπαιρνα στα όρθια, ενώ κάποια στιγμή σταμάτησα το σπρώξιμο, χωρίς να τον βγάλω, την έγειρα μπροστά και με το νερό και τα δάχτυλα ξεκίνησα να της ανοίγω το γκροβεράκι - μπορείς έτσι να ελέγξεις τον ρυθμό και την καθαριότητα ενώ το νερό το κάνει πολύ πιο εύκολο και για αυτήν), και μετά σκουπίζρις, πολύ εύκολα βάζεις λιπαντικό και μπαίνεις.

Συνιστώ πάντως καπότα, λόγω βακτηριδίων.

Σε περίπτωση που έχει πρόβλημα διατήρησης της στύσης, ειδικά για την συγκεκριμένη περίπτωση, θα μπορούσες να καταφύγεις και σε χημική βοήθεια.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Οποιαδήποτε συμβουλή, δεκτή…

Φίλτατε, δε μπορείς να κολυμπήσεις κατευθείαν στα βαθιά χωρίς μπρατσάκια...

Πρώτα θα μελετήσεις τη θεωρία:
Κατόπιν θα κάνεις πρωκτική εξάσκηση:                                                              
Και τελικά τελικά θα είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τη μερέντα... συγγνώμη την οπή ήθελα να πω...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γειά σας κι από μένα και συγχαρητήρια για τη σελίδα σας. Διάβασα πολλά, πραγματικά, ενδιαφέροντα πράγματα μέχρι στιγμής.
Λοιπόν, το “πρόβλημα” μου έχει ως εξής:

Είμαι με μια κοπέλα σχεδόν έξι μήνες. Της ζητάω εδώ και καιρό να την πάρω απ' τον κώλο. Και γι’ αυτήν και για μένα θα είναι η πρώτη φορά, παρότι είμαστε μεγάλοι σε ηλικία και οι δύο για να μην έχουμε κάνει κάτι τέτοιο, 33 αυτή – 31 εγώ.
Όταν μια νύχτα δέχθηκε να δοκιμάσουμε, βάλαμε ένα λιπαντικό της ντιούρεξ και στα δύο “εμπλεκόμενα μέρη” και προσπάθησα να της το βάλω. Αφού λοιπόν μπήκε το κεφάλι, όταν έσπρωξα να πάω πιο μέσα, μου έπεσε… Ξαναπροσπαθήσαμε μετά από κάνα δεκάλεπτο (και αφού εγώ είχα ήδη αγχωθεί) αλλά πάλι τα ίδια, το κεφάλι μέσα και μετά πτώση. Ξενέρωσα πολύ, όπως καταλαβαίνετε, και στην τρίτη προσπάθεια πάλι είχαμε τα ίδια. Ε, δεν προσπαθήσαμε πάλι και μετά απλά το κάναμε κανονικά.
Να αναφέρω ότι κατά τη διάρκεια της μέρας, το είχαμε κάνει ήδη κανονικά γύρω στις τέσσερις φορές. Δεν νομίζω να έχει πολύ μεγάλη σημασία, αλλά το λέω.

Το θέμα είναι ότι βλεπόμαστε αραιά (κάθε δύο με τρεις βδομάδες) και τώρα θα πρέπει να περιμένω για να προσπαθήσουμε πάλι. Και αυτό θα γίνει αν θελήσει και η ίδια (πράγμα πολύ δύσκολο) γιατί έχει σπάνια (ή ποτέ) όρεξη για “άλλα κόλπα”. Όπως σας είπα, αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από έξι μήνες.

Φταίει μόνο το “άγχος της πρώτης φοράς” ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο; Υπάρχει οτιδήποτε που μποτεί να βοηθήσει μια τέτοια κατάσταση; Το θέμα είναι ότι δεν θα μπορώ να το βγάλω απ’ το μυαλό μου μέχρι να την ξανασυναντήσω και μόνο που σκέφτομαι ότι… το σκέφτομαι τόσο πολύ, φοβάμαι μήπως “κολλήσω” πάλι. Γιατί μάλλον περί κολλήματος πρόκειται, χωρίς όμως να είμαι και σίγουρος, καθώς πρωτάρης της πίσω πόρτας.

Οποιαδήποτε συμβουλή, δεκτή…
τυπε εχεις κανει πρακτικη εξασκηση στο κωλο-κυνθους? :2funny:

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Tην πρωτη φορα εγω κοντεψα να ξερασω , τις επομενες ημουν πιο ψυχραιμος. Αλλα επειδη δεν το πολυγουσταρω , οταν βαζω δακτυλο αμα δεν συναντησω "ξενα αντικειμενα" μπαινω , αμα συναντησω το αφηνω για αλλη φορα...

Αν βγει μερεντα προσπαθησε να μην νιωσει ασχημα η κοπελα αν θες να σου ξαναδωσει κωλο.
Κανα αστειακι του στυλ "καλα χεσμενο με εχεις" βοηθαει!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
δω απο χαρηστεας  γιναμε γαμηστεας
απο rud van nistel roy  gamistel roy

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μονο ο γκιασου θα μπορεσει να τον μυηση στα μυστικα του κολου τον τυπο.
παμμεγιστε τυπε για αλλη μια φορα μιλησες σωστα :rockon:
ο γιασου ειναι ο καταλληλος που πρεπει να μιλησει στον φιλο γιαυτο το θεμα

OP
OP
O

ogdontaena

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω κάτι: αυτό που μπορεί να βγει, βγαίνει επειδή έχει ανοίξει το έντερο και μπορεί να "πέσει" και ολόκληρη κουράδα ή, τέλος πάντων, ό,τι βγαίνει είναι αυτό που αλοίφεται πάνω στην καπότα; (οπωσδήποτε με καπότα για μένα!) Αν π.χ. αφοδεύσει καμιά ώρα πριν, τι πιθανότητα υπάρχει να μη συναντήσουμε "δυσάρεστες καταστάσεις";

Θυμηθείτε ότι δεν έχω πάρει πίσω πόρτα και δεν ξέρω τίποτα γι' αυτό και όσα μπορεί να συμβούν... Οι (σοβαρές) απαντήσεις με βοηθούν πολύ! Και δεν υποτιμώ καμία απάντηση, προς θεού, ίσα-ίσα...

Σε μπουρδέλο δεν θα πάω, αν κάνω κάτι θα το κάνω με την γκόμενα μου. Έχω την εντύπωση ότι μια-δύο-τρεις...δέκα, κάποια στιγμή θα τα καταφέρω, άσχετα από την απειρία μου σε σχέση με την ηλικία μου! :)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
...

Σε μπουρδέλο δεν θα πάω, αν κάνω κάτι θα το κάνω με την γκόμενα μου. Έχω την εντύπωση ότι μια-δύο-τρεις...δέκα, κάποια στιγμή θα τα καταφέρω, άσχετα από την απειρία μου σε σχέση με την ηλικία μου! :)

...αμα δε πλερώσεις δε μαθαίνεις ! ΝΟΜΟΣ ! ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ! ΑΡΧΑΙΟΣ ! ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να ρωτήσω κάτι: αυτό που μπορεί να βγει, βγαίνει επειδή έχει ανοίξει το έντερο και μπορεί να "πέσει" και ολόκληρη κουράδα ή, τέλος πάντων, ό,τι βγαίνει είναι αυτό που αλοίφεται πάνω στην καπότα; (οπωσδήποτε με καπότα για μένα!) Αν π.χ. αφοδεύσει καμιά ώρα πριν, τι πιθανότητα υπάρχει να μη συναντήσουμε "δυσάρεστες καταστάσεις";

Θυμηθείτε ότι δεν έχω πάρει πίσω πόρτα και δεν ξέρω τίποτα γι' αυτό και όσα μπορεί να συμβούν... Οι (σοβαρές) απαντήσεις με βοηθούν πολύ! Και δεν υποτιμώ καμία απάντηση, προς θεού, ίσα-ίσα...

τυπε οτι και να κανει λιγο μερεντα θα την φας :2funny:ειναι σοκ στην αρχη αλλα μετα το ξεπερνας :2funny:,γιαυτο σου λεμε να κανεις λιγο εξασκηση στο ιδρυμα στην κωλο-κυνθους

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

η λυση ειναι μια....κλυσμα....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Πού είναι η άλλη που έλεγε ότι κάνει κλύσμα με το τηλέφωνο της μπανιέρας σε ξενοδοχείο; :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
να της πει να τρωει λαδερα για μια βδομαδα και δεν θα βγαλει τιποτα

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
παμμεγιστε τυπε για αλλη μια φορα μιλησες σωστα :rockon:
ο γιασου ειναι ο καταλληλος που πρεπει να μιλησει στον φιλο γιαυτο το θεμα
τυπε στην αρχη θα φαει λιγο μερεντα στα μουτρα.
αλλα ο γκιασου θα τον βαλει στο σωστο δρομο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom